bravo rossa. da, skakutanje je bitno. vidices kako je super kad se jedan dan uhvatis da su jumpin jackovi gotovi a ti bi mogla jos ( u beskonacno).
Printable View
bravo rossa. da, skakutanje je bitno. vidices kako je super kad se jedan dan uhvatis da su jumpin jackovi gotovi a ti bi mogla jos ( u beskonacno).
ma nakon 15 dana vec ce ti to biti onako uobicajno
već vidim da ću morati nositi dvd i na godišnji. super je što me i MD podržava, čak je i on opet počeja vježbati, a i Mo je sa mnom skakutala jedno jutro. Čak je i utege uzela (male prazne bočice od jogurta)
o, i moji sudjeluju
i skacu i imaju utege (jedan daljinske a drugi bocice :mrgreen:)
cak mi i prostirku prostiru
nekidan se ona rasplakala i uvrijedila kad sam rekla da mi ne treba prostirka jer cu vjezbati nesto drugo (kad sam otpilila jillian)
ja ne mogu skakati nikako. to je ko da slon skače. Strašno. A zglobovi klimataju. Samo strogo statično.
ja skačem bez problema što se nogu tiče. plus sam sinoć shvatila da ako skačem po puzzlama da mi je manji udar i sigurno je bolje za zglobove, ali mi bude teže skakati.
ali grudi me ubiju, vježbam s 2 grudnjaka i 2 ful čvrste majice i još nije dovoljno.
A ne znam jel uopće postoje sportski grudnjaci u nekoj 85H/J veličini
možda nađem neki šta samo sve dobro stisne, pa neka ih i spljošti ako treba, ionako vježbam kući pa me nije briga kako to izlgeda
Upravo sam gledala odbojkašice kako vježbaju vježbe za snagu trupa, dosta toga je kao iz Yogillian, odmah me uhvatila želja. To nisam prije imala. Znala bih vidjeti mišićavu zgodnu žensku i pomislit "ja bih to imala", ali nisam baš gledala ljude kako vježbaju i mislila "ja bih to radila".
Ajde, vrućino, oladi malo!
kvacica jos jedna, molim lijepo
Cubana, tooo!!
Vjezbacice sa pomagacima - super je kad se klinci ukljuce. Moja Kata uvijek zdusno vjezba skacuci po krevetu ko majmuncic lol
rossa, pogledaj u intersport.
spajalica, pisem plus
rossa , imam ovaj , naručila sa ove stranice . Ima čvrstoću 4 , to je najjaće što se nudi na ovaoj stranici http://www.figleaves.com/uk/product....F&colour=Black
Neke žene na internetu kažu da je ovaj super http://www.ebay.com/itm/ENELL-NL100-...item2a1ffb96d5
ali nisam isprobala (on ima čvrstoću 5 , što je najviše na ljestvici pa se preporuča za najveće grudi).
Odvježbala danas , koljeno me opet jako boli nakon vježbanja. Morati ću izbaciti skakutanje , i malo prilagoiti vježbe za kondiciju.
aha, preslatko dok ne pocnu smetat, sta je vrlo brzo
pa ja radim iskorake a oni se takmice ko ce se provuc kroz noge mi
ili ja radim sklekove (jedva) a ona mi se baci na ledja i tako... mrvice moje
ja sam sinoc uzela pauzu
malo me boli rist lijeve noge, pa da odmorim
iako imam dan odmora tjedno, i stvarni razlog s tom nogom, cilo vrime sam osjecala griznju savjesti
valjda se primilo vjezbanje :mrgreen:
anemona, jesi bolje?
rossa, H/J? jaooo
ja sam u intersporta nasla par super modela sportskih topica, samo sve XS i S
ali su cvrsti, jaki
ovo sta sam gledala u lisci, triumphu, nije ni blizu
ja zelim bas taj cvrsti, da to miruje, ovako nekad imam dojam da ce se do koljena razvuc
Sad si me sjetila mog djeteta kad sam radila trbušnjake prije par mjeseci, pisala sam na biserima. Prvo me je nekoliko puta pitao "mama, kako si?", a kad sam završila zagrlio me i rekao "mama, ja tebe puno volim! nemoj se ti ničega bojati, neće ti pauk ništa!" (tad je bio u fazi straha od pauka, a mogu mislit na šta sam mu ja ličila)
a hervis?
otvorit cu topic na servisnom :kez:
U meduvremenu, domaca zadaca.
Realno procijeniti same sa sobom koliko mozete napraviti vjezbi (sto god da radite). i odlucite da cete u nekom (kracem) roku (tjedan, dva, 10 dana) moci napraviti bar malo od necega sto sada niste mogli (kao npr Cubana jumping jacks). Znaci, mali, dostizan cilj.
Postepeno cemo razraditi strategiju.
Sad sam nazalost u guzvi, ne stignem, no za pocetak je i ovo dosta.
evo ja bi mogla sa 30DS prebacit se na BFBM
meni je cilj odraditi cijeli bfbm...
evo danas 7 dana. skoro pa okruglo :)
cilj: odraditi sklekove i bike abs
rok: neću postaviti rok, nego obavezu vježbanja svaki dan, pa kad dođem do cilja - dođem
vjezbanje je obaveza :p neovisno o cilju, cilj ce se ionako stalno mijenjati ;)
a poanta malenog, ostvarljivog cilja je slijedeca - vecina ljudi si zada previsoke, nerealne ciljeve kad pocne vjezbati. pa odustanu i imaju lose misljenje o sebi. bolje puno malih ciljeva jedan po jedan. bit cete ponosne na sebe jer ih ostvarujete a nece vas satrat prevelika ocekivanja.
pusa
odvjezbala 25 min BFBM, dalje aria pjevala arie, puhao vjetar pa sam trcala skupljati ves, zvao MM da mu skupim laptop iz vrta, uglavnom umjesto da vjezbam trcala sam gore dolje po stepenicama, pa se moze reci da samvjezabal 30 min :LOL:
dakle ja sam krenula s ciljem. odvjezbati BFBM, aonda ga poceti kombinirati s NMTZ (za ovo moram se raspitati kod inesice da li da krenem s 0.5 kg, 0.75 kg ili 1 kg jer ruke su mi fakat koma)
ono sto razmisaljm, mogla bi mozda prije posla otici na jarun odrolati krug, dva pa se otusirati i na posao. samo ne znam kad bi morala kretati sa sela, jer radim od 7.30
rossa :zastrasujuci smijeh: :mwahahahha:
spajalice, i trcanje se racuna :)
odskakala HHA 1-5
zadovoljna, puno bolji osjecaj nego kad preskocim :cool:
I ja sam se pokrenula! nisam po Jillian, radila sam po svom ritmu i iz svoje glave vježbe za jačanje trupa; leđa, trbuh i guza.
Radila sam ono kad ležiš na podu sa savijenim koljenima, pa digneš guzu gore i držiš. Dođe Bubamaronja i veli: ajde, mama, goje, dolje! goje, dolje! :lol:
Uglavnom, puno bolji osjećaj kad sam malo te mišiće probudila, a i stvarno se kuži kako sam ojačala trbuh, prije bih se s tim puno više mučila.
Ja sam jedva 25 minuta bmfb-a odradila, jedva. Stvarno je jučer neki težak dan bio.
Tangerina bubamaronja ti je baš zgodan.
Meni su moji redoviti suvježbači i treneri, fala bogu riješili su se potrebe da čim me vide na koljenima da me zajašu :)
sreca, djeci s vremenom dosadi. a dobro je i sto pocnu uvazavati vrijeme za vjezbanje kao vrijeme kad se mamu ne gnjavi.
ja sad vjezbam dok veceraju (muz hendla veceru, ja uspavljivanje)
al trenutno imam sobu viska (samo je zatrpana kutijama i kesama) u koju bih rado prebacila vjezbanje i postavila orbitrek
jučer odradila. danas budem čim prestane promenada kroz kuću.
odradila hha1-6
zadovoljna, sad idem mentalista pogledat i u krevet
Odradila nešto malo više nego jučer(čitaj skoro 35 minuta bmfb-a).
Nego gdje nam je Zhang nestala?
Jesi dobro Zhang, kako napreduje oporavak?
Tu sam, cirim iz prikrajka... :-)
jos ne vjezbam, imala sam postoperativnu upalu, sada je sve proslo i sve je ok, ali sam odlucila uzeti duzu pauzu nego sam u startu planirala...
tako da nemam sto prijaviti :-)
Hvala ti sto brines :-*
ja sam sinoc po savjetu ninik otila se rolati po selu, dakle rolala se do groblja (ovo je za ninik) i ljudi moji ili ja imam jake noge ili su moje role super (a jesu) ja se nisam namucila. otisla se poslije pozaliti susjedi, kako to iskustvo vise necu ponoviti. naime teren je uzbrdo nizbrdo i ja bi dobila takvu brzinu na nizbrdici da bi na uzbrdici se samo malo pogurala. covjece kao da sam iznajmila segway a ne na rolama bila.
ali sam zato kod susjede dobro navjezbala jezik :lol: