Samo volim bit uredna
ajme inasorry, al baš si me nasmijala. Šta'š vidiš da se čovjek jako potrudio
Bome i ja prije tjedna dana ošišala MM i sina. Skroz su pristojno ispali, srećom imaju "formaste" glave koje se lako šišaju.
Ja sam odlično ošišana (moj frizer Vladek), tako da je forma i dalje super, samo izrast trebam sredit.
jelena i ja imam na svojoj te duge nastavke. Da, nema svaka.
Bum vidla do kolko ide naša mada moji dečki idu do tri cm
Od ponedjeljka 20.4. u Lidlu imaš mašinicu: http://katalozi.net/lidl-katalog/lid...eprehrana-20-4
Mislite li da ovi ljudi po vani redovito mijenjaju maske? Jučer sam bila u DM pa sam ostala paf kad sam se uvjerila da je cijena doista 350 kn za 50 komada.
ne mogu odoliti a da ne zalijepim Matakovića
https://net.hr/cafe/overkloking/dizajn/
Gledam ko je Vitomir baš ima super masku
Čekaj o čemu vi pričate, ne može kraj karantene, nisam spremna! Prvo moram završiti sve projekte na poslu od doma, onda se moram odmoriti i naspavati, pa provesti kvalitetno vrijeme s djecom, nadoknadit zaostatke u školi, kliknuti na barem 5 od 857 linkova koje su poslali iz vrtića za predškolarku (nisam još ni jedan otvorila), napraviti s njom projekte i poslati teti fotke istih, ostrugati prljavštinu sa stana, pospremiti ormare i garažu, naučiti peći kruh i početi vježbati jogu. Taman stignem sve do 1.6. kad će nas (moja procjena) pustiti.
Mislim da početak svibnja nema šanse, to je prebrzo.
Ne trebam ni frizera ni masažu, ali patim za pedikerom (ne iz estetskih razloga).
Kaj maloj ne daš da ti namalja nokte a velikoj da te zmasira?
MM se šiša sam odavno ali mu je sad mašinica na izdisaju pa pita koliko te vaše imaju voltažu i snagu baterije.
Naime, nisam mu dozvolila da u Lidlu kupi mašinicu za šišanje pasa, ta je navodno bila ful jaka.
Možda taj iz apoteke riga vatru?
Ma šalim se ko ni dao 7 kuna za nešto jednokratno uostalom trebalo bi promijeniti 3-4 maske u toku dana ako je i više
Slučajno sam bila i krugu doktora kad je medicinska sestra rekla od danas imate svaki po jednu masku za cijeli radni dan pogled doktora je bio zbunjujući
Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2020. at 21:41
Jučer je državni inspektor rekao na tv da su provjerili navode o nabijanju marži na maske i da je to, nažalost, istina.
Neki čak i do 600 %.
I da će ih kažnjavati i dalje provjeravati sve koji dilaju maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju.
Nije mi jasno zašto ih nije imenovao.
Danas sam bila u Dm-u i osvanuo je štender sa dvije vrste platnenih maski, nekoliko dezinfekcijskih sredstava i imaju i dalje te kutije sa 50 dvoslojnih, jednokratnih maski po 369,90 o kojima sam ja pisala prošli tjedan.
Dakle, i dalje se prodaje jedna maska za 7,40 kn, a te maske su koštale prije dva mjeseca 40 lp komad u apoteci i nisi morao kupiti cijelu kutiju za 50 eura.
Ja ih sve bojkotiram jer su bezobrazni. Dezinfekcijska sredstva su isto bezobrazno skupa kao da su parfemi u najmanju ruku.
Hmmm ne znam sto bi rekla. Marza je postotak na nabavnu cijenu, ako su prije kostale u veleprodajni npr 5 lipa a prodavali ih po 40 lp a sad kostaju 5kn u veleprodaji a prodaju ih po 7 onda im marza nije rasla. Al je rasla cijena i to drastično :D
Pitam se znaju naši inspektori razliku....
BB bas si me nasmijala. Ja isto još imam oooogroman popis spremanja i čišćenja koji jos nisam odradila ali pretpostavljam da će nas u firmi pustiti da radimo od doma još dulje pa možda stignem ga odraditi. Pogotovo što možda mm promijeni posao ovih dana, to bi značilo da možda ne radi od doma a djeca su doma, u ovoj epidemiji mi strah organizirati baka servis - mogla nih na kraju drukati za produljenje mjera
Ali ako maknu zabranu putovanja odnosmo na viksu jedan dan, pokositi travu a usput uzmem i one maske, koje su bile 40lp dok su kupovane :D
Nego gdje se ovih dana može kupiti po normalnoj cijeni platnena maska? Sve me frka da ću negdje morati s maskom a nemam ni jednu... pls bez DIY savjeta i FB kojeg nemam, ja bi rado ušla u dućan i kupila a de ne košta 30kn komadić platna s lastikom. Jučer sam bila u DM i nisam vidjela.
Posljednje uređivanje od sillyme : 17.04.2020. at 22:49
Ljekarna u koprivnickoj, oko 10kn, od uriho.
Meni je trebala kad sam vodila bebu na cijepljenje, tako je zahtijevala pedijatrica
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
DM ih drži odmah do tih po 370 kn, na istoj polici su im i neki dezinficijensi. U mom DM-u je ta polica prva od ulaza.
Ima ih i ovdje:
https://shop-medikor.hr/pamucna-mask...ce-2-kom-1394/
Neki dan ih je bilo i u samoj ljekarni u Tratinskoj 58 (ja sam preuzela svoju narudžbu pa sam ih vidjela na pultu).
Hvala na info, pogotovo ovo za koprivničku, to su gradske ljekarne Zagreb pa probam koju, valjda je ista ponuda i u drugima... Ako ne naručim online....
Platnene ne štite.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/top/...aske/10130059/
dm je takav pljaškaš da nemam riječi
prošli tjedan su imali sredstvo na pumpicu za dezinficiranje po 9,99 kn
jučer su lijepo na to mjesto rasporedili neke drangulije
a uveli nova sredstva , gelove i alkohol po paprenim cijenama
boca nekog sredstva na bazi alkohola, mislim da je 1 l dođe 100,00 kn
ja u dućan nosim platnenu masku i vjerujem da štiti za te kratke izlaske
uostalom, štite druge od mene
Ja bih se isto mogla sama ošišat. Al još mi nije potrebno. Farbam se sama. Mozda jednom godisnje kod frizera. Al sad se namjerno ne želim farbat. Nek se kosa malo oporavi. I skužila sam da uopće nisam jako sijeda. Samo mi je boja kose nelijepa.
Za muško šišanje nisam spretna.
I ja se nadam da ce ovi naši doći pameti i pustit djecu u školu. Pogotovo to želim maturantima.
Kad se samo sjetim kud su mi otišle godine za koje sam mislila da će mi biti najbolje ( rat je bio) jos mi je vise zao ove djece
Nano ja isto najviše žalim djecu
iako nisam sigurna da će škole do kraja ove šk. godine
a nisam sigurna ni da je priželjkujem, ali to je iz sebičnih razloga - zbog straha za starije dijete
ovo s frizerima ne razumijem - kako se planira osigurati nužne epidemiološke mjere?
pa nema šanse da tu neće biti povećanog rizika, za sve uključene...
kad je počelo vjerovala sam da neće biti nastave u školama ove školske godine. sad nekako mislim da bi ih mogli pozivati po 10 iz razreda svaki drugi dan i to već u drugom dijelu svibnja.. taman da ih izrešetaju gradivom koje im je prezentirao debelo potplaćeni toni milun.
bilo u dm-u 3 farbe za kosu po cijeni 2, pa sam uzela dosta, sad sam se već 2. puta ofarbala, sprijeda sama i sa strane, iza ne vidim pa mi muž pomogne. farbam samo izrast, a 10 minuta prije ispiranja povučem češnjem po cijeloj dužini da malo pofriška boju. skroz sam se ufurala sad u to i mislim da ću se i ubuduće sama bojati. Prvo, živci su mi se lijepo oporavili od naručivanja u salon i vječnoga 'može li drugi tjedan, ovaj smo puni', a drugo, ušteda je znatna, možda zatreba za pametnije stvari.
ono za što sam užasno lijena su pete, to mi je oduvijek mrsko. kad god pomislim: e, sad ih nakon tuširanja stvarno moram srediti - zaključim da može još čekati![]()
Kupi vazelin i svaku večer prije spavanja namaži pete
Ja ću čekati otvaranje frizera, za šišanje i preljev. To je veliki salon i uvijek je čisto, može se dobro prozraciti, ako ćemo bit na svakoj drugoj stolici bit će ok. Čak možda može salon i bez većeg pada prometa jer ionako radi u smjenama, pretpostavljam da ce prvi mjesec bt tolika navala da će radi cijelo vrijeme![]()
super što ste vi na 2 metra, ali to što je jedna frizerka mene muči :D ako su i dvije, ne pomaže.
nego, kako ćemo mi u kamp ove godine, to ti meni reci?
morat ću kupiti vazelin, neš ću morati, izgrebah se živa kad se slučajno dodaknem![]()
A kod mene jedno mislim 7-8 frizera i frizerki, + 2 za bojanje, ak će imati masku na licu dat ću im se pod škare
O kampu razmišljamo doma intenzivno već tjednima, nismo ništa pametnog smisliliJednadžba ima jako puno nepoznanica i nemoguće je u ovom trenutku naći rješenje... Ako odustanem onda je easy, ja se još uvijek trudim nać rješenje i odbijam priznati da nećemo ići. A bojim se da ćemo neku odluku morati donijeti uskoro, ako skinu zabrane putovanja i otvore kamp. Da ne spominjem da mi je novi predšator negdje u Sloveniji čeka da se granice otvore (a to neće bit još mjesec dana) pa da ga možemo podići...
isto mi je. ne znam što ću. najviše mi je muka zajedničkih wc-a i kupaonica, sve drugo se mogu distancirati.
Postoji li neki frizer kod kojeg mogu doći hitni slučajevi?![]()
koji savjet
mi upravo rasirili sator i zakljucili da trebamo jos jedan![]()
I daaaa.UKIDAJU PROPUSNICE unutar županije!
Jako sam sretna, ali još se bojim posve povjerovati.
Ahahaha, kad sam pročitala, odmah sam se sjetila kako će našoj Beti zavijoriti vjetar slobode u kosi!
Glede kose: izgleda da je pitanje frizeraja jedno od najbitnijih ne samo ovdje, nego i u državi. Prekjučer je o tome govorila Alemka, danas Božinović...i dosta vas ima koje se nikad ne farbate doma same, pa to stvarno nije big deal ako nisu u pitanju blajhanje, pramenovi, balayage i flamboyage