pa nekako ful brzo raste...nadam se da se brinem bezveze
Printable View
pa nekako ful brzo raste...nadam se da se brinem bezveze
brines bezveze. ne guglaj vise (a ko ti kaze :roll:)
Ne guglaj nista. Neces bit nista pametnija. Samo ces se bezveze brinut. Sve sam izguglala i sama i nista pametno isam nasla. Od vanmaternicne do blizanaca pa tako dalje. Onda pocnes trazit svensimptome i naravno uvijek nades 2-3! Znam da si u strahu ali probaj uzivat u trenutku! Trudna si i to je to! Uzivaj u svakoj sekundi!
Kod tako velikih beta ni duplanje nije pravilno niti se moze ista iz toga saznat osim da si t! I kad je tak velika beta se vadi svaka 4 dana.
Budi realna . Da ne pratis svaki sum svog tjela nebi ni znala jos da si t! Mislila bi da ti kasni zbog stresa il ko zna cega.
I bila bi jedna od onih koja postavlja pitanje- cure kaj mislite ? Jel moguce da sam t kasni mi 5 dana a imala sam nezasticeni odnos??? ;)
:) ja sam malo control freak, pa zato i moram sve znati prije nego dođe vrijeme za to.
nivesa, baš si me nasmijala! to ti se meni ne može dogoditi da mi kasni 5 dana, a da već nisam 100 testova popišala i 100 beta izvadila :D
Zato ti i velim! Sve smo mi tu takve. "Normalne" zene ni ne misle o takvim stvarima. Skuzi da joj kasni kad joj kolegica s kojom joj se uskladio ciklus veli - joj konacno mi je zavrsila m!
Bok mame nova sam ovdje. Pa da vam se predstavim :) mama sam jedne curke 4god i željela bi još koju bebicu . MM je i sa prvom bebom bio u nedoumici. Ne štitimo se i nikad nismo ,on radi na principu vadi ga van :lol: Iz početka sam se stalno nadala i čekala i vršila presing najviše sebi oće ili neće pobjeći bar malo.I sad kad nisam ni razmišljala o tome njemu pobježe jeeeej. E sad to je bilo 2dana nakon m pa ćemo vidjeti ,već sam htjela otići kupiti test al mislim da je prerano od tad je prošlo 10 dana, m bi trebala dobiti za koja 2 tj otp , al ne redoviti su mi ciklusi . Pa mi preostaje samo čekati al navijam sama sebi za veeeeliki plusić
nešto su se romeo i dominik pritajile, a već su ful visoko...curkeee!!!
a jesi me nasmijala! :lol:
a stvarno je tako, ja sam baš jučer bacila cijeli snop lh i bcg trakica koje sam ovaj ciklus ispiškila! blažena spontanost :mrgreen:
on topic freak control: i baš gledam test, clearblu, skroz je požutio i plus je pobljedio. jel normalno?
kudri jel piješ folnu?
mislim ono ja je pijem već jesec i više, ali sad bi trebalo preći na folacin, jelda? i da, sretno u petak, biti će sve ok! :heart:
Kudri ne brini se. I ja sam sebe izludjivala jer mi je beta bila skoro 1000 a dr na uzv nije nista vidjela. Mislila sam da cu poludjet tih 7dana cekanja. Zivciranje i briga samo steti bebici zato se pokusaj opustit i ne guglat.
da, pijem folnu, iako kao zbog mthfr mutacija ne bi trebala (kažu strani članci objavljeni ovdje na forumu), ali nitko od doktora mi nije dao konkretan odgovor oko toga, tj. nije rekao da ne pijem.
hvala, opuštam se...:) nisam već sat vremena ništa guglala hihih
ljubav, mislim da je ok što poblijedi! ali svaka ti čast na strpljenju što nisi već vadila krv...sretno za dalje i javi kad ćeš na uzv!!!
Malo da se javim vidim da je živahno tu!
Kod mene i dalje M nema u četvrtak idem na pregled pa cemo vidjet sto je sad problem, vjerojatno me progesteron zeza, ali uvijek postoji 0,5% šanse ;)
Ma koga ja zavaram :(
podrzite nas!
http://forum.roda.hr/threads/87758-%...nost-quot-2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 15.04.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::-D:-D:-D
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 73.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :uteg:
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
biserko,*sunshine*... :ghug:
Šiškica,sretno u ljubičicama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da LH trakice za ovulaciju.Citiraj:
mislis lh trakice za ovulaciju?
Vidjela sam da nam je LabyB izgubila bebu....
Isuse :o
Neka joj dragi Bog da snage, draga LAdy drži se i ne znam sto reci u šoku sam
Nasa LadyB???????
:-( ajme ne znam sto bi rekla.. ovo me sad tako sokiralo.
iskreno se nadam da ce uspijeti to prebrodit i da nece odustati od prilike da bude sretna. Zao mi ja jakoooo. :cry:
LadyB prestrašno, prestrašno! drži se, polako, dan po dan, znam da je tuga velika :cry::cry:
nema mi gore nego kada čitam takve postove :cry::cry:
Zao mi je LadyB, znam da je to jako tesko.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 16.04.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::-D:-D:-D
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 74.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :uteg:
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Vidjela sam za LadyB na drugoj temi...:-(
Cure,mi smo krenuli u postupak..danas sam primila prve pikice.
Pa bi trebala neku dobru dušicu koja bi vodila listu...samo da refresha dc-e svaki dan.
MAMI,znam da si u gužvi...al kaj veliš?
Ili bilo tko drugi. :-*
Pozdrav cure :) LadyB jako mi je zao :(
oprostite sto upadam kao padobranac,pratim vas vec dugo i htjela bih vas pitati nesto,mozda je koja od vas imala slican problem...naime zadnji menzis je bio 15.3.i trajao 7 dana,a dosao nakon 36 dana.Prva tri dana samo smedi trag na ulosku,bez grceva i ikakvih jakih bolova,4.i 5.dan se pokazalo crvene krvi,doduse malo jace nego ova tri dana uz tipicne bolove vezane za menzis,ali slabijeg intenziteta,i ostala 2 dana kao prva tri...e sad ostala sam i dalje napuhnuta,desni jajnik me znao stegnut na momente..13.dc mi se javila obilna rastezljiva sluz,ali pokrili smo tek 15.dc.Ujutro 21.dc sam osjetila kao da mi se maternica stegnula/grcila na sekundu,a onda opustila i popodne sam imala lagano smede krvarenje,smedi flek uglavnom.Od tada me prate grcevi,desni jajnik me zna zgrcit i primjetila sam da su mi cice "teze" i imam bijeli/suncani iscjedak,obilan je.Bazalna mi je sa 36,2 na 36,5 skocila,a tjelesna temperatura izmedu 36,9 i 37,nekako se uvijek izmedu zaustavi.Danas mi je 32.dc.Pitala bih vas jeli moguce da je ovo krvarenje bilo zbog ovulacije,jer citala sam da sluz nemora biti pokazatelj ovulacije...zbunjena sam i bojim se da mi se nije pojavila jos koja cista,u prvom mjesecu sam imala sve moguce simptome trudnoce a kad ono na uzv-u 3 vodene ciste! :( jeli koja od vas imala takvo krvarenje? Sutra sam narucena kod ginekologa.Po mom racunanju menga (ne)bi trebala doci oko 21.4.Unaprijed hvala na odgovoru :)
Ako mami ne može, javljam se dobrovoljno :) Draga a tebi sretno i javljaj nam se :*
Zuzy.... ~~~~~~~~~~~~~
Curke nisam htjela radit dramu niti vas zamarat ovdje, ali moram s vama podjelit događaj od danas..jer ni sama ne znam što bi mislila.. znači ovako.. danas mi je 18.DC a ne Žužy 17.-ti xD prije dva dana sam bila na ultrazvuku i ginekolog mi je rekao da on ne vidi ovulaciju.. a danas sam na ulošku primjetila točkasto smeđe krvarenje ali je stalo.. a doljnji dio trbuha mi je napet i bolan kao pred m ... počele su me i cice žigat.. sad ne znam što da radim.. do menge mi je ostalo desetak dana...
Žužy sretno!!!
zaboravila sam dodat da su mi se prije 10 dana upalile desni i umnjaci poceli izbijat :cry: opet cu upast ko padobranac jer jos uvijek moram cekat da mi odobre objavljivanje posta
Ankica nakon 10 postova idu odmah.
Natipkaj 10 postova i na konju si!
napisala sam dva posta i ovaj zadnji objave,osjecam se smotano :S ovdje cu kopirat kaj sam napisala prvi put :
bok cure,imala bi pitanje al neznam kamo bi ga postavila,probat cu skratit....menga mi j bila 15.3.,dosla nakon 36 dana,trajala 7 dana,vise ko smedi flek na ulosku...onda 13dc sluzi ko u prici,ali keks je bio 15dc :/ zatim 21dc steglo me ujutro,ko neki grc,i popodne trag smede krvi,keks tek sutradan..nakon toga osjecam desni jajnik cesto,pa mi grc prode kroz maternicu,tjelesna temp mi 36,9 - 37,cicke toooople i teske,trckalica na wc,zatvor :( evo dns mi 32 dc,tempica je oko 36,8,cicke mi jos uvijek teze,a mengu ocekujem tek oko21.4....prije 10 dana mi se upalile desni i umnjaci poceli izbijat :cry: Pitala bi vas jel moguce da je ovo krvarenje bilo ovulacijsko,tj jeli koja od vas imala slican scenarij,bojim se da mi se opet ciste nisu pojave :/ sutra idem kod gina... upast cu ko padobranac jer jos uvijek moram cekat da mi odobre objavljivanje posta,sad kad bude 50 mojih postova jer sam pisala vec pa rputa i nikak da se objavi :D I zelim vam se pridruzit na odbrojavanju :)
jjooooooj oprostite,tek sad vidim svoj post gore...nemojte mi zamjerit
Ankica sorry tek sad sam vidjela tvoje objave..i samoj mi se događa isto i ne znam čemu bi to pripisala.. nadam se da će nam se javit uskoro netko iskusniji s objašnjenjem jer ja što više istražujem po netu..to manje znam...i sve sam luđa..:cupakosu: :gaah:
A što se odbrojavanja tiče, samo napiši koji ti je dan ciklusa i od sutra si na listi. Dobro nam došla :kokice:
I da...tek sad sam skuzila da si vec napisala koji ti je DC ... srry my bad!!! :ups::facepalm: nemoj zamjerit..
Bolje mi je da idem spavat xD
Ankica i Ives to se meni dogodilo jednom...i to je bila druga t. Tj kod mene je to bilo implatacijsko krvarenje.
Nadam se da je i kod vas tako.
Ives000 hehe slazem se da je vrijeme za spavanac :) ja kopam po netu vec sat vremena proucavajuci sve moguce simptome i umisljam si sve i svasta,od trudnoce do bolesti,upala....ma nije za pricat,fkt je vrijeme za u krpe :lol:
jos cu malo zagnjavit :-) jeste imale mozda onak kremasti ili suncani iscjedak? ja ga imam dost...najednom mi samo dode osjecaj ko da nesto curi iz mene (oprostite na opisu,neznam kako bi drukcije opisala)
Nivese draga, riječi ti se pozlatile :D
Ankice, danas je takav bio i meni iscjedak i ona popodne...opalaaa par smeđih toćkica..... napuhnuta sam cjeli dan a probada me dolje kao da ću uskoro dobit, a trebam tek dobit m za 10-12 dana..nisam ni sama pametna što da mislim a još manje što da radim xD
Žužy, sretno draga naša!!! Da je to taj koji toliko čekaš!!!