Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo svima puno sreće za sve šta treba!!!!!!!!!!
    Danas sam bila na drugi uzv i šok nema ništa na gonalima sam već 10 dana i nisam ništa reagirala!tako da mi je odlučila pojačat dozu umjesno 1 sad primam po 2 gonala ( mogla je to i prije napravit). Malo mi je to nejasno jer kad sam bila u postupku prvi put dobili samo 12 js (tad sam primala po 3 gonala dnevno), tako da su mi danas sve lađe potonule
    Ne razumijem, ako si imala dva uspjesna protokola prije (12 js ), zasto dr nije ponovila te uspjesne protokole, nego izmislja toplu vodu, a sad- spasavaj sto se spasiti da!? Stednja?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem, ako si imala dva uspjesna protokola prije (12 js ), zasto dr nije ponovila te uspjesne protokole, nego izmislja toplu vodu, a sad- spasavaj sto se spasiti da!? Stednja?
    Prva dva postupka sam bila privatno,a sad sam se prebacila preko hzzo-a,rekla sam joj sve kako je bilo da sam pila bromergone (možda je zato išla sa manjom dozom) , sad mi jedino nije jasno zašto nije pojačala dozu nakon pvog uz malo me sve to nervira idem u srijedu ponovo pa ćemo vidit. malo sam ljuta mislim da je falila sa dozom¨!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •