tangerina prvotno napisa
Ja to drugačije gledam, ne idem za tim da je moralnije težit duševnom miru nego materijalnoj sigurnosti
Nego ako netko želi postić duševni mir, osjećaj ispunjenja, smisla, pa i samopouzdanja, i vjeruje da će mu to donijeti vibriranje, meditacija, odlazak u Međugorje itd itd, to će najvjerojatnije zaista djelovati tako
ako netko želi imati više novaca, bolji posao, čini mi se da bi svoju energiju mogao koristit na neki pametniji način
sad će netko reć: pa jedno ne isključuje drugo, možeš odvibrirat pozitivnu meditaciju i onda krenut tražit bolji posao
možeš, i to je super. ali neki ljudi neće. stat će na ovom prvom koraku, i oni su svoje poduzeli.
jedna moja kolegica, koja je nezadovoljna poslom otkad je znam (11 godina), kaže mi jednom kako se požalila nekoj magical lady, i ova joj je rekla da izmoli 100 očenaša prije spavanja. Kolegica jako razočarana u sebe jer je zaspala na 60 i nekom, eto ni to nije uspjela napravit za sebe. Pitam je da li uopće prati natječaje u svojoj branši, veli: ne.