Ja jučer cardio, a danas ujutro total body T25.
Happy puppy :)
Printable View
Ja jučer cardio, a danas ujutro total body T25.
Happy puppy :)
ovisnice jedne :)
vikki, očito trebaš usporiti, vjerojatno nisi spremna za "jače" vježbe. ovo što ti spominješ nije upala guzice :lool: zbog lungeesa. polako :)
ja sam ljetos imala operaciju bruha i stalno se pitam jesam li ja negdje nešto zeznula. bila sam ljuta što me izbacilo iz kolotečine :mrgreen: vježbanja i to na par mjeseci. prvo prije operacije kad sam skužila što je, bojala sam se dizati utege. kasnije, tijekom postoperativnog perioda sam samo šetala, pa polako krenula na sljeme, samobor i tako. onda trčanje. onda sam počela vježbati, a i sad se bojim utega.
zato, polako
ja odradila zwow 10, s modifikacijom zadnje vježbe. umjesto ktbl jumpova sam radila one od jučer plyo tuck nešto.
link, preporučam svakako probati: http://litealloy.com/workouts/605
tako sam umorna da kad skočim iz burpeeja, ne znam jel trebam ruke u zrak ili trebam dodirnuti koljena :lool:
sinoć, kad su djeca pozaspala, dočekao me posao pa sam do 1 ujutro kuckala po kompu...
Škicam vas koliko stgnem. Nije za pohvalu, dva tjedna nisam vježbala osim čuučnjeva, motivacija me napustila na neko vrijeme. Večeras idem na dva treninga.
Htjedoh pitati za navlačenje na onaj sport d. web shop. Jesu li brojevi realni? I za obuću i odjeću? Ok vam je ono što ste naručivale?
palčice, evo meni malo prije stigao paketić, ja prezadovoljna! Eno me još skačem :-D Grudnjaci i tajice za vježbanje savršeni, a dječja robica od super pamuka, preslatka.
Ma ono, meni bio super shopping!
Što se tiče veličina: grudnjak sam uzimala veličinu kao i inače (32B) a za hlače sam znala da iako po njihovim mjerama bi došlo S, moram uzet XS jer sam S probala u Zg. Međutim, moram reći da po meni one veličine u cm nisu u skladu sa UK veličinama. Npr, kad se zmjerim, došlo bi veličina UK 10, a ja znam da mi je 10-ka velika i da trebam UK 8. Naručila još jednu haljinu pa ću potvrdit/opovrgnit ovo s veličinama čim stigne ;)
Hvala Danči29 na odgovoru. Pitam zbog kaputa. Neki su mi S preveliki u ramenima, pa dvojim. Drago mi je da si zadovoljna. A poštarina? I oprostite na ofu.
Ajme, pa vi ste sve redom djepne venere :-)
Cure, ima koja link na alfa t25 stretch - onaj koji nije isprekidan...tri tjedna sam odredila i već mi ide na živce ono prekidanje i onda ponavljanje...
Zato lijepo prosim ispravan link u inbox :fige:
Ja sam na putu da se pretvorim u džepnu svinjicu ako ubrzo ne potražim motivaciju.
Ja sam izvan stroja :-(
Danas sam se nekako krivo nagnula preko kuka, iz daljine, i podigla curku. Samo mi je sjevnulo u kuku, čini mi se da sam istegnula hvatište mišića, ali nisam zapravo sigurna što se dogodilo.
Ne mogu hodati bez šepanja. Probala sam lunge, suze kreću... dakle ništa od mene danas, a vjerojatno ni narednih nekoliko dana :evil:
Betty blue, definitivno je prerano, barem s obzirom na formu. Kako nemam puno vremena, logično mi je bilo primiti se kraćih, a intenzivnijih treninga, no bilo bi puno učinkovitije nešto lagano a da dulje traje. Morat ću neku sredinu naći.
Danči, i ja sam ovisnik, i psihički, pogotovo što je to sad jedino što radim za sebe u danu, sve ostalo se vrijeme vrti oko mog dječaka.
Anci, budem te lovila za koji mjesec ;-)
Držim se squat challengea do daljnjeg, barem nešto.
I ja sam malo gledala web shop i vidim da imaju povoljno tenisice za trčanje (off road), no ne znam bi li se usudila uzeti preko weba, i ovako teško nađem broj i model, tj. da mi ne nabijaju palce, a opet da ne plivam u njima.
kavofob, hug i za bolove i za nevježbanje, znam kako ti je :lool:
drži nam se!
Ksbofobica, uzmi vremena da se oporavis...
Kavofob, nadam se da će brzo proći što god bilo...
kavofob nadam se da ce brzo proc :)
ja priskocila jucer i jutros vjezbanje :( zaspala
alaaaaaaaa, kavofob drž'se i što Anci kaže, nemoj nekog ugrist zbog NOvježbPMS-a ;-)
jutros odrađen Rip't circuit...kroz dan squat izazov BR day 22. Da li je netko radio ove ball jumps s bodyrock-a? Se to treba skočit na loptu ili preko lopte? Nema uputa, naći po drugim workout-ima ne uspijevam, a sa slika koje idu uz izazov mi uopće nije jasno :unsure: Mislim, šta god napravim bit će ok, ali ono, ako ko zna bilo bi mi rađe odradit ispravno :mrgreen:
tnx cure
danas je mnogo bolje. optimistična sam s prognozama :)
Držim fige da si čim prije natrag u elementu.
OT. Kolegice šopingholičarke, naš paketić je krenuo na put. :-)
Maruška, oni to malo kasne sa oznakama, primijetila po svom paketiću. Još u nedjelju je pisalo da čeka pick up a u ponedjeljak je bio već meni na vratima :lol:
Neće mene kuk zaj...
Prebacila sam se na ruke i otkrila da mogu pola pull upa :-o
Znam da nije za neku hvalu, ali prije par tjedana nisam mogla ni milimetra, sad se dignem do pola bez odraza, a uz odraz mogu ostati 4-5 sec s bradom u razini šipke.
Bravo!
Ali nemoj se zanositi s tim da si jako napredovala - kao i u svakom poslu i u vježbanju imaš loših dana kad se ne možeš pokrenuti i dobrih, kad misliš da bi mogla istrčati maraton. Bitan je samo kontinuitet (kažem ja i razmišljam da li da večeras idem na jogu ili ne... ali otići ću, naravno da ću otići).
Ne mogu da se ne zanosim. Ja se uvijek zanosim.
Kužim da to nije došlo odjednom, ali svejedno sam u oblacima :mrgreen:
Danas Bob Ultimate Cardio Body
Samo 30 min jer pecem kiflice za Bozicni sajam u skoli, ali dala sam si truda da posteno odradim :)
Do sada sam odradila zwow 1, 7, 9 ( svaki dan jedan) i sviđaju mi se, idem dalje, rikavam ali držim tempo, poslije se samo izvalim na krevet na par minuta da uhvatim zraka
i sve se s mene cijedi, jedva se prisilim da se istegnem.
Ja nastavljam dalje, imate kakve preporuke koji su odlični ili da idem redom.
Kad ću biti na godišnjem onda ću 2 u danu, sada ostajem na jednom jer nemam vremena za više.
nisam nikad mislila da cu se naci na ovoj temi :lol: sve je to zbog dojenja! kako sam prije godinu htjela prestati dojiti na pauzi krenula sam na fitnes i wow... postala najveci fan zumbe, pilatesa i body pump-a ovim redom. toliko sam se ufurala da mi je sad to najveca prepreka za novu trudnocu jer mi zao prestati! ali kad sam naisla na ovo http://www.mominbalance.nl/ definitivna odluka za drugo je pala :) eto nekom u Hr ideja za biznis... mislim da se moze i licencirati. cure se sastaju jednom-dvaput sedmicno i vjezbaju na svjezem zraku sat vremena. ima program za tokom i poslije trudnoce.
ja sam isto nešto zeznula :-(
kad sam radila onu vježbu za trbušnjake iz 30ds, L2, ležiš na podu, ruke iznad prsa (utezi u njima) i dižeš obje noge do 90 pa natrag dolje. e, prvi dan sam dobila gadan muskić od toga, onda sam se par dana štedila jer nisam mogla uz muskić raditi bolje. kad je prošo sam krenula opet ful i odjednom neki bljesak, kao rez, lijevo, negdje oko/iznad jajnika. i kad probam dić noge, ko da nisu moje, ne slušaju. desnu malo mogu, ali svaki put kad napnem, svaki put me presječe :-(
ima kakvih ideja, prognoza kolko će me to gnjaviti? jel to nešto na razini par dana pa će se smiriti (jer sam npr prenategnula mišić) ili je nešto ozbiljnije pa će me tjednima zezati?? ne boli me ništa niti na dodir niti inače. većinu drugih trbušnih vježbi mogu, osim ako i ti mišići trebaju sudjelovati, onda nije dobro.
aha, a kako sam samo zaboravila.. to se desilo jučer, a baš mi je jučer bilo toliko teško vježbati, mislim, zlo mi je vrlo često, gotovo kao normalna nuspojava, ali jučer su mi baš počeli neki trnci po rukama, drveni jezik, nemrem fokusirat pogled. valjda bi se srušila da nisam stala i primila se za kauč.. ih. baš me krenulo. a taman kad sam se poveselila da su dva tjedna iza mene, navika već polako poprima svoju fasadu i to je to.
vjezbaj nesto drugo dok to ne prođe.
Pa, preskoči vježbanje ako ti je toliko zlo, ako ti tijelo šalje signale da ti nije dobro ne treba ih zanemarivati. Nećeš ništa propustiti.Citiraj:
aha, a kako sam samo zaboravila.. to se desilo jučer, a baš mi je jučer bilo toliko teško vježbati, mislim, zlo mi je vrlo često, gotovo kao normalna nuspojava, ali jučer su mi baš počeli neki trnci po rukama, drveni jezik, nemrem fokusirat pogled. valjda bi se srušila da nisam stala i primila se za kauč.. ih. baš me krenulo. a taman kad sam se poveselila da su dva tjedna iza mene, navika već polako poprima svoju fasadu i to je to.
Ja preskočim ako osjetim da će vježbanje biti na silu. To je doduše rijetko, ali dogodi se (najčešće ako sam se nedavno prejela i ne da mi se skakati s punim trbuhom).
Ja drljam po l3, uživam, vježbe su mi sve lakše i lakše, ali neću još prelazit na nešto teže.
I ja sam jučer istegnula nešto na leđima. I to dok sam radila jumping jacks, u trećem circuitu c2 BR. Ne mogu vjerovati...
OT. Javili mi od doma da je paket stigao. :-)
Ajme što je ovo?!?! Samo se ozljede redaju! Čuvajte se cure, da brzo prođe :love2:
Maruška, jupi za paket :-D
Ja sam sinoć odradila dodatno speed 2.0 tako da su mi ostala još samo 2 neodrađena treninga zbog bolesti 8-)
Noćas mi mali nije da spavat pa sam preskočila jutros, ali bit će odrađen večeras core dynamic, a tijekom dana izazov BR day 23.
:-D:-D:-D
fakat su brzi
Ja sam jucer 6 i9! U ponedjeljak novi zwow i nesto dodatnih sklekova i ledjnaka. U uto rest day
kakva su to masovna istegnuca u ovo predblagdansko vrijeme?
aj priznajte da ste to sve zaradile muteci kolace...:lol:
ima li koja dobra dusa da mi na pp posalje link na torrent da valja za FocusT25....skinula sam jedan i isla jucer krenut sa istezanjem (do ponedjeljka) kad ono ide 12min pa onda nista pa mi opet krene ispocetka...aaaa....nisam prekontrolirala sve druge ali pretpostavljam da ce mi jos koji video bit zbucan...
zasad skulirana, to je uobičajen problem. Svi ostali su ok, samo je stretch problematičan. Mm će pogledat od kud je njega skinuo da valja pa javim ;-)
odradila zwow 98 i 56. zwow 98 mi je baš jako težak.:užasno puno dive bombersa: