Hehe, hvala zenii, ali mislim da jos uvijek nista od toga... Ipak tnx na lijepoj zeljici...pusa
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 12.04.2015. at 15:20
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 12.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 70.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc ll
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 13.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 71.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc ll
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Jutrooo!Kavicaaa
zasad skulirana,<mišica>,sretno u ljubicama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
xavii,kak je?
Meni skulice evo samo što nisu otpale..pupka osjetim još kod nekih napora ali inače je super.
Pretpostavljam da ste ovaj ciklus pokrili isto ko i mi pa ti zato ne vibram..
kudri,veselimo se uzv-u!
ljubavna1pogled,kad ti planiraš na prvi pregled?
cure, pišite mi sutra 4dc
Jutro!!
Ajme cure koliko predivnih vijesti
Kudri i Ljubavna - velika pusa i držim fige za jaka srca i dosadnu trudnoću![]()
stvarno se veselim da sljedeće odbrojavanje bude sa puno puno imena i brzo![]()
di nam je djevojka00 nestala?? draga javi se, da ne brinemo!
ljubav, kad ćeš ti na uzv??
mene u petak čeka uzv i baš me neka nervoza pere...brrrrr....razmišljam da ponovim betu ovaj tjedan jer nemam skoro nikakve simptome. cice bole, to da i umorna sam strašno staaalno i zadišem se brzo ful, ali nije mi muka...
Posljednje uređivanje od kudri : 13.04.2015. at 10:47
Haha zuzy isto nam je, nadam se samo da ce M sto prije doci, ovaj hod u prazno mi je bas dosadanMeni je isto ok, pupak isto malo boli na ostale rezove sam i zaboravila. Jedino su mi bradavice poslije operacije nenormalno osjetljive, smeta mi grudnjak i sve, ne kuzim, al pretpostavljam da je radi drillinga, otpustanje hormona ili tako nesto
p.s. nadam se da je sve ok sa djevojkom.
Drage moje cure, hvala na cestitkama!!
Bila sam vikend na putu i uopce ne stignem misliti, svako toliko se sjetim i ne vjerujem
Nisam planirala na uzv prije barem 5-6 tj, sto znaci za desetak dana barem. Jedino me brine ta lijeva strana, puno intenzivnije mi rosta u lijevom jajniku, pa ni sama ne znam da li da idem ranije radi mira. Konzultirati cu se sa pedijatricom pa sta ona kaze.
Sunshine i mene su cice strasno bolile, i jos uvijek, vibram za iznenadjenje!
To je sve ok kudri, ja u prve dvije T nisam imala uppce simptome, mozda malo mucnine oko 8-10 tjedna.
Sad mi mucno al kontam to je jer sam vec stara LOL
xavii ,bome i mene cice jako bole,peču za poludeti..sve čekam da prestanu,da mi padne temp pa da znam da stiže vještica.
Al garant nas bu samo iznenadila,ničim izvana
Mi se jučer družili u goricama povodom rođ. MM...i tak sam se najela kaj sam rekla da mi budu skule otpale hahaha...i bome se ova u popku odvojila,samo se u sredini drži.Da sam znala bi ranije roštiljala
kudri...trudnice naša,pa sad si nabrojala par simptoma! Kolko brojiš sad da si trudna?
Beta ti sad nebude puno pokazala,samo se budeš zamarala s duplanjem i računjanjem...pokušaj se okupirat nečim do petka,začas bude to.
orange80 ,![]()
Drage moje pratim vas redovno, nemam kaj pisati, u stanju sam ni na nebu ni na zemlji, nemam pojma više šta bi,sve mi ide na živce i ovi moji ciklusi, posao me ubija, ne znam odakle bi krenula.
Mami2
žužy, neka si se ti lijepo najela! treba znati uživati u životu i roštilju hihihi. jel krećeš sad u mpo dok stigne M?
meni ti je danas točno 6tt, iako sam imala kasnu ovulaciju, pa je sve to zapravo tjedan dana manje...poludjela budem do petka! moram se skulirati
MAMI 2 ,zbilja te negdje ubijaju ovi ciklusi...od extremno dugog za tebe do evo sad pak ultra kratkog
kudri,danas,sutra mi treba dojti M pa zovem VV da se naručim na pregled i kontrolu nakon op...i onda budemo odlučili kaj dalje,očemo li na stimulirani IVF ili na malu pauzu. Sad me boli dolje i napuhnuta sam kak žaba,skoro će..
Ma u petak bude tvoje malo srčeko lupalo ispod tvog velikog srčeka ko ludo,vidjet ćeš...![]()
kudri, samo da znaš da se meni srce čulo tek sa 7+4 pa da se ne zabrineš ako se ne čuje u petak. uostalom bude dr naglasio kolika je beba i ako ok raste i napreduje. samo polako, i pokušaj se prisiliti da se zabaviš s nečim... meni je bilo najteže prestati misliti na to.![]()
ma da, meni je u petak realno tek 5+4 (iako prema zadnjoj m 6+4), tako da ni ne očekujem ništa, ali već sad znam unaprijed da ću se brinuti.
u prvoj trudnoći uopće nisam bila takva. plus na testu i beta bili su mi dovoljni da sam sigurna da je sve kako treba, a sad tisuću briga.
sori cure što se jadam, baš sam nezahvalnica. znam da bi toliko vas sad rado bilo na mom mjestu, a ja se žalim bezveze. i budete!! pusam vas sve
Posljednje uređivanje od kudri : 13.04.2015. at 13:23
Kudri sve je to normalno i ocekivano.
A mozes mislit meni, treci put, dodaj na svoje brige jos naramak brija u glavi. Stvarno je istina, sto vise znas, gore ti je. Vrazji google i portali i forumi. Ah da mi je resetirati se i ne misliti, samo luda glava vrti neke scenarije, umisljanja, brige! Samo da budu zivi i zdravi sve drugo je nevazno.
joj pa zato tu i jesmo da se pojadaš... uh ja još uvijek ne dišem vjerojatno kad bebac izađe i vidim da je sve ok će biti bolje (moš misliti, hihihih) to je normalno. ali sada prođe dan da se samo pomazim po trbuhu i eto nema brige.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 14.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 72.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc ll
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Ola chicas!
Evo mene na dnu...ja hepi kaj je došla kako treba,lijepa moja..nikad me nije iznevjerila
Gornjodomke,kaj ima? Ima vas bomenekak nam leže ti višestruki betonski bloki..da sam znala,prije bi ih keljila hehehe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
xavii,kaj ti misli kad bi mogla?
da ne čekaš dugo!
I mogu ti reči da me rastura kak me nije skoro...
Posljednje uređivanje od žužy : 14.04.2015. at 09:21
Nemam pojma, mislim da mi je O bila, 14-15 dc, al nisam sigurna, tako da ne znam. Cice me stalno bole poslije op, kao i jajnici tako da se ni u kakve simptome ne mogu pouzdati, nego samo cekati.. Kreces u postupak ovaj ciklus ili?
Bude došla,sutra..preksutra.
Danas se mislim naručiti na pregled k doktoru koji me op,ujedno mi je i mpo doktor..pa ćemo vidjeti.
žužy, držim fige da kreneš ovaj ciklus u postupak!!!
gornjodomke, a malo pišanja ne bi?? hihihi
Ih, cure, ova gornjodomka se jutros rastuzila, cini se da stize m. samo ne znam jel danas ili sutra krece kako treba.
bezveze, al opet je bolje ako vec treba doci da dodje sad, ranije, a ne tamo neki 50. ili 60. dan ciklusa
sretno ostalim
kudri, zar mislis da je moglo proci bez testa
radila sam ga vec 25. dan, bio je negativan, naravno, ali mi je u podsvijesti bilo da je mozda prerano (sad mi je sinula ideja, kad vec mogu praviti sve izlozbe najrazlitijih stvari, od odbijenica za posao do ne znam ni ja cega sve ne, mogla bih i ja napraviti izlozbu negativnih testova)
kako si ti?
Posljednje uređivanje od biserko : 14.04.2015. at 11:26
ajoj biserko...a možda je bilo prerano.
ja sam izgubljena. čas sretna, čas uplašena i želim izjuriti vaditi betu da vidim kaj se događa. nemam skoro ništ od simptoma, pa me to malo brine. u petak je uzv, a sutra ću ipak ponoviti betu da ne poludim od brige...
ma ne, stize ona, to je vec izvjesno
to mi je sad problem jer dr smatra da nema ovulacije, da bih trebala poceti sa klomifenom, a se tako plasim zbog stitne
za simptome nemoj brinuti, ja u prvoj trudnoci skoro nista nisam ni imala, mislim da nijednom nisam ni povratila, to je zaista jako individualno. brinut se moras, zanm to, samo probaj sto manje
ako piješ euthyrox, onda ti je štitna pod kontrolom ionako...mislim da trebaš probati, ako imaš problema sa ovulacijom. držim fige
Kudri,nije mi stabilna stitna,u tome je problem.prosle godine je podivljala,tsh skocio na 22 pod terapijom,tek se sad unormalio,bojim se novih skokova.ali ako ne bude druge uzecu klomifen.
Zuzy,sutra pisi 2dc
cao svima nova sam na forumu ...sutra idem na pregled plodnosti nemam pojma kakav je to proces nesto sam citala na netu pa neka mi neko napise ko je imao iskustva sa tim i pozelite mi srecu sutra potrebna mi je![]()
ja sam odustala od ovog ciklusa. LH trakica kaže 0. Nemam nikakvih simptoma kak nekad zna biti. Sad je samo pitanje bude li bio produzeni ciklus il bu M. došla na vrijeme. Ak bu ovak stalno morati cu u novu nabavku LH trakica :/
Kudri sretno u petak na uzv, a što se tiče mučnina, meni su u trudnoći počele tek iza 7. tjedna i trajale do 13. tj.
Ne(čekalicama) želim debele plusiće!!
MM i ja smo odlučili laganini do jeseni, u međuvremenu prikupljati nove nalaze i u rujnu put VV na dogovor za novi postupak.
beta danas, 24dpo 11 839. opet nekako visoka. 17dpo bila 547. nadam se stvarno da to nije neki problem. guglam i guglam i nisam ništa pametnija.
nisam mogla izdržati.
prekosutra uzv....grizemnokte
pusa svima
a zar bi mogao biti problem, mislila sam da je niska beta problem? izdrzi jos ta dva dana, bice sve ok
brines bezveze. ne guglaj vise (a ko ti kaze)
Ne guglaj nista. Neces bit nista pametnija. Samo ces se bezveze brinut. Sve sam izguglala i sama i nista pametno isam nasla. Od vanmaternicne do blizanaca pa tako dalje. Onda pocnes trazit svensimptome i naravno uvijek nades 2-3! Znam da si u strahu ali probaj uzivat u trenutku! Trudna si i to je to! Uzivaj u svakoj sekundi!
Kod tako velikih beta ni duplanje nije pravilno niti se moze ista iz toga saznat osim da si t! I kad je tak velika beta se vadi svaka 4 dana.
Budi realna . Da ne pratis svaki sum svog tjela nebi ni znala jos da si t! Mislila bi da ti kasni zbog stresa il ko zna cega.
I bila bi jedna od onih koja postavlja pitanje- cure kaj mislite ? Jel moguce da sam t kasni mi 5 dana a imala sam nezasticeni odnos???![]()
ja sam malo control freak, pa zato i moram sve znati prije nego dođe vrijeme za to.
nivesa, baš si me nasmijala! to ti se meni ne može dogoditi da mi kasni 5 dana, a da već nisam 100 testova popišala i 100 beta izvadila :D
Zato ti i velim! Sve smo mi tu takve. "Normalne" zene ni ne misle o takvim stvarima. Skuzi da joj kasni kad joj kolegica s kojom joj se uskladio ciklus veli - joj konacno mi je zavrsila m!
Bok mame nova sam ovdje. Pa da vam se predstavimmama sam jedne curke 4god i željela bi još koju bebicu . MM je i sa prvom bebom bio u nedoumici. Ne štitimo se i nikad nismo ,on radi na principu vadi ga van
Iz početka sam se stalno nadala i čekala i vršila presing najviše sebi oće ili neće pobjeći bar malo.I sad kad nisam ni razmišljala o tome njemu pobježe jeeeej. E sad to je bilo 2dana nakon m pa ćemo vidjeti ,već sam htjela otići kupiti test al mislim da je prerano od tad je prošlo 10 dana, m bi trebala dobiti za koja 2 tj otp , al ne redoviti su mi ciklusi . Pa mi preostaje samo čekati al navijam sama sebi za veeeeliki plusić
nešto su se romeo i dominik pritajile, a već su ful visoko...curkeee!!!
Posljednje uređivanje od kudri : 15.04.2015. at 11:02
a jesi me nasmijala!
a stvarno je tako, ja sam baš jučer bacila cijeli snop lh i bcg trakica koje sam ovaj ciklus ispiškila! blažena spontanost
on topic freak control: i baš gledam test, clearblu, skroz je požutio i plus je pobljedio. jel normalno?
kudri jel piješ folnu?
mislim ono ja je pijem već jesec i više, ali sad bi trebalo preći na folacin, jelda? i da, sretno u petak, biti će sve ok!![]()
Kudri ne brini se. I ja sam sebe izludjivala jer mi je beta bila skoro 1000 a dr na uzv nije nista vidjela. Mislila sam da cu poludjet tih 7dana cekanja. Zivciranje i briga samo steti bebici zato se pokusaj opustit i ne guglat.