samo se smiri...ako osjetis da ti se vrti budi mirna.i mene je bilo strah ali nakon par pikanja sve ok.ja sam imala napadaje vrucine kao da imam valunge. ipak su to hormoni.
Printable View
Helena, pripomeni to svome doktoru kad budeš na folikulometriji. Za svaki slučaj.
Helena nije da sam paničar ali ja bi na tvom mjestu odmah nazvala Zg i pitala za nuspojave,ako ti štete ljekovi bolje da ih ne koristiš. Svako tijelo drugačije reagira, mozda ti smeta kombinacija ta dva lijeka,mozda ti je prejaka doza esc. Nije da te strašim bolje pitaj i pogledaj rokove trajanja na kutijama.
Evo zvala sam i dogovorila da mogu u Vinogradsku doći bez naručivanja ali mora se paltiti jedan taj nalaz al sad nisam zapamtila da li anti TG ili AMH.
Ma nije ni bitno samo da ja to riješim i da nastavim dalje.Iskorist ću priliku što svekrva ide u utorak isto tamo vaditi neke nalaze pa možda ona plati moje :lol:
[QUOTE=snupi;2238688]Črkica šta nisi radila prije nego što si išla po ljekove?QUOTE]
Snupi, radila sam briseve početkom ove godine skupa sa svim ostalim, ali planiraju za mene ivf u 12. mjesecu pa su mi dali da sve s onog famoznog popisa ponovim jer će mi isteć do tada.
I sad sve polako obavljam, a za ljekove sam naručena 29.11. Pa mi je palo na pamet što ako nešto od briseva ne bude dobro...
A kod kojega si doktora Helena. Nazovi bolnicu pa da te prespoje telefonski sa njim ne moras se predstaviti. kazes dobar dan ja bi trebala tog i tog ako ga nema trazis vrčiča ili nekoga od navedenih šimunića,strelca,crvenkovića,kasuma ili baldanijevku.I ispricas koju vrst lijeka pijes i kakve imas nuspojave i sta da npravis da li da nastavis sa terapijom ili ne?
Nemoj se sramiti riječ je o tvojem zdravlju,:-)!
inseminacija gotova,slijedi iscekivanje :-)
:lol: Vibriramo za Pilek!!!:sing:
helena-Tema: Stimulacija-nuspojave
Pilek, sad laganini...i javi nam veliku betu za cca 2 tjedna, može???;-)
navijamo za tebe:)
:):) :) nadam se da bude beturina :)
Huh... ja ti želim da ti tih 14 dana proleti brzinom svjetlosti :trep:
Jučer su me jajnici onak dosta boljeli i to mi nije čudno jer svaku ovulaciju sam dosad
osjetila samo što... četiri dana ranije. Jel moguće da mi je stimulacija smrdala moje
fiksne datume ovulacije..??
I ima li ijedna posljedice od onoga koktelčića..?
Ja npr imam kvržice u veni u koju sam ga dobila, a prvih par dana mi je ruka bila plava,
hoće li to proći, trebam li doktoru za to jer negdje sam pročitala kako je kao "normalno"
i da bude prošlo, sam eto... 3 mjeseca je od moje aspiracije i kvržice su još tu :neznam:
Meni pise u otpusnom preporuceno mirovanje,ja se nadam da to ne misle da budem lezala 2 tjedna....
ne moraš bas prespavati sva dva tjedna,ali miruj i nemoj otići planinariti na Sljeme ili nesto teško dizati. Šetaj ,bulji u kom ili tv,pročitaj kakvu knjigu i nemoj misliti na "torticu,:-).
A mi budemo slale vibre,da bude velika beturina!!
ah bumo vidli
al na svadbu moram,budem sjedila i klopala :)
heheh, kaj je ovo s petrovkama??? sve po svadbama hodaju:)
i ja sam u nedjelju u Slavoniji na svadbi:)
sorry tete moderatorice na offtopičarenju:(
a ja idem danas:)
Pilek sretnooooooo!!!!!
Ovčice, proći će kvržice, imala sam i ja mjesecima kasnije. Što se tiče ovulacije, ne mora uvijek biti baš u isti dan, a može biti da neki mjesec i ne ovuliraš. Mislim da ti jedan stimulirani nije tu mogao naškoditi.
Snupi, što je sa zamrzavanjem embrija, rade ili ne?
Konfuzija kako si mi ti?Kakav je toj plan za dalje?:-*
nemam pojma,nitko mi nije znao nista reci,u utorak idem tam po ljekove pa valjda netko bude nesto znao! Razgovarala sam sa dvije sestre preko telefona ali one sve ufurane samo u terapiju ostalo ne znaju.
Ah, draga Mary, baš sam se neki dan sjetila ove tvoje crvene izreke u potpisu. Nastojim smanjiti očekivanja i pripremiti se na najgore, a to je da na kraju nećemo uspjeti. Živite kao da će sto godina biti mir, pripremajte se kao da će sutra biti rat.. ili kako je već nekoć cijenjeni državnik rekao... Planiram nešto uskoro, ali ne u Petrovoj. Hvala što pitaš. :-)
sorry na offu ali imam pitanje posto sam nova... kako mi je beta 0 i nismo prvi put uspjeli :( sto dalje? da se javim ljecniku ili....?
pozsrav svim mojim dragim suborkama.prijavljujem novi postupak za 11 mjesec o.g.to će biti naš peti pokušaj,dosad bez uspjeha nažalost.ovaj put puni nade i pozitivne energije krećemo dalje.