BBella, dobro došla u veselo društvo, i još brže ošla u NMK i sretna se vratila!
Printable View
BBella, dobro došla u veselo društvo, i još brže ošla u NMK i sretna se vratila!
Suborke moje drage ja sam jutros opet prokrvarila i opet se HVALA BOGU smirilo i na UZV se danas vidi ŽV i otkucaji malog:heart:!!!!jooooj ......sva sam zbunjena,sad mi je 5+1....ovo sve će me izluditi..zvala sam dr.L i ona kaže da pojačam estrofem za 1 tbl,izbacim aspirin i uzimam vitamin c...i da se to kod puno žena zna tako događati u prva 3 mj...pozzz
meki ne živciraj se, to je normalno, zna se dogoditi. vi sada kucate udvoje :-D:-D
bbella dobro došla i što prije se pridružila valu naših trudnica :-)
hvala na dobrodošlici :-)
inače.. koliko dugo treba čekati da Mirna odgovori na mail... ja sam joj jutros oko 8 poslala...
Rominka, želim vam sretan put, i da se vratite u većem broju nego što idete ;-) Bit ćeš još jedna u nizu lijepih trudnica :-)
Meki čuvaj se, bit će dobro :-) Nemogu ni zamisliti koliko je predivan osjećaj čuti maleno srce :heart: Nadam se doživjeti to :-)
meki, reći će ti trudnice na topicu mpo trudnoća da je 5+1 prerano za srce, bude na slijedećem uzv....
BBella, odgovori stižu tako različito da im nismo ušli u trag o čemu ovisi brzina ili sporost:-), ne očekuj danas odgovor sigurno...(inače nam je Mirna prije bila brža, a sad zna malo okasnit, iako-curama koje su u postupku odgovara odmah)
Meki samo bez zivciranja i sa puno odmaranja! Bit ce to sve dobro!!
Rominka sretan put i puno srece ti zelim!! U pravim si rukama!!!
Cure meni je ostalo 2 gonala pa poklanjam!!
Ako kome treba nek mi se javi na pp !!!
Druga ß je 5583,1..ne duplira se baš pravilno ali nadam se da će biti u redu ipak nije tako veliko odstupanje..(prva je bila 3373,9)
Rominka želim ti sretan put i dobre rezultate!!!!!
mare rekla sam sve dr.L a ona je rekla da je to dobro da se već tako vidi srćeko i pravilno razvija...nadam se da je u pravu...svako kaže drugačije ali ipak dr.L najviše vjerujem....
ajme, meki, sorry, ja sam danas u žurbi na brzinu pročitala da nije bilo srčeka, sorrrrrry, i bravo! (veće bete se malo sporije duplaju, sve je to super!!!)
počeo smeđi iscjedak
linać, i trudnice ga imale, aj pliz sutra test!
lina pomalo, slušaj mare što ti kaže :-)
danas se pokazalo 6 folikula, od 20, 17, 2x15, i jedan od 14 te više malih od 11 mm. ipak, dr.l mi opet produžava menopure (grrrrr.....- sreća pa imam dobrog anđela koji mi pomaže u nabavci) i u nedjelju navečer moramo biti u pfc na uzv kod dr. i onda štoperica. kaže da je malo iznenađena reakcijom, da je ona očekivala malo bolje, ali da je sve u svemu zadovoljna. ništa u ovom pokušaju dolaska do dragocijenih js ne ide glatko, zato će rezulatat biti veeelikaaaaa beeeeetaaaa 8-) trbuh mi je ko nogometn lopta, jel' to normalno? ah, da, endometrij mi je 12 - je to u redu?
Linalena drzim fige!!!!!! Samo skulirano! Vise puta sam cula za smedji iscjedak,il lagano krvarenje!!
Sreeeeeetnooooooooo!!
Rominka i meni su se samo problemi pojavljivali a na kraju je dobro zavrsilo! Zasad! Tak ce i tebi:-)))
Meki vec sa 5+1 se culo srce? Suuuupeeerrrrr!!!!!! Jel se to racuna od zadnje menge,punkcije ili kako?
Sad samo neka ide sve kako treba dalje:-))))
ok, sutra putujemo :-D nadam se da će biti uspješno, da će biti koja js i da će dobro reagirati....
Sretan put romika!! Da sve dobro zavrsi!!! I javljaj novosti ako budes imala priliku!
Đurđa, terminušo, čestitam!
:-)
Cure, vama svima puno vibrica za uspjeh i sretne nastavke trudnoća.
:-)
Rominka sretan put i puno uspjeha u Pragu!!
I ovdje cemo cestitati Đurđi na najsretnijem trenutku u zivotu... i koja nam je Cehinja sad na redu???Jel Hop?
Lina samo hrabro~~~~~~~~~~!!!
Curke molim pomoc koje se kuze znaci prva beta 29.02. 875,4 a druga 02.03. 2147 jel se to dobro poduplalo??
Bas mi dosao sad nalaz
tratinček, naša draga đurđa, koja je jučer rodila, je imala tako veće duplanje od 100% ko ti, ja ću ti čestitati još jednom!
Hvala ti mare! Ti si bas dobra vila ima te gdje god treba! Hvala ti!
Nekad mislim da sam dosadna al isto nam je svima..od otkrivanja problema se jako bojim svega..i onda me svasta zanima jer strah je veliki...
Durdja draga iskrene cestitke za malog andjela!!!
Cure zelim nam svima da dozivimo tu srecu!!!!!
Čestitke đurđi na rođenju njezine srećice i zasluženoj sreći :heart:
Predivne, predivne vijesti !!!!!!!!!!!
Linalena jel sve ok?
Hvala vam...
Da linalena gdje si nam????
Jel sve u redu?????
Đurđa čestitam na bebaču, puno puno sreće, mira i ljubavi
Tratinčice prekrasna beta, sada se već i kod sigurno može nešto i vidjeti , kada ćeš na UZV???
Hvala svima na pitanjima i vibricama, traje i dalje, onak kako kada ali danas sam dobila strašan poriv za čišćenje, pravi PMS
Tako da malo glancam, pa drmnem normabel i utrić, pa šizim, i tako uokrug
znam znam reći ćete TEST, al sam kukavica, pokušavam se kulirati do ponedjeljka
neću se još rastrojiti ali uff sljedeći tjedan ne garantiram, no imam bolovanje do utorka a u srijedu ne radim tak da ću se i skupiti do tada
pusa svima
i Rominka, sretnoooo
U srijedu mi je ultrazvuk! Nadam se da cemo nesto vidjeti da budem svjesnija!
Linalena Kakav pms! Nemas ti pms!!!
Nece menga doci!!!!!!
mene čitavo vrijeme zapravo zbunjuje moja reakcija, dobra reakcija al ipak ja imam godina na grbači
stvarno je čudo da ih imam toliko, a sada se u Pragu najbolje vidjela kvaliteta
đurđa čestitam!!!!:-D
linalena i ja sam ga imala i sad ga imam tu i tamo....to je normalno...
trantincice nisam ni ja imala pojma ali su svi dr.potvrdili da se računa od prvog dana zadnje menstruacije..ne brini..
cure pomoć,
u potrebnim nalazima za prag je i internistički nalaz-
sad mi recite dali moram isključivo kod internista ili može i anasteziolog?
gdje ste vi bile?
Ja sam kod interniste bila.mislim da ti treba internisticki pregled i onda u pragu anesteziolog pregleda papire prije punkcije.
ja sam imala samo nalaz EKG i krvnu sliku, nisam bila kod interniste i sve je bilo OK
Meni je danas uff koji ono 48dc, tako da se kod mene sigurno ne bi moglo tako računati (još nemamo ni +) jer bi to bilo koliko 7tjedana 8-)
evo ga...sve je spakirano, posljednji menopur mi je dan, okupana, mirisna i spremna za spavanje. ipak ne nosimo laptop, ali naći ću način za javiti se :-)
svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a sad adiooooo :-D
uživajte i prepustite se, biti će super
a mi jedva čekamo vaše novosti
probajte zamoliti Mirnu da vam da malo na komp, poslovno kao
Rominka, puno , puno sreće vam želim! Konačno je stigao i taj dan, mogu misliti kako ste uzbuđeni!!!
Sretno svima koji danas putuju ili su vec otputovali!;-):klap: