evo i mene, mi se poduplali onak školski i danas mi je ß 268,2, na 10 dnt.
Sretna sam jako !!!!
Printable View
evo i mene, mi se poduplali onak školski i danas mi je ß 268,2, na 10 dnt.
Sretna sam jako !!!!
Milasova cestitam na dva srceka:)prekrasno i zelim ti urednu trudnocu do kraja:)
Bab,Rose~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete i svima ostalima puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba:):)
Bab, :)!!!!
Bab :-Dbravo trudnice
milasova :-D:-D sad polako i uživaj
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dokažeš da nema pravila
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab :-D
Bab bravo:-D
milasova čestitam !!!!
ja nestrpljivo čekam nalaz bete na mailu uhhhhh
milasova, Bab :-D:-D:-D
Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta 18dnt 3420 nije se poduplala
šta sad?
pomagajte
rose, pisala sam na ceskoj, al neko od cura ce znat bolje od mene kad beta uspori rast, a tu imamo dosta djecice koje se nisu uduplali sto posto
Milasova, Bab :-D
Rose, beta iznad vrijednosti 1200 ne duplira se svakih 48 sati, nego svaka 72 sata, tako da nemaš brige, nego uživaj! ;)
Rose, cure su već napisale, veće bete se više ne duplaju nužno u 48 sati, evo i betabaseinfo stranicu na kojoj vidiš duplanje po veličini bete:
http://www.betabase.info/showDailyDo...ngle&bucket=11
a za ostalo potpisujem našu Ginger:
Milasova, bravo za srčeka :-D :-D!!!
Bab, bravo za duplu betu :-D!!!
Rose, i ja sam čitala da se beta iznad 1000 sporije dupla, isto tako ako su blizanci se može sporije duplati, sve će biti ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
hvala vam cure,malo ste me smirile
u ponedjeljak vadim ponovo i idem na UZV pa ćemo sve vidit
Milasova, Bab, Rose čestitam od srca za lijepe vijesti! :-D Da je barem tako svaki dan...
Divnih li vijesti ovih dana na forumu. Cure čestitam vam od srca svima neekima na lijepim betama, nekima na dva mala srčeka a tužnicama veliki :love2::love2: i neka samo nastave hrabro sa svojom borbom svak od nas dočeka svojih 5 minuta.
Bab, rose i kod vas bi mogli biti lijepi duplići. Ajme koliko duplića će biti u zadnjih dana, ma prekrasno i prekrasno.
pirice tebi šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~ da dvije male mrvice ostanu sa mamom narednih devet mjeseci.
trebam malu pomoć. nije za mene nego prijateljicu. radi se o duplanju bete...
13 dnt beta je bila 17, a 17 dnt 70. što mislite? 15 dnt nisu je slali...
mogu li je umiriti?
opa baby boom se nastavlja jeeeeee :-D
čestitam novim trudnicama, čekalicama bete želim da budu veeelike :) a trudilicama da se što brže počnu debljati :)
mi smo bili na UVZ u 11+4 i veliki smo 6,2 cm..što je bilo jedva izmjerljivo jer je beba na mamu i nema mira....to su salta, mahanje rukicama i nogama....totalno uživanje....dr se dobro namučio dok je dobio točnu mjeru :)
a meni sumnjaju na gestacijski dijabetes....još par pretraga pa možda griješe i neću morat ležat u bolnici :)
Znaš i sama da nikakvih pravila nema. Iako je beta premala, poduplala se...
U mojoj prošloj trudnoći beta na 13dnt je bila 40, a na 17 dnt 260, i opet nije dobro završilo (missed ab.)
A ovdje ima dosta primjera sa nepravilno rastućom betom - pa je na kraju sve bilo ok.
Zato, nema druge nego čekati :cekam:
Mishica, čestitam na živahnoj bebici :heart:
ajme draga...nemaš pojma kolko mi te drago ovdje vidjeti!!!Hvala Ti na lijepim željama...Ljubi molim te malu slatkicu i njenog bracu.I svima ostalima naravno zahvaljujem na lijepim riječima, ali Shanti mi je bila cimerica 2 tjedna u petrovoj pa ima i posebno mjesto u mom srcu.
Prvo moram jako poskočiti za moju dragu trudnicu Bab! :-D Baš sam sretna zbog tebe :heart:
A onda čestitke i svima ostalima
milasova8, bravo za srčeka!
rose, beta je lijepa, mislim da nemaš razloga brinuti! Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pirice, snupi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše mrvice!
ARIANM, sretno na punkciji! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima na cestitkama:)
Bab,presretna sam i skacem za male dvojceke:) cestitam od srca!!!!
Rose,samo polako,bit ce sve ok kad vidis mrvice na UZV:)
Svima saljem pozitivne vibrice i trudnicke prasine
Bab, Rose, milasova prekrasno! Ne stignem ove dane puno na forum, i kad stignem to je na brzinu ali svaki put iščitavam prekrasne vijesti! :-DMislim da u zadnje vrijeme imamo puno twinsića, pa što ti BAB nebi nastavila?! :-D Sretno, cure moje drage!
Shanti :kiss: drago mi je da se ponekad javiš! Kissaj princa i princezu!
Meni je danas 2. dan Menopura (decapepeptyl ni ne brojim više) i tako mi je muka kad ona igla mora probiti kožu :bljak:
ma ja ipak mislim da moja beta nije za dupliće...
Ali ne zamaram se time...samo nek bude zdravo i sretno do kraja.
Više me muči moja užasna napuhanost...od nekog 5-6 dnt mi je trbuh iskočio ko da sam u 7 mjesecu trudnoće. Normalno dišem i idem na wc, ali mi je teško sjediti jer me "žulja" trbuh.
Nisam sama pametna šta da radim...prošli put sam završila na 2 tjedna u bolnici ali niš mi nisu davali od lijekova. Tak da mi se sad baš i ne da opet isto to prolazit...al opet frka me da ne naškodim mrvici nekako.
Imate kakav pametan savjet???
I još nešto, prije neka tri dana me nakon pikanja sa fraxiparinom jedno 10 min grozno svrbi to mjesto i imam ko neke plikove na mjestima gdje se pikam. Pikam se u trbuh, lijevo i desno od pupka. Do sad nikad nisam imala ovakvu situaciju. Ne znam jel to alarmantno i dal da zovem dr.
Joj, pa nikad mira kod mene...
Fala drage moje na savjetima
Eh...od 20 menopura 2 folikula...sutra opet na folilulimetriju...a utorak najverovatnije punkcija...a mozda i u pon...a ja sam skicala na ekran i vidjela sam vise njih...a mozda su ovo 2 vodeca fol...pitat cu ga sutra...
Bab,ne znam sta da radis vezano za napuhnutost,mozda da nazoves dr.i s njim se posavjtujes..
A kod mene isto nikad mira,evo opet krvarenje ali sada pun dnevni ulozak:(
A danas dr.kaze sve savrseno..
Pa,vise ne znam...Stalno neka briga:(
Nedavno sam došla na ovaj topic čestitati našoj Mare41 :heart:na njezinoj trudnoći, pa sam vidjela da si imala transfer... Sjetila sam se da su sada dani kad bi ti mogla napraviti testić ili betu i eto... jesi, trudnica si! I prekrasno mi je kako iz tvojih riječi dolazi samo pozitivno! :heart::-D
Ljubit ću svoje malene :zaljubljen: (možda dogovorimo i neko druženje, kad ćeš moći - trudnice jedna! :-D)
Milasova.... Ja sam u istoj situaciji kao i ti.... Samo nema vise friske krvi.... Ali ja se ne mrdam iz kreveta doslovno.... Ma strasno.... Ali isto navodno sve u redu.... Ali ja sam po stresom generalnim
Jutro cure,...evo poslužite se, kavica, kapućino, čaj, kuhano vino..a vrijeme je i od svinjokolja pa može u tople rakijice :pivo:
2hope, hvala na kavi!
sretno danas svima, i pikalicama, i cekalicama bete, i mojim pajdasicama na mirovanju-stvarno nase trudnoce vise brljave nego ne, pa bude sve ok!
Milasova prekrasno za :heart: :heart: zao mi je sto te stalno zeza ovo brljavljenje ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za tvoje mrvice!
Bab, cuvaj se, samo polako... mrva/e su se cvrsto uhvatile, ali ti samo polako da se smire jajnici. Uzivaj, trudnice ;)
9dpt imam slabi +
10dpt imam slabi +
11dpt imam -
12dpt imam -
to je to :-( ....+ su bili od brevactida koji sam dobila 5dpt
beta u ponedeljak ...
Hvaa Hope- za mene kava, Da li je to minom ili inplatacijsko krvarenje?
Pirica, držim fige da se tvoje mrvice uhvate! Moje su bile 4-stanične pa je sve ok! Želim i tebi tako! I naravno, da ti vrijeme do 6.12. proleti!
Snupi, čuvaj, mazi i pazi svoje mrve! ~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!
Milasova, tako mi je drago! Čestitam na tvoja dva hrabra srčeka! Vidiš da su pravi borci! Želim ti prekrasnu trudnoću do kraja! Neka te maze i paze, a ti samo odmaraj posebno ako imaš ikakvo krvarenje... Želim ti da se sve normalizira, da prestane krvarenje i da možete uživati vas troje!
Bab draga naša trudnice, želim ti i daljnje krasno duplanje i da i ti za par dana ugledaš prizor kao i naša Milasova! A za ostalo bih ja na tvom mjestu zvala dr. za savjet... Sretno!
Rose želim ti da sve bude ok i da za 8 mjeseci u naručju imaš neko malo stvorenje (ili dva)!
Mischica_zg, držim fige da sve bude ok i da možeš lijepo van bolnice nastaviti uživati sa svojom veselom bebicom!
J&D, drži se! Nadam se da će uskoro sve biti ok da se možeš maknuti iz kreveta i uživati u trudnoći.
Crvenkapice ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i lijepu betu!
2hope, sad si me podsjetila na sve ono fino što volim kad je svinjokolja... njam... a do tad se poslužujem nekim toplim napitkom!
Svim hrabrim damama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~