Stranica 60 od 191 PrviPrvi ... 1050585960616270110160 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

miška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Pozdrav svima.Zamolila bih vas da mi ukratkim crtama objasnite kakva je kod vas procedura kaj se tiče samog postupka.Naime ja sam već dosta dugo na Sv duhu i razmišljam o prelasku kod vas jer se situacija promijenila i to više nije što je ta bolnica nekad bila(da sad ne gnjavim glede toga). Mislim konkretno kad su tamo folikulometrije,da li rade vikendom ?Koliko se dugo čeka na sam dogovor kod doktora? Ja sam svojih 6 postupaka preko hzzo-a iskoristila pa moram plaćati sama a najviše me muči što je ipak teško skupit te novce za lijekove i sad to mijenjanje doktora neznam da li je dobra ideja.Ako se kome da odgovoriti,bila bih jako zahvalna

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj miška prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.Zamolila bih vas da mi ukratkim crtama objasnite kakva je kod vas procedura kaj se tiče samog postupka.Naime ja sam već dosta dugo na Sv duhu i razmišljam o prelasku kod vas jer se situacija promijenila i to više nije što je ta bolnica nekad bila(da sad ne gnjavim glede toga). Mislim konkretno kad su tamo folikulometrije,da li rade vikendom ?Koliko se dugo čeka na sam dogovor kod doktora? Ja sam svojih 6 postupaka preko hzzo-a iskoristila pa moram plaćati sama a najviše me muči što je ipak teško skupit te novce za lijekove i sad to mijenjanje doktora neznam da li je dobra ideja.Ako se kome da odgovoriti,bila bih jako zahvalna
    Miska dobrodosla...gle ako imas sve papire a imas sigurno jer si sve radila na S.Duhu ne cekas dugo kod doktora..bitno je da imas friske briseve i papu,a hormone ce ti vjerojatno tu vadit jer vole imati svoje..rade svaku subotu,folikulometrija je prva naravno 3 dc kad krenes u postupak...e sad miras sama idluciti hoces li mjenjati bolnicu..mozda bude vise srece ovdje iskreno ti zelim,vidim da imas dosta postupaka iza sebe..uglavnom ako se odlucis nazoves 1 dc i sestre te naruce za pregled..nadam se da sam pomiglabar malo

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i da folikulometrije se rade dosta rano,vec od 7:30 pocinju pretpostavljam da te to zanimalo

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Strašna,svaka ti čast!!Čestitam ti na preživljavanju!!!Vjerujem da je transfer već puno lakša stvar,ha??Ajde držim ti fige da ovaj puta budeš na spisku trudnica!!!!hug

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da, da...transfer je punooo lakši. Hvala tiii!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Da, da...transfer je punooo lakši. Hvala tiii!
    Transfer nije bolan ali sad kad ide na pun mjehur je prilično neugodan, tako da moje iskustvo i nije tako pozitivno! Čak bih ga mogla i usporediti s punkcijom

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da....neugodan je....ali punkcija me ipak daleko više boljela....

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Da....neugodan je....ali punkcija me ipak daleko više boljela....
    puno srece ti zelim

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Strašna ~~~~~ za tulum u labu i transfer u subotu!
    ~~~~~~ svim curama koje su imale transfer jučer i onima koje ga još čekaju! Bilo je prilično živahno jučer u jutro. Pretpostavljam da je tako svako jutro.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Marincezg i Piki!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Zvala ja.....oplodile se objeee! Sutra odoh na transfer...... Bas sam si sretna....
    Možda je i moj zeko krenuo do mene : ))))))))

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ajde neka bude uspješno!!!Super!!

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

strašna, sretno!!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vratile se rode strasna, bravo! sad ~~~~~~~~~~ da se prime
    transfer je meni mila majka prema punkciji, ko pregled, jedino sto jedva izdrzim tih pola sata nakon njega a da ne odem do weselog centra :D

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tako i meni....je napetost zbog mjehura, al bol naspram punkcije mi je 0. Jedva čekam sutra!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ponavljam svoje pitanje, znam da je bilo o tome rijeci ali zelim biti sigurna: racunaju li se i klomifeni pod postupak ili samo gonali i menopuri? hvala

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i meni je prvi postupak bio samo s klomifenima pa su mi rekli da on nespada u onih 6 postupaka. Sad ako griješim nek me netko ispravi

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mene zanima, dali mi može tko reći i podsjetiti me kako to ide. Doktor mi je rekao da slijedeći ciklus ga zovem 1dc da me narući 3dc. E sad mene zanima dal ću ja odmah ići s terapijom ili ću morati jedan ciklus piti yasmin?????

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    ponavljam svoje pitanje, znam da je bilo o tome rijeci ali zelim biti sigurna: racunaju li se i klomifeni pod postupak ili samo gonali i menopuri? hvala
    klomifenski postupci se po sadašnjem zakonu ne računaju u jedan od 6 postupaka, računaju se samo oni sa Gonalom ili Menopurom. jedino nije baš jasno što će biti kad novi zakon stupi na snagu, hoće li nam se dosadašnji postupci brojati ili ne.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strašna sretnooo, želim ti veliku betu!!!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala mery13 : )))

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ah,bila bi presretna kada bi mi se oplodile js...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

strašna želim ti sreću i da se mrvice prime i veliku beturinu!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala,Kitty
    Ivanamaricic,meni je receno da sad to cesto daju jer se pokazalo jako dobrim kao priprema

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel zna netko mogu li uputnicu mozda faksirati ili nesto?da ne idem sutra samo po to u Zgb

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo da se i ja malo javim..danas mi je 9 dpt i test je negativantrbuh me jako boli kao da cu dobiti svaki tren...
    strasna~~~~~~~~

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dodem gore dns donijet uputnicu i nema nikog!! Ha?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hoćeš reći da danas ne rade?? Pa cure su pisale da danas imaju transfer

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dodem gore dns donijet uputnicu i nema nikog!! Ha?????
    nema nikoga kao nema pacijenata ili nema osoblja???
    hope još je rano za test
    Posljednje uređivanje od pirica : 31.03.2012. at 10:16

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nije bilo ni osoblja ni pacijenata ni nikog do negdje 8.45!znam da su pisale,zato smo i bili sokirani.dr je na kongresu,doktorica je imala obaveze i sve zivo su pomaknuli na 10

miška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hope31 hvala ti na odgovoru

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nakon dugo vremena upadam u temu...prvo svima koje čekaju betu želim svu sreću...imam pitanje:bila sam godinama u VV kod dr.Lučingera kad je otišao i ja sam otišla za njim i prošla još oplodnji,i biokem.trudnoću i još puno toga,usput me zadesila operacija kralježnice pa me usporila ali da ne duljim planiram ići do kraj dok ne dobijem bebu ali ne znam koliko ću još moći plaćati pa me zanima vaše mišljenje o sadašnjim doktorima na VV i znate li koliko bi morala čekati da opet dođem na red za postupak...možda je malo glupo to šetanje ali ja želim bebu u sve ću napraviti da je dobijem...najljepša hvala na odgovoru

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku
    X

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maja14, budući si već bila u postupcima i imaš pretpostavljam sve nalaze, vjerujem da bi brzo došla na red.Ekipa na VV je odlična, sad već dobro uhodana tako da nećeš pogriješiti ako nastaviš tamo.Sretno draga i zovi što prije za dogovor.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja malo javim..danas mi je 9 dpt i test je negativantrbuh me jako boli kao da cu dobiti svaki tren...
    strasna~~~~~~~~
    Hope31, definitivno je rano za test. Ja jučer napravila (11DNT), i druga crtica kao sjena, jako bljeda, jutros ponovim (12DNT), i opet ista sjena, ja sam se nadala da će jutros potamniti, kad ono isti intenzitet druge crtice. Radi se o običnom clear blue testu, jučer me tako obradovao, a danas zabrinuo, zašto crtica ne tamni . Ali nadam se ipak pozitivnoj beti 04.04. . Draga sretno!!!

ivanamaricic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dali ima od koje da muž pije vitamin E od natural wealth pa da mu je pomogao u poboljšanju spermiograma

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage moje evo mene, cujem da ste spomenule.....da....gore je jutros bio kongres....Sve je bilo pomaknuto na 10. Punkcija nije bilo, tako da se odmah krenulo s transferima, a nakon njih uslijedili su pregledi. Doktora nije bilo, tako da je danas sve odradila doktorica.

Ja sam obavila svoj transfer 2 četverostanična embrija. 16.4. je beta. Sve je prošlo ok, i ono što me najviše obradovalo, napokon sam uspjela napunit mjehur da dobijem slikicu, za razliku od prošlog puta )))

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Hope31, definitivno je rano za test. Ja jučer napravila (11DNT), i druga crtica kao sjena, jako bljeda, jutros ponovim (12DNT), i opet ista sjena, ja sam se nadala da će jutros potamniti, kad ono isti intenzitet druge crtice. Radi se o običnom clear blue testu, jučer me tako obradovao, a danas zabrinuo, zašto crtica ne tamni . Ali nadam se ipak pozitivnoj beti 04.04. . Draga sretno!!!
    Hvala ti draga,sad se ipak jos nadam...od srca ti zelim veliku betu ja je badim dva dana poslije tebe...iskreno se nadam da cemo postati trudnice

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

7dc,4.dan yasmina a jajnici me rezu za poludit,ne mogu ni sjest ni hodat.jel kome tako bilo?ne kuzim.ne mogu to povezati.prerano je za ovulaciju

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

7dc,4.dan yasmina a jajnici me rezu za poludit,ne mogu ni sjest ni hodat.jel kome tako bilo?ne kuzim.ne mogu to povezati.prerano je za ovulaciju
    evo ima ja, nema ti draga moja ovulacije pod yasminom

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ah ja glupaca!opce ne razmisljam:D nikad koristila kontracepciju nit sam ju ikad zeljela koristit a sad evo hocu zatrudnit pa je moram koristit - ironije li! Hvala ti,draga,kaj si me prosvjetlila. Ja to totalno smetnuh s uma.znaci,ovo je normalno?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da li ima netko broj na koji se direkt moze dobiti za narucivanje kod androloga jer zovem na onaj - 800 pa me samo pustaju da cekam i nikad mi se nitko ne javi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da li ima netko broj na koji se direkt moze dobiti za narucivanje kod androloga jer zovem na onaj - 800 pa me samo pustaju da cekam i nikad mi se nitko ne javi
    Mislim da je 2353 904.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj *DJ* prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je 2353 904.
    hvala ti puno!!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eto da se javim i ovdje...kad asam kod dr.A.! Danas bili na prvom uzv ( 5+6 )! Kuca jedno malo i veliki smo 4.1mm!!

Sretno svima koji su u postupku, ili čekaju....

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

..Curke, zna li netko kako se radi ovih praznika? Menga me baš zeza....čekam 1 dan ciklusa da krenem u postupak (konačno) a sve me strah da će se pogoditi u subotu, nedjelju ili ponedjeljak....

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj lovekd prvotno napisa Vidi poruku
    Eto da se javim i ovdje...kad asam kod dr.A.! Danas bili na prvom uzv ( 5+6 )! Kuca jedno malo i veliki smo 4.1mm!!

Sretno svima koji su u postupku, ili čekaju....
    Čestitke!!!!! Želim ti školsku trudnoću Bravo za VV tim!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke!!!!! Želim ti školsku trudnoću Bravo za VV tim!
    Hvala piki! Da,da, bravo za VV tim, stvarno su mi svi odlični! Sretno!!!

Richy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Iskrene čestitke od mene svim trudnicama, a onima koji čekaju svoje bete isto tako želim sigurnu i uspješnu trudnoću!!!! Ja molim jednu informaciju ako itko zna...pošto sutra pijem zadnju yasmin tabletu zanima me nakon koliko dana ste vi inače dobile mengu???!!ma nekako me sve strah da mi se ne bi menga baš zalomila sada oko Uskrsa, pa se pitam kako oni gore rade u te blagdanske dane????Da li možda itko zna??da li su možda na nekim godišnjim odmorima ili????Ma joj, barem da me malo iza to uhvati, jer ipak pošto nisam iz Zagreba ne bih baš voljela da moram putovati bez veze...

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Richy prvotno napisa Vidi poruku
    Iskrene čestitke od mene svim trudnicama, a onima koji čekaju svoje bete isto tako želim sigurnu i uspješnu trudnoću!!!! Ja molim jednu informaciju ako itko zna...pošto sutra pijem zadnju yasmin tabletu zanima me nakon koliko dana ste vi inače dobile mengu???!!ma nekako me sve strah da mi se ne bi menga baš zalomila sada oko Uskrsa, pa se pitam kako oni gore rade u te blagdanske dane????Da li možda itko zna??da li su možda na nekim godišnjim odmorima ili????Ma joj, barem da me malo iza to uhvati, jer ipak pošto nisam iz Zagreba ne bih baš voljela da moram putovati bez veze...
    Ja sam jednom dobila 3 dan a zadnji put 9 dan. Ali u svakom slučaju uvijek možeš sestre gore nazvat i pitat kako rade. Svakako se i trebaš najaviti, mislim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •