-
Hvala vam puno drage moje!¨Pa nitko ne zna utjesiti i oraspoloziti me kao vi! Hahaha, smijesno mi je da skoro sve redom nabavljamo pse, hahah...zao mi je zbilja sto moj muzic tek sada pristaje na tu ideju, ali dobro, bolje ikad nego nikad
Draga luna, jos ti pojma nemam koji spol cemo uzeti, prvo idemo iduci tjedan k jednoj zeni koja ih uzgaja, pa se raspitati koji pas bi bio najbolji za nas. Za sada smo skoro 100 % sigurni da zelimo Riesenschnauzer, nemam pojma kako bi se ta rasa prevela na nasem, jer ih zbilja kod nas nisam ni susretala
Ali mozes malo proguglati pa ces vidjeti! Problem je samo sto mm hoce velikog, ja sam prije za vrstu srednjeg rasta, ali eto popustit cu mu! Kaze ne zeli macku umjesto psa, a ako vidis slike, vidjet ces da je to prije mali poni nego pas :D ali dobro, sigurna sam da ce i njemu dobro doci, poceo je uz mene gubiti kosu, hahhaha i sijediti! SIgurno ce i njemu biti velika razonoda,a posebno kada dodju djecica ako Bog da, zelim da odrastaju uz zivotinje, kao sto sam ja imala priliku. I morat cu mu pokazati vase postove gdje odusevljeno pisete o psicima, sigurna sam da ce gledati uprkos svem stresu na poslu i sa diplomskim, da ga sto prije nabavimo! Za sada je prvi korak ucinjen!
Hvala vam puno i sto se se osvrnule na dio u kojem sam pisala o ljubavi prema drugom djetetu. Iskreno se nadam da ce to tako biti. I da cu jednoga dana moci pricati Patrickovoj seki ili braci da imaju bracu Andjela, jednog prelijepog crknokosog Andjela.
Inace sam posljednjih dana bila dosta zatvorena doma, nisam imala bas volju ici van, danas sam se malo natjerala, veceras imam posjetu, tako da dan ima nekog smisla.
@draga luna, nemoj se ljutiti, ali te moram nesto pitati! Da li imate zelju za cetvrtom bebicom? Mozda dodje opet jedna mala curica u vas dom! Ja imam osjecaj da cu radjati dok ne rodim oba spola, hahahha, pa makar ih desetero bilo :D Ma samo nek su zivi i zdravi, salim se malo! Ljubim vas puno i grlim!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma