sasa, mogla bih tako, razmislit ću još o tome
sad mi slijede dva tjedna iz pakla, idući mi je ispit, a tjedan nakon toga sam sama s djecom, mm ode na put
Printable View
sasa, mogla bih tako, razmislit ću još o tome
sad mi slijede dva tjedna iz pakla, idući mi je ispit, a tjedan nakon toga sam sama s djecom, mm ode na put
betty :lol:
i da, super je sto nisi nesretna, ja fakat jesam s tim zabranama
a jbg, nismo svi za sve
i kad kažem salata ne mislim na tri liste dosadne putarice. nego kombiniraj sa šipkom, narančom, tostiranim orasima, pa skutom i pinjolima, pa s klicama, pa sirovom cvjetačom etc.. to je fakat i fino i uzbudljivo.
ginger ovo je jako jednostavno jelo, filetirane srdele se slažu u tzv sendviče pa stavis tri fileta jedan do drugog na koji stavljas pinjole, limunovu koricu i timijan, čilija i cvijeta soli, pa još jedan red srdela i sve ponoviš. jako fino.
i naravno ispečeš.
sirovu cvjetaču još nisam jela
cure mi sline
to s cilijem ti i klinci jedu?
Ja je probam kad kuham juhu i fina je.
Ja kad citam sasine menije, izbediram se kako ja dosadno jedem. Nekad mislim da me jelo ne uzbudjuje :lool: dok ne vidim sto ona jede. I njena djeca- to jos vise!
Mislim da smo svi mi jedinke.
I nevažno da li radimo vako-nako. Nevažno da li to drugima odgovara. Nevažno da li se to zvalo dijeta, prehrana ili neš treće....
Po meni je jedino važno da se mi osjećamo dobro u tome što radimo ;)
pa dijeta je rezim prehrane, ja ne volim biti rezimska :mrgreen:
ja cesto na poslu znam jesti bez kruha ili cega vec cuspajze. nije to meni problem, kao ni salate. ali ne volim kad mi se to proglasi rezimskom prehranom.
a volim pojesti i keksice, sladoled, evo sad sam jednu kremsnitu, pocastila nas jedna gospodja koja odlazi u mirovinu. malo mi je preslatka bila, ali sam u njoj uzivala. al ajde danas mi je double trouble :lool:
ne stavljas poprečno betty. i stavis na 200 u pecnicu. najbolje na namasceni papir za pecenje. pečeš 12, 13 minuta. možeš staviti malo svježih krušnih mrvica gore. ovu cvjetaču ću naći recept pa stavit. to je super fino i ide sa mariniranim brusnicama u octu, prženim kaparama i lješnjacima. bude fakat hrskavo i fino. a klinci jedu. mala kad naleti na puno čilija vrisne, popije vode i nastavi jest.
na to sam i mislila spajka ;)
Imam kolegu koji jede valjda 90%Uh i tako se osjeća ko grom. Jede žitarice za koje ja ni čula nikad nisam. Ja sam suprotni ekstrem. Neko smo se vrijeme oko toga lijepo razgovarali, prednosti, utjecaj i tako to, sve u skladu s našim iskustvima i zaključili: potpuno smo drugačiji i naša tijela drukčije reagiraju na poticaje ;)
Nego neko je pitao na koje natjecanje ide inesica: na Zagreb Throwdown 2014
ajme, vidite popis vježbi :D
ELITE CLASS WOMEN
50 KETTLEBELL SWINGS 24KG
40 BOX JUMPS 50CM
30 PULL-UPS
20 OVERHEAD LUNGE 35KG
10 TOES TO BAR
20 OVERHEAD LUNGE 35KG
30 PULL-UPS
40 BOX JUMPS 50CM
50 KETTLEBELL SWINGS 24KGELITE CLASS WOMEN
40 BOX JUMPS 50CM
30 PULL-UPS
20 OVERHEAD LUNGE 35KG
10 TOES TO BAR
20 OVERHEAD LUNGE 35KG
30 PULL-UPS
40 BOX JUMPS 50CM
OMG :-o:naklon::drama::naklon::naklon:
je l' se bira samo jedna od ovih vjezbi ili? :mrgreen:
ja sam ljubomorna kad vas citam
smanjila sam vjezbanje i zbog stanja i zbog periode
dogovaram sljedeci tjedan zahvat, valjda cu uspjeti
i ja sam ovisnik ko betty, pa jednostavno moram paziti
sasini recepti zvuce egzoticno i fantasticno, ja bi sve redom jela
ali i meni vjezbanje puno pomaze, ne prejedam se jer mi je kontraproduktivno vjezbanju - ovdje se mucim, pa onda da sve upropastim, ne's ne
trenutno sam smanjila mlijecne proizvode zbog zeljeza - i odmah padam na vagi
doduse, uvijek sam znala da je u njima veliki dio problema :sram:
TBC i 1/2 Abs nisam mogla vise od pola. ali sam napravi cijeli cooling :mrgreen:
Black friday :mrgreen:
Bravo, spajka!
sasa, ti bome trebas otvoriti naki mali slatki restorancic. ja bi ti svaki dan dolazila. :mrgreen:
znas da sam rekla mužu kako ćemo kad dovršim phd odselit u beč i otvoriti restoran!
da mos odmah vratiti mornaru lovu :lool:
ja bi isto isla u taj restorancic
ma da mi bar mornar hoće platit to veselje.
Sasa, stizem i ja :)
Znas sto- ovaj novi crush mi je bio tezak. Vjezbe su mi odlicne, ali me zeznuli MC jer su me ubili. Ruke mi bride. Dvije runde sam uspjela.
jako je težak. ja sam dvije runde i par sklekova. baš mi je bilo grozno.
i onda sam te poslušala, ne znam zašto :lool: da je 53 lagan :mrgreen:
ma nije težak, iskreno, ali možda nakon ovog crusha je.
ipak, napravila sam još 4 runde zwow 53 i tih 40 sklekova koji su u njemu :lool:
uglavnom, super se osjećam i bježim pod tuš. sama sam s mirnijim djetetom pa nas dvije idemo s knjigama pod dekicu :heart:
jako ste zabavne danas na topiku, beti i sasa s uzbudljivom salatom :lool:
ja ne znam, da bar ja želim smršaviti. a imam viška kila, al biće da imam neku iskrivljenu sliku o sebi i ne mislim da moram išta popraviti :roll:. a to bi mi bila dodatna motivacija. ovako mi je jedina motivacija poboljšanje kondicije. želim biti u formi. a to nekako sporo ide, pa mi i motivacija šteka.
no, eto, cca 2 puta na tjedan i dalje vježbam level 1 30 DS, hodam i dalje svoju rutu od 4 km, a vikendom lakše planinaerske staze. jedino tu baš crknem.
i tako. kad vas čitam skužim kako sam ja u stvari lijena. ja imam tih rupa u rasporedu kolko ćeš i slobodnog vremena, ova moja djeca su stalno na treninzima :lool: al u te rupe ubacim najčešće ćakule :-/
Da se vratim na stranicu prije i Modern family, pa maknite one sisurine na latini i dobijete plavu samo bez toliko definiranih misica...
Radi sisa para deblja,ali ima jaaako tanasne nogice, pa bila je u nekim crnim lastama sinoc i smijesno su joj nogice izgledale....
Ja cu kad jos ostarim izgledat ko plava,molim ljepo!
Veceras si gledam neki "kaznjenicki" opalit,pokupit cu inspiraciju sa svega procitanog....
Ja sam se odrekla kruha,paste i ostalih preradjevina od brasna radi zdravlja i super mi je! U pocetku je bilo malo tesko nemat cime pomocit nesto a sada ko da ga nikad nisam jela....s druge strane,toliko sam novih namirnica uvela da mi je sad raznovrsnija prehrana nego prije!
I pocela sam koristiti dosta "egzoticnih" zacina koje nisam nikad...
I stvarno,koliko nas to menstruira u isto vrijeme....:ghug:
A jucer i danas sam i ja u outu. Valjda se skupilo.
Nama se zaredao ne bas lijepi period, ova starija generacija nam je lose. Dio polomljen, dio prilicno bolestan :-( dio je, srecom, dobro.
Nisam rekla, skulirana :hug:
Zhang, bas mi je zao :(
Tesko je to, drzite se.
Joj cvijeta molim te pazi, ovo je betty :heart: a ne beti!
Ja sam danas u žderačkoj fazi, ali sutra prijepodne idem na trening pa ću si oprostiti. Ovaj ajvar me tako zove iz frižidera da jednostavno neću imati mira dok ga ne slistim :(
Srećom uspjela sam nažicati od ujne samo jednu teglicu.
Zhang :love2:
Ja se digla standardno za Sljeme, krenem se spremat i čujem nešto, pogledam a kad ono krenuo pljusak :gaah::(
Sad, danci, natrag u krevet. :-)
I mene je probudio pljusaka, a onda dijete koje kašlje... Pa sam išla kuhati čaj.
A baš je dan za spavanje.... Valjda će stati kiša do 10 kad imam trening :-/
A nas danas cijeli dan nema doma.
mozda sada ujutro uguram trening..
Meni je rest day jupiiiii jeeee, ali imam obaveza i ova kisa mi nikako ne pomaze.
Zhang zao mi je.
Hvala cure :-*
Ja sam cak uspjela ugurati trening ujutro. Sad samuraji idu na natjecanje, pa idemo u bolnicu, pa je djecji rodjendan, pa idemo kod frendova.
kucu sam spremala sinoc oko 22-23 da me ne doceka sve to sutra.
i na jugu je takav pljusak i tesko vrijeme da bi se najradije u krevet vratila.... :( a i struja je počela žmigat,klasika kad zagrmi....
ali,cekaju kucanski poslovi i spenza...pa srećom ukalumavanje nonicima za objed...:)
osjećam lijepa zatezanja od sinoć,meni su ab splittersi definitivno najgora vjezba,pogadjaju moju slabu točku....
mah-mah svima :bye: