kejt sve će to biti super, ništa ti ne brini, ma baš je proletilo! Ha ha ha sad mi lete vaše trudnoće a moja mi je trajala ko stoljeće :)
Printable View
kejt sve će to biti super, ništa ti ne brini, ma baš je proletilo! Ha ha ha sad mi lete vaše trudnoće a moja mi je trajala ko stoljeće :)
bombonita draga jako mi je žao što si to morala prolaziti :cry:, meni ne prođe dan da se ne sjetim mojih bebica, ali kako ti cure kažu, sa vremenom će biti lakše nositi se sa time :love2:
kejt mislimo na tebe i jedva čekamo da nam javiš prekrasne vijesti :heart:
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
a ja vam idem u utorak na pregled. Držite nam fige da sve bude dobro... Jedva čekam da ih vidim. I mm je jako uzbuđen jer ih do sada još nije vidio, a sad bi ga već trebali pustiti unutra jer se sigurno vide preko trbuha.
puse svima drage moje :kiss:
Cure pozdrav svima! Imam pitanje i trebam pomoć iskusnijih mama. U bolnici sam i čekam čišćenje. Bebu je prestalo kucati srce u 11 tjednu. Doma imam jednu malu smizlicu od tri i pol godine koja ne može dočekati seku! Prvi miš ab sam imala ljetos i nisam ništa objasnjavala. Nakon dva mjeseca sam ponovo ostala trudna tako da joj nisam objasnjavala gubitak bebe. Sada moramo praviti veću pauzu i pretrage a i ovaj sam puta hospitalizirana tako da bi i njoj trebala objasniti o čemu se radi. Samo ja ne znam kako???sto joj reci???
ivaa necu ti vjerovatno puno pomoc al eto moje iskustvo: prosla trudnoca, koja je zavrsila spontanim u 7. tj. Svenu, svom trogodisnjaku, sam najavila da mama ima bebu u trbuhu, pricali smo o bebi, kako ce spavati s nama, on je pazio da me ne udari u trbuh u igri i tako...bas smo se pripremali. Nakon spontanog ja sam mu jednostavno rekla da bebe vise nema, bez puno objasnjavanja jer mislim da u toj dobi on nebi shvatio. Pitao je jos par puta, svaki put sam ponovila isto i nakon 10-tak dana on je jednostavno na to zaboravio. Sad sam opet trudna i zasad mu ne govorim nista, niti necu barem do 12. tj. Zao mi je sto je kod tebe tako zavrsilo...
bombonita jako mi je zao zbog tvog gubitka, nazalost, prosla sam isto, takoder hydrops, rodila mrtvorodence u 24. tj. Boljet ce te zauvijek, samo ce s vremenom biti lakse nositi se s time. Meni je proslo 4 i pol godine pa me jos uvijek obuzme strasna tuga kad se sjetim svega, pogotovo za godisnjice. Ne ocekuj od sebe da ces to preboljeti za mjesec-dva, prvo moras oplakat svoj gubitak, vikati, ljutiti se...sve sto ti je potrebno da izbacis to iz sebe. Nakon toga, ako osjecas da neide na bolje, predlazem ti strucnu pomoc, nema tu nista sramotno, mnoge od nas smo bile kod psihologa ili psihijatra. Ja osobno ti mogu reci da su me vec 2 razgovora izvukla iz najvece krize. U meduvremenu znaj da smo sve tu za tebe, nitko te nece razumjet bolje od majke andjela...
Uff...nakon ovih tuga evo moje dobre vijesti, bila danas na pregledu Mrvica je narasla za cijelih centimetar i pol te sad ima cak 13,7 mm :heart:
Srceko kuca, ginekogica je jako zadovoljna, cak mi nece ni Utrogestane davat jer kaze da nema potrebe, sve je tocno kako treba biti! :-D
Kontrola opet za 3 tjedna. Ja se uopce ne brinem (bar zasad) i po ne znam koji put kazem da sam sigurna da ce ovaj put biti sve ok!
Ne stignem vas sve nabrojit, sve pratim i citam, uz vas sam, poslat cu vam svima jednu veliku :kiss:
ivaa:love2:. Što da ti kažem, stvarno znam kako ti je.Možda da joj kažeš da će beba doći, samo treba duže čekati. Jer, beba će doći!! Sigurno.
Samo ćete malo duže čekati. Nekom trebaju mjeseci, nekom godine, ali doći će.
Kako si ti? Znam kako je meni bilo nakon drugog miss zaredom. Drži se!
Grozno sam. Lezim u bolnici, zahvat su mi naravili prije sat vremena, surfam bezveze po netu, čitam forum i pokušavam ne misliti na ono sto mi se dogadja.... A suze ne prestaju teci.... Dali su mi opet nešto za smirenje ali ja sam smirena.... Ne treba mi to.... Samo sam neizmjerno tuzna...
ivaa ...tesko je, znamo...drzi se...
iva:love2: ja sam maloj prvi put isto samo rekla da bebe više nema i nakon par dana je prestala pitati.Međutim se sjetila koji mjesec kasnije i samo došla do mene i podragala trbuh, pitala gdje je beba,kad će ju ona maziti?Bili smo u gostima i to je bila zadnja slamka razuma koja me držala da se tamo ne rasplačem.Kad sam drugi put ostala trudna nisam uopće nisam ništa govorila,ali niiiišta.Kad je trbuh narastao samo je jedan dan došla i sjela mi u krilo,podragala trbuh i rekla da je sad unutra njena beba,nije to bilo pitanje,to je bila konstatacija.Velika moja curica,koliko djeca osjete bez da im se išta kaže.:zaljubljen:
ivaa :-( :love2: drži se...
ivaa:love2:
ivaa :love2:
nemam ništa pametno za napisati, jer nemam iskustva budući da smo mi prije Nie izgubili dvoje djece i ona nam je prva. znam da ti je sada jako teško i bol je ogromna, drži nam se, i piši nam kad god osjetiš potrebu i želju s nekim podijeliti sve što te pati! tu smo jedna za drugu, uvijek...
koksy, draga bravo za malu mrvicu! :zaljubljen:
samo neka ona nama lijepo raste! vidiš kako odmah bacam da je curka, neka unutarnja intuicija! budemo vidjeli, samo neka vama to malo slatko biće dođe živo i zdravo!
kejt, još malo draga nam izdrži! još malo i stiže ti tvoja bebica! :zaljubljen:
od sveg srca šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe na najljepši mogući način!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još more takvih za utorak! jedva čekam izvješće da čujemo kako naši najdraži blizići! :heart:
osijek puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoja curicu!
svima šaljemo veeeeeelike puse!
jako mi je žao, ivaa
na žalost, naša djeca ne mogu ostati pošteđena tragedije koje nas je zatekla
ako traži objašnjenja, objašnjavaj, ništa ti drugo ne preostaje
Greta je mala pametnica sa tisuću zašto.... Ako kažem da bebe nema, pitat će zašto? Da joj kažem da je na nebu, čini mi se kao "pretesko" objašnjenje... Tražit će da joj pojasnim. Ona je stalno mazila i ljubila "seku" pa mi je suludo da ju i dalje pustim da to radi.... Ovaj puta moramo zbog pretraga duže pauzirat a ni ja neću biti odmah spremna za novu trudnoću...
Jel možda bilo tema ili tekstova na tu temu na rodi, bila bi vam zahvalna za link jer tipkam sa moba pa mi je nezgodno tražiti.
Iako sam vas znala i prije pročitati, mislim da ću vam se sada ovdje češće javiti... Hvala svima na podrsci, divne ste cure
http://forum.roda.hr/threads/54297-s...obacaji-2-puta
http://forum.roda.hr/threads/53781-p...akon-spontanog
ivaa, ovo sam našla.
Sad ti je važno da pustiš da prođe vrijeme, možda godinu dana, dok se ne osjetiš fizički i psihički ponovno spremna. A osjetit ćeš se, sigurno.:heart:
:love2:iva,zao mi je...Polako samo,mozda ti se sada cini da ti nikada nece biti lakse,ali bice!Moj stariji sin nije nista pitao,ali je skontao da bebe nema i odjednom je poceo da trazi da ga nosim(za tih 15 sedmica trudnoce nije jer sam mu objasnila da je dr rekao da ne smijem).Nekada se nisam mogla suzdrzati pa bih zaplakala pred njim...maka moja,njemu se odmah napune oci suzama i pita me:"sta ti je mama,je li te boli nesto"....
Sada imam drugu bebu,ali cesto me zaboli kada pomislim na usnulog djecaka.Puno bi mi bilo lakse da nas je sam napustio,ali mi smo se odlucili na prekid trudnoce i to je nesto sto me tisti i o cemu nikada ne pricam(osim ovde).
Pisi nam,tu smo da pomognemo koliko je u nasoj moci
Draga Ivaa, meni je i dan danas najteže kada me moja princeza pita za bebu koju smo izgubili... Bude joj jako teško, grlimo se, zajedno plačemo, tugujemo zajedno... Često se sjeti, pogotovo sada, kada opet čekamo bebicu...
Jako se boji hoće li biti sve u redu i dugo nije htjela nikome reći. Sada već svi znaju, ali njene rečenice počinju sa: "Ako bude sve u redu, mama će roditi bebu..." Srce naše malo, duboko u sebi to proživljava...normalno, sve je to ljudski, kao i kod nas odraslih...samo jednostavnije...
Nikada neću zaboraviti dan kada sam došla kući iz bolnice, zagrlila me i rekla: "Mama, znaš dobro je da sam se ja prva rodila. Tako barem imate mene..." I istina, koliko god mi bude teško, samo pogledam nju i budem zahvalna na svakom trenutku zajedno...
Drži se, tuguj, plači, podijeli sa što većim brojem ljudi...bude lakše kada možeš pričati o tome...
Svim curkama, trbušićima, bebicama šaljem lijepe pozdrave!
ivaa :love2: tvoja Gretica će ti sada biti velika utjeha!
ja sam nakon svakog gubitka tako htjela da imam kod kuće nekoga kome ću se moći posvetiti i da mi misli odu negdje drugdje. zato sam vrlo brzo nakon svakog poroda otišla raditi, zato smo nabavili Koka... samo se ti nama javi što više! ja nigdje nisam doživjela toliku količinu pozitvne energije i međusobnog razumijevanja i potpore kao ovdje! :heart:
mala laia curica ti je tako divna! mišić mali kako je ona znala i sve to osjećala! nevjerojatna su ta naša mala stvorenja, mali ljudi!
Choco :love2: i meni ne prođe dan da se ne sjetim svoja dva mala usnula zlata! iako je Nia ispunila prazninu koja je nastala nakon našeg gubitka, ipak jedan mali dio moga srca će uvijek biti prazan i zaboliti svaki puta kad ih se sjetim!
neki dan sam skužila da će sada u 3 mj. biti 4 godine kako smo izgubili Zaru. bila bi curica od 4 godine, to više nije malo dijete to je već prava velika djevojčica! moj Bože koliko je vremena prošlo!
bambus pusa velika prelijepom dečkiću Ivanu!
velika pusa svima - mamama, bebicama, trudnicama, trudilicama, tužnicama...
hej drage moje!
ivaa samo pomalo, iz dana u dana ce biti lakse, al sve to treba odtugovati. nikad neces zaboravit al s vremenom ce biti malko lakse.
tibi draga, evo saljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uz u utorak, jedva cekam da nam javis koliko su narasle tvoje bebe. znam tocno kako je tm uzbuden radi pregleda, tako je i moj bio, jedva je docekao uz da ga vidi.i onda mu je jos trebalo nekoliko dana da slegne dojmove kad ga je ugledao na ekranu.nije moga virovat da je vidio naseg bebana. a Ivan u tom trenutko dok je trajao pregled lipo mahnuo svome tati. ma prekrasan osjecaj. :zaljubljen:
ima li kakvih novosti u svezi osijek? nek jos koji tjedan ostane 2u1 ~~~~~~~~
bzara kako tvoja princeza ? dobila sam tvoju poruku. :-)
boxice kako mali prijatelj? kako si nam ti, dali si se malko oporavila? :*
ja svaki dan dok gledam Ivana, razmisljam dali bi moje bebe izgledale kao on sada.... vjerojatno bi... al eto imam sad njega, pa je lakse.. i u njemu vidim i njih... on nam je super, lipo papa i spava, izgleda da su mu se grcevi umurili, fala Bogu nisu bas nesto dugo trajali.nadam se da se nece ponovo vratit. sad je svaki dan sve vise budan, pa uzivam s njim. sutra idemo na prvo cjepljenje. samo nek dobro prode, da ne dobije temperaturu. i bas me zanima koliko je jos narastao od zadnjeg pregleda.
da vas sve ne nabrajam saljem vam :* iz oblacnog Splita!
bambus šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnje cijepljenje! nas se čulo do Zagreba kad smo se išli cijepiti!
isto tako je i kod mene, gledam Niu i stalno mislim da li bi tako izgledali Zara i Matko. baš imam osjećaj da dok gledam nju vidim njih!
obavezno nam sutra javi koliko ste narasli! :zaljubljen:
poslala sam danas poruku osijek i tamagoči, obje su super!
osijek je dobro, paze na nju, a mala mišica se migolji i udara mamu svoju! :zaljubljen:
draga mislimo na tebe i jedva čekamo da nam se vas dvije opet pridružite ovdje!
tamagoči je odlično! njezina Iva je velika, ima već 6 mjeseci! ne radi joj komp pa ne može nam se javiti, i kaže čim ga nabavi odmah će nam se javiti i pokazati slikice svoje ljepotice!
svima šaljem veeeelike puse!
cure moje kojeg li vremena, pa to vani nije normalno! jutros sam išla u majci u trgovinu a sad vani puše i pada snijeg!
evo me doma iz bolnice,
mama mi je tu pa mi je odmah puno lakše. Greta ništa ne pita. nitko joj još ništa nije ni objasnio.
to mi i odgovara dok se ja još malo smirim jer bojim se da bi se sad rasplakala i da bi onda i njoj bilo teže.
iskreno curke, ja sam ok.
pomirila sam se sa gubitkom, tako je moralo biti jer očito je da nešto nije bilo u redu sa bebom. Izgledala je veličinom kao 8 tjedana a nisu se vidjele ni ručice ni nogice....iako je po trudnoći trebala biti punih 11 tjedana.
kad se fizički oporavim slijede pretrage.
Psihu mi liječi ova moja prekrasna djevojčica. Ne mogu ni zamisliti kako je curkama koje su imale jedan, dva ili više spontanih a nemaju doma utjehu kao ja.
pusu vam svima šaljem, a čim se malo oporavim i ustanem, čitam vas...
za sada ovako grupno vibram ~~~~~~~~~~~ svima koji trebaju :)
ivaa mi smo našoj E tek kad je pitala za bebe rekli da su oni sada mali anđeli...onda je imala 3 godine i više ništa nije pitala... :love2: isto nas je upravo ona izvukla iz dubljeg ponora...
kejt bit će sve ok!
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još izdržite u jednom komadu!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sutra za pregled!
Evo mi smo definitivno odlučili da je maleni Ivan Goran službeno, a ionako će ga svi zvati Ivan. on je ok, fino jede (na flašici smo), sutra nam dolazi ponovo patronažna na vaganje. Po izgledu je totalno drugačiji...Jakov je jako ličio na E kad je bila novorođence...
Cure na FB vidjele ste razliku! :-)
Ja sam tako tako, boli me rez čim malo duže sjedim...:-( ali tješim se da i to jednom mora proči. uglavnom jedva čekam Božić kako zbog njega samog tako se i tješim da će onda proći mjesec dana od sveg s...a
za sve koje nisam spomenula :*
Draga bzara užasno mi je žao što si dva puta morala proći kroz tu agoniju, znam da ti je bilo strašno i da se ne može riječima opisati ta bol. Nemoj sebi prebacivati i mučiti se mislima da si ga trebala pogledati, jer tako je trebalo biti, možda tvoje srdašce majčinsko to nebi moglo podnijeti! Sretna sam zbog tvoje dječice kojima te je Bog nagradio nakon tvoja dva anđelića.
Jesu li ti rekli koji je uzrok hidropsa, kako ti se ponovilo dva puta? Strah me je da se i meni ne ponovi opet!
Meni je ginekologica rekla da s obzirom kakav mi je rezultat nalaza na parvo b19 da je vrlo vjerojatno da je to bio uzrok hidropsa kod moje djevojčice, ali nikad ne možeš sa sigurnošću znati, znam da treba sve staviti u Božje ruke pa što bude!
Šaljem i tebi i svim dragim ženicama na ovom forumu zagrljaje utjehe!
hvala ti draga Kejt na lijepim željama! I ja tebi od srca želim obilje radosti i blagoslova!
ivaa draga jako mi je žao, drži se :)
Koksy sretna sam zbog tvoje bebice, vjerujem da će Bog dati da sve prođe u redu!
Kejt radujem se zbog tebe, i želim ti od srca da sve prođe u redu i da što prije! zagrliš tu svoju mrvicu malu!
boxice odabrali ste bas lipo ime ;-) . i mene je tako rez bolio dok bi duze sidila, a jos se meni sve bilo upalio..ajme... ali eto proslo je, sad ga prakticki niti ne osjetim, samo povremeno, vjerojatno zato jer je sve to jos relativno frisko. samo uzivajte u svom princu, proci ce i ovi misec dana brzo.... bitno je to sta je sve dobro zavrsilo, i sta je on i ti dobro. saljem malom imenjaku :*
ivaa sad lipo odmaraj,lezi... i polako dalje. bitno je u glavi sebi slozit neke stvari, nije lako to prihvatit "priko noci"..i ja sam nekad pomislila da sam dobro.kao pa ok, kad je tako moralo bit, mozda bolje odme, nego kasnije...ali onda bi danima bila van sebe,plakala, 1000 zasto-1000 zato..al bilo bi mi lakse. eto fala Bogu imas svoju curicu doma koja ti daje snagu...a ja bi dosla "praznoj kuci" iz bolnice....
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2:
mi smo vam danas bili na prvom cjepljenju, i moj hrabri djecak je pustio samo koju suzu.eto cisto da ga se cuje.pedijatrica je bas zadovoljna kako lipo napreduje (a onda, naravno i mi). dobio je jos 1140 g i narastao 3 cm.tako da smo sada teski 5540g i veliki smo 57 cm. danas kroz popodne mu je malko bila povisena tempertura, al sad je sve ok.eto tako smo lipo odradili i to. mama i tata prezadovoljni svojim malim suncem :zaljubljen:
bzara i nia,roza i spiro, sandra i karlo, koksy i sven, visnja, mandy,bebabeba,optimisticna,........ :*
Ivaa :love2:..sad sa samo odmaraj koliko možeš pa onda kasnije na pretrage, sve će doći na svoje s vremenom!
Tibi jedva čekam da nam javiš kako su tvoje bebice :heart::heart:
Boxica stvarno ste dobili prekrasan poklon za ovaj Božić :-)
Bzara veeelika pusa tvojoj ljepotici!
Bambus ne mogu ni zamisliti koliko ste sigurno sretni uz svoju malu srećicu :zaljubljen:
Roza kako je naš Špiro??
Koksy baš sam sretna radi tebe, i ja sam nekako sigurna da će ovaj put sve biti kako treba!!
ivaa moje cure su velike i jako teško su primile gubitak moje bebice, štoviše što smo je dugo planirali i čekali je , pa je bilo opće oduševljenje kad sam ostala trudna; nakon toga sam opet zatrudnila i u 8.tt je stao razvoj, nije bilo otkucaja i morala sam na kiretažu; za tu trudnoću znamo samo MM i ja i drago mi je što im nisam rekla jer stavrno ne znam kako bi još i to podnijele, drži se i obavi sve što treba da se tijelo oporavi i da mirno uđeš u slijedeću trudnoću :love2:
tibi :kiss:
drage moje da vam javim da sam danas vadila krv i dala urin na analizu i nalaz urina nije dobar :-x. Izgleda imam neku upalu i sad čekam nalaz urinokulture da vidimo kojim antibioticima ćemo ubiti beštije. E baš sam ljuta jer stalno se natačem acidosalusom, lgg-om, izbjegavam slatko... grrrrrrrr.....
puse svima :kiss:
Curice moje!!!!!!!! :kiss:
Neka ste mi sve vi i vaši bejbiji ok! Ja radim, radim, radim. Pratim rodu i sve vas, samo eto, vikend je tek sad imam vremena malo nešto napisati. Mislim da ću uskoro početi i vježbati. Osječam se ODLIČNO i eto mogu reći da su mi ciklusi isto odlični. :mrgreen: Čisto mi dođe žao što još ne mogu na novu bebu. Osjetim ovulaciju tak fino me bocka i prate je svi simpomi.....ahhhhh. Bit će valjda...... U napasti sam da poslje četvrtog ciklusa pokušam ponovo...... Bože da li je prerano.........
Budite mi lijepe i sretne!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Optimisticna znam tocno taj osjecaj o kojem pricas, kad osjecas kao da si izasla iz teske krize, kad se osjecas spremnom krenut dalje i kad je zelja za novom trudnocom jaka...i prejaka... I zato ti savjetujem, nemoj jos... Tako sam i ja, bas nakon 4. ciklusa, pokusala ponovno, i ponovno, i ponovno....I opet padala sve nize nakon svake menge. Sve dok nisam (opet) sama sa sobom morala rijesit stvari u glavi, sve dok stvarno nisam krenula dalje, bez te neke euforije, onako stvarno, smireno, bez te bolne zelje da opet osjetim zivot u sebi. Onda sam zatrudnila odmah.
To ti je moj savjet, jasno, na tebi je da odlucis, sta se mene tice ja bi bila presretna kad bi ti uspjela vec sad, al bojim da tvoje tijelo a i tvoja psiha mozda jos nisu spremni...
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sto prije rijesis bestija...nazalost, u trudnoci si podloznija i ponekad je nemoguce to sprijeciti.
bambus, vissnja, roza, bzara, bebabeba, osijek, mandy, boxica... i sve koje nisam nabrojala (nazalost, puno nas je tu) jedna velika :kiss:
Koksy vidiš, nisam uopče razmišljala o ovome kao o euforiji..... sad si mi dala za misliti......ima nešto u tome.
Samo sam vas sve htjela pozdraviti i preporučiti jednu prekrasnu knjigu o ženama "Crveni šator", autorica je Anita Diamant.
cure moje sutra ujutro imam pregled, mislite na nas punoooo, trebam vaše dobre vibracije :heart:
nadam se da će uskoro biti gotova i urinokultura da čim prije krenemo u borbu protiv beštija :-x
puse svima :kiss:
tibi draga saljem ti puunnnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled.ja sam uvjerena da je sve super.nadam se da ces se brzo rijesit te "baje",mada sam sigurna da ces je se rjiesit jakkooo brzo. javi nam se sutra cim stignes. mislit cu na tebe! :*
Tibi evo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled!
Pokušaj s brusnicom u borbi protiv beštija, ja radim čaj ili grickam plodove.
drage moje, ja se nikako stići javit.radim , posla puno, kraj polugodišta, satravena sam.Nažalost u zadnje vrijeme sanjam loše snove a već dugo nisam.
Ali zbog moje Klare se pokušavam oraspoložiti.
Kejtsamo hrabro, bit će sve ok.:love2:
Ivaaja sam isto mojoj malenoj morala objašnjavati da je seka sada anđeo, svašta me pitala.Sada evo nakon skoro 7.mj upita ponekad .Znala je pitati kad ću opet biti trudna i zašto se to samo događa nama ali više nije.Ja se stvarno trudim biti vesela radi nje, i priuštiti joj u svemu vesele trenutke.
Nažalost imam faza kada sam jako loše volje pa znam isplaiti na sve, poslije mi bude jako žao.
Tibimislim na tebe i šaljem vibrice.:love2:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i Ivaa žao mi je zbog svega!
Tibi draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše mrvice :zaljubljen::zaljubljen:
Višnjice Špirić raste ko šparoga - jučer 10 mjeseci, a on na nogama pleše na Metallicu :mrgreen:
Tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:
Roza..:klap: bravo za Špiru!!veliki poljubac vam šaljem :-*