Da se javim Moj imenjak Viktor stigao je u petak 13.9., 3410 g, 51 cm, apgar 10/10. CR je bio u planu 16.9., a kako sam predosjetila da necu izdrzati dotad (jak pritisak i kontrakcije u 39. tj. da nisam mogla hodati dulje od minute), dosla sam par dana ranije u bolnicu. S 12-og na 13. u noci dobila sam trudove (najuzbudljiviji trenutak u zivotu dosad), krenula je voda, nisam se otvarala vise od 2 cm koliko sam bila otvorena vec dva tjedna i pripremljena sam za CR. Viktora sam vec sljedeci dan dobila na 24 sata dnevno, dojenje je krenulo bez problema, no dan nakon sto smo izasli iz rodilista zavrsili smo na Rebru, zaradio je streptokok i zlatni stafilokok i sad to rjesavamo. Nadam se da cemo brzo doma.
Dobro je dijete, dobro sisa, puno spava i malo place Rado bih vam ga pokazala, no ne znam promijeniti avatar na mobitelu.
Uglavnom, jos uvijek mi je tesko vjerovati da sam nakon svega izgurala punih 39 tjedana skolske trudnoce u 43. godini, i da mi tog decka nitko nije dao na posudbu niti cuvanje, vec da je stvarno moj
Svima <3