Stranica 57 od 383 PrviPrvi ... 747555657585967107157 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku

Zaboravila sam reći da je kod nas većina modela u startu otpala, jer MM na najdužem dijelu hoće 4 cm kose, a većina šišača ima max 2-2.5 cm. A da kupujem šišač, a onda ga još kasapim škarama , to se ni njemu ni meni nije dopalo.

I navodno je dobro uzeti neki koji radi i bežično i na struju, jer baterije znaju riknuti, pa je nakon toga neupotrebljiv.
    I sad meni nije jasno kako 4-5 cm šišaš s mašinicom
    Moj ima onu koja može i bez struje tj. ima punjivu bateriju ,ne lupa kosu i baš super radi

Ovo od tanči mi je isto brrr,takvu jednu di imali kod svekra i kasnije je kupljena neka novija koja to nije radila.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    I sad meni nije jasno kako 4-5 cm šišaš s mašinicom
    Lijepo, staviš na šišač nastavak za duljinu od 4 cm.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Koji di ti narcis
    Samo volim bit uredna

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušaj vježbati i progibati se, kod mene to odgodi potrebu za masažom. Inače te kužim, kad se baš čvorovi miogeloza nagomilaju ja uzmem oklagiju pa malo s njom, a trenutno mažem hematome koje mi je muž napravio "stručnom" masažom - dogodi se kod mene (volim jače i još jače i još jače, a on nije stručan da zna kad mora stat i koliko smije jedno mjesto gniječit i eto ti) . Mislim... to se dogodi kad mi je maserka nedostupna.
    ajme ina sorry, al baš si me nasmijala. Šta'š vidiš da se čovjek jako potrudio

Bome i ja prije tjedna dana ošišala MM i sina. Skroz su pristojno ispali, srećom imaju "formaste" glave koje se lako šišaju.
    Ja sam odlično ošišana (moj frizer Vladek ), tako da je forma i dalje super, samo izrast trebam sredit.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo, staviš na šišač nastavak za duljinu od 4 cm.
    Ali svaki nastavak ne može na svaku mašinicu osim ako je tvoj od 4-5 cm,ok to nema svaka mašina

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jelena i ja imam na svojoj te duge nastavke. Da, nema svaka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bum vidla do kolko ide naša mada moji dečki idu do tri cm

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Poslala linkove deckima.
    Pa nek si kupuju.
    Hvala vam cure.
    Od ponedjeljka 20.4. u Lidlu imaš mašinicu: http://katalozi.net/lidl-katalog/lid...eprehrana-20-4

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislite li da ovi ljudi po vani redovito mijenjaju maske? Jučer sam bila u DM pa sam ostala paf kad sam se uvjerila da je cijena doista 350 kn za 50 komada.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali svaki nastavak ne može na svaku mašinicu osim ako je tvoj od 4-5 cm,ok to nema svaka mašina

Nisam li rekla da smo baš tražili takav sa dužim nastavkom? Naravno da ne može svaki nastavak na svaki šišač, zašto bi mogao?

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mislite li da ovi ljudi po vani redovito mijenjaju maske? Jučer sam bila u DM pa sam ostala paf kad sam se uvjerila da je cijena doista 350 kn za 50 komada.
    369.90 kn!!! Imaju i platnenih, komad 14.90 kn.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vecina nosi platnene kucne izrade. Jer nemaju love za ove iz ducana.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma kaj bi

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vecina nosi platnene kucne izrade.
    ne mogu odoliti a da ne zalijepim Matakovića
    https://net.hr/cafe/overkloking/dizajn/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda mi je skupa ova od Teddy.
    Jer ja ne planiram to sisati u buducnosti.
    Danka ja cu pohvaliti tvoj uradak. Bravo.

Hvala!
    Baš si me razveselila

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gledam ko je Vitomir baš ima super masku

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čekaj o čemu vi pričate, ne može kraj karantene, nisam spremna! Prvo moram završiti sve projekte na poslu od doma, onda se moram odmoriti i naspavati, pa provesti kvalitetno vrijeme s djecom, nadoknadit zaostatke u školi, kliknuti na barem 5 od 857 linkova koje su poslali iz vrtića za predškolarku (nisam još ni jedan otvorila), napraviti s njom projekte i poslati teti fotke istih, ostrugati prljavštinu sa stana, pospremiti ormare i garažu, naučiti peći kruh i početi vježbati jogu. Taman stignem sve do 1.6. kad će nas (moja procjena) pustiti .

Mislim da početak svibnja nema šanse, to je prebrzo.

Ne trebam ni frizera ni masažu, ali patim za pedikerom (ne iz estetskih razloga).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kaj maloj ne daš da ti namalja nokte a velikoj da te zmasira?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne.
    jucer na semaforu u autu do mene vise 2 maske s retrovizora.
    tip u apoteci ispred mene ima krpenu bijelu masku sa sivim tragovima u podrucju ustiju

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

MM se šiša sam odavno ali mu je sad mašinica na izdisaju pa pita koliko te vaše imaju voltažu i snagu baterije.
    Naime, nisam mu dozvolila da u Lidlu kupi mašinicu za šišanje pasa, ta je navodno bila ful jaka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Možda taj iz apoteke riga vatru?
    Ma šalim se ko ni dao 7 kuna za nešto jednokratno uostalom trebalo bi promijeniti 3-4 maske u toku dana ako je i više
    Slučajno sam bila i krugu doktora kad je medicinska sestra rekla od danas imate svaki po jednu masku za cijeli radni dan pogled doktora je bio zbunjujući
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2020. at 21:41

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    MM se šiša sam odavno ali mu je sad mašinica na izdisaju pa pita koliko te vaše imaju voltažu i snagu baterije.
    Naime, nisam mu dozvolila da u Lidlu kupi mašinicu za šišanje pasa, ta je navodno bila ful jaka.
    pasja dlaka i ljudska nije za usporedbu bar tak mislim,pasja je gorja u tom smislu.vidim ti sutra našu
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.04.2020. at 21:44

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Možda taj iz apoteke riga vatru?
    Ma šalim se ko ni dao 7 kuna za nešto jednokratno uostalom trebalo bi promijeniti 3-4 maske u toku dana ako je i više
    Slučajno sam bila i krugu doktora kad je medicinska sestra rekla od danas imate svaki po jednu masku za cijeli radni dan pogled doktora je bio zbunjujući
    ne riga nego dahce danima

a sto se zdravstvenog osoblja tice, ima ustanova gdje se maske sheraju kroz smjene

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jučer je državni inspektor rekao na tv da su provjerili navode o nabijanju marži na maske i da je to, nažalost, istina.
    Neki čak i do 600 %.
    I da će ih kažnjavati i dalje provjeravati sve koji dilaju maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju.
    Nije mi jasno zašto ih nije imenovao.
    Danas sam bila u Dm-u i osvanuo je štender sa dvije vrste platnenih maski, nekoliko dezinfekcijskih sredstava i imaju i dalje te kutije sa 50 dvoslojnih, jednokratnih maski po 369,90 o kojima sam ja pisala prošli tjedan.
    Dakle, i dalje se prodaje jedna maska za 7,40 kn, a te maske su koštale prije dva mjeseca 40 lp komad u apoteci i nisi morao kupiti cijelu kutiju za 50 eura.
    Ja ih sve bojkotiram jer su bezobrazni. Dezinfekcijska sredstva su isto bezobrazno skupa kao da su parfemi u najmanju ruku.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hmmm ne znam sto bi rekla. Marza je postotak na nabavnu cijenu, ako su prije kostale u veleprodajni npr 5 lipa a prodavali ih po 40 lp a sad kostaju 5kn u veleprodaji a prodaju ih po 7 onda im marza nije rasla. Al je rasla cijena i to drastično :D
    Pitam se znaju naši inspektori razliku....

BB bas si me nasmijala. Ja isto još imam oooogroman popis spremanja i čišćenja koji jos nisam odradila ali pretpostavljam da će nas u firmi pustiti da radimo od doma još dulje pa možda stignem ga odraditi. Pogotovo što možda mm promijeni posao ovih dana, to bi značilo da možda ne radi od doma a djeca su doma, u ovoj epidemiji mi strah organizirati baka servis - mogla nih na kraju drukati za produljenje mjera

Ali ako maknu zabranu putovanja odnosmo na viksu jedan dan, pokositi travu a usput uzmem i one maske, koje su bile 40lp dok su kupovane :D

Nego gdje se ovih dana može kupiti po normalnoj cijeni platnena maska? Sve me frka da ću negdje morati s maskom a nemam ni jednu... pls bez DIY savjeta i FB kojeg nemam, ja bi rado ušla u dućan i kupila a de ne košta 30kn komadić platna s lastikom. Jučer sam bila u DM i nisam vidjela.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 17.04.2020. at 22:49

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ljekarna u koprivnickoj, oko 10kn, od uriho.
    Meni je trebala kad sam vodila bebu na cijepljenje, tako je zahtijevala pedijatrica

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nego gdje se ovih dana može kupiti po normalnoj cijeni platnena maska? Sve me frka da ću negdje morati s maskom a nemam ni jednu... pls bez DIY savjeta i FB kojeg nemam, ja bi rado ušla u dućan i kupila a de ne košta 30kn komadić platna s lastikom. Jučer sam bila u DM i nisam vidjela.
    DM ih drži odmah do tih po 370 kn, na istoj polici su im i neki dezinficijensi. U mom DM-u je ta polica prva od ulaza.

Ima ih i ovdje:

https://shop-medikor.hr/pamucna-mask...ce-2-kom-1394/

Neki dan ih je bilo i u samoj ljekarni u Tratinskoj 58 (ja sam preuzela svoju narudžbu pa sam ih vidjela na pultu).

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala na info, pogotovo ovo za koprivničku, to su gradske ljekarne Zagreb pa probam koju, valjda je ista ponuda i u drugima... Ako ne naručim online....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer je državni inspektor rekao na tv da su provjerili navode o nabijanju marži na maske i da je to, nažalost, istina.
    Neki čak i do 600 %.
    I da će ih kažnjavati i dalje provjeravati sve koji dilaju maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju.
    Nije mi jasno zašto ih nije imenovao.
    Danas sam bila u Dm-u i osvanuo je štender sa dvije vrste platnenih maski, nekoliko dezinfekcijskih sredstava i imaju i dalje te kutije sa 50 dvoslojnih, jednokratnih maski po 369,90 o kojima sam ja pisala prošli tjedan.
    Dakle, i dalje se prodaje jedna maska za 7,40 kn, a te maske su koštale prije dva mjeseca 40 lp komad u apoteci i nisi morao kupiti cijelu kutiju za 50 eura.
    Ja ih sve bojkotiram jer su bezobrazni. Dezinfekcijska sredstva su isto bezobrazno skupa kao da su parfemi u najmanju ruku.
    To su troslojne

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne stite osobu koja nosi, ali stite ( ne potpuno )osobe u okolinin ako je slucajno osoba zarazena.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dm je takav pljaškaš da nemam riječi
    prošli tjedan su imali sredstvo na pumpicu za dezinficiranje po 9,99 kn
    jučer su lijepo na to mjesto rasporedili neke drangulije
    a uveli nova sredstva , gelove i alkohol po paprenim cijenama
    boca nekog sredstva na bazi alkohola, mislim da je 1 l dođe 100,00 kn

ja u dućan nosim platnenu masku i vjerujem da štiti za te kratke izlaske
    uostalom, štite druge od mene

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih se isto mogla sama ošišat. Al još mi nije potrebno. Farbam se sama. Mozda jednom godisnje kod frizera. Al sad se namjerno ne želim farbat. Nek se kosa malo oporavi. I skužila sam da uopće nisam jako sijeda. Samo mi je boja kose nelijepa.
    Za muško šišanje nisam spretna.

I ja se nadam da ce ovi naši doći pameti i pustit djecu u školu. Pogotovo to želim maturantima.

Kad se samo sjetim kud su mi otišle godine za koje sam mislila da će mi biti najbolje ( rat je bio) jos mi je vise zao ove djece

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nano ja isto najviše žalim djecu
    iako nisam sigurna da će škole do kraja ove šk. godine
    a nisam sigurna ni da je priželjkujem, ali to je iz sebičnih razloga - zbog straha za starije dijete

ovo s frizerima ne razumijem - kako se planira osigurati nužne epidemiološke mjere?
    pa nema šanse da tu neće biti povećanog rizika, za sve uključene...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Štite tebe da si ne diraš lice dok si vani i druge da zaraženi ne kašlje direkt im u facu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kad je počelo vjerovala sam da neće biti nastave u školama ove školske godine. sad nekako mislim da bi ih mogli pozivati po 10 iz razreda svaki drugi dan i to već u drugom dijelu svibnja.. taman da ih izrešetaju gradivom koje im je prezentirao debelo potplaćeni toni milun.

bilo u dm-u 3 farbe za kosu po cijeni 2, pa sam uzela dosta, sad sam se već 2. puta ofarbala, sprijeda sama i sa strane, iza ne vidim pa mi muž pomogne. farbam samo izrast, a 10 minuta prije ispiranja povučem češnjem po cijeloj dužini da malo pofriška boju. skroz sam se ufurala sad u to i mislim da ću se i ubuduće sama bojati. Prvo, živci su mi se lijepo oporavili od naručivanja u salon i vječnoga 'može li drugi tjedan, ovaj smo puni', a drugo, ušteda je znatna, možda zatreba za pametnije stvari.

ono za što sam užasno lijena su pete, to mi je oduvijek mrsko. kad god pomislim: e, sad ih nakon tuširanja stvarno moram srediti - zaključim da može još čekati

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupi vazelin i svaku večer prije spavanja namaži pete

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja ću čekati otvaranje frizera, za šišanje i preljev. To je veliki salon i uvijek je čisto, može se dobro prozraciti, ako ćemo bit na svakoj drugoj stolici bit će ok. Čak možda može salon i bez većeg pada prometa jer ionako radi u smjenama, pretpostavljam da ce prvi mjesec bt tolika navala da će radi cijelo vrijeme

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

super što ste vi na 2 metra, ali to što je jedna frizerka mene muči :D ako su i dvije, ne pomaže.
    nego, kako ćemo mi u kamp ove godine, to ti meni reci?

morat ću kupiti vazelin, neš ću morati, izgrebah se živa kad se slučajno dodaknem

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To su troslojne
    Nisu. Držala sam kutiju u rukama i lijepo piše 2 ply.
    Budući da jako dobro govorim engleski, to znači dva sloja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    super što ste vi na 2 metra, ali to što je jedna frizerka mene muči :D ako su i dvije, ne pomaže.
    nego, kako ćemo mi u kamp ove godine, to ti meni reci?

...
    A kod mene jedno mislim 7-8 frizera i frizerki, + 2 za bojanje, ak će imati masku na licu dat ću im se pod škare

O kampu razmišljamo doma intenzivno već tjednima, nismo ništa pametnog smislili Jednadžba ima jako puno nepoznanica i nemoguće je u ovom trenutku naći rješenje... Ako odustanem onda je easy, ja se još uvijek trudim nać rješenje i odbijam priznati da nećemo ići. A bojim se da ćemo neku odluku morati donijeti uskoro, ako skinu zabrane putovanja i otvore kamp. Da ne spominjem da mi je novi predšator negdje u Sloveniji čeka da se granice otvore (a to neće bit još mjesec dana) pa da ga možemo podići...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

isto mi je. ne znam što ću. najviše mi je muka zajedničkih wc-a i kupaonica, sve drugo se mogu distancirati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu. Držala sam kutiju u rukama i lijepo piše 2 ply.
    Budući da jako dobro govorim engleski, to znači dva sloja.
    Aha onda su moje troslojne

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Postoji li neki frizer kod kojeg mogu doći hitni slučajevi?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imaš decu žuta nek vježbaju

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hahahahha jelena... i ovako ličim na očerupanog vrapca

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koji savjet

mi upravo rasirili sator i zakljucili da trebamo jos jedan

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš decu žuta nek vježbaju
    Ja sam mojoj dala da mi skrati kosu. Ona je jako pedantna i precizna, a kod mene ni 5, ni 10 cm simo-tamo ne igra ulogu ionako imam viška. No, super je to obavila, kao da je ravnalom nacrtala crtu na leđima.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I daaaa.UKIDAJU PROPUSNICE unutar županije!
    Jako sam sretna, ali još se bojim posve povjerovati.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ahahaha, kad sam pročitala, odmah sam se sjetila kako će našoj Beti zavijoriti vjetar slobode u kosi!

Glede kose: izgleda da je pitanje frizeraja jedno od najbitnijih ne samo ovdje, nego i u državi. Prekjučer je o tome govorila Alemka, danas Božinović...i dosta vas ima koje se nikad ne farbate doma same, pa to stvarno nije big deal ako nisu u pitanju blajhanje, pramenovi, balayage i flamboyage

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    to tek trebaju službeno reći dotle sve važi ko i do sad

Inače kaj se frizeraja tiče čitam danas ko šiša naše političare,svi friško pošišani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •