Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama :-)
Printable View
Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama :-)
[Q
UOTE=Nana Mo;2044017]Pozdrav svima ......u ponedjeljak moja prva punkcija .....sretno svima nama :-)[/QUOTE]
SRETNO DRAGA!!!
Gabi,sretno sutra i javi kako je prošlo!!
amyx: ja sam u zadnjem postupku u Mariboru imala 21 JS, 18 ih se oplodilo (blastici), 2 komada vratili, 15 blastica je bilo dovoljno dobre za zamrzavanja.
imala sam hs koju sam uspjela "kontrolirati" - jedan blastic se pretvorio u prekrasnu curicu koja sad skoro ima 5 godina. hs je grda stvar, ali iz moje price se vidi da i nemora nuzno ruzna zavrsiti :-)
svim mariborcankama zelim puno uspjeha i visoke bete ...
Cure,koje ste bile već u Mb imam pitanje:pošto su nam već na punkciji rekli da dođemo treći dan gore kao na razgovor, da li mislite dal će to odmah biti treansfer?
Malo me to zbunilo ,zašto moramo dolaziti jer kolko sam skužila na forumu da su vas zvali kad da dođete na transfe,niste išle ranije gore?
Evo,upravo me zvala biologica da dođemo sutra na transfer ,imamo 8 embrija ali nisu neke kvalitete pa se boji čekati 5.dan.:-(
Nina977 zelim ti svu srecu .....nadam se da ce biti u redu .....drzim ti fige i molim za tebe......
Hvala it Nana Mo!Držim tebi fige za bolju situaciju!Jel se sutra vidimo,jel dolazite u 13 h na razgovor?
Da,sutra smo u 13.00..........vidimo se
jedan lijepi 7-stanični i jedan malo manje lijep ali dobar 5-stanični (ali kaže prof. V. da i takvi svijetom hodaju, :lol: ) su kod mene na čuvanju. Cure sretno sutra! Nama je danas baš bilo lijepo. Bilo nas je samo 5.
Draga Gabi,umrla sam od smijeha na komentar prof.V,čovijek je zakon. Držim fige da se čvrsto uhvate za svoju mamu!Sretno!!
Nana MO i Nina977 kako je prošao razgovor jučer? Jeste odmah bile i na ET?
Gabi ,imala sam odmah transfer 3 embrija, ne baš dobra!:-(
Od 11 stanica,drugi dan je bilo 8 embrija ,a treći samo 4.
nina sretno!
Mariborcanke,pratim vas malo i zanima me dal ste uzele anesteziju? Kako to ide gore? Idem prvi puta,planirana punkcija je 18.02.,do sada sam imala kod nas sve na "zivo"! Kolko se bojim,tolko mi je i drago da mogu birati punkciju bez boli!
I ja sam se odlucila ET treci dan .....od 7 dobila sam 4 savrsene......sinoc sam spavala sa svoja 2 nova prijatelja i jako sam sretna ......
Brankice .....ja sam prvi put bila na punkciji......uzela sam anesteziju ...... nista strasno.....spavas nekih 5 minuta i poslje si u sobi sa drugim curama .....mene je bolilo tek kad sam dosla doma al opet kazem nista strasno neka tupa bol......smatram kako je anestezija zakon
Hvala na inf.kako ide s anest. Zene,lijepo je cuti vas sa uspjehom! Svima ostalima sretno i glave gore! Ima nade za sve nas! Samo hrabro naprijed!
Drage moje slovenke:-)...
svako toliko škicnem da vidim situaciju kod vas, pa evo vidim da ste u velikom zamahu da dobijete ono što želite, i samo tako naprijed,a ja vam želim svu sreću i da to dođe čim prije...sretno cure
Od cijele naše grupe koja je u nedjelju bila na punkciji (nas 13) samo je jedna cura išla bez anestezije ali je ona imala samo jedan folikul a i inače dobro podnosi punkcije, kaže.
Anestezija im je zakon. Traje jako kratko i lijepo se budiš poslije. Kad te probude još ti se spava nekih 15-ak minuta a poslije si k'o nova.
I mene je bilo strah anestezije ali sam u lipnju morala na operaciju i bila pod anestezijom više od 4 sata pa sam mislila ako sam izdržala to (čak mi ostalo u lijepom sjećanju) onda ću se počastiti i ovom kratkotrajnom.
Kako god izabrala, sretno!
Nana MO super ... sretno!
Sledece sedmice cu napraviti jedan UZ kod svoje doktorice da vidim kakva je situacija- nadam se ok, prolaktin je pao, tsh ok, startam sa sledecim ciklusom koji bi trebao biti oko 31.01. ili sami pocetak februara sa kontracepcijom- jedan mjesec kao i ti, kontrolni UZ u Mariboru je 05.03.2012.
CANA73, baš mi je drago da ti sve sredilo,a 3 mj. će začas! Obavezno se javlaj sa novostima kad kreneš!Pusa.
Hvala Gabi! Nek je svima nama sretno od samog pocetka ove godine! :)
Jel ima neko da se priprema za Apr 2012?
Vječna dilema (barem meni)...da li decapeptyl držite u frižideru ili na sobnoj temperaturi??????
Ja se bockam od 23. ima li tko sa mnom ..
Sretno svima...
Ej,chiara! Imamo bockanje od istog dana! I ja cu u mb! Neznam kak je tebi,mene pece,ako malo bude na sobnoj temp.,ili zgrijes medju prstima na min-dvije,manje pece! Meni je 18.planirani zahvat,tebi?
Gabi,jer pao kakav testić?
Samo da, nazalost, prijavim neuspjeh IVF-a MB 1/2012.
Transfer 2 4 i 6-stanicnih embriona je bio 3dpp, betu nisam docekala...od cetvrtka popodne smedji iscjedak, a od nocas klasicno menstrualno krvarenje. Puno srece svim curama iz iste grupe!
P.S.postoji li negdje statistika forumasica o npr. Broju pokusaja, odabiru klinika, uspjehu, podaci o danu transfera, simptomima i sl...dale bi nam lakse ici po nekoj oretrazi tipa transfer 3.dnp/simptomi/uspjeh ili sl..
Gdje i kako dalje? Koliko se ceka na sljedeci pokusaj u MB, ima li neko tu informaciju? Ima li nekko iskustva sa uspjehom u Pragu nakon neuspjeha u MB npr?
Super drago mi je tj. lakše je kad nas je više...:)
Ja se isto bockam meni ne smeta baš puno nekad zapecka ali nije to ništa strašno ja je isto malo protrljam kroz ruke da se vrati temperatura pa je lakše...meni ti isto piše planirana punkcija za 18.02. pa ćemo vidjeti.
Jesi ti na Menopurima ili Gonalima? Ja idem 13.02. na UZV pa se vidimo nadam se...
Ej,chiara! Imam i 6. i 13.uzv,a bit cu na gonalima! Moguce da se vidimo 13.,neznam dal ostajes tamo ili se vracas doma? Vidim da imas iskustva sa mb.,meni ce biti 1.puta u mb.,ako ne uspije vracam se nasim klinikama i vjerojatno novom zakonu....,
Ja ću prvi uzv napraviti doma jer mi je daleko i pre dugo da idem tada pa ću im javiti nalaz da mi kažu koliko gonala trebam uzimati, a 13. imam kod njih prvi Uzv..
Ja ti budem u Zagreb tih 2-3 tjedna pa putujem za Maribor jer nije tako daleko tako da ne ostajem tamo...
Ja sam zadovoljna sa njihovim radom i posebno sa odnosom sa pacijentima...zato i idem opet da je skupo je, ali što ćemo možda i ja se vratim hrv klinikama ako ovaj put bude bezuspješno...iskreno i pošla sam u Maribor radi zakona jer meni nije išao u korist niti malo...ajde javiti ću ti kad dobijem u koliko sata sam naručena 13. pa se možemo i upoznati...
Naravno,draga,popit cemo kavu,caj... I lijepo je cuti da imaju ok odnos sa pacijentima,pogotovo nama pocetnicima u mb! Cujemo se ...