isto mi je. ne znam što ću. najviše mi je muka zajedničkih wc-a i kupaonica, sve drugo se mogu distancirati.
Printable View
isto mi je. ne znam što ću. najviše mi je muka zajedničkih wc-a i kupaonica, sve drugo se mogu distancirati.
Postoji li neki frizer kod kojeg mogu doći hitni slučajevi? :lool:
Imaš decu žuta nek vježbaju
Hahahahha jelena... i ovako ličim na očerupanog vrapca
:facepalm: koji savjet
mi upravo rasirili sator i zakljucili da trebamo jos jedan :lool:
I daaaa.UKIDAJU PROPUSNICE unutar županije!
Jako sam sretna, ali još se bojim posve povjerovati.
Ahahaha, kad sam pročitala, odmah sam se sjetila kako će našoj Beti zavijoriti vjetar slobode u kosi!
Glede kose: izgleda da je pitanje frizeraja jedno od najbitnijih ne samo ovdje, nego i u državi. Prekjučer je o tome govorila Alemka, danas Božinović...i dosta vas ima koje se nikad ne farbate doma same, pa to stvarno nije big deal ako nisu u pitanju blajhanje, pramenovi, balayage i flamboyage
Ovo je moj trenutak: ja ne bojim kosu! Naime, nemam nijednu sijedu, unatoč poznim godinama u koje sam zašla (49).
Znam da je infantilno što se hvalim time LOL
Ali šta sad, korona je.
Jaaaako pozne godine
Pa to što sam mlađa od tebe ne znači da nisam u poznoj dobi 8-)
Zaozbiljno, većina normalnih žena počne dobivati sijede tamo negdje početkom 40-ih, možda i ranije
Hoću reći, fiziološki je to normalno
Imam sreće u tom smislu, i sad evo ispade super
Ja odavno farbam kosu, kolor šamponi, pramenovi, tako da niti ne znam kad sam počela sijediti. Rado bih se toga riješila, možda ako karantena potraje godinu dana pa mi izraste duga kosa, pa onda ošišam na kratko i ostane mi samo sijeda.
Ja imam neku polukratku/poludugu-bob frizuru
Kad ne idem frizeru, vežem rep ili nešto skupljam i zapravo je sasvim ok
U ovoj situaciji to me malo oneraspoložuje, jer ranije u životu kad bih bila u tim fazama rep-vezanje, bilo je to kad sam imala druge, veće probleme
Malo me podsjeća :(
Ali neću ići frizeru do daljnjeg, neka.
ja sam ljubomorna na ove nesijede :lool:
a sama se nisam farbala od srednje skole
sad sam kupila farbu, al samo kao psiholosku pomoc :lol:
cekam svog frizera, ipak on najbolje zna
Gledam danas pun internet reklama za jednu dijagnostičku firmu za uzv i slično,do danas to nisam vidla,nek mi neko ne kaže da to nema veze s koronom
Danka, super za neimanje sijedih :-)
Ja se farbam jer volim te neke druge tonove kose od moje prirodne,a i nekako mi se više sjaji. Šišanje isto samo i jedino moj frizer.
ajme cathy, zavidim kceri na ljubicastoj
Ja bih u sivo. :zaljubljen:
Zapravo u crno pa da imam ombre u sivoj. Vjerojatno će ostati na 'ja bih'. :lool:
Cathy, zašto soda? Inače se koristi za bojanje u sivo ili?
Sijede imam od 17te. Trenutno imam balayage kojeg sam radila u prvom mj. Sve super to izgleda osim kaj se mogu pohvaliti da sam unutar tri tjedna dobila pravi sijedi pramen. Onak u komadu :lol:
Nešto sa skidanjem stare boje, da se može svijelije farbati.
http://www.objektivno.ba/skidanje-fa...om-bikarbonom/
Ja se danas osjecam nekako turbo pozitivno :)
Vikend je, broj novozaraženih je niski, sunce sija, toplo je, jutros sam se skuhala dok sam bila vani, razmišljamo o frizeru, kampu,... ne znam. Nije me ni prije hvatala depresija ali sam bila zabrinuta koliko će ovo trajati ove stroge restrikcije, hoće biti mjesecima ili kako... sad mi je nekako lakše, nadam se da ćemo uspjeti držati epidemiju pod kontrolom i da ćemo se za par tjedana vratiti u nekakvu polu-normalu. Napravila sam si umjesto ručka sendvič s roquefortom (nije pravi nego kopija, ali fina) i odmah mi je ljepše :mrgreen:
E i nakon 5 tjedana bez espressa naručili smo aparat. Nadam se da bu brzo došao pa da napokon popijem jedan...
Čitam kak se Božinović hvali kako ga žena šiša,i sad pitanje čiji muž sa rode je Božinović?
Frizeri me ne diraju.
Sijeda sam skroz i farbam se doma u svoju, nekad prirodnu, tamnosmeđu boju. Za sjedenje kod frizera nemam ni volje, ni vremena iako imam super frizerku.
Kći je trenutno ljubičasta i famozno joj stoji.
Ona ide frizeru, a do sad nema kaj nije isprobala na kosi.
To ona i frizerka stalno nešto smišljaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoj nije,a ni od spajke
od kud ti znas jelena da ja nemam veze s bozinovicem?
koliko ja znam pravila foruma, a zadnje vrijeme si se malo razigrala,
na forumu je izricito
2. Iznošenje osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, te objavljivanje privatne poruke korisnice/korisnika bez prethodne dozvole. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije.
ti i ja se ne poznajemo. pa te molim da moje osobne informacije ti ne pises u svojim postovim. a ako cu se odluciti za neku npr. moja terapija lijekovima, tocno kojim, moje putovanje i inozemstvo u koju drzavu ili jos od nekih za mene osobnih informacija ja cu ih napisati. do tad te molim da ih ne trazis jer ti ih ja nemam potrebu dati, kao i dosta drugih forumasa.
za sve po ne znam koji put pravila foruma su tu:
http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
sto se tice odlaska unutar zagrebacke zupanije iz Zapresica kao i okolnih mjesta (Brdovec, Senkovec, Jablanovec, Bistra, Luka, Jakovlje) nije bilo dozvoljeno, ali su dali dozvolu da je moguce gibanje susjednih zapresickih opcina.
Znaci od nocas cemo moci u dugo selo bez propusnice, sto do sad nismo. ali smo mogli do harmice bez propusnice iz npr. brdovca.