Stranica 58 od 259 PrviPrvi ... 848565758596068108158 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam izvan stroja

Danas sam se nekako krivo nagnula preko kuka, iz daljine, i podigla curku. Samo mi je sjevnulo u kuku, čini mi se da sam istegnula hvatište mišića, ali nisam zapravo sigurna što se dogodilo.

Ne mogu hodati bez šepanja. Probala sam lunge, suze kreću... dakle ništa od mene danas, a vjerojatno ni narednih nekoliko dana

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Betty blue, definitivno je prerano, barem s obzirom na formu. Kako nemam puno vremena, logično mi je bilo primiti se kraćih, a intenzivnijih treninga, no bilo bi puno učinkovitije nešto lagano a da dulje traje. Morat ću neku sredinu naći.
    Danči, i ja sam ovisnik, i psihički, pogotovo što je to sad jedino što radim za sebe u danu, sve ostalo se vrijeme vrti oko mog dječaka.
    Anci, budem te lovila za koji mjesec
    Držim se squat challengea do daljnjeg, barem nešto.

I ja sam malo gledala web shop i vidim da imaju povoljno tenisice za trčanje (off road), no ne znam bi li se usudila uzeti preko weba, i ovako teško nađem broj i model, tj. da mi ne nabijaju palce, a opet da ne plivam u njima.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kavofob, hug i za bolove i za nevježbanje, znam kako ti je
    drži nam se!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    a ti si se našla komentirat....vidjela sam ti sliku...spremim te u đep...skupa s palčicom
    Ja sam ti 180, trebala bi imati veliki dzep

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ksbofobica, uzmi vremena da se oporavis...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kavofob, nadam se da će brzo proći što god bilo...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kavofob nadam se da ce brzo proc

ja priskocila jucer i jutros vjezbanje zaspala

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

alaaaaaaaa, kavofob drž'se i što Anci kaže, nemoj nekog ugrist zbog NOvježbPMS-a
    jutros odrađen Rip't circuit...kroz dan squat izazov BR day 22. Da li je netko radio ove ball jumps s bodyrock-a? Se to treba skočit na loptu ili preko lopte? Nema uputa, naći po drugim workout-ima ne uspijevam, a sa slika koje idu uz izazov mi uopće nije jasno Mislim, šta god napravim bit će ok, ali ono, ako ko zna bilo bi mi rađe odradit ispravno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tnx cure

danas je mnogo bolje. optimistična sam s prognozama

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Držim fige da si čim prije natrag u elementu.

OT. Kolegice šopingholičarke, naš paketić je krenuo na put.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Maruška, oni to malo kasne sa oznakama, primijetila po svom paketiću. Još u nedjelju je pisalo da čeka pick up a u ponedjeljak je bio već meni na vratima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku

OT. Kolegice šopingholičarke, naš paketić je krenuo na put.

divna vijest

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Maruška, oni to malo kasne sa oznakama, primijetila po svom paketiću. Još u nedjelju je pisalo da čeka pick up a u ponedjeljak je bio već meni na vratima
    Još bolje.
    Javim kad stigne.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Neće mene kuk zaj...

Prebacila sam se na ruke i otkrila da mogu pola pull upa

Znam da nije za neku hvalu, ali prije par tjedana nisam mogla ni milimetra, sad se dignem do pola bez odraza, a uz odraz mogu ostati 4-5 sec s bradom u razini šipke.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Neće mene kuk zaj...

Prebacila sam se na ruke i otkrila da mogu pola pull upa

Znam da nije za neku hvalu, ali prije par tjedana nisam mogla ni milimetra, sad se dignem do pola bez odraza, a uz odraz mogu ostati 4-5 sec s bradom u razini šipke.
    Bravo!

Ali nemoj se zanositi s tim da si jako napredovala - kao i u svakom poslu i u vježbanju imaš loših dana kad se ne možeš pokrenuti i dobrih, kad misliš da bi mogla istrčati maraton. Bitan je samo kontinuitet (kažem ja i razmišljam da li da večeras idem na jogu ili ne... ali otići ću, naravno da ću otići).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne mogu da se ne zanosim. Ja se uvijek zanosim.

Kužim da to nije došlo odjednom, ali svejedno sam u oblacima

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danas Bob Ultimate Cardio Body
    Samo 30 min jer pecem kiflice za Bozicni sajam u skoli, ali dala sam si truda da posteno odradim

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Do sada sam odradila zwow 1, 7, 9 ( svaki dan jedan) i sviđaju mi se, idem dalje, rikavam ali držim tempo, poslije se samo izvalim na krevet na par minuta da uhvatim zraka
    i sve se s mene cijedi, jedva se prisilim da se istegnem.
    Ja nastavljam dalje, imate kakve preporuke koji su odlični ili da idem redom.

Kad ću biti na godišnjem onda ću 2 u danu, sada ostajem na jednom jer nemam vremena za više.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nisam nikad mislila da cu se naci na ovoj temi sve je to zbog dojenja! kako sam prije godinu htjela prestati dojiti na pauzi krenula sam na fitnes i wow... postala najveci fan zumbe, pilatesa i body pump-a ovim redom. toliko sam se ufurala da mi je sad to najveca prepreka za novu trudnocu jer mi zao prestati! ali kad sam naisla na ovo http://www.mominbalance.nl/ definitivna odluka za drugo je pala eto nekom u Hr ideja za biznis... mislim da se moze i licencirati. cure se sastaju jednom-dvaput sedmicno i vjezbaju na svjezem zraku sat vremena. ima program za tokom i poslije trudnoce.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam isto nešto zeznula

kad sam radila onu vježbu za trbušnjake iz 30ds, L2, ležiš na podu, ruke iznad prsa (utezi u njima) i dižeš obje noge do 90 pa natrag dolje. e, prvi dan sam dobila gadan muskić od toga, onda sam se par dana štedila jer nisam mogla uz muskić raditi bolje. kad je prošo sam krenula opet ful i odjednom neki bljesak, kao rez, lijevo, negdje oko/iznad jajnika. i kad probam dić noge, ko da nisu moje, ne slušaju. desnu malo mogu, ali svaki put kad napnem, svaki put me presječe

ima kakvih ideja, prognoza kolko će me to gnjaviti? jel to nešto na razini par dana pa će se smiriti (jer sam npr prenategnula mišić) ili je nešto ozbiljnije pa će me tjednima zezati?? ne boli me ništa niti na dodir niti inače. većinu drugih trbušnih vježbi mogu, osim ako i ti mišići trebaju sudjelovati, onda nije dobro.

aha, a kako sam samo zaboravila.. to se desilo jučer, a baš mi je jučer bilo toliko teško vježbati, mislim, zlo mi je vrlo često, gotovo kao normalna nuspojava, ali jučer su mi baš počeli neki trnci po rukama, drveni jezik, nemrem fokusirat pogled. valjda bi se srušila da nisam stala i primila se za kauč.. ih. baš me krenulo. a taman kad sam se poveselila da su dva tjedna iza mene, navika već polako poprima svoju fasadu i to je to.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjezbaj nesto drugo dok to ne prođe.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

aha, a kako sam samo zaboravila.. to se desilo jučer, a baš mi je jučer bilo toliko teško vježbati, mislim, zlo mi je vrlo često, gotovo kao normalna nuspojava, ali jučer su mi baš počeli neki trnci po rukama, drveni jezik, nemrem fokusirat pogled. valjda bi se srušila da nisam stala i primila se za kauč.. ih. baš me krenulo. a taman kad sam se poveselila da su dva tjedna iza mene, navika već polako poprima svoju fasadu i to je to.
    Pa, preskoči vježbanje ako ti je toliko zlo, ako ti tijelo šalje signale da ti nije dobro ne treba ih zanemarivati. Nećeš ništa propustiti.
    Ja preskočim ako osjetim da će vježbanje biti na silu. To je doduše rijetko, ali dogodi se (najčešće ako sam se nedavno prejela i ne da mi se skakati s punim trbuhom).

Ja drljam po l3, uživam, vježbe su mi sve lakše i lakše, ali neću još prelazit na nešto teže.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja sam jučer istegnula nešto na leđima. I to dok sam radila jumping jacks, u trećem circuitu c2 BR. Ne mogu vjerovati...

OT. Javili mi od doma da je paket stigao.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ajme što je ovo?!?! Samo se ozljede redaju! Čuvajte se cure, da brzo prođe
    Maruška, jupi za paket

Ja sam sinoć odradila dodatno speed 2.0 tako da su mi ostala još samo 2 neodrađena treninga zbog bolesti
    Noćas mi mali nije da spavat pa sam preskočila jutros, ali bit će odrađen večeras core dynamic, a tijekom dana izazov BR day 23.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa kaj se svi ozljeđujemo?? svi se pomamili dovest u red prije reda kolača :D

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    OT. Javili mi od doma da je paket stigao.
    jupi jeeee

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

fakat su brzi

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam jucer 6 i9! U ponedjeljak novi zwow i nesto dodatnih sklekova i ledjnaka. U uto rest day

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kakva su to masovna istegnuca u ovo predblagdansko vrijeme?
    aj priznajte da ste to sve zaradile muteci kolace...

ima li koja dobra dusa da mi na pp posalje link na torrent da valja za FocusT25....skinula sam jedan i isla jucer krenut sa istezanjem (do ponedjeljka) kad ono ide 12min pa onda nista pa mi opet krene ispocetka...aaaa....nisam prekontrolirala sve druge ali pretpostavljam da ce mi jos koji video bit zbucan...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zasad skulirana, to je uobičajen problem. Svi ostali su ok, samo je stretch problematičan. Mm će pogledat od kud je njega skinuo da valja pa javim

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odradila zwow 98 i 56. zwow 98 mi je baš jako težak.:užasno puno dive bombersa:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ima netko da naručuje sa SD?
    ja sam zaboravila kad ste naručivale, a ubacila bih nešto za 3.5 funte

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jutros odrađen rip't circuit + dynamic core od jučer (sinoć ipak nisam, preumorna bila, pala u krevet u 22h ). Danas je dan odmora od izazova BR....
    da li je netko radio Strong like Susan ABS challenge? Ja jesam jednom i predobra je! Ako se netko želi pridružit od Božića sa mnom bilo bi mi drago. Tad završavam sa BR pa bi krenula na ABS-e

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure,zelim vam.sto brzi oporavak..

Kavofob,bravo za godinu dana aktivnog vjezbanja godina promjene,cestitam!!

Ja nikako da se pokrenem,maleni.se po noci STALNO budi,u zadnjih mjesec i pol dana sam.uhvatila.svega par sati sna..jednostavno sam strgana i ne osjecam se dobro kad pocnem vkezbati..
    Odradim.cucnjeve,iskorak i to je to..
    Da ne.pricam kolko mi.gornji dio pati zbog dojenja a ne vjezbanja gornjeg dijela..
    Nadam se da ce bit bolje uskoro jer mi kronicno fali vjezbanje

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni je sutra deseti dan na L2 od 30DS

ono na trbuhu i dalje "reže" za vrijeme te vježbe - pa tu vježbu zamijenim nečim drugim. ostalo ide. teško je, bome krepavam. a nadam se da je stvar samo u konceptu vježbi, a ne u tome što se radi o višoj razini.. vidjet ću preksutra kad krenem na L3

razmišljam si da se kasnije možda vratim izglancati L2 do faze kad će mi biti ok, ali nemrem sad više produživati, em mi je polako zasićenje tim vježbama, em me zanima kaj ide dalje, em sam skužila da mi ovako zadnji dan 30ds pada baš na 31.12. pa nemrem sad to onda ić pomicati

jedino, ja na sebi još uvijek apsolutno niš ne vidim. jest da prehrana i dalje pleše, uvijek nađem neko opravdanje zašto ne bi taj obrok bio lchf, ali sam se odlučila ne špotati zbog toga. idem pozitivom. nadam se prosvjetljenju. jedino vidim da mi vježbanje sjeda čisto kao stil života. ono, ritual ujutro - wc, oblačenje, vježbanje, tuširanje, sok (cijedim). i baš mi paše.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku

Ja nikako da se pokrenem,maleni.se po noci STALNO budi,u zadnjih mjesec i pol dana sam.uhvatila.svega par sati sna..jednostavno sam strgana i ne osjecam se dobro kad pocnem vkezbati..
    Odradim.cucnjeve,iskorak i to je to..
    Da ne.pricam kolko mi.gornji dio pati zbog dojenja a ne vjezbanja gornjeg dijela..
    Nadam se da ce bit bolje uskoro jer mi kronicno fali vjezbanje
    Ovako je i meni, jedino što maleni noću dobro spava, ali ne spava danju i ne skida se s mene (a i on je postao "vježbač" pa mi sva snaga ode na njegovo vježbanje, meni malo ostane). Radim samo izazov s čučnjevima, mislim još nešto kratko dodati, iskorake ili sl.
    Leđa su katastrofa, planiram barem prije spavanja svaku večer odraditi malo leđnjaka ili se barem pošteno istegnuti, no to bude svaki treći dan.

Cure, divim vam se što uz posao i djecu stignete i vježbati redovito

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, divim vam se što uz posao i djecu stignete i vježbati redovito
    i ja vam se divim ...ganjajte me bičem kad počnem raditi...
    aqua , samo tako i nastavi, super pozitiva...
    ja sam odradila w3 i w4 po rasporedu, a cardio u srijedu je bio c2...više mi se sviđa nego c1, dinamičniji je...
    sutra c2...

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

redovito vježbanje uz djecu i posao - pa čini mi se da je (samo) stvar u pravilima. definirati dane koji su za vježbanje, termine i sadržaj. i onda će se to teže "izjaloviti".

ja već dugo govorim da nemam vremena za vježbanje (tj već barem dvije godine koliko mm uredno trči 4x tjedno). i stvarno nisam imala - uz okolnosti da je vježbanje na zadnjem mjestu, kad se potrefi da taman imam vremena, klinci mi ne smetaju, nisam preumorna i - sjetim se da bi u tom trenutku mogla vježbati uz takve okolnosti, vježbanje bi došlo na red jednom u dva tjedna..

sad mi je pravilo vježbati svako jutro. i zapravo uopće nije teško, čak naprotiv. super je osjećaj da je vježbanje uključeno u moj život, nije samo da čekam kad će to doći na red pa ću i ja... što sve ne. nego je to sada, tu. i uz taj osjećaj, uopće ne vidim da ću u skorije vrijeme odustati od vježbanja ujutro!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Aqua

Jutros odrađen speed 2.0 (kao nadoknada, sad je ostao još samo jedan zbog bolesti neodrađen rip't circuit ) + dynamic core + izazvo BR.
    Sutra je redovni double day a imam u planu cijeli dan peći kolače.....uh al će treninzi bit savršeno odrađeni od silne snage iz svega slatkoga

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

stavila sam nove fotke. uzmite u obzir da sam napuhana ko zabac jer mi je prvi dan ciklusa. jučer zwow 5 i 6, prekjučer 7 i neki dodaci za lower body. danas ne znam, mozda napravim kettleb. trening.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sasa, wow
    suuuuuuuuper izgledaš...ne znam koji dio je bolji...ruke su mi favorit ali i sve ostalo je ..ma bez teksta!
    bravo!!!!!!!!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bas ti hvala ninik

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, moze na pp link i pass, nemam vise.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sasa!!! Core mi je uhhhhhhh, predobar! Ljubomorna !!!! Svaka čast

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Poslala

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

saša, može meni? Zar može biti još bolje od ljetnih fotki???
    Jučer sam javila treneru da me ne izbaci iz grupe jer je ekipa na listi čekanja, prepun je, a ja prasica ne dolazim. Večeras trčanje. Proljeće i sezona polumaratona samo što nisu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    sasa!!! Core mi je uhhhhhhh, predobar! Ljubomorna !!!! Svaka čast

Nemrem uzet u obzir napuhanost koje nema

Na tebi je sve kao kamen, ali core je totalno mrak, gledala sam fotke 5x

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sasa, salji...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, prelijepa si!
    Meni su ove slike jos ljepse od onih ljetos
    Definiran core, mracan predmet zelja svih nas

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sto se tice prijavka, uzela sam si pauzu par dana. Uzasno sam se osjecala, i bolesno i iscrpljeno pa sam odmorila. Odmorila od vjezbanja, na godisnji jos ne mogu
    No, sutra planiram nastaviti s jutarnjim vjezbama. Nema skole jupiii

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja bi slike..treba mi motivacije:$

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •