Draga klarita i da čestitam i ovdje ,,,,sve najbolje i tebi i tvojoj bebici ,,,,,,a draga moja patrik i u mene kao i u svake mame anđela bilo je dana i faza koje smo prolazile bilo nam je dana kada sam poželila leć pokraj nje dat si inekciju i zaspat ,,,,,,svašta mi se dešavalo u detalje neču ,,,,,nako 4 mijeseca sam počela radit radim ko med sestra i posao mi nije nimalo lagan ,,,,,,ali sam krenula okupirala se poso kuća škola i sve ostalo pomalo ,,,,,,u mnene je došao nalaz posteljice infarkt ,,,ali polako i u mene su sve kolegice iz škole rodile prva rodica je rodila 20 dana poslje mene svaki dan sam ledala tu malenu kako raste i u njoj tražila moju malu ,,,,,ali sad kad se sve smirilo tek kad sam se pomirila sa svim bog i malena moja su mi poslali utijehu ja sa tudna 2 mijeseca i jako sam sretna ,,,,,zato polako opusti se pomiri se sa bogom i prepusti se njemu,,,,,,meni su stalno govorili ne plači tako Anđelima kvasiš krila i nemogu letit svome anđelu poželi laku noć i teci mu koliko ga voliš ma bit će sve ok ŠALJEM TI MILIJON PUSAA I ISTO TOLIKO ZAGRLJAJA