Sretno sutra. U slucaju da idete starom cestom ona ravno vodi do klinike. Ma nije tesko. Pratite di je mercator i sa desne strane je klinika.
Printable View
Sretno sutra. U slucaju da idete starom cestom ona ravno vodi do klinike. Ma nije tesko. Pratite di je mercator i sa desne strane je klinika.
hvala ti, mislim da ćemo starom cestom valjda ćemo naći dr je spominjao dva kružna toka, ma nemam pojma nisam skužila, valjda ćemo naći. Jel transfer bude 3 dan ili čekaju 5?
Ako idete starom onda nije frka samo ravno po kruznim ma vidjeti cete samo pratite plavu zgradurinu sa desne strane nije teško(vidjeti cete je poslije prvog kruznog toka)
Nas je dr pitao želimo li transfer 3 il 5 dan,ali biolog je rekao neka bude 5-ti. Vraca se jedan ili dva zametka. Sretno evo moja blastica skace po ciki i neda mi pisati. Želim ti isto
hvala ti
maza975 sretno
Nas je isto pitao zelimo li 3 ili 5 dan. U pravilu mozes se s njim dogovorit. Mi smo se dogovorili da ako bude vise od 7 js cekamo 5 dan, ako ih je manje idemo na 3 dan :)
I sretno!
obavila punkciju, nije bilo strašno. Dobili 12 js i sad moramo čekati. Obzirom da su mi do sada vraćali uvijek 5 dan rekao je da ćemo napraviti promjenu i da dođem u subotu na transfer, da će odabrati dvije najbolje, a s ostalima da će čekati 5 dan i ono što ostane zamrznuti. Nije mi ništa rekao oko plaćanja tih zamrznutih, kako to ide?
Super za punkciju :) ma on je stvarno spretan i meni punkcije nisu bile tako traumatične.
Zamrzavanje je besplatno, a FET je 500 E. (tako nama reče). Ajde puno sreće u subotu, da se dvodnevne mrvice čvrsto prime :)
Očekivala sam da će reči da dođemo treći dan, na prvu mi se čini da je možda subota prerano, ali valjda zna što radi :)
A gle, dobro je promjeniti strategiju... Možda baš dvodnevni embriji upale :) ima na forumu dosta trudnoća sa et 2d
Nadam se. Hvala ti na podrški
sretno svim slovenkama ,mislim koje su u sloveniji na postupku ,a pogotovo one koje idu u ljubljanu kod rd,resa
Evo, obavila danas transfer, sada preostaje čekanje
Mariborčanke molim vas za info... :?:
Zanima me kakva je situacija kad imaš zamrznutih embrija? Koliko se čeka na postupak? Cijena? Da li i tada ima nekakav protokol itd? Koliko otprilike vremena provedete u MB u takvom postupku?
Ja sam trenutno u isčekivanju bete, nisam pesimistična nego pitam čisto informativno obzirom da nam je od postupka ostalo 5 smrzlića.
Hvala puno!
maza975 kako si draga i kako ide to čekanje???
cure da li u mariboru rade metodu IMSI? koja je navodno bolja od ICSI ako je u pitanju OAT???
i dal je to istina da je IMSI boji od ICSI
Iskreno, luda od čekanja, to mi najgori dio. Valjda ću izdržati do subote, pa čemo vidjeti na čemo smo
cure mene interesuje cjena postupka u sloveniji otprilike , bez lijekova koliko kosta i sa lijekovima. okvirno koliko kosta kad se radi ICSI.
maza posto vidim da si najsvjezija tu reci mi koliko je tebe izaslo.
Ja sam bila sad u postupku u Mariboru (ICSI). Lijekovi su ti individualni, ali nas su konkretno izišli cca 1.000 € (gonali, cetrotide, utrogestani, logest, elevit pronatal). A konačan račun u bolnici nas je izišao cca 2.100 €. Napomena: na ovu cijenu treba još nadodati 150 € (3 x 50€ za UZV koji se plaća posebno svaki put).
Ako te još šta zanim slobodno pitaj, možeš i na pp.
konzulatacije za postupak (pregled ulz + spermatogram) E 100; ljekovi (E 410 + 102) , dipherelin, puragon i štoperica), dvije folikulometrije E 70, ICSI E 1100. Ljekovi su od drugog dana ciklusa, punkcija mi je bila 12 dan.
usput danas se pojavila sumljiva točka. Kao što je bilo i u ranijim postupcima .....
Brunaa, dosta je to bilo davno ali koliko se sjecam u Mariboru se FET ne ceka. Nazoves sestru i onda nakon iduce menge pratis ovulaciju i naruce te za FET (ukoliko nema stimulacije). Cijena tada je bila oko EUR 500
Maxime hvala puno! Nadam se da je i sada tako...
ima ima, dobila jučer... i tako uvijek dođu ranije nakon postupka na 23 24 dan
hvala ti , ali teško, čekanje kod nas dok dođeš na red me ubija, iskreno,
Koliko se čeka u Ljubljani na red? Niste imali smrzlića?
U ljubljani nismo ništa čekali, odmah sljedeći ciklus krenuli, i kako smo bili naručeni nije bilo čekanja na ultrazvuku i samom postupku. Od 12 js 4 su bile dobre, druge su bile prezrele ili nedovoljno zrele. Od 4 se jedna oplodila koja nije slavno završila. Tako da nam nije ništa ostalo.
Vjerojatno da idme u Ri bi me stavili u psotupka na jesen i to je ok, ali puna nas je čekaona i dok obavim ulz znam čekam i 3 sata a već mi nezgodno to sve s poslom uskladit nemogu stalno kasniti i dolaziti na posao u podne. Na to sam mislila. Kako kod tebe?
Aha...hm...razumijem to s poslom u potpunosti. Ja sam prvi put u postupku i sad čekam betu. Neću raditi do bete.
Dobila sam 11 JS, 6 ih se oplodilo, 1 blastocistu smo vratili, a 5 nas čeka.
Ako nešto i krene po zlu, tješi me to što se na FET ne čekam kao na postupak.
Ja sam isto bila na postupku u Ljubljani kod doktora Reša. imala sam 10 j.s. i od toga je 8 bilo zrelo, tri su se oplodile, dva zametka sam vratila (biokemijska trudnoća) a onaj treći zametak nije se više razvijao.
moj zaključak je da je loše obavio posao.
sve je nekako u žurbi i imam osječaj da se nikome ne posveti ni 10% koliko bi trebao.
Ne bi više kod njega.
U to sam posumljala ali imak nisam takav stručnjak, jer već na prvom ulz folikuli su bili veličine 16 i 15, dva dana nakon 22 i 21 , mislim da je možda to, neznam, da je možda trebalo smanjiti stimulaciju da je rastu tako brzo jer još do punkcije je prošlo dva dana
od 12 j.s. samo 4 dobre.. po meni to je preloše.
Ako imaš mogućnost probaj otići kod nekog privatnika tu kod nas ili u Prag... pogledaj malo na temi potpomognuta u češkoj koliko cure dobivaju j.s. punkcijom i koliko ih se oplodi/ostane zamrznutih.
Dr. R iz Vilija kad je vidio moje papire od prvog postupka nije mogao sebi doći da od 10 j.s. meni nije niti jedna ostala za zamrznuti i da su se samo tri oplodile.
Pitala sam ga kako tako loše, pa je rekao da su loše kvalitete i da se to nezna dok ih ne izvuku van. Čak je smominjao i donirane js ali je onda valjda skužio da je pretjerao pa je rekao da mi još to ne treba. Na koje privatne si mislila kod nas? Vili je zg jesi ti tamo?
Probaj kod dr. R u Vili, on ti je stvarno suprer. ja sam planirala kod njega, ali neda mi se čekati promjena zakona jer već dugo čekam, tako da sam se odlučila za PFC Prag.
Pun mi kufer svega. Baš sam jadna :( Mislim da više neću pokušavati.
Nemoj odustati :love2:
odmori malo od postupka, sad će ljeto, daj si vremena, opusti se malo i onda na jesen probaj otići na konzultacije u Vili ili neku drugu kliniki. Malo si pogledaj po forumu pa odluči onako kako misliš da će biti najboje za tebe.
Meni je u prvom postupku od 12 js bilo samo 3 dobre, dvije se oplodile. U drugom postupku 9 js, 5 ok, 4 oplođene (dva eskimića nas čekaju). Isto sam bila dosta šokirana lošim rezultatima punkcije/oplodnje. Mislim da, ako ne uspiju ovi smrzlići da ćemo sreću potražiti u pragu.