mravak prvotno napisa
Moja mala stara 4 mjeseca , isključivo dojena,ima par fleka oko vrata, tj. ispod brade i sa jedne strane, prema ušima se penje lagani crvenkasti osip, pedijatrici sam to pokazala, promrljala je nešto ATOPIJA;više sebi u bradu, nego meni i rekla je da će to proći kada mala počne dizat glavicu pa će se to osušit, tj. doći će malo zraka do toga mjesta jer je mala bucka pa joj je sva ta koža naborana.
Taj dan kada smo bile na pregledu fleke su bile suhe, boje kože i gulile su se, ali navečer kada je pala noć mala je cijelu noć to grebala, ( mog mislit kako je to iritira kada tako mala zna pogodit sa svojom ručicom to mjesto i grebati) , ujutro je to mjesto bilo jako crveno i sa par njenih ogrebotina,mazala sam sa kremom koja ima cinka, na ruke joj stavljala čarapice da se ne grebe, a oko vrata malu maramu da ne može doći do dotičnog mjesta...i mazala tom kremom ali ne prolazi...
ALI, čarapice na rukama joj budu mokre ujutro jer cucla prstiće, a s maramom mi ju je strah stavljat spavat jer ju vjerovato žulja... i šta sada?
Da opet zovem pedijatricu i sve joj to ispričam, da li mi može nešto propisat??? Ili da uzmem nešto na svoju ruku?