Grickavjestica,čestitam,lijepo je narasla beta,baš kako treba! Sretno dalje.
Antonija,testić?
Bok cure,
prije 6 dana sam imala transfer 2 blastociste.
Kad bi mi preporučile da pišnem na test najranije?Lagano gubim zivce
![]()
Antonija kakva je beta?
antonija![]()
Joj ja sam nova ovde al sa vestackom oplodnjom nisam!! Htela sam sve da vas pozdravim i pitam smem li da se pridruzim u deljenju srece tuge straha !!???Inace juce su mi uradili transfer i vise ni sama ne znam kako da se ponasam i sta da mislim!! Al mislima je najteze upravljati pa se smenjuju od onih najsrecnijih do onih crnih bedaka i to sve u roku od par sekundi a verujte meni su sekunde sad kao jedan vek!! Cmok
Bas mi je zao draga.![]()
Što je tu je,žalosna sam ali proći će.sljedeći mj. ako se jajnici smire idem po smrzlića.(o bože svoje potencijalno buduće dijete nazivam smrzlićem)
Leon@ možeš ti lagano već sutra ujutro ali prvimjutarnjim testom napraviti neki test, meni bi bio pozitivan 11 dan nakon punkcije, menije već bio pozitivan i 9. dan i 10. dan nakon punkcije ALI ako si primila HCG booster nakon transfera - onda moraš biti oprezna jer bi ti i test mogao biti lažno pozitivan. Gdje si bila u postupku?
Kod dr. Radoncica
Budem ipak u subotu ujutro radila test, tako da se mogu fino isplakati do ponedjeljka, ako ne bude +
A stopericu sam primila samo prije punkcije.
Leon@ jesi piskila mozda koji test?
Popsi, nisam... grizem nokte do subote ujutro(poruke mi jako kasne jer idu prvo na provjeru moderatora) :/
Antonija,žao mi je zbog bete...
Eto brzo ćeš ugrijati svoje smrzliče![]()
Znam draga...i ja sam više od svega tražila objašnjenje. Eto...
A napraviš sve kaj možeš.
Drž se.
Ipak sam jutros pišnula (nisam više mogla podnjeti osjećaj kao da će menga doći svaki čas).
Znači danas mi je 8dan nakon transfera.
Pišnula sam na onaj jeftini ebay test i pojavila se jaaaako svijetla druga crtica. Vidim ju ja, vidi ju suprug... ali je fakat svijetla... on odbija vjerovati dok ne potamnia i ja sam nekako skeptična...previše tužnih priča znamo da bi se prerano poveselili.
E sad, kupila bih danas u ljekarni neki osjetljiviji test, pa ponovila sutra ujutro. Imate neki za preporučiti?
Cure moje kod mene kuca jedno malo
Prekrasan osjecaj.
Leon@ to je to.sad ce ti svaki dan bit tamnije.sretno i cestitam![]()
joooj, iz tvojih usta...
čestitam ja tebi!! predivno! nadam se da idem tvojim stopama![]()
Popsi,čestitam na srćeku
Leon@,superu ljekarni probaj tražiti Gravignost Ultra,on je osjetljivosti na betu 10. Nema ga svud ali je rijetki osjetljivi koji se nađe. Sretno dalje!
Danas je 2nt, fet blastociste i kad sam se maloprije obrisala na papiru su bile žilice i nešto smeđe i sluz, i sve to je veličine nokta.??? Zar nije to malo rano za implantaciju? Stezanje i lagani grčevi prisutni jučer i danas. Da li je imao tko slično iskustvo?
Blastocista je 5 dana stara + još ova dva je 7 dana, a implantacija se događa od 6-12 dana nakon začeća, tako da mislim da je moguće da je implantacija.
Sretno![]()
Kako je lijepo pročitati da je mogućeIskreno se nadam tomu.
Žužy i tanatana, hvala!
Leon@ jesi ponovila test?
jesam, mrvu tamniji, al ne znatnoi dalje jako svijetla crtica.
budem u ponedjeljak išla betu vaditi, pa ćemo vidjeti.
U ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu.
Transfer blastociste je bio 17.10kad mogu raditi test
Zima,možeš i ujutro ako želiš,nije prerano 13. dpo. Sretno![]()
Probada me u donjem dijelu leda test cu u pon koji da kupim svima sretno☺
Uuuu cestitam.super.zelim ti skolsku trudnicu.
Zima kakvo je stanje kod tebe?
hvala vam cure. je, i ja si priželjkujem čistu dosadu idućih 9mj.
da. godinu dana 'potrosila' kod drzavnog ginica, pokusavajuci dobiti ovulaciju s klomifenima (PCOS), pa dosla kod doktora R., već mj. dana kasnije imala ovulacije (stavio me na Siofor), pa počeli sa tempiranim odnosima (klomifenski, a kasnije i 2 pokušaja sa puregonom + stoperice) - tako godinu dana - ni t. od trudnoće.
nakon svih tih pokusaja, preskočili smo inseminaciju, jer je spermiogram dobar, pa je ovo bio prvi IVF pokušaj.
Leon@ - prvi pa uspješan ivf je izvrstan rezultat, super!!!!!!
A nažalost svi smo gubili vrijeme kod krivih doktora i na raznorazne metode. Mi smo se isto na početku mpo priče odlučili preskočiti inseminacija i krenut na ivf. Srećom da jesmo jer s obzirom na ove neuspjehe bili bi još par stepenica iza...
Evo još jedne čekalice bete, jučer mi je vraćen 3-dnevni 8-stanični embrij. Beta je 10.11. ali popiškit ću test koji dan prije :D
Sretno onda s testicem, da vas iznenadi na najljepši način i da ovo iščekivanje brzo prodje!![]()
Posljednje uređivanje od laura33 : 27.10.2015. at 10:14
Zima čestitam!![]()
Divno! Čestitam!
Super vijesti.cestitam![]()
Zima![]()
Vatra kako si ti koji su planovi. ... sta je said frckom