:cry:
Printable View
:cry:
Zašto si to radite svaki mjesec? porodiljni ide 18-og. 18-i je sutra.normalni radni dan. tako da stvarno ne znam zašto bi danas očekivali :-/
ah, da. pobrkala sam, jer je prosli mjesec bilo 16. izvinjavam se.
U pbz-u još ništa od porodiljne :-o
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
RBA sijeli naši novčići.. :)
potpis :*.
ali...
svi očekujemo tu naknadu /komplikacije ko ozebli sunce, pa bi nas jako razveselilo da koji put lova stigne ranije (a ne samo ako je 18. vikendom) pa mi se čini da se tu malo na neki način i tješim, kad vidim da i druge očekuju jednako željno lovu, a ne samo ja :P. eto, zato ja tu dođem. unatoč činjenici da znaam da sjedaju 18. u mjesecu.
btw, u zabi još niš :-(.
ispravak netočnog navoda: upravo sad vidla da je i u zabi sjelo, jeeeej!!:-D:-D
Erste sjelo
Imam pitanje. Rodila sam u 11. mj prošle godine. Još ovaj mjesec sam očekivala porodiljni od 2200 (i nešto) kn ali dobila sam dvije uplate-jednu 1500 i drugu 250 kn. Što nebi trebala još ova mj dobiti veći iznos? I kakve su to male uplate, ništa ne kužim
pbz sjelo
nije bitno kad je otvorila nego koji je datum rođenja djeteta. s tim da porodiljni prestaje nekih par dana prije prvog rođendana (nije 365 dana nego manje, glupo ispadne)
Rođena je 8.11.
jeli bio djecji? :( meni nije jos.
na rba jos nije.
evo, upravo sjelo na rba!
Hoće li naknada biti danas?
Jel sjela kome naknada ili djecji? Nisam kod kuce pa ne mogu na net banking :/
na pbz je sjelo
sjela u Hypo :)
I na RBA i naknada i djecji :)
Hvala vam :*
Cure, ovo što je danas sjelo- je li to rodiljna naknada ili komplikacije? Jel se to dvoje isplaćuje istovremeno ili?
Ja imam na kraju 12. mj. oko tjedan dana bolovanja i onda par dana porodiljnog. Danas mi je došlo nešto, ali jaaaako malo! E sad, ako je to samo rod. naknada pa će mi komplikacije naknadno doći, onda je ok, ali ako je to sve skupa za tih 10-ak dana onda nešto gadno ne valja.
to je bila samo naknada, komplikacije su sljedeci tjedan ;)
Cure, hvala puno!
Skoro mi je srce stalo kad sam vidjela stanje na računu! :)
Poz, cure!
Znaci, komplikacije bi mogle pon. ili uto.!? Kakva su vam iskustva sa PBZ-om? Cini se da kod njih sve sjeda zadnje... :D
ej cure i ja čekam da sjednu komplikaije na pbz,izludim svaki mjesec,u pravilu treba biti do 20-tog,do sada mi je sjelo 19-tog navečer na pbz,ali danas je subota i mislim da do ponedeljka neće sjesti,užas....
Ja se nadam da komplikacije budu sutra.
bila na bankomatu prije 12 h i nisu sjele još komplikacije,zvala sam na hzzo,kažu da će oko 20-tog sjesti,a ne do 20-tog,pa to je za poluditi,a banka me zove kaj nisam kredit platila,isuse za poluditiiiiiii
Izlude me svaki misec!!!!! Ni kod mene još niš :(
PBZ sjelo!:-D
Splitska sjelo!
RBA sjele komplikacije
Došlo je i u erste. :)
Hvala curke moje na info,nisam se stigla javiti jer sam jurila u banku plaćati hebene zaostale obveze,divne ste,pusa