Stranica 57 od 112 PrviPrvi ... 747555657585967107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Helena5 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro svima U utorak sam počela sa pikanjem, 1 dan sam dobila decapetyl i poslije toga sam imala vrtoglavicu pridala sam to nervozi i strahu jer mi je prvi IVF itd.... Jučer sam dobila gonal i decapeptyl i poslije 2-3h opet ista stvar vrtoglavica. Da li ste imale vi kakve nuspojave ili sam ja baš toliki paničar i zec
    samo se smiri...ako osjetis da ti se vrti budi mirna.i mene je bilo strah ali nakon par pikanja sve ok.ja sam imala napadaje vrucine kao da imam valunge. ipak su to hormoni.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Helena, pripomeni to svome doktoru kad budeš na folikulometriji. Za svaki slučaj.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Helena, pripomeni to svome doktoru kad budeš na folikulometriji. Za svaki slučaj.
    Razmišljam nazvati danas sestru Irenu pa pitat, jer tek u utorak 9.10 idem na UZV.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Milasova, po priči sam skužila da si iz Osijeka. ja sam iz Osijeka i osnovnu školu sam išla sa jednim Milasom, možda ste neki rod
    hehe,možda mi je brat

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    hehe,možda mi je brat
    da li se možda zove Danijel......

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Helena nije da sam paničar ali ja bi na tvom mjestu odmah nazvala Zg i pitala za nuspojave,ako ti štete ljekovi bolje da ih ne koristiš. Svako tijelo drugačije reagira, mozda ti smeta kombinacija ta dva lijeka,mozda ti je prejaka doza esc. Nije da te strašim bolje pitaj i pogledaj rokove trajanja na kutijama.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo zvala sam i dogovorila da mogu u Vinogradsku doći bez naručivanja ali mora se paltiti jedan taj nalaz al sad nisam zapamtila da li anti TG ili AMH.
    Ma nije ni bitno samo da ja to riješim i da nastavim dalje.Iskorist ću priliku što svekrva ide u utorak isto tamo vaditi neke nalaze pa možda ona plati moje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da li se možda zove Danijel......
    a ne,nije to on...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo zvala sam i dogovorila da mogu u Vinogradsku doći bez naručivanja ali mora se paltiti jedan taj nalaz al sad nisam zapamtila da li anti TG ili AMH.
    Ma nije ni bitno samo da ja to riješim i da nastavim dalje.Iskorist ću priliku što svekrva ide u utorak isto tamo vaditi neke nalaze pa možda ona plati moje
    Znam sigurno da se u Vinogradskoj AMH plaća...bit će da je AMH..privatno je 350 kn,kod njih čini mi se da je oko 220..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    pogledaj rokove trajanja na kutijama.
    Veliki potpis na ovo.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=snupi;2238688]Črkica šta nisi radila prije nego što si išla po ljekove?QUOTE]
    Snupi, radila sam briseve početkom ove godine skupa sa svim ostalim, ali planiraju za mene ivf u 12. mjesecu pa su mi dali da sve s onog famoznog popisa ponovim jer će mi isteć do tada.
    I sad sve polako obavljam, a za ljekove sam naručena 29.11. Pa mi je palo na pamet što ako nešto od briseva ne bude dobro...

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Helena nije da sam paničar ali ja bi na tvom mjestu odmah nazvala Zg i pitala za nuspojave,ako ti štete ljekovi bolje da ih ne koristiš. Svako tijelo drugačije reagira, mozda ti smeta kombinacija ta dva lijeka,mozda ti je prejaka doza esc. Nije da te strašim bolje pitaj i pogledaj rokove trajanja na kutijama.
    Rokovi uredu, zvala sam sestru i rekla da imam vrtoglavice, glavobolju danas i mučninu. Rekla je da se danas još pikam, pa da se sutra javim - možda je viroza. Ja se najradije ne bi danas pikala ne znam šta da radim nisam pametna

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A kod kojega si doktora Helena. Nazovi bolnicu pa da te prespoje telefonski sa njim ne moras se predstaviti. kazes dobar dan ja bi trebala tog i tog ako ga nema trazis vrčiča ili nekoga od navedenih šimunića,strelca,crvenkovića,kasuma ili baldanijevku.I ispricas koju vrst lijeka pijes i kakve imas nuspojave i sta da npravis da li da nastavis sa terapijom ili ne?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nemoj se sramiti riječ je o tvojem zdravlju,!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

inseminacija gotova,slijedi iscekivanje

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vibriramo za Pilek!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

helena-Tema: Stimulacija-nuspojave

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pilek, sad laganini...i javi nam veliku betu za cca 2 tjedna, može???
    navijamo za tebe

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nadam se da bude beturina

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da bude beturina
    Bit ce,bit ce

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

inseminacija gotova,slijedi iscekivanje
    Huh... ja ti želim da ti tih 14 dana proleti brzinom svjetlosti

Jučer su me jajnici onak dosta boljeli i to mi nije čudno jer svaku ovulaciju sam dosad
    osjetila samo što... četiri dana ranije. Jel moguće da mi je stimulacija smrdala moje
    fiksne datume ovulacije..??

I ima li ijedna posljedice od onoga koktelčića..?
    Ja npr imam kvržice u veni u koju sam ga dobila, a prvih par dana mi je ruka bila plava,
    hoće li to proći, trebam li doktoru za to jer negdje sam pročitala kako je kao "normalno"
    i da bude prošlo, sam eto... 3 mjeseca je od moje aspiracije i kvržice su još tu

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni pise u otpusnom preporuceno mirovanje,ja se nadam da to ne misle da budem lezala 2 tjedna....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne moraš bas prespavati sva dva tjedna,ali miruj i nemoj otići planinariti na Sljeme ili nesto teško dizati. Šetaj ,bulji u kom ili tv,pročitaj kakvu knjigu i nemoj misliti na "torticu,.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A mi budemo slale vibre,da bude velika beturina!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne moraš bas prespavati sva dva tjedna,ali miruj i nemoj otići planinariti na Sljeme ili nesto teško dizati. Šetaj ,bulji u kom ili tv,pročitaj kakvu knjigu i nemoj misliti na "torticu,.
    upravo tako pilek i ja se nadam da bude beturina!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ah bumo vidli
    al na svadbu moram,budem sjedila i klopala

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ah bumo vidli
    al na svadbu moram,budem sjedila i klopala
    na svadbu smiješ btw i ja sam sutra na svadbi*možda smo na istoj'
    Posljednje uređivanje od milasova8 : 05.10.2012. at 16:07

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

heheh, kaj je ovo s petrovkama??? sve po svadbama hodaju
    i ja sam u nedjelju u Slavoniji na svadbi

sorry tete moderatorice na offtopičarenju

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a ja idem danas

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pilek sretnooooooo!!!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovčice, proći će kvržice, imala sam i ja mjesecima kasnije. Što se tiče ovulacije, ne mora uvijek biti baš u isti dan, a može biti da neki mjesec i ne ovuliraš. Mislim da ti jedan stimulirani nije tu mogao naškoditi.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 05.10.2012. at 19:50

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Snupi, što je sa zamrzavanjem embrija, rade ili ne?
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 05.10.2012. at 19:53

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Konfuzija kako si mi ti?Kakav je toj plan za dalje?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nemam pojma,nitko mi nije znao nista reci,u utorak idem tam po ljekove pa valjda netko bude nesto znao! Razgovarala sam sa dvije sestre preko telefona ali one sve ufurane samo u terapiju ostalo ne znaju.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija kako si mi ti?Kakav je toj plan za dalje?
    Ah, draga Mary, baš sam se neki dan sjetila ove tvoje crvene izreke u potpisu. Nastojim smanjiti očekivanja i pripremiti se na najgore, a to je da na kraju nećemo uspjeti. Živite kao da će sto godina biti mir, pripremajte se kao da će sutra biti rat.. ili kako je već nekoć cijenjeni državnik rekao... Planiram nešto uskoro, ali ne u Petrovoj. Hvala što pitaš.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

sorry na offu ali imam pitanje posto sam nova... kako mi je beta 0 i nismo prvi put uspjeli sto dalje? da se javim ljecniku ili....?

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry na offu ali imam pitanje posto sam nova... kako mi je beta 0 i nismo prvi put uspjeli sto dalje? da se javim ljecniku ili....?
    Da, moraš javiti liječniku, pa ćete se dalje dogovoriti. Žao mi je zbog bete .

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, draga Mary, baš sam se neki dan sjetila ove tvoje crvene izreke u potpisu. Nastojim smanjiti očekivanja i pripremiti se na najgore, a to je da na kraju nećemo uspjeti. Živite kao da će sto godina biti mir, pripremajte se kao da će sutra biti rat.. ili kako je već nekoć cijenjeni državnik rekao... Planiram nešto uskoro, ali ne u Petrovoj. Hvala što pitaš.
    Di budeš otišla onda?Ma sve će to na kraju biti dobro...doći će i to vrijeme jedino šta godine odoše...godina po godina i gotovo..Želim ti svu sreću ovoga svijeta..vjerujem da će biti treća sreća.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako si u Petrovoj onda si dobila otpusno pismo na kojem ti piše broj na koji se moraš javiti...sestra će ti onda reći kada ćeš doći na nove konzultacije..znam kako ti je...samo hrabro dalje...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozsrav svim mojim dragim suborkama.prijavljujem novi postupak za 11 mjesec o.g.to će biti naš peti pokušaj,dosad bez uspjeha nažalost.ovaj put puni nade i pozitivne energije krećemo dalje.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage moje, dali netko zna gdje privatrno radi Prof. dr. sc. Dubravko Barišić, iz Petrove. On nije mpo lječnik, ali je navodno veliki stručnjak za miome i endometriozu. hvala vam i sretno svima.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Miny sumljam da ti radi privarno,ja sam bila kod njega na konzultacijama prije laparo i histeroskopije ali preko debele veze ali u petrovoj. On ti je trenutno dekan medicinskog faxa pa sumljam da uz petrovu , fax još radi i privatno. Jedino kaj mogu reči za njega sve najbolje!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

grožđica sertno mozda se i vidimo u 11. mjesecu.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

snupi ja mislim da će mi prvi ultrazvuk biti oko 20.11. negdje.tako otrprilike,jer mi ciklus nije baš redovit,hajde,možda se nađemo tamo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

grožđica,od srca želim da ovaj postupak bude dobitni sretno!

Sneki,jel stigla M?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    grožđica,od srca želim da ovaj postupak bude dobitni sretno!

Sneki,jel stigla M?
    Milasova draga, M stigla prekjucer, jucer sam krenula s pikanjem. I to u Becu kad smo se vracali iz Praga (tak me zatekla "satnica"), pokvario se bus...ma 100 problema ali obavila sam pikicu ko velika. Uopce nije strasno, mogla bi se prijaviti za pripomoc ako kome treba Sad ne znam, pretpostavljam da danas moram zvati sestru u Petrovu da "prijavim" da sam krenula (tak pise na onom papiru kaj su mi dali s rasporedom pikanja). I ti kreces za koji dan? Oko 15-tog ako se ne varam? Mene je M zaskocila 2 dana ranije, valjda od silne zelje i iscekivanja... Mislila sam da cu na pikanje bar za pocetak u Petrovu al eto vidim da stvarno nema potrebe pogotovo jer je ovaj Gonal u pen-u a nemam nista od onih pikalica kaj se moraju "pripremati".

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pilek, Grozdica sretno!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

vjerovatno kasnim sa informacijom, ali evo za svaki slučaj. sve to možeš napraviti na Vuku vrhovcu na uputnicu.
    ( bivši merkur ) 2. kat šalter . imam negdje broj , pa kad nađem ti javim na PP. kažeš im da trebaš i AMH i onda se ne moraš ni naručitivati .. samo dođeš 3 dan ciklusa.

sretno

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

za Amy2004.

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    vjerovatno kasnim sa informacijom, ali evo za svaki slučaj. sve to možeš napraviti na Vuku vrhovcu na uputnicu.
    ( bivši merkur ) 2. kat šalter . imam negdje broj , pa kad nađem ti javim na PP. kažeš im da trebaš i AMH i onda se ne moraš ni naručitivati .. samo dođeš 3 dan ciklusa.

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova draga, M stigla prekjucer, jucer sam krenula s pikanjem. I to u Becu kad smo se vracali iz Praga (tak me zatekla "satnica"), pokvario se bus...ma 100 problema ali obavila sam pikicu ko velika. Uopce nije strasno, mogla bi se prijaviti za pripomoc ako kome treba Sad ne znam, pretpostavljam da danas moram zvati sestru u Petrovu da "prijavim" da sam krenula (tak pise na onom papiru kaj su mi dali s rasporedom pikanja). I ti kreces za koji dan? Oko 15-tog ako se ne varam? Mene je M zaskocila 2 dana ranije, valjda od silne zelje i iscekivanja... Mislila sam da cu na pikanje bar za pocetak u Petrovu al eto vidim da stvarno nema potrebe pogotovo jer je ovaj Gonal u pen-u a nemam nista od onih pikalica kaj se moraju "pripremati".
    odlično,draga neka si se snašla..svu sreću ti želim..
    da ja startam oko 15,ako se i kod mene ne požuri..
    jel mi možeš na pp malo objasnit taj gonal? nije mi baš jasno šta prvo radim kad otvorim kutiju..samo ukratko redosljed da mi objasniš ak nije problem? thanks

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •