Zima,možeš i ujutro ako želiš,nije prerano 13. dpo. Sretno :fige:
Printable View
Zima,možeš i ujutro ako želiš,nije prerano 13. dpo. Sretno :fige:
Probada me u donjem dijelu leda test cu u pon koji da kupim svima sretno☺
Zima sretnooooooooooo!!!!!!!!:fige::fige:
Zima jesi radila test????
Uuuu cestitam.super.zelim ti skolsku trudnicu.:love2:
Zima kakvo je stanje kod tebe?
hvala vam cure. je, i ja si priželjkujem čistu dosadu idućih 9mj. :)
da. godinu dana 'potrosila' kod drzavnog ginica, pokusavajuci dobiti ovulaciju s klomifenima (PCOS), pa dosla kod doktora R., već mj. dana kasnije imala ovulacije (stavio me na Siofor), pa počeli sa tempiranim odnosima (klomifenski, a kasnije i 2 pokušaja sa puregonom + stoperice) - tako godinu dana - ni t. od trudnoće.
nakon svih tih pokusaja, preskočili smo inseminaciju, jer je spermiogram dobar, pa je ovo bio prvi IVF pokušaj.
Leon@ - prvi pa uspješan ivf je izvrstan rezultat, super!!!!!!
A nažalost svi smo gubili vrijeme kod krivih doktora i na raznorazne metode. Mi smo se isto na početku mpo priče odlučili preskočiti inseminacija i krenut na ivf. Srećom da jesmo jer s obzirom na ove neuspjehe bili bi još par stepenica iza...
Evo još jedne čekalice bete, jučer mi je vraćen 3-dnevni 8-stanični embrij. Beta je 10.11. ali popiškit ću test koji dan prije :D
Sretno onda s testicem, da vas iznenadi na najljepši način i da ovo iščekivanje brzo prodje! ;)
Drage moje imamo plus
Zima čestitam! :)
Divno! Čestitam!
Super vijesti.cestitam :klap:
Vauuuuu bravo čestitam! !!!!!
Bravo Zima77 cestitam!!
Zima :-D
Vatra kako si ti koji su planovi. ... sta je said frckom
Zima,čestitam!
Danas sam napravila test i negativan je :( Danas mi je 13dno i test je onaj osjetljivi 10mIU/ml.
Nastavljam s utrićima do bete u ponedjeljak, a onda u prirodni postupak slijedeći ciklus.
Hvala sad cekam betu sutra
Da se i ovdje pridružim čekalicama..od jučer jedna 8stanična mrva na čuvanju!
danas 1dnt(tek):cekam:
sretno svim čekalicama... zima, kakva je beta? :drži_fige: :)
ja odbrojavam do prvog UZV-a :cekam: još 10dana
bubicezubice,sreeeeetno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
bubicazubica, sretno! :)
bubicezubice svu srecu svijeta ti zelim i neka ovaj osmostanicni postane mali smotuljak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubicazubica- sretno :fige:
Neka svima ova jesen donese toliko iscekivani *+ * !!!!! <3
Drage moje beta je 1622 uzbudena sam ja ko u utorak ponavljam to zelim svima jess
:-D:-D:-D super :) čestitkeee!!!
Zima,super :-D
Danas sam tek 4 pt, primila me užasna nervoza, teško ću dočekat 15 dan :(
Nina, skini si neku seriju! Ja sam cijelu sezonu Sex i Grada pogledala, cekajuci da vrijeme prodje :)
Sve bu bilo ok ;) samo pozitiva!
Razmisljaj da si trudna, sve dok se ne dokaze suprotno!! Puno je lakse psihicki, a i bolje se ponasas prema svom tijelu, bar je tako slucaj kod mene :)
Cure, sretno svima!
:-)
Posebna sreca neka prati našu Bubicuzubicu!
:-)
Probala sam sa filmovima i serijama i to me držalo par dana ali više ne mogu, živciraju me :).
Jedva čekam vratiti se na posao da si mozak zaposlim s nečim drugim osim ovog.
Sretno svima :)
Ma samo moras naci neku dovoljno zaraznu :)
Inace, meni je najgore na poslu...tek tad surfam svaki simptom i gluposti :/
Meni je svejedno bila kod kuće ili na poslu, moje misli su sa mnom šta god radila