http://dalje.com/hr-zivot/sto-je-to-...uspjehom/54624
Printable View
am, hvala. :-)
Da li je kompliment flert? Pa ne znam baš.
Ali je sigurno uvod u njega. Ako ti samo pocrveniš, pogledaš u zemlju i pobegneš, onda valjda ne ulaziš u flert.
Ipak to postoji samo u serijama koje oslikavaju stanje i vreme obespravljenih žena, čija je uloga u društvu da budu lepe, poželjne, smerne i skromne.
Niko ne deli komplimente ženama koje idu namrgođene i nedoterane, niti će neko kompliment ponoviti ako ne dobije neku reakciju.
S druge strane ne počinje sve od komplimenta, mislim da je to malo prevaziđena kategorija, u stilu o gospo moja, kako su plave oči vaše, a struk uzak ko u curetka.
Flert počinje u dobroj komunikaciji koju ostvaruješ s nekom osobom, a ona za mene nikako ne znači komplementiranje, to mi je dosadno i neizazovno.
A što se tiče teme, zašto muškarci varaju, stvarno ne znam, valjda isto zašto i žene varaju - dosada, uzbuđenje, želja za promenom, zaljubljivanje, osveta, milion je motiva za različite ljude.
Sad cu vam odat jednu svoju mracnu tajnu...Koju ustvari znaju svi u mom zivotu al nisam je jos iznjela tu na forumu... Pripremite se... Dakle ja, Koksy, supruga, majka i trudnica, navecer, dok je muz na terenu a dijete spava, igram play station 3. I to ne bilo sta nego jednu od najbolji multiplayer ratnih igara. Dakle online! Posto je igra tog karaktera 98% igraca su muskarci. Imam svoju ekipu od 30-tak ljudi, svi do jednog muskarci. Tokom igre pricamo preko headseta i vjecno je neka zajebancija na temu sexa. Stalnu su tu neke dvosmislene fore, nasmijemo se do suza. Nikad uvredljive, nikad sexisticke, tj. ako netko kaze nesto sto mene kao zenu vrijeda ja ga zamolim da ili prestane ili ga brisem s liste. E sad, zasto ja vama sve to pisem? Jer ima jaaaako malo zena koje to igraju i kad otkriju jednu oni ju ne pustaju, doslovno me drze ko kap vode na dlanu. Ego ne da mi je do stropa nego ga i probija u nekim trenutcima. Jel to flert? Mislim, ponekad me neke rijeci i onako malo...zagolicaju, da osjetim onu slatku nervozu u zelucu... MM to zna, kad je doma igramo zajedno, cuje on sve tj. vecinu onog sta mi pricamo. Jedno vrijeme se nesto bunio ali mislim da mu je postalo jasno da su to samo muskarci koji su, eto, hrabri preko headseta. Ponekad i ja te neke razgovore dozivljavam ko flert al sudeci po ovom sto ste vi napisale to je u rangu dovikivanja sljakera sa skele zar ne?
A sad ga baš cijepaš dlaku, kad smo već kod dosjetki.
Osijećam se ko na sudu jer eto nisam podastrla dokaz koji bi potvrdio moj dojam ponekog isčuđavanja nad asinim postovima.
Uostalom, ne da mi se secirati postove, ali moram priznati da i dalje imam isto mišljenje. Nisam znala da se sve napisano ovdje mora potkrijepiti argumentima, već sam naivno mislila da je ovo samo kutak za filozofiranje gdje se ne mora vagati svaka napisana riječ, posebno ako te riječi nikoga ne vrijeđaju.
Ili si se ti možda našla uvrijeđenom:zbunj:
Oprosti ako jesi.
Inače, ja skrušeno priznajem da ne znam flertovati. Štoviše, ne znam dobro ni primiti kompliment. Možda stvarno postoji kakav tečaj za to, vrlo rado bih ga pohađala:-)
vid ti naše koksy, genijalna priča :naklon: jel ti dobro ide, ono jesi virtualna faca? :mrgreen:
bodulica, možda žuži ima nešto takvo :mrgreen:
stray:lol::lol:
Cure vi ste sve ili sex bombe ili takav dojam ostavljate kad za vama toliko fućkaju i dobacuju vam. Osječam se ko ružno pače, a kažu da nisam jer ja ne čujem te zvižduke. :lol:
Ja neznam neobavezno flertovati pa zato niti ne flertujem a i nemam potrebu. Osobe s kojima sam ja flertovala su bile samo one koje su mi se jako svidjele i s kojima sam htjela i nešto više a i to je s moje strane bio jako nespretan i nevin flert. Šta ću kad ne znam zabaciti kosu, obliznuti usta i namignuti :lol:.
Pitala sam MM-a jučer dali bi mu smetalo da s nekim neobavezno flertujem i rekao je da nebi ali da mu nebi bilo baš niti drago da s nekim razmjenjujem slatke riječi.
Moja jedna kolegica s posla je flertovala sa šefom ( više on s njom) i nas dvije smo postale jako dobre prijateljice i stvarno nikada nije ništa imala s njim ( nije joj bio privlačan ali joj je godila pažnja) ali su apsolutno svi bili uvjereni da tu ima svega i ljudi su me dolazili čak pitati i kad bih ja rekla da sto posto nema ništa samo bi odmahivali rukom. I dan danas kad dođem tamo ljudi me pitaju kako je ona i onda komentiraju ma znaš ona koja je bila sa šefom i ja opet razuvjeravam ali samo kažu ma ne vjerujem. Nije došlo do njenog muža ali tko zna šta bi bilo da je.
Koksi legendo
Aha, pitaj bilo kojeg muskarca koji igra Call of duty na ps3 za ubojitu kokosh. Sigurno me zna il je cuo za mene :mrgreen:
I decki s kojima ja igram su vecinom ozenjeni i imaju klince i otprilike su mojih godina. Zato mi sve to skupa i dize ego. Nade se tu i tamo i neki petnaestogodisnjak fasciniran zenskim glasom u igri al ja se prema njima ponasam kao mama :-)
Upoznala sam ja vecinu njih, nasli smo se svi zajedno jedno vece, dosli ljudi iz Beograda, Slavonije, Zagreba...Tad su ipak bili malo suzdrzaniji :mrgreen:
Tako da ja, uz njih, nemam potrebu izlazit van, flertovat, smjeskat se...Ja sam njima pojam i dok u staroj trenirci, rascupana, izludjela od dugog uspavljivanja klinca u pola 1 ujutro ubijam muskarce. A meni je super jer se ispucam dok iste ubijam :mrgreen:
A i ono meni najbitnije, ne osjecam se toliko usamljeno dok po 3 tjedna cekam MM-a da dode....
@koksy
sam ti pucaj dok jos mozes. sad ti sven polako zalazi u godine da preotme ps3 u svoje ruke pa neces jos dugo :-)
sebastian je krenuo sa onim patkicama, pa je sa 4 kupio LBP i sad sa 7 ceka 21.1. da pokupi naruceni LBP2
fantazira o tome kak ce bas on programirati shooter 3 (jos nije izasla dvojka)
strasno..... nisam se tome od tebe nadala
Ja sirota isto ne znam tog Ezela.
Ovo s magarcem me asocira na moje lokalne Somalijce - cesto zovu tu na poslu i onda moram zivkati prevoditelje jer, jelte, bas i ne govorim jezik. I onda urlaju (Somalijci stvarno vicu i zvuce kao da se gadno svadjaju) - Magarac!!! Magarac!!!!
Pojma nemam sto im to znaci, ali jako puno recenica zapocinje bas time. :yes:
Inace se slazem s tash, za flert je, ako se mene pita, potrebno barem dvoje. Sve ovo ostalo je ok.
Kaae, samo za tebe http://www.youtube.com/watch?v=PMod58SfAdw&feature=fvsr
Zanemari što ga zove Omar, to ti je Ezel.
ova tema postaje sve veca perverzija
prvo koksy ima tajni identitet mahnite igracice call of duty online i onda jos skuzim da je magarac ezel zapravo lik iz sapunice koj izgleda ko ovo sa tog linka i da to ljudi gledaju
wow
:lol::lol::lol:
koksy, zamisljam te kao laru croft s trudnickim trbuscicem.
a ezel mi je ruzan.i star. kad smo kod telke, rade bi edwarda, vampira :-P
potpisujem anu m ...
kakav umor, kakvi kućanski poslovi... na prvom mjestu smo mm i ja, nakon toga sve ostalo (ak ne računam klince)
Iskreno, bilo me strah da povećanjem obitelji više takav život neće biti isti, pogotovo jer sam i slušala iskustva drugih... posao, kuća, bla bla, klinci, ovo ono... ma daj? Pa neću se nervirati oko toga ko će kupiti kruh sutra ili jel veš opeglan... ma opeglat ću tu košulju 5 min prije posla al da imam svoj mir u glavi i to ne samo mir radi seksulanog života nego radi same sebe.... Kad si to složiš u glavi onda si na jelte "konju" :P
E baš ste mi uljepšale popodne!
Koksy, :klap:
Na temu flerta, jučer smo MM i ja gledali sjajan film Ericha Rommera.
stray_cat, potaknuta ovim topicom posudih iz knjiznice ponovno Ericu Jong: "Strah od pedesete" i sad se zabavljam citajuci to ... Hvala! Meni je ovo kao povratak u mladost.
Knjiga daje uglavnom prihvatljive odgovore na 90% pitanja koja se ovdje postavljaju i ne vrijedi samo za babe (pardon, gospodje u najboljim godinama) oko pedesete, nego za ukupnu populaciju. Btw. ja sam trenutno 48+ pa mi je to bas po mjeri.
I slazem se da je topic bas dobar! Tnx!
obožavam "strah od pedesete".
nije da se ja nešto ljutim ako netko pokuša skrneuti komunikaciju, pogled, bilo što u tom smjeru, nego me to toliko ne zanima, da najčešće ne skužim, nego se poslje pitam "a kaj je ono bilo?" ili mi toliko treba da shvatim da svatko normalan već pređe na drugu temu. Nenormalni su fala Bogu rijetki i tu znam dobro pokazat zube. :)
je, lako tako, a da oni tebe vide, ha? :mrgreen:
:lol: a ezel magarac je definitivno top topika :lol:Citiraj:
ova tema postaje sve veca perverzija
prvo koksy ima tajni identitet mahnite igracice call of duty online i onda jos skuzim da je magarac ezel zapravo lik iz sapunice koj izgleda ko ovo sa tog linka i da to ljudi gledaju
cvijeto, zato sam se i zatvorila doma, tko bi to ćero od sebe vasceli dan ;)
Joj sad si me piknula...Hehe, baš smo se jučer nakon predhodne večeri i fenomalno obuzdanih strasti :mrgreen: samo kikotali jedan i drugi. On dođe ko Napoleon iz kupaonice, sav se usukao, a ja ga gledam i cerim se. Djeca oko nas, malo nas čudno gledaju.
:zaljubljen: I ja bih odmah još ali je preprometno.
što se tiče gradilišta (pozdravljam apricot), ako želim odgovoriti na dobacivanje uzmem metar, nacrt, fotić i crvenu kemijsku i pravim se da nešto kontroliram (bez obzira ima li veze s mojim područjem nadziranja) tek toliko da vidim koji su pravi frajeri - mislim da je to zabavan flert (bar je meni zabavan).
usukani napoleon... to valjda nakon bitke :mrgreen: