Bravo sirius!!
Printable View
Bravo sirius!!
bravo cure!
sirius, bome, to je duzina!
i ja sam jutros ulovila “prozor” bez kise i odradila svojih 5 km
poslije sam si sama premotala ranu, kaze mm da je mrvicu bolje...ja to bas ne vidim, al ajd...
nego, opet pitanja tehnicke prirode :mrgreen:
sto oblacite za trcanje po kisi?
onu laganu, po jakoj ne mislim trcati
i ja se bojim groma, kod nas je uz Dravu grom pogodio bas jednog trkaca :-( tako daaaaa :-/
dakle, sto za trcanje po laganoj kisici? suskavac, kapa, da, ne, kakvi? moram u nabavku...
Jutros samo kratku majicu za trcanje, tajce i siltericu. Vruce mi je u suskavcu.
I ja ko sirius. Eventualno zimi suskavac. Kapu isto ne nosim. Ne smeta mi kisica bas. Po jacoj kisi ionako ne trcim.
ma da, i ja sam danas trcala u majici i da je pala kisa ne bi mi nista bilo, jer je bilo toplo
ali, dok je hladno i kisica rominja? ne bih bas htjela biti mokra na hladnom
znam da previse filozofiram, al valjda vam je jasno da je meni trcanje u neidealnim uvjetima big big deal :mrgreen:
mb, a suskavac po zimi mislim da kod nas i ne bi bio bas dovoljan
a ako poludim do kraja, pa pocnem trcati i po zimi, opet cu postavljati bedasta pitanja sto i kako :lool:
Ma kad se zagrijes kisu i ne osjetis, ne moze ti bit hladno. Ritko kad zimi trcim u suskavcu, najcesce ga skinem nakon 1 km i zavrnem rukave :lool: al ok u mene vjv bude toplije nego kod tebe. Zimi je puno ugodnije trcat nego po ovim vrucinama vidit ces :)
Pa hladnijem vremenu imam majicu s kapuljacom ( onu mucastu iznutra, sintetika, bas za trcanje), ali ju skinem nakon kilometra kao i mb. Jedino kad nisam skinula bilo je na bozicnoj trci na -10 stupnjeva. Tada sam imala jos i rukavice, njih sam skinula nakon kilometra.
bravo kjb, sirius, mb! odlicne duzine i pejsovi. ginger, najhladnije sto sam trcala je na planini u zimskom periodu, i iako sam se ja kao oblacila (kupila neke termo helanke i majicu), vidjala sam redovno ludaje u kratkim sorcevima, golih nogu :D i guess da postoji ceo spektar ocekivanja koliko da nam hladno ili toplo bude kod trcanja. ali sta meni zaista pomaze je okovratnik od tanke vunene tkanine. on me zagreje, ali nikad previse, ne kao sintetika.
trcanje stignem jer volim, to je prvo, a drugo jer dok trcim slusam knjige i po nahodjenju a i po zadatku. muzu znaci ono sto procitam (tako mu pomazem u poslu), i pored sto podrzava vezbanje, dobije i ovaj payoff. zato ne jurim pace (iako ne trcim super sporo) jer mi je mozak uvek na 100% dok trcim.
a ostalo sve radim brzo i u prisustvu dece. naviknuti su, ok su deca u principu, i ako im kazem da moram da odradim ovo ili ono, u principu me ne smaraju (jer znaju da ce i oni dobiti sve sto njima treba). sto se faksa tice, hvala bogu na electronic devices, citam i pisem bukvalno gde god stignem.
bili imigrant je isto velika motivacija, moramo se boriti puno jace nego sto bismo da nismo u ovoj situaciji, tako da i to podigne.
cure baš ste super!
a pogotovo vi s djece kom.4!
ja vjv ne bi imala snage ni upola...
danas 26 km
ubile me tenisice
kupujem druge čim prije, za broj veće
ono, kao da mi odšarafilo kukove i stopala, strašno, strašno
e da, trčim tako duge dionice jer sam se prijavila na Ljubljanski, pa držite fige
frka me :lool:
sad se idem ofarbati, odraditi yogu istezanje i potjerati školare u krpe!
svima želim bezbolan početak škole i vraćanje u ritam naš svagdašnji!
flopice drzim fige!!
Prijavila si maraton? Ili polumaraton?
Mene uvijek kukovi bole nakon duzina, posebno kad dizem
kilometrazu. A tenisice nove i dobrog broja. Nije to neka bol, vise zamor materijala. Kao da sam malo rastimana.
Ali sropala me ne bole, to mi se dogadalo kad sam imala neke jako mekane, ali bas za trcanje.
Gdje mogu kupiti kompresijske carape za trcanje? Zapravo ne carape nego samo onak rukav za potkoljenicu? Gledam po netu i cini mi se da to treba probati.
mb i sirius niste me nesto uvjerile :lool: al dobro
kli kli covjece, tebi jos i mozak radi dok trcis?!
hebate, meni je jedna velika praznina uz povremene glasove: koji vrag ti ovo treba, zasto si bas sad isla, ma mozes ti to i sl. :lool:
flopi, maraton? uuuuu, svaka cast! mozes ti to!
Sirius, Flopi, i mene boli kukovi nakon dužine, pogotovo kada se ustanom nakon popodnevnog spavanja (subotom su dužine, jel'te).
Sirius, bravo na dužini, super ti ide. jel uzimaš i gel za vrijeme trčanja, ili je sve na svježinu?
Flopi carice, nadam se da ćeš uspjeti u pripremama. Baš sam uzbuđena zbog tebe.
Kli-kli, koji multitasking, bravo ženo. Meni potpuno nevjerojatan. A tek hendlanje 4 djece, svaka čast cure.
Prijavak jutarnjeg laganog trčanja pola sata po magli. Bilo je tako sparno i vlažno, tako da sam se neobično uznojila, a pejs je bio skroz spor.
Ja sam u kaptol centru kupila ove. Mora biti negdje na netu tablica veličina a mjeri se obujam potkoljenice pa po tome odrediš.
Dugoprugašice bravo!!! Sve redom ste odlično otrčale.
kli, svaka čast na organizaciji i prvenstveno na motivaciji. Kad te pročitam odmah mi je lakše, vidim da imam još prostora :-)
Flopi, veselim se tvom maratonu! Kukovi i mene znaju boliti.
kjb, jutros je baš bilo grozno, vlaga i magla. Otrčala 9km, a mokra sam bila komplet.
a zasto ih nosite?
Ginger ja ih ne nosim jer mi ne trebaju. to je za ove 20+km
a dobro
onda nemam brige :lool:
Ja sam razmisljala o njima jer nakon 15-16km redovito me grc u listu uvati. Pomazu li te kompresijske?
:lool: :lool:
Prijavak: 5km@5:19 wohooo :D
Kjb, gel sam prvi put probala da vidim da li cu morati na wc. Nisam morala. :D
Opci dojam je da nije los, nisam imala pad energije drugu polovicu treniga pa ne znam da li to pripisati hladnoci nakon ljeta ili gelu...
eh da mi vas je sad sve vas pohvatat
kli kli je organizacijsko čudo i to sam osjetila već u njenim prvim postovima.
a tu je i snažna volja tako da naklooon do poda. Al da još možeš razmišljat dok trčiš ajme kod mene se mozak prazni, ne mislim ono o ničemu baš ništavilo i gledanje na Garmin mi je tlaka :mrgreen:
super ste sve vrijedne, svaka čast curke!!!
Za tehnikalije, Ginger oblači se za kišu kako su ti cure rekle, kompresijske ti ne trebaju, sirius drž se gelova a bome i kompresijskih. Meni su odlične za oporavak poslije, samo ih nemoj odmah skidat nakon treninga.
Marta kako reče ivana s i meni su odlične te iz Run and Treka.
Flopice ludilo kilometražu radiš, bravooo!!! promijeni tenke.
Mene ne bole ni kukovi, ni stopala pa ne znam al svakako bih promijenila tenisice i radila snagu da ojačaš muskulaturu.
odličnooo bejbe :sp:
ja sam sinoć lagano pola sata po kvartu, a danas od jutra nisam stala do sad. bem ti spremit 2 školarca ko da ih šaljem u svemir a ne u školu, on prvašić pa još više čuda, papirologije more za pročitat, potpisat, krenulo s jutarnjim šišanjem, ceremonijom, Mullerom (a 95% sam nabavila ranije), ručak vani pa onda naljepnice, imena,omoti, lik.kutije, peri tenke, izradi ključić, jedno dijete pa drugo...satralo me gore nego da sam radila :lool: pa još plast. čaše i ubruse...sutra mi treba tegljač do škole.
...nema da fali ni ona krpica za likovni...finitooo s priborom..
uf samo sam pomislila na vas koje imate nekoliko školaraca i bilo mi je lakše :mrgreen:
Evo me maloprije sam odradila kružni trening doma (da izbacim tu energiju koja se skupila tijekom dana), sjedim s maskom na licu i malo surfam. Sutra ću pedikuru i pravi trening-dionice. Ostalo polakoooo, zaslužila sam :-)
Ja cu samo prijaviti da, zadnji dan zadnjeg odmora u sljedecih petsto godina, slucajno smo u potrazi za ducanom s hranom naisli na DSW. Prosla sam brzo po ducanu i nasla ama bas nista, imali su samo running shoes i dva para nekakvih Nike Training shoes. Nadala sam se naci neki izbor, da probam sto ima pa kupim ili narucim negdje jeftinije. Nisam sigurna da su mi ok neke inov-8 koje sam narucila.
Sljedeci tjedan se nadam povratku vjezbanju. Meni treba neki organizacijski guru poput kli. Nadala sam se da ce mama i brat biti od pomoci, ali nis' od toga. Jos je gore.
Kaae draga
Baš sam ti to htjela reći a nisam znala kako da te ne povrijedim.
Zaista u takvom kaosu nema smisla da treniraš jer nećeš bit redovita i rezultai će izostat.
Ja bih te usmjerila na kli kli u vezi bolje organizacije i na sirius u vezi motivacije i oldučnosti da sebe staviš neko vrijemw na prvo mjesto jer bez toga neće ići.
Držim ti fige na najjače da se posložiš što prije i odvojiš vrijeme za sebe koji ti treba i za psih.zdravlje kao odmak od stresa kojem si izložena.
A tu smo i sve mi ostale za savjete i pomoć :kiss: drži se!
Ne da edit.
Hrjwdoh reć uvije je dobro trenirat koliko god stigneš ali ideš plaćat osobnog trenera onda kad si čvrsto odlučio da ćeš osvojit 3x tj termin za sebe jerto košta a bez redovitosti....:/
Lili umrla sam od smijeha na tvoj opis prvog dana škole. Skroz sam zaboravila da ove godine imaš još jednog školarca. čestitke. Jel zadovoljan s učiteljicom?
nama jučer olakšanje sa školom, moja mala je treći razred i zadnje što smo čuli od škole je da neće biti boravka (za sve skupa treće razrede se trebao oformiti jedan razred). I onda dođe jučer iz škole da ipak ima boravka (bez da je nama roditeljima itko javio?!?). Stres mi se odmah smanjio, noćas spavala ko beba.
Flopi jako sam uzbuđena zbog tvog maratona, piši nam često kako se osjećaš poslije treninga, poslije imaš trag o tome na kojem je kilometru bila kriza i kako si ju prošla (ili nisi). I svakako pazi što i kako jedeš za vrijeme dužina, to isto ljudima stvara problema i dobro je misliti unaprijed. meni je u Ljubljani jako pasala naranča, a nije bila loše ni pojesti malo soli.
Kaae baš si dobro opisala kli, organizacijski guru. Žao mi je da u DSW nisi ništa našla.
nemam prijavak za jučer, ali danas su 8x400 intervali na 4:30 (trener je zadao ukpno vrijeme intervala, 1'47'', pa je bilo malo računanja da dođem do pejsa (to on hoće da treniramo i mozak, ne samo glavu:-))
Kaae, organizacija ili ne.. meni se čini da tebi treba netko tko ce ti ih sve pricuvati 3xtjedno na bar 2 sata.
Ono, doći i reći, ova dva sata su moja briga, a ti odi, pa makar sjedila u parku i buljila u prazno. Ili sopingirala. Ili vec nesto.
A to ili imas od rodbine, ili kosta :/
Ja kombiniram, a moji su vec veliki i jedino MM radi u glupim smjenama.
Al sam dostigla sirius level, zaboli me. Ja idem, s vi se snađite. Do kada će to funkcionirati, tko zna.
Flopi, stvarno maraton? Bravo!!
Prijavak, jučer prvi dan kružnog. Uvodni sat, cijelo tijelo. Uvodni je bio, pa mi je bio ok. Sve osjetim danas, ali ništa neizdrživo.
Vele stare članice da je jučer bilo ništa prema onome kako je inače.
Flopica maratonka buduća tra la la
Kjb odlično za boravak, al vjeruj snađu se oni i bez boravka. Meni je tako L. prošle godine i sve prošlo skroz ok.
Bravo Cubana tako i treba, i ja sam već dugooo u tom modusu bez zere grižnje savjesti.
Sad sam ispratila malu, i kod nje je sve kompletirano, aleluja. Planirala odradit trening u rupi (malog kupim u 14h) a mislim se ma jok . Sad ćeš ti Lili malo zaleć sat i po, tv, knjiga a navečer idem u klub na trening. :-)
Kaae meni se čini savršenim da imaš svoj trening u vrijeme kad ti klinci treniraju ili kako reče Cubana da platiš nekoga da ih pričuva tih sat i pol ako već tata ne može.
Evo išla s ekipom u 18h, nas 4 na Jarun na 10 x 400m bilo je između 1:32 - 1:46 a zadnja dionica 1min 33 sek.
Bome nije bilo lako nimalo, al nismo se dali. Prosjek neki pejsa po tim dionicama je bio oko 3:55-4:00 tako nekako.
Kosa mi je bila mokra ko da me zalila kiša, kad sam se vidjela u liftu, ništa mi nije bilo jasno zašto sam tako mokra kad smo uhvatili "prozor" bez kiše :mrgreen:
Ma ne vrijedjam se ja lako, lili, a najmanje kad mi je i samoj jasno gdje je zapelo. Zapravo mi je ozljeda kvadricepsa taman dobro dosla :roll: jer se poklopila s kaosom oko kuce i oko muzevog tko-zna-cega koje nitko ne moze raspetljati. Sad se vec mjesecima povlaci, sto god da je u pitanju. Krenulo je s padom, a komplikacije zive u plucima, iako izgleda da mu nitko ne vjeruje.
Enivej, stariji krece u skolu u cetvrtak, sto ce me kostati barem dodatnih sat vremena na dan, ali sta's. Od rodbine ne mogu ocekivati vise pomoci nego sto imamo (uglavnom vezano uz muza) tako da ce morati uletjeti netko za lovu. Netko od mojih obicno dodje jednom godisnje, ali to se svodi uglavnom na turizam i ducane. Vratila nam se bivsa nanny u grad, koliko znam, pa mozda njoj odgovara poslic par puta tjedno, negdje u nekom rasporedu. Mozda nas bivsa nanny moze i preseliti u novu kucu. :lool:
Slazem se ja sa svima; uzasno mi treba malo vremena za mene, nekad, negdje.
Kaae :love:
Odradila i ja intervale, moju grupu vodio trener, pa smo išli i mrvicu brže nego je bilo zadano. Malo je reći da sam umrla. no dobro istezanje je odradilo svoje, danas sam skroz OK. Lili vi jedni druge želite impresionirati? Svojevoljno ići brže? Svaka čast
Kaae, čuvaj glavu, ona je puno ranjivija od tijela.
Cubana, bravo za kružni. kad je sljedeći trening?
Neka Cubana, bit će vidljiv napredak jako brzo ;-)
Kaae, drž se draga :kiss:, kad malo posložiš raspored s djecom i njihovim aktivnostima, dojavi nam ga, možda ti uspijemo naći neku rupu, ali prije svega vidi jel ti treba više odmor i mir ili trening, najvažnije da osluhneš tijelo.
kjb odlično za vođene i odrađene dionice, nas nitko nikad ne vodi :duri se:
ma moja ti nismo znali uopće koliki je to pejs, napisao je 400m za 1min 36 sek, pa mi zavrli najjače šta možemo pa ispalo brže od zadanog. Poslije je bilo sporijih dionica,pa opet stisni. Zapravo idemo na zadani pejs, a ako vidimo da možemo onda stisnemo jače. Zašto? mislim da definitivno nije da se međusobno impresioniramo, noup, nego čisto onako da odradimo pošteno. Znamo se mi i raspast na podgrupe kod težih treninga, al sve je to normalno.
btw današnji prijavak: :trci: s ruksačićem do shopping centra laganini kao rastrčavanje, kupovina sitnica i hebiga svidjela mi se jedna metla ona dugačka plava sa srcima, pa sam s njom u rukama (duga cca 130cm) trčala prema kući :mrgreen: izgledala sam ko kakva plava vještica na metli (ja u plavom sva a i metla plava). trebalo me snimit a na leđima trail ruksak iz kojeg vire 2 drvene kuhače. :lool:
Poslije doma trening snage (jutros zbog kiše nije bio na otvorenom pa sam odradila solo doma), 16 min al pošten trening bez pauze.