Zeljka33, ne smije se izjaloviti!! :)
Printable View
Zeljka33, ne smije se izjaloviti!! :)
Cure,
tko zna što nam je sa Vikki?
rodila čujem :-)) i ovim putem čestitam, ali ne znam ama baš nikakve detalje.
Čestitam Vikki :-D
Mogle bi mi jednu :pivo: u RL u to ime? Kad će kava? Ima zainteresiranih?
Da se javim :) Moj imenjak Viktor stigao je u petak 13.9., 3410 g, 51 cm, apgar 10/10. CR je bio u planu 16.9., a kako sam predosjetila da necu izdrzati dotad (jak pritisak i kontrakcije u 39. tj. da nisam mogla hodati dulje od minute), dosla sam par dana ranije u bolnicu. S 12-og na 13. u noci dobila sam trudove (najuzbudljiviji trenutak u zivotu dosad), krenula je voda, nisam se otvarala vise od 2 cm koliko sam bila otvorena vec dva tjedna i pripremljena sam za CR. Viktora sam vec sljedeci dan dobila na 24 sata dnevno, dojenje je krenulo bez problema, no dan nakon sto smo izasli iz rodilista zavrsili smo na Rebru, zaradio je streptokok i zlatni stafilokok i sad to rjesavamo. Nadam se da cemo brzo doma.
Dobro je dijete, dobro sisa, puno spava i malo place :) Rado bih vam ga pokazala, no ne znam promijeniti avatar na mobitelu.
Uglavnom, jos uvijek mi je tesko vjerovati da sam nakon svega izgurala punih 39 tjedana skolske trudnoce u 43. godini, i da mi tog decka nitko nije dao na posudbu niti cuvanje, vec da je stvarno moj :)
Svima <3
Vikki i Viktor i tata, najveće moguće srce vam šaljem :)!
Viktor :zaljubljen: to ime je jedan od mojih favorita za dečka...
Biti će vrlo brzo sve dobro! Držim fige da što prije odete kući. Ljubac veliki oboma!
vikki, čestitam!!! Viktoru puse i brz oporavak da čim prije napokon uživate u troje :)
Vikki čestitam od srca!!! :zaljubljen:
draga vikki cestitam ti od srca. tako mi je drago zbog tebe....
drzim fige da sto prije rijesite taj stafilokok i uzivate
Vikki cestitke :) i zelim da sto prije dodjete doma!!!
Čestitke, Vikki!
I naravno moram primijetiti da je lijepo bar nakratko čitati opet "staru" ekipu ovdje.
čestitam Vikki, ovo je stvarno prekrasno čitati!
nadam se da će takvih "iznenađenja" biti ovdje sve više! :)
Čestitke Vikki i od mene. Prekrasno te čitati. Uživaj sa samo svojim Vikkijem :zaljubljen:
Vikki, čestitam!:-)
Vikki cestitam i da se sto prije rijesite bestija! Marija i ja smo to prosle pa znam kako izgleda.
Vikki čestitke tebi i TM!!! Viktoru pusa!!! i ja sam za kavu
Vikki čestitam, mamici:-Dtateku :-Di Viktoru :-D
a brzo će te bedaste baketrije srediti pa uživati doma
i zaboravih:
sljedeći pon 30.9 amniocinteza u Petrovoj a onda namjeravam jedno 4-5 dana jače mirovati
inače lijepo naprdujemo, sada samo da pregrmimo ove pretrage i krajem listopada anomaly i onda opušteno dalje
mrzim ono da se nemože editirati dulje od 2 minute, da je bar 5:lol:
Vikki, čestitke. Viktoru dobrodošlica i brz oporavak :heart:
Vikki, čestitam! :heart:
Dragi Viktore, dobro nam dosao
Viktor=Pobjednik!
I Mama isto!
:heart:
Spodoba, sretno!
Čestitke Vikki. Sretno!!!
Čestitke Viki i svako dobro tvojoj obitelji!
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Malo sam se pogubila, osim spodobe, imamo li sad koju trudnicu?
imamo i linalenu, Konfuziju, ako ima još koja neka se prijavi
Da... kako sam zaboravna... Aaaa...:oops:
Sori trudnice. :)
vikki, sa velikom oduševljenjem čestitam ti na sinu!! Presretna sam pročitala vijest. Malo kasnim, ali nadam se da za čestitke nikad nije prekasno. Za ovakve vijesti vrijedi biti na forumu!
Draga vikki, od srca cestitamo i zelimo dobrodoslicu toliko zeljenom djecaku lijepog imena! :-D:heart: Drzimo fige da brzo idete kuci! A nadamo se i nekoj kavici uzivo...
Iskrene čestitke mami i tati i velika dobrodošlica malom junaku!
Draga vikki iskreno čestitam tebi i tvom mužu a malenom Viktoru želim da ga kroz život prati sve najbolje.
Velika pusica za tebe i bebicu.
Vikki, iskrene čestitke, jako sam sretna zbog vas :-D
Ostalima - nisam vas zaboravila, samo rijetko navratim i znam da mi nećete zamjeriti ali volim vas sve :zaljubljen:
Tikice :zaljubljen:
Princeza Lea se rodila 1.10 u 12:12 ekspresno..tri sata opakih trudova (prvi porod je bio laksi..haha)Cura je 3670g i 56cm..Jos uvijek nemrem vjerovati..nakon 4 godine fighta, od toga 2 godine u MPO vodama..zelim vam ovu srecu! ♥