i ja već par dana to namjeravam pitati našu Valilijepoooooooo!!!
neka naš datumaš čim prije dobije društvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja već par dana to namjeravam pitati našu Valilijepoooooooo!!!
neka naš datumaš čim prije dobije društvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne znam kaj bih rekla pa bolje da sutim!
nirvana, je, to je to, dobila sam uputnicu!
curke, evo da se i ja malo ubacim k vama. mm i ja smo ozbiljno počeli razmišljati o odlasku u Slo jer nam se čini da će do promjene našeg zakona proći još dosta vremena...
nisam ni sama pametna, Maribor ili Ljubljana... zanima me jesu li one informacije sa prve stranice još uvijek aktualne ili ima kakvih promjena?
(a sad se bacam na iščitavanje teme pa se javim sa konkretnim pitanjima)
Znam za Ljubljanu. Poslala sam im papire od ranijih postupaka i briseve od 11 mj na mail. Odmah su odgovorili da možemo doći, pitali za termin kad nama odgovoara. Tako da idemo 30.04 na dogovor i u 5mj u postupak.
dizem http://forum.roda.hr/threads/72927-O...78#post2122878 ako tko želi biti na listi
Brunaa i maza975, puno vam hvala cure na pomoći! mislim da ću se ipak odlučiti za Reša, ali tek na jesen. sad imam dogovoren postupak na VV-u u 5. mjesecu, probat ćemo još jednom po ovim našim suboptimalnim uvjetima, ako ne bude išlo - pravac Slo!
znam da nije mjesto za vibranje, zato potiho svima želim puuuuuuuuno sreće u postupcima, nek se i nama osmjehne sreća!
dobro jutro cure,
samo da javim, počela sam sa pikanjem![]()
Dobar dane cure!Ja sam nova na ovom forumu,mm i ja se spremamo u Maribor na prve konsultacije kod prof.dr.V.Vlaisavljevića i zanima me da li on radi i UTZ na prvim konsultacijama i koliko ćemo čekati na postupak?Koliko koštaju prve konsultacije?Molim za odgovor od cura koje su skoro bile u MB?Pozzzz
pozdrav draga.
MI SMO bili u piostupku u travnju. nažalost neuspješnom. Čekali smo 4mjeseca od konzultacija i meni je radio UZ,ali misim da nije pravilo. konzultacije cca 50 eura.
Želim ti sreću.
Myni,hvala na odgovoru!I mi smo bili već tri puta u postupku ali bezuspješno pa smo sada mislili pokušati
u Mariboru.Da li znaš koliko vrijede nalazi jer smo mi radili u martu pa da li ćemo morati ponovo vaditi sve nalaze?Hvala!
Ja sam ti kod Reša, u nedjelju idem na prvi ultrazvuk tako da još neznam mislim da će bit oko srijede ako sve bude ok. Lagano me počela hvatati panika da se folikuli neće dobro razvijati
maza975 sretno na uzv-u.... ma sigurna sam da folikuli rastu....obuci si neku laganu trenerkicu da je možeš lako skinut i brzo navuć, jer tamo ti ide sve brzo-brzo, za 2 min. si već u autu za doma. Budi već malo prije 5 sati tamo,idite na onaj ulaz prema Intersparu jer vam otvaraju ona vrata prije i trk do ambulante... sretno
obavila sam prvi UZ dr je zadovoljan da sam dobro reagirala, sutram moram opet na UZ pa možda punkcija u četvrtak![]()
Cure, može pomoć, kako doći do Reša u Postojni?
Nije tesko. Ako idete autoputem na izlazu postojna skrenete van. I na prvom semaforu tj krizanju desno. Klinika je u plavoj zgradi i vidi se sa ceste. Njegova ordinacija se nalazi između dvije zgrade drugi ulaz lijevo(između plave i bijele zgrade). I kada uđes unutra prođes desno kroz staklena vrata i u tom hodniku je ordinacija.
Sretno sutra. U slucaju da idete starom cestom ona ravno vodi do klinike. Ma nije tesko. Pratite di je mercator i sa desne strane je klinika.
hvala ti, mislim da ćemo starom cestom valjda ćemo naći dr je spominjao dva kružna toka, ma nemam pojma nisam skužila, valjda ćemo naći. Jel transfer bude 3 dan ili čekaju 5?
Ako idete starom onda nije frka samo ravno po kruznim ma vidjeti cete samo pratite plavu zgradurinu sa desne strane nije teško(vidjeti cete je poslije prvog kruznog toka)
Nas je dr pitao želimo li transfer 3 il 5 dan,ali biolog je rekao neka bude 5-ti. Vraca se jedan ili dva zametka. Sretno evo moja blastica skace po ciki i neda mi pisati. Želim ti isto
Posljednje uređivanje od lasta : 16.05.2012. at 11:12
Nas je isto pitao zelimo li 3 ili 5 dan. U pravilu mozes se s njim dogovorit. Mi smo se dogovorili da ako bude vise od 7 js cekamo 5 dan, ako ih je manje idemo na 3 dan
I sretno!
Posljednje uređivanje od tikki : 17.05.2012. at 16:16
obavila punkciju, nije bilo strašno. Dobili 12 js i sad moramo čekati. Obzirom da su mi do sada vraćali uvijek 5 dan rekao je da ćemo napraviti promjenu i da dođem u subotu na transfer, da će odabrati dvije najbolje, a s ostalima da će čekati 5 dan i ono što ostane zamrznuti. Nije mi ništa rekao oko plaćanja tih zamrznutih, kako to ide?
Super za punkcijuma on je stvarno spretan i meni punkcije nisu bile tako traumatične.
Zamrzavanje je besplatno, a FET je 500 E. (tako nama reče). Ajde puno sreće u subotu, da se dvodnevne mrvice čvrsto prime![]()
Očekivala sam da će reči da dođemo treći dan, na prvu mi se čini da je možda subota prerano, ali valjda zna što radi![]()
A gle, dobro je promjeniti strategiju... Možda baš dvodnevni embriji upaleima na forumu dosta trudnoća sa et 2d
sretno svim slovenkama ,mislim koje su u sloveniji na postupku ,a pogotovo one koje idu u ljubljanu kod rd,resa
Evo, obavila danas transfer, sada preostaje čekanje
Mariborčanke molim vas za info...
Zanima me kakva je situacija kad imaš zamrznutih embrija? Koliko se čeka na postupak? Cijena? Da li i tada ima nekakav protokol itd? Koliko otprilike vremena provedete u MB u takvom postupku?
Ja sam trenutno u isčekivanju bete, nisam pesimistična nego pitam čisto informativno obzirom da nam je od postupka ostalo 5 smrzlića.
Hvala puno!
maza975 kako si draga i kako ide to čekanje???
cure da li u mariboru rade metodu IMSI? koja je navodno bolja od ICSI ako je u pitanju OAT???
i dal je to istina da je IMSI boji od ICSI
Iskreno, luda od čekanja, to mi najgori dio. Valjda ću izdržati do subote, pa čemo vidjeti na čemo smo
cure mene interesuje cjena postupka u sloveniji otprilike , bez lijekova koliko kosta i sa lijekovima. okvirno koliko kosta kad se radi ICSI.
maza posto vidim da si najsvjezija tu reci mi koliko je tebe izaslo.
Ja sam bila sad u postupku u Mariboru (ICSI). Lijekovi su ti individualni, ali nas su konkretno izišli cca 1.000 € (gonali, cetrotide, utrogestani, logest, elevit pronatal). A konačan račun u bolnici nas je izišao cca 2.100 €. Napomena: na ovu cijenu treba još nadodati 150 € (3 x 50€ za UZV koji se plaća posebno svaki put).
Ako te još šta zanim slobodno pitaj, možeš i na pp.
konzulatacije za postupak (pregled ulz + spermatogram) E 100; ljekovi (E 410 + 102) , dipherelin, puragon i štoperica), dvije folikulometrije E 70, ICSI E 1100. Ljekovi su od drugog dana ciklusa, punkcija mi je bila 12 dan.
usput danas se pojavila sumljiva točka. Kao što je bilo i u ranijim postupcima .....
Brunaa, dosta je to bilo davno ali koliko se sjecam u Mariboru se FET ne ceka. Nazoves sestru i onda nakon iduce menge pratis ovulaciju i naruce te za FET (ukoliko nema stimulacije). Cijena tada je bila oko EUR 500
ima ima, dobila jučer... i tako uvijek dođu ranije nakon postupka na 23 24 dan
hvala ti , ali teško, čekanje kod nas dok dođeš na red me ubija, iskreno,