Od srijede Sam porcelain sa inekcijama. imam pravi termin za ultazvuk u ponedeljak.
Printable View
Od srijede Sam porcelain sa inekcijama. imam pravi termin za ultazvuk u ponedeljak.
sandy možda ipak ne bude kasno za stimulaciju, ako si bila prethodno na kontracepciji onda nije toliko bitno ako počneš i 5 d.c. jer ti je ionako umjetni ciklus, tako se znalo dešavati u Mariboru...
Cure, stiže kava, kakao, bijela kava, čaj... Pa slobodno se poslužite u ovo hladno jutro! Živjele...
Jutro i ja bi jedan caj bas mi je hladno
~~~~~~~~ vikend lista ~~~~~~~~~
~~~~puno srece iduci tjedan!~~~~
PROSINAC 2012. (7)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); luc, PFC, 1. AID; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Anemona (VV)
bmaric, PFC Prag, 1. AID
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
hannah8 (PFC Prag)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
jejja, Ri, 1. IVF
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
Lotta81, Vg, 1. IVF
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
mima32, SD, 1. IVF
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sandy0606, VV, 1. IVF
Strašna , VV, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI)
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
valiana (PFC, Prag)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće);
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, corinaII, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, kruca, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
:klap: :klap: :klap:
Bravo na listi bubek! Tako mi je drago da si ti preuzela! (imala sam i dobru njušku, bilo je u zadnji moment, u horizontali sam i sjedenje mi zabranili)
Ja bi dupli espresso, hvala 123beba na današnjoj ponudi.
Sandy - jesi li koga dobila na VV? Jesi li na dugom protokolu? Ako si pod supresijom (decapetyl, suprefact), možda se i prošvercas do ponedjeljka, ali ja bi na tvom mjestu danas svejedno otišla gore. Držim :fige:
Čekalicama, pikalicama, šmrkalicama i svima koji se tek spremaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitne!
Od sutra sam pikalica.....:-) :-D
mary :klap: ~~~~~~~~~~~~~~~~ za super-stimulaciju!
bb :love2:
Bubekica hvala i tebi :klap: za listu....sada baš gledam davanje inekcija na youtube i svugdje je davanje pod stupnjem od 90 pa sam sva zbunjena...dal pod 90 il 45?
evo i mene na :coffee:
već sam jednu smazala uz kesten pire sa frendicom u raaaaaano jutro :-D
mary ja bih rekla izmedju 45 i 90, blize 45. mrsavicama ne bih preporucila da pikaju pod 90, mislim da onda ima sanse da piknu u misic.
pa uvijek si uzmete špekić sa dva prsta kao da se uštipnete i onda u to zabodete, nema šanse da dođe do mišića
i iglu obavezno gurnite do kraja jer će vam se pojaviti mjehurić na koži
Prošli put sam onak malo ukoso....može se reć pod 45...i sad gledam filmiće i zbenilo me....
Hvala vam...:-)
:-(
sanda ??
????????????????????
tikici69 se nešto dogodilo, ni ja ne znam što...
Mary mislim da na kutiji pise da se daje s.c. sto znaci subkutano, znaci pod 45, i kao sta je mimi rekla malo naberes kožu i das... meni na hitnu dolaze cure i uvijek ih bodem pod 45 kako pise na kutiji.
a zasto smo tuzne? nisu valjda neke tuzne vijesti? uf.... zasto toga mora biti? :-(
drage moje,danas se želim oprostiti na neko vrijeme od vas......mislim da više nemam snage čitati tužne stvari...nadam se da ćete razumjeti......svaka tuga me pogodi i budem loše.....moram sada misliti na svoju bebicu.....i ne razmišljati o lošim stvarima......želim vam svima sve najbolje što si poželjeti možete.......ovo danas me jako pogodilo....i stalno mislim da sanjam.....uz trudnoću imam i SVPT-tahikardiju,koja mi je malo aktivnija sada od hormona....a ovo sve....me samo uznemiruje.....znajte da vas sve volim i sve ste mi drage.....hvala vam na svemu.....:-(
sanda razumijemo te... cuvaj sebe i svoju bebicu... :love2:
Sanda čuvaj sebe i bebu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love2:
Jako tužno! Tiks :cry:http://forum.roda.hr/threads/78173-T...u-princezu-%28
Užas svaka riječ je suvišna............:cry::cry: pa šta se dogodilo?
strašno je to i čitati, a ne mogu ni zamisliti kako je to proživiti :cry:
tragedija prava... pa šta se to dogodi pred sam porod??? strah me i zamišljati :cry:
Drage i dragi moji, ja vas sve pozivam da se presvučete u avatar koji je na linku...
Tikica je dugo, dugo član ove naše zajednice, zajedno s nama je plakala kada nam je bilo teško i veselila se svakoj našoj dočekanoj sreći... U ovim je trenutcima ništa ne može utješiti, svaka riječ je suvišna...budimo uz nju tiho i u miru.
https://picasaweb.google.com/1105925...eat=directlink
Ne mogu staviti avatar, dal samo meni ne radi ili????
Morate ovu fotku spremit na svoj komp pa onda staviti.... vjerujem da će se uskoro naći i u rodinim ponuđenim avatarima...
Jučer se piknila...danas opet....kad stisem putac za izbacivanje tekućine mi samo odbrojava...jel tak???
Sanda čuvaj sebe i bebicu..:-)
Prvo svima puno sreće za sve šta treba!!!!!!!!!!
Danas sam bila na drugi uzv i šok:-o nema ništa na gonalima sam već 10 dana i nisam ništa reagirala!tako da mi je odlučila pojačat dozu umjesno 1 sad primam po 2 gonala ( mogla je to i prije napravit). Malo mi je to nejasno jer kad sam bila u postupku prvi put dobili samo 12 js (tad sam primala po 3 gonala dnevno), tako da su mi danas sve lađe potonule :-(
Drage Mariborčanke (bivše, sadašanje i buduće) treba mi jedna informacija i jako mi se žuri, stoga ako netko zna molila bih da mi zaposta:
- kontakt telefon (ili mail) Ljekarne koja se nalazi uz UKC MARIBOR, uz bolnicu, ljekarna u koju nas šalju da kupujemo stimulaciju (dakle ne u Novoj Vasi, nego pored bolnice).
Možda neka od vas ima sačuvane račune na kojima pišu podaci, ja na žalost nemam.
Unaprijed zahvalna!
Prijavljujem postupak u veljaci. Sijecanj nam nije bio sudjen. :-(
sandy0606:love2: i neka taj u veljači bude dobitan ~~~~~
Prva dva postupka sam bila privatno,a sad sam se prebacila preko hzzo-a,rekla sam joj sve kako je bilo da sam pila bromergone (možda je zato išla sa manjom dozom) , sad mi jedino nije jasno zašto nije pojačala dozu nakon pvog uz :?: malo me sve to nervira idem u srijedu ponovo pa ćemo vidit. malo sam ljuta mislim da je falila sa dozom¨!