te draga sad si me nasmijala kaj se tiće titranja mišića iz takve trudnoće sam došla ja prije 30 god
![]()
te draga sad si me nasmijala kaj se tiće titranja mišića iz takve trudnoće sam došla ja prije 30 god
![]()
uputnicu uzmem kod doktorice opće prakse??da nema ovoga foruma nebi ni približno bila bolje kao sada,a njega mi je preporučila cura od koje sam kupila trudničku majcu i s ponosom je nosila...ne mogu slati pp???a i sviđa mi se ovo odbrojavanje,trebam samo gledat naprijed i bude došla dugo željena beba
anđeoPoslala sam ti pp!
Posljednje uređivanje od carmina burana : 18.04.2013. at 15:54
Snupi draga moja žao mi je što je vještica ipak došlaali ne gubi nadu nego glavu gore i u nove pobjede
Bubi i mi svi navijamo za tebe draga~~~~~~~~~~~ i
za savršenu školsku T
![]()
Lijep pozdrav svima!
Nije me bilo par dana i kakve sve novosti! Osobito na potpomognutoj! Puno vibrica svim našim curama~~~~~~~~~~~~~~.
Što se tiče mene, bavila sam se prvenstveno oprašivanjem.Doslovno. Naime, rekla sam krajem prošlog tjedna MM da nam slijede dani ''akcije'' i on je to doslovno shvatio. Tako da smo pokrili 10-ti, 11-ti, 12-ti i 13-ti DC. Nisam imala srca reći mu da bi bilo bolje svaki drugi dan
Pa što bude, bude, bar je bilo zabavno. Mislim da smo u svakom slučaju pokrili O jer sam ovulacijsku bol osjetila 11 DC navečer, pa pretpostavljam da je O bila 12 dan, najkasnije 13.
Tužnicama veliki hugić, glavu gore, već je počeo novi ciklus, ljubičicamaza novogodišnje bebe!
Peony osobno ne vjerujem u to pravilo svaki drugi dan! Mi smo sa svima bili marljivi od kraja M do (ne)očekivanog početka sljedeće M, par puta dnevno i noćno, doslovce u svakom ćošku - u kuhinji, garaži, pod tušem, s jednim čak kod šogora u vinogradu(pa smo se zezali da se trebao zvati Vinko) i uvijek se od prve uhvatilo, čak i ova zadnja neslavno završena T. Stoga mislim da je tm naputak shvatio krajnje ozbiljno i obavio posao kak treba
A ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~ od svega
da bar jedan njegov vojnik osvoji tvrđavu
(a ak' ovaj recept i meni upali odmah ovaj mjesec, nitko sretniji
![]()
E, hvala, Carmina, sad si me baš razveselila. I nasmijala![]()
Zaključak je da se treba prašiti bilo kad i bilo gdje..![]()
Vidim da smo sve opako nabrijane, definitivno pada neko novo odbrojavanje uskoro![]()
Hej komadi , vidim veselo je !
Carmina , super si ženo, dugo se ovak nisam nasmijala. Od srca ti želim da i sada uspijete od prve.
Snupi
Ja sam mislila da sam samo ja luda , jer drugi dio ciklusa svako malo se hvatam za sise i provjeravam jesu li narasle , jesu li tvrđe, pa kad nisam sigurna i mm gnjavim da proba, ma ne uoće nisam luda, i da naravno da zbam sve termine i datume, strašno.
A teorije, svaki dan, pa svaki drugi, pa svaki treći i neznam koje još sve isprobano .
pa naravno da smo nabrijane puklnuli nas hormoni, cvijece, pticice , proljece i sad rock n roll!![]()
kak je jedno vec netko napisao uz vas je sve lakse i kad ti je najteze! Hvala curke i decki!
Jutro cure!
carmina divne su ti nove cure! Sa Žarkovice kažeš, joj, ima ih puno tamo, baš mi ih je žao.. znači usrećila si ju.
lulu-mama jel pao testić?! Petaaaaak jeee...
mucica znači i ti si u 24/7 u oprašivanju...
mami ma meni su cice svaki ciklus ko baloni, mm uživa u njima..hahah..začudo još me ne bole, al PMS je krenuo..tako da meni to nije nikakav znak..ja se stvarno pitam koji ću znak imat da sam trudna (kad jednom budem)..
snupi dobro si rekla da nas je puklo proljeće!
Posljednje uređivanje od vucica : 19.04.2013. at 08:37
lista za 19.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~ 5 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro svima!
Baš mi se sviđa kad je ovako lijepo raspoloženje.
Snupi, još jednom
Mami2, mislim dase TM ne buni provjeravati cicke. To mjerite tako O? Ili? :D
Šta je sa sushi i mary123? One su već visoko na listi...a ne sijećam se da su nešto prijavile.
Jutro...
Lulu-mama brza si danas, vidim falila ti je listaSushi je imala kasniju O pa sad čeka plusić, a inače Ljubilica je danas 3dc ali ide ovaj ciklus u nestimulirani postupak pa je rekla da je maknemo s liste (držimo joj
da se više ne vrati na ovu listu nego da ide direktno na trudničku)! Jesi pišnula test???
Snupidraga sve znaš
Vucica da, da u oprašivanju smo 100%al mm će sad malo odahnuti jer mislim da je jučer bila O ( danas idem kod gin na uzv pa ćemo vidjeti jel zbilja bila )
~~~~~~~~~~~ svima za uspješno oprašivanje i plodno proljeće![]()
Posljednje uređivanje od Mucica : 19.04.2013. at 09:40
Falila , falila.Nego, jel to samo meni, ili svi tako vide- ali sat je totalno krivi. Npr. meni piše sat tvog posta 7:40, a 9:40 je zapravo. (i fora je ovaj novi "Like" gumbić)
Meni piše normalno vrijemeNego ne ignoriraj više pitanje
Lulu jesi pišnula test???? ajd uljepšaj nam dan
![]()
lulu pridružujem se mucicinom pitanju...
Nego što je s tim "like" gumbićem, ne kontamsamo vidim da svatko ima ispod svog avatara.
lulu-mama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vezano za gumbic, procitajte zadnje 2 stranice ove teme
http://forum.roda.hr/threads/79608-N...dno-na-Forumu-)
vucica, Peony, broculla, carmina burana, Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni ciklus!
i ja se pridružujem pitanju o testiću. ajmo lulu-mama! uljepšaj svima dan.
E pa ne bih baš odmahod sreće, ali neka mini crtica se nazire.
Jako je slaba. Buljili smo u nju i ja i MM ne bi li otkrili da li je to samo privid, ili se stvarno nešto vidi. Sutra moram napraviti još jedan testić.
lulu-mama daj aplojdaj fotku pa da svi malo virimo)))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim fige!
cekamo fotku!
ja mislim da je za 12dpo bilokakva naznaka sjene, super (pogotovo ako uzmemo u obzir da mozda i nisi 12dpo).
Lulu-mama znala sam ja da ti nekaj skrivaš, namirisala sam te![]()
Koji test si radila i jel crtica tu od početka il se pojavila kasnije?
Ma ja vjerujem da je to totrudna si draga moja
Zašto ne izvadiš betu pa ćeš sigurno znati?!?![]()
Evo fotka. Ali fakat se vidi samo sjena.
Mucica, teško mi je reći jel tamo od početka ili ne kad je tako slabašna. Čini mi se da sam sjenu uočila prilično brzo, ali gledam je pomalo s nevjericom.
Gdje se vadi beta? Kaj da kažem kad dođem u bolnicu?
lulu-mama sjena je vrlo vidljiva, bitno je da se pojavila unutar 10min![]()
moram upozoriti da ce beta na ovakvu crticu biti vrlo niska, budi svjesna dodatnog stresa koji to nosi.
betu mozes vaditi na uputnicu soc. ginekologa ili privatno u biokojem laboratoriju (salzer, labor, breyer...)
Ma vidi se crtica![]()
Može ti tvoj gin dati uputnicu za vađenje beta-hcg ili vadiš privatno, samo veliš da trebaš vaditi beta-hcg iz krvi kao dokaz trudnoće!
Joj, hvala bogecu da još netko vidi tu crticu, a ne samo ja i mm
Pojavila se unutar minuticu, valjda je to pozitivan znak.
Ma betu neću sad vaditi. To mi je prekomplicirano sad izvesti tu u BE. Ako testići sutra-preksutra bude +, ondaću otići do ginića.
fala, fala, fala cure![]()
lulu-mamai
Ajde nas sve razvesli novim odbrojavanjem!!! Stavi tu fotku, Dr. Bubi je majstor u otkrivanju crtica pod svim rasvjetljenjima i kutevima gledanja
Bubekica koliko buš izdržala bez nepiškanja i bez betopikanja?I tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Snupi(ali bar nisam više zadnja na listi)
broculla još malo pa čekamo i tvoj testić!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj treba, a ja se idem sad malo natakati s vrkutom i maruljom, marljiva sam već mjesec dana svakodnevno, možda je i to pospješilo tako točan dolazak moje M, a evo je i skoro gotova.....
Lulu-mama - čekamo ko napete puške
Stavi sličicu!!!!!!!!!
Ja nemam baš ništa za prijaviti - tender breast (kao svaki mjesec) - prvih par dana nakon O neka probadanja - iscjedak (sunčani - ali ga imam svaki ciklus - 2dpo sam imala tamno smeđi) - umor,...
Uglavnom - ima simptoma a i nema. Sve se može pripisati PMS-u. Ne preostaje mi dakle ništa drugo nego čekati - ako M ne dođe do četvrtka - radim testić. Prije ne (ako izdržim).
Lulu - mama - vidim da si u međuvremenu stavila sličicu - i jasno se vidi druga crtica!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!!![]()
lulu-mama![]()
![]()
dok sam ja napisala svoj post, već je fotka tu. Čestitaaaaam!
nestrpljiva anka moraš promijeniti nick, ovo "nestrpljiva" ti definitvno ne stoji ili nas muljaš, ali svejedno ~~~~~~~~~~~~
lulu- mama bravo , bas mi je drago zbog tebe sad samo hrabro dalje!
Lulu-mama testić ponovi najranije u nedjelju u jutro jer beti treba 2 dana da se podupla tako da će onda sigurno bit jasnija crtica. A sad uživaj !!! Čestitam trudnice naša( i da, što sam ti ja jučer rekla
ipak će meni ostat lista
al ako bude sreče idem i ja uskoro tvojim stopama
)
![]()
Mislim da lista ima učinak. Eto i Muma je trudna!
Svi koji su vodili listu su bogme, pravac na trudnički forum :D
Dakle,ti si slijedeća!
Draga lulu-mama, čestitam od srca! Stvarno prekrasna vijest.
Mucica, očito je da si ti sljedeća s obzirom na listu.
(Sad će se svi razgrabiti da ju vode)
carmina burana, hvala na vibrama, nadam se da pale,
od ovih mojih umišljenih trudnoća ću završiti u Vrapču.![]()
lulu mama čestitaaaaaaaaaaaam draga! Vidi se slaba crta, joooj mogu zamisliti kakav je to filing!