Printable View
Gledal sam jucer (protrcala kroz dvd da vidim sto ima) Body Revolution od Jillian, ima samo cardio djelove.
ninik, poanta i je pocet lagano pa vidjeti koliko tijelo moze. meni je trebalo 30 dana da bih odradila level 1 srednju tezinu i ne toliko puta kao i jillian.
ugodno sam iznenadena koliko mi tijelo pamti pa sam na 6w6p presla odmah na level 2 (tamo sam zadnji put stala). i da se izdrzat.
a ja baš gledam i na još jednom forumu teme o rekreaciji imaju milijun stranica i svi vježbaju doma po raznim programima
to je nastupila neka nova manija vježbanja doma?
nemam pojma, stignem samo na ovaj forum a ni ne trebam dalje.
mislim da je vjezbanje doma logican korak, gledaj samo kolika je usteda vremena, pa novaca. vjezbanjem doma vjezbas kada ti odgovara i koliko, nije ti bed jer ne izgledas savrseno a ekipa na forumu je uvijek puna podrske. di ces bolje :)
istina je ovo što Storma piše.
Jedina mana je samodisciplina, ja sam dosada sve nešto kretala pa odustajala ali uz ovakvu podršku i naganjivanje na forumu nema šanse da neodvježbam.
i još imaš i "navijače" doma :)
htjedoh dopisati ali na mogu više...
treba samo krenuti i ne odustajati... ima toliko raznovrsnih programa za isprobati
ajde izazov, nek koja proba ovaj "moj" callanetics bar 3x, baš me zanima što ćete reći kad vidite da ste se već utegnule nakon samo 3 sata :)
willow, daj neki link, koji tocno, vidim da ima puno toga
najbolje bi bilo imati osobnog trenera :kez:
upiši u google
callanetics 10 years younger 10 hours
pa dalje sama traži ;)
np ;)
nevjerojatno kako dobro utječe ovaj topic na mene.
vježbala sam, a nemam čak ni sportski grudnjak, podlogu za vježbanje, osobnog trenera i ostale gadgete :lool:
Ja neznam koje sam voce,takvo moje gradje ne postoji....:lol: mislim da sam ektomorfni mix kruske i ravnala....:lol:
Sillyme,34? U taj broj hlaca nisam nikad mogla,ja sam 36 ali cesce 38....vidis ti kako info cm/kg malo govori,to je samo dio price,vise je do gradje,kolicine misicne mase itd...
ja mislim da te vage nisu pouzdane,ja cu sad pitat lika u teretani da me prikopca na neki aparat koji ce mi rec koliko mi je BFI...ali nece biti nizak sigurno...ja imam i kolesterol...kad se nemogu suzdrzat od punomasnih sireva...to mi je jedini porok,slatko ne volim,osim ljeti sladoled....
Sto se tice vjezbanja a da se ne klize,provajte sa onim abs carapama ili papucama za pilates!Njih imaju skoro sve zenske koje idu samnom na pilates i zadovoljne su!
opet cista, mirisna i otusirana, sve kao i jucer.
sad bi pogledala kako mi ide NMTZ
ja odradila svoj trening :) zadovoljna
bravo curke! ja danas odmaram, pomaknuo mi se disk (al ne od vjezbanja lol)
odrađen 2 level 30ds plus ekstra vježbanje za noge i guzu.
i ja sam odskakala 55 minuta hip hop absa, cardio + ab sculpt
ziva i zadovoljna
sutra ujutro prije posla cak imam plan s yogillian, ali planovi navecer i ujutro kad zazvoni mobitel se znaju drasticno razlikovati...
Pridružujem se vježbačicama.
Ja radim po svom "programu": vozim bicikl (uzbrdo, nizbrdo), hodam (isto gor, dol), malo rastežem federe, malo trbušnjake.
Zainteresirala me ta vaša Jilian, pa ako mi koja hoće odgovoriti - koliko ona napravi sklekova?
ja jutros opet odvježbala callanetics, meni je cilj odvježbati (barem) 10 puta mjesečno pa ispadne jedva stižem i to...
što se tiče rezultata, nakon 3 mjeseca između bedara imam "rupu" od dobra 2 cm 8-)
još da pronađem vrijeme za nešto cardio bilo bi idealno... samo ne znam kad da to uguram...
da stavim i na papir, možda be bude sram 8-) ako ne napravim, dakle poslije posla krećem s yogillian-om
Inače već tri tjedna idem s biciklom na posao, tako da odvozim do 20 km na dan i čini mi se da sam malo sabila ovo lelujavo u kompaktno :mrgreen:
Nakon par dana zabušavanja, jučer yogillian na prostirci. Super je bilo. Ovo mi je četvrti put i sad mi je sve savladivo do kraja (malo mi fali do punog izdržaja na side planku), osim onih čataronga sklekova. Buuhahahahaha, to je moj komentar na moje čataronga sklekove! Na koljenima, pa po 10 centimetra gore-dolje. A izdržaj sam zadovoljna ako do 5 izdržim.
ja sam se odlućila držati 30DS dok ne odradim sva tri levela. Callanetics super izgleda, ali budem li počela šetati amo-tamo već vidim da mi se bliži odustajanje. zato ustrajno uz 30DS!
Toliko ti se cini kad pocnes raditi...
ja danas uzimam slobodan dan, jer imam izlazak s muzem :mrgreen:
Dobar dan, ja sam Tangerina i upravo sam odradila 30DS level 1, po peti put :rock:
onih 9 yogillianki je ostavilo traga, do pred kraj uopće nisam zabušavala, sve sam vježbe izdržala. čak i "sklekove" :) još mi sad najteža dođu skakanja.
Dobar dan, ja sam mala-vila i htjela bi se uclaniti u vasu grupu, za ozbač!
30ds sam pocinjala 2 puta, vjezbati mi nije tesko, to cak jako i volim, ali sam po prirodi quit-er, pa kad preskocim jedan dan, drugi dan preskocim jos lakse. izgovori, izgovori...
i ja sam se malo švercala iz istog razloga. više puta. djeca kod bake:mrgreen:
no, i to troši energiju jer nismo ni mi više studenti :D
hodamo okolo s podočnjacima :mrgreen:
uglavnom, na week 3 sam (ripped in 30)
izdržim, ali mi je teško. rezultati se jako vide, ne samo zato što osjećam mišiće za koje nisam znala da postoje. nego, nekako sam se utegnula :mrgreen: i bolje se osjećam
najteži su mi sklekovi. trbušnjaci nekad dođu ko odmor :D
po preporuci Willow danas sam preskočila vježbanje, ali nisam nekolicinu kućanskih poslova, koji su uposlili i one mišiće koje sam jučer trenirala.
nisam od tipova koji odustaju, ali jesam od onih kojima je teško početi :mrgreen:
eto, sad imate motivaciju :)
Jučer minus, zaglavili u šetnji...
Danas ću probati dlevel 1 i level 2 u komadu, ako ne zaglavim na roštilju...
BTW hlače spadaju :)
ja na vagi mic po mic sve teza, iako pazim na hranu i vjezbam
znam da to moze biti posljedica vjezbanja i da je opseg puno bolje mjerilo, al brate da je demotivirajuce, demotivirajuce je :durise:
jos sam sinoc preskocila jer mi nije bilo muza, pa mi je cardio bio pakiranje, vecera, kupanje, pranje kose i uspavljivanje dvoje podivljale djecice
(a cim sam dosla doma presvukla sam se u opremu za vjezbanje :mrgreen:)
a i jos dva-tri dana cu preskocit jer za vikend idem na more, a tu definitivno nemam uvjete
ali pojacat cu plivanje, a imam i uzbrdicu/nizbrdicu do plaze
uglavnom, drago mi je sto sam jos uvijek motivirana, mene pocetni zanos brzo pusti, posebno ako rezultati nisu odmah vidljivi