ARIANM, štoperica ide kad je barem jedan folikul iznad 17. Nema veze ako pobjegne taj jedan najveći, ovi će ti drugi biti taman.
ARIANM, štoperica ide kad je barem jedan folikul iznad 17. Nema veze ako pobjegne taj jedan najveći, ovi će ti drugi biti taman.
obavljen et 2 embrija 4st i 6st (3 dan)
znam u mpo je pravilo da nema pravila al bilo bi mi draže da su školski, beta je 6.12.
ovdje kod vas je svaki tjedan festa!!!!!
CESTITAM curama na lijepim betama!!!
evo htjela sam vam reci da mi brzo ozdravite da mozete punim plucima uzivati u svojim trudnocama. e da... i sto se tice pastila za cuclanje mozete koristiti one isla iako je netko napisao przeni secer koji je isto super za grlo.
evo malo cu vam ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto trebate!!! pusa
pirice draga,
i prošlu trudnoću si dotičnoj dokazala da nema pravila. Ne vidim zašto i ovaj put ne bi bilo tako.
Samo hrabro i pozitivno.
bab stav ti je mrak! trudna si i to je jedino bitno!
pirice i sama si rekla da pravila nema u MPO pa zato uživaj u mrvicama i voli ih kao i onu malu/veliku šmizlu iz avatara! oni su tu i nikud ne idu!![]()
Bab za jednu lijepo poduplanu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pirice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Baš se lijepo redaju bete... samo nek nastave.
Sneki ~~~~~~~~~~~
ja sam sutra na prvoj folikulimetriji nadam se da će sve biti ok....
Iako mare41 više ne pije, bolje da umre selo neg običaj, stoga zovem redred ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svih!
Posljednje uređivanje od Argente : 22.11.2012. at 21:48
Štoperica riješena tako da i ja nazdravljami šaljem svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čin -čin svima i ja imam - 2 mrvice su kod mene na čuvanju od danas. Nemoj da te bude strah ja sam imala dva od 17 i ostala dva od 18 i 19.
Dobro jutro svima uz kavu,čaj, kakao, nešto kratko...poslužite se!
Ja sam došla našoj milasovoj poželiti najljepši prizor danas i dva mala kuckava srčeka.
Jutro, ja ću se poslužiti čajem, mad ami je sve bljak
Milasova, za dva kuckava![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Bab i Rose, za lijepo duplanje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Jutro ja cu caj nepase mi kava.
Milasova~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceks
Bab i rose za ogromne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo drage moje da se pohvalim
Kucaju nam oba srceka..
Kaze dr.da je sve savrseno..
Uf,koji divan osjecaj
Presretna sam!!!!
Hvala vam svima na podrsci,vi ste mi puuuuuno pomogle
jeeeeeeeeeeee...ma znala sam !!!!
Bravo draga, uljepšala si mi dan.![]()
milasova cestitam!![]()
divno!
milasova čestitam
Bab, Rose~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ARIANM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju sutra
Hvala Pirice! Sva sam nekako prestrašena,ne kužim,ono ko da mi je prvi put...
Milasova čestitam na dva mala srčeka!!!
Bab,rose ~~~~~~~~~~~~~
Pirice i tebi da se mrvice čvrsto drže za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i mene, mi se poduplali onak školski i danas mi je ß 268,2, na 10 dnt.
Sretna sam jako !!!!
Milasova cestitam na dva srcekaprekrasno i zelim ti urednu trudnocu do kraja
Bab,Rose~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete i svima ostalima puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba![]()
Babbravo trudnice
milasovasad polako i uživaj
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dokažeš da nema pravila
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab bravo
milasova čestitam !!!!
ja nestrpljivo čekam nalaz bete na mailu uhhhhh
Posljednje uređivanje od rose : 23.11.2012. at 11:38
milasova, Bab
Pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta 18dnt 3420 nije se poduplala
šta sad?
pomagajte
rose, pisala sam na ceskoj, al neko od cura ce znat bolje od mene kad beta uspori rast, a tu imamo dosta djecice koje se nisu uduplali sto posto
Milasova, Bab
Rose, beta iznad vrijednosti 1200 ne duplira se svakih 48 sati, nego svaka 72 sata, tako da nemaš brige, nego uživaj!![]()
Rose, cure su već napisale, veće bete se više ne duplaju nužno u 48 sati, evo i betabaseinfo stranicu na kojoj vidiš duplanje po veličini bete:
http://www.betabase.info/showDailyDo...ngle&bucket=11
a za ostalo potpisujem našu Ginger:
Milasova, bravo za srčeka![]()
!!!
Bab, bravo za duplu betu!!!
Rose, i ja sam čitala da se beta iznad 1000 sporije dupla, isto tako ako su blizanci se može sporije duplati, sve će biti ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
hvala vam cure,malo ste me smirile
u ponedjeljak vadim ponovo i idem na UZV pa ćemo sve vidit
Milasova, Bab, Rose čestitam od srca za lijepe vijesti!Da je barem tako svaki dan...
Divnih li vijesti ovih dana na forumu. Cure čestitam vam od srca svima neekima na lijepim betama, nekima na dva mala srčeka a tužnicama velikii neka samo nastave hrabro sa svojom borbom svak od nas dočeka svojih 5 minuta.
Bab, rose i kod vas bi mogli biti lijepi duplići. Ajme koliko duplića će biti u zadnjih dana, ma prekrasno i prekrasno.
pirice tebi šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~ da dvije male mrvice ostanu sa mamom narednih devet mjeseci.
trebam malu pomoć. nije za mene nego prijateljicu. radi se o duplanju bete...
13 dnt beta je bila 17, a 17 dnt 70. što mislite? 15 dnt nisu je slali...
mogu li je umiriti?
opa baby boom se nastavlja jeeeeee
čestitam novim trudnicama, čekalicama bete želim da budu veeelikea trudilicama da se što brže počnu debljati
mi smo bili na UVZ u 11+4 i veliki smo 6,2 cm..što je bilo jedva izmjerljivo jer je beba na mamu i nema mira....to su salta, mahanje rukicama i nogama....totalno uživanje....dr se dobro namučio dok je dobio točnu mjeru
a meni sumnjaju na gestacijski dijabetes....još par pretraga pa možda griješe i neću morat ležat u bolnici![]()
Posljednje uređivanje od mishica_zg : 23.11.2012. at 13:33
Znaš i sama da nikakvih pravila nema. Iako je beta premala, poduplala se...
U mojoj prošloj trudnoći beta na 13dnt je bila 40, a na 17 dnt 260, i opet nije dobro završilo (missed ab.)
A ovdje ima dosta primjera sa nepravilno rastućom betom - pa je na kraju sve bilo ok.
Zato, nema druge nego čekati![]()