Zvala ja.....oplodile se objeee! Sutra odoh na transfer...... Bas sam si sretna....
Možda je i moj zeko krenuo do mene : ))))))))
Printable View
Zvala ja.....oplodile se objeee! Sutra odoh na transfer...... Bas sam si sretna....
Možda je i moj zeko krenuo do mene : ))))))))
Ajde neka bude uspješno!!!Super!!
strašna, sretno!!!!:)
vratile se rode :-) strasna, bravo! sad ~~~~~~~~~~ da se prime :-)
transfer je meni mila majka prema punkciji, ko pregled, jedino sto jedva izdrzim tih pola sata nakon njega a da ne odem do weselog centra :D
Tako i meni....je napetost zbog mjehura, al bol naspram punkcije mi je 0. Jedva čekam sutra! :)
ponavljam svoje pitanje, znam da je bilo o tome rijeci ali zelim biti sigurna: racunaju li se i klomifeni pod postupak ili samo gonali i menopuri? hvala
i meni je prvi postupak bio samo s klomifenima pa su mi rekli da on nespada u onih 6 postupaka. Sad ako griješim nek me netko ispravi
mene zanima, dali mi može tko reći i podsjetiti me kako to ide. Doktor mi je rekao da slijedeći ciklus ga zovem 1dc da me narući 3dc. E sad mene zanima dal ću ja odmah ići s terapijom ili ću morati jedan ciklus piti yasmin?????
Strašna sretnooo, želim ti veliku betu!!!!!
ah,bila bi presretna kada bi mi se oplodile js...
strašna želim ti sreću i da se mrvice prime i veliku beturinu!
Hvala,Kitty:)
Ivanamaricic,meni je receno da sad to cesto daju jer se pokazalo jako dobrim kao priprema
Jel zna netko mogu li uputnicu mozda faksirati ili nesto?da ne idem sutra samo po to u Zgb
evo da se i ja malo javim..danas mi je 9 dpt i test je negativan:(trbuh me jako boli kao da cu dobiti svaki tren...
strasna~~~~~~~~
Dodem gore dns donijet uputnicu i nema nikog!! Ha?????
Hoćeš reći da danas ne rade?? Pa cure su pisale da danas imaju transfer
Nije bilo ni osoblja ni pacijenata ni nikog do negdje 8.45!znam da su pisale,zato smo i bili sokirani.dr je na kongresu,doktorica je imala obaveze i sve zivo su pomaknuli na 10
Hope31 hvala ti na odgovoru
Nakon dugo vremena upadam u temu...prvo svima koje čekaju betu želim svu sreću...imam pitanje:bila sam godinama u VV kod dr.Lučingera kad je otišao i ja sam otišla za njim i prošla još oplodnji,i biokem.trudnoću i još puno toga,usput me zadesila operacija kralježnice pa me usporila ali da ne duljim planiram ići do kraj dok ne dobijem bebu ali ne znam koliko ću još moći plaćati pa me zanima vaše mišljenje o sadašnjim doktorima na VV i znate li koliko bi morala čekati da opet dođem na red za postupak...možda je malo glupo to šetanje ali ja želim bebu u sve ću napraviti da je dobijem...najljepša hvala na odgovoru
Maja14, budući si već bila u postupcima i imaš pretpostavljam sve nalaze, vjerujem da bi brzo došla na red.Ekipa na VV je odlična, sad već dobro uhodana tako da nećeš pogriješiti ako nastaviš tamo.Sretno draga i zovi što prije za dogovor.
Hope31, definitivno je rano za test. Ja jučer napravila (11DNT), i druga crtica kao sjena, jako bljeda, jutros ponovim (12DNT), i opet ista sjena, ja sam se nadala da će jutros potamniti, kad ono isti intenzitet druge crtice. Radi se o običnom clear blue testu, jučer me tako obradovao, a danas zabrinuo, zašto crtica ne tamni :-(. Ali nadam se ipak pozitivnoj beti 04.04. :-). Draga sretno!!!
dali ima od koje da muž pije vitamin E od natural wealth pa da mu je pomogao u poboljšanju spermiograma
Drage moje evo mene, cujem da ste spomenule.....da....gore je jutros bio kongres....Sve je bilo pomaknuto na 10. Punkcija nije bilo, tako da se odmah krenulo s transferima, a nakon njih uslijedili su pregledi. Doktora nije bilo, tako da je danas sve odradila doktorica.
Ja sam obavila svoj transfer 2 četverostanična embrija. 16.4. je beta. Sve je prošlo ok, i ono što me najviše obradovalo, napokon sam uspjela napunit mjehur da dobijem slikicu, za razliku od prošlog puta :))))
7dc,4.dan yasmina a jajnici me rezu za poludit,ne mogu ni sjest ni hodat.jel kome tako bilo?ne kuzim.ne mogu to povezati.prerano je za ovulaciju
Ah ja glupaca!opce ne razmisljam:D nikad koristila kontracepciju nit sam ju ikad zeljela koristit a sad evo hocu zatrudnit pa je moram koristit - ironije li! Hvala ti,draga,kaj si me prosvjetlila. Ja to totalno smetnuh s uma.znaci,ovo je normalno?
da li ima netko broj na koji se direkt moze dobiti za narucivanje kod androloga jer zovem na onaj - 800 pa me samo pustaju da cekam i nikad mi se nitko ne javi
Eto da se javim i ovdje...kad asam kod dr.A.! Danas bili na prvom uzv ( 5+6 )! Kuca jedno malo :heart: i veliki smo 4.1mm!! :-D
Sretno svima koji su u postupku, ili čekaju.... :-)
..Curke, zna li netko kako se radi ovih praznika? Menga me baš zeza....čekam 1 dan ciklusa da krenem u postupak (konačno) a sve me strah da će se pogoditi u subotu, nedjelju ili ponedjeljak....
Iskrene čestitke od mene svim trudnicama, a onima koji čekaju svoje bete isto tako želim sigurnu i uspješnu trudnoću!!!! Ja molim jednu informaciju ako itko zna...pošto sutra pijem zadnju yasmin tabletu zanima me nakon koliko dana ste vi inače dobile mengu???!!ma nekako me sve strah da mi se ne bi menga baš zalomila sada oko Uskrsa, pa se pitam kako oni gore rade u te blagdanske dane????Da li možda itko zna??da li su možda na nekim godišnjim odmorima ili????Ma joj, barem da me malo iza to uhvati, jer ipak pošto nisam iz Zagreba ne bih baš voljela da moram putovati bez veze...