Lulu - mama - vidim da si u međuvremenu stavila sličicu - i jasno se vidi druga crtica!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Printable View
Lulu - mama - vidim da si u međuvremenu stavila sličicu - i jasno se vidi druga crtica!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
lulu-mama :-D :-D :-D dok sam ja napisala svoj post, već je fotka tu. Čestitaaaaam!
nestrpljiva anka moraš promijeniti nick, ovo "nestrpljiva" ti definitvno ne stoji ili nas muljaš :lol:, ali svejedno ~~~~~~~~~~~~
lulu- mama bravo , bas mi je drago zbog tebe sad samo hrabro dalje!
Hvala vam cure!:heart:
Lulu-mama testić ponovi najranije u nedjelju u jutro jer beti treba 2 dana da se podupla tako da će onda sigurno bit jasnija crtica. A sad uživaj !!! Čestitam trudnice naša :-D ( i da, što sam ti ja jučer rekla ;) ipak će meni ostat lista :lol: al ako bude sreče idem i ja uskoro tvojim stopama ;) ) :*
Mislim da lista ima učinak. Eto i Muma je trudna!
Svi koji su vodili listu su bogme, pravac na trudnički forum :D
Dakle,ti si slijedeća!
Draga lulu-mama, čestitam od srca! Stvarno prekrasna vijest. :-)
Mucica, očito je da si ti sljedeća s obzirom na listu.
(Sad će se svi razgrabiti da ju vode)
carmina burana, hvala na vibrama, nadam se da pale,
od ovih mojih umišljenih trudnoća ću završiti u Vrapču.:lol:
lulu mama čestitaaaaaaaaaaaam draga! Vidi se slaba crta, joooj mogu zamisliti kakav je to filing!
lulu-mama čestitam na crtici!!! :-D i saljem ti ~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje
kao sto rekoh skicnem vas tu i tamo..i vidim da vam je veselo i da ste sve poludile za keks dijetom, to je valjda zbog ljeta da budete fit s trbuščićem.. he he.. zelim vam to od srca i saljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo kod mene opet nista, veljda ce stimulirani biti barem malo uspjesniji...
saljem vam puse!!!
ooooooooooooooooo pa mi imamo novu trudnicu :-D
lulu-mama čestitke od srca i neka dalje bude sve kak treba! :kiss:
ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da čim prije budete trbušaste! :-)
lulu-mama čestitam,lijepo se vidi ta crtica :-D
Ima li neko iskustva sa ovim testom za trudnocu gravignost ultra, 2x osjetljiviji, 10ml?
Koliko nakon ovulacije se moze testirati ovim testom?
HelloKitty moje osobno mišljenje ti je da ni jedan test ne treba raditi prije 12dpo i to obavezno sa jutarnjim urinom, znam da nije lako biti strpljiv, nisam ni ja oličenje strpljivosti, ali radije pričekaj da ti prođe barem 12 dana od O
Mi bi samo piškile testiće, vidim ja..:trep:
Ja više ne piškim testiće 8-) svaki put nakon kaj bi ga pišnula mi je M došla :voodoo: tako da od ovog ciklusa apstiniram od njih ( tj. bar se nadam da ću izdržati :lol: ) pa kad će mi kasniti tj. kad će proći barem 17 dpo (do max 15dpo uvijek dođe) onda vadim betu :sherlock:
lulu-mama cestitam!!! crtica je prekrasna :-D i jos sam posebno hepi jer si me bas ti uvela na listicu
odbrojavanja se otvaraju bas super brzinom :-) mucica ti si nam slijedeca!
carmina, curke na avataru su ti jako lijepe
danas mi je bio bas los dan, cak i uz ovo genijalno sunce, i dodem tu a kad ono.. :-D savrsena energija prsti s foruma! ne samo da ste mi popravile dan nego ste me i inspirirale na keks maraton :lol: super ste!
na 9dpo prijavljujem samo pms blues...cice ne rastu i ne bole kao kod zadnjih ciklusa, pa cu se jos malo nadati :kokice:
Ta piškanja ćemo podvesti pod varijantu Kegelovih vježbi :lol:
Lulu-mama čestitam!!!! ~~~~~.. Za školsku t do kraja!
Opaaaaa, ne virnem jedan dan i već se fešta bez mene! Kak je to moguće? :lol:
lulu-mama čestitam ti od srca!!! Crta je definitivno crta. Nek ti je savršena trudnoća do kraja! :-D
Jeste primjetile da čitavo vrijeme dok sam ja vodila listu nitko nije popiškio plus? :zbunj: Nije valjda da sam ukleta. Svejedno, jaaaako mi je drago da su se stvari pokrenule, da se lijepo i plodno oprašujete - samo nastavite :klap: Vidim da su testići u prvom planu....svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Pusam vas sve, i dalje ste pod budnim okom :-)
mucica ista stvar i kod mene s testićima..ako hoćeš da ti dođe M, piški test! :voodoo: Uglavnom svega sam 3 ili 4 puta piškila i više nećuuuuuu dok ne bude stvarno kasnila..jednom mi je 3 dana kasnila, ja se ponadala, al me je dobro zaj*..... :balon:
lula mama definitvno piškoholičarke, odličan naziv! ;-)
carmina :lool:
muma definitivno nisi ukleta, pa sad si trudna zeno!!
Mene još ne bole cice, čudno..jedino što su mi se na bradi izbacila 2-3 prištića, mrziiiim to pogotovo jer imam čisto lice..očito su se hormoni nešto poremetili, a sigurno će onda i vještica doći!:drek:
lista za 20.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~ 6 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro!!!
Lulu-mama još jednom čestitam trudnice naša! kad ćeš biti spremna otvori nam novo odbrojavanje :-D
Vucica onda ćemo zajedno bojkotirati piškanje testova, tko zna, možda je to tajna našeg uspjeha :lol:
Sushi, Marry, HelloKitty ajde slijedite Lulu-mamu i objavite i vi + pa da možete imati grupno odbrojavanje :-D evo ~~~~~~~~~~~ u tu svrhu
Anka Vucica Broculla Peony Šiškica Tikki Zeljana Mami Kudri Least Alef Carmina Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~ i :fige: da i vi ovaj ciklus imate scenarij kao Lulu-mama pa da se sve maknemo s liste na trudnički pdf
Muma draga moja ajd daj nam malo te trudničke prašine ;)
mucica:rock: za bojkot! Mozda kod nas upali..kako se tebi čini ovaj ciklus? Ja se ne nadam...iako crv sumnje je prisutan, bar mrvicu..
sushi, mary i kitty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, imate li kakvih simptomića?
Jel tko piška testić skoro? Možda da čekam malo, pa otvorimo odbrojavanje u tandemu :D
Kratki mah mah, opet švrljamo mm i ja po Slavoniji, a bili smo i vrijedni prije puta u 5 ujutro, samo da prijavim :lol:
Svima puno :kiss:
Heloooooooo !
Baš kako Muma kaže , nema me jedan dan kao ono fešta, neka , nerka, samo da se tako nastavi.
Lulu-mama čestitam !
Kitty je koliko sam skužila nabavila testić, pa vibram za još jedan + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Naravno i za sve naše ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
A i čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im brže prođe vrijeme !
Moja M gotova i objavljujem da je oprašivanje počelo :-)
Evo vam malo prašine za plusiće *************************** (nisam još dorasla da šaljem onu pravu trudničku :-))
evo ja piskila na 10dpo i nula bodova. znam da je rano, al svejedno. gledamo se testic i ja 10min, bacim ga u smece da ne gledam lazne sjene i mislim si e pa necu se bedirati ovaj c :coffee: ionako je upitan
od simptoma: promjene raspolozenja, natecene bradavice i dosta mokrog iscjedka. nisu mi tipicni, ali nista nije zadnjih par mjeseci
zbunjuje me taj iscjedak, pa piskim lh trakicu ne znam ni sama zasto, a ona pozitivna :o mislim da mi hormoni tulumare trenutno :lol:
saljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~ i cekalicama i oprasivacicama...da budete vrijedne ovaj vik :-D
Bubekica, sutra piškam ponovo.
A onda sl tjedan cu i d ginića.
ovaj c nisam...presla kod drugog dr, cekam m za pretrage i dijagnozu. zato i kazem da je upitan :-)
bazalnu ne pratim jer se ne mogu buditi uvijek u isto vrijeme (isprobano) i prejako mi varira s obzirom na pokrivanje/nepokrivanje, sunce u subi ujutro i sl. nazalost :-)
cini mi se da su lh trakice jako nepouzdane kao testici za T...bar s obzirom na sve sto sam procitala tu na forumu i po iskustvima frendica... tak da necu to vise raditi :oops:
Ma necu nista do sutra. Da ipak ja vidim bolje tu crticu.
Znaš ono, skeptičan si....
Baš mi se sviđa ovaj "like" gumbić :) Ajde da sam nekome i uzor (kad me više vlastita djeca ne fermaju :lol:)
Cure, samo pozitiva! Dok me nije bilo tu, istulila sam se na pdf-ovima koji su za to predviđeni. Najradije se ipak vraćam ovdje, jer nigdje toliko dobrih vibri kao među vama. Uglavnom, rekla sam mm da neću oprašivanje radi projekta "beba", nego radi uživanja pa možda i bude nešto. Uf, a baš smo zadnjeg:angel: tako s guštom napravili, sigurno bi imao puno kosice, tatek je svaku rupicu pomno napravio :lol:
FF mi nešto šteka pa nemam evidenciju BT, lh trakice nemam iz principa pa kako On gore odluči...