tratincice pa cestitka od srca.imas bingo..........to je ljepa beta...sad uzivanje u trudnoci ti zelim!!!!
tratincice pa cestitka od srca.imas bingo..........to je ljepa beta...sad uzivanje u trudnoci ti zelim!!!!
Tratincice cestitam i ja iz prikrajka,beta je sjajna!!!!Sad neka se i druge cure pridruze sa svojim dobrim rezultatima kao potvrda
pravog plodnog praskog proljeca!!(hehe 5P rekli bismo)
Hvala cure....
Hvala PFC!!! Zbilja su carobnjaci!!!
Rominka, pa daj pitaj Riječanke-na Potpomognuta u Rijeci-da ti bar posude ako neko ima pa vratiš...
imam i ja svog anđela - OKNPhvala ti malo je reći
mare, uspjeli smo doći do 2 bočice![]()
ne, nikako ne može sve teći glatko.........moj dragi ne može dobiti bolovanje jer nismo u braku i dr. mu na temelju mojih doznaka ne želi dati bolovanje??? zna li netko kakva je procedura oko toga?
Zasto ne trazi bolovanje za bilo sta drugo!? Ja sam bila 12 dana zbog " ledja"
zato jer ima zadrtu doktoricu koja radi probleme oko svega. sad sam zvala mirnu da mi pošalje protokol na naša imena pa da vidimo hoće li to proći. potvrdu od ginekologa koju sam ja dobila je ostala kod dr. opće prakse jer njoj treba i na temelju nje sam dobila bolovanje. međutim, on na mene, tj. nas ne može dobiti jer nismo u braku i to me ljuti sada. a na vv smo mogli ići zajedno i ja sam mogla dobiti bolovanje - glupost...
Ne znam sta bi rekla,valjda cete rijesiti taj problem!!! Iskemijajte nesto
tratincice čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam danas od Mirne dobila protokol (u planu je postupak u 6., 7. ili 8. mjesecu).
protokol je: menopur (7 dana po 4 ampule dnevno) i orgalutran (4 dana po 1 ampula).
zna li tko kako mogu doći do toga da mi hzzo pokrije trošak lijekova?
hvala puno!!!
od njih ili ćeš dobiti sve ili ništa. nama nisu odobrili, pa sve plaćamo sami. sreća što sam preko rode i bete došla do lijekova pa je trošak bio daleko manji nego bi inače bio. želim ti svu sreću sa hzzo. jesi li predala zahtjev?
tratincice, čestitam i tebi i tm!!!!!!!!!!!!!
o bom....napokon je sve riješeno....nadam se da više ništa neće krenuti naopako....napokon smo uspjeli doktorici objasniti da moj ginekolog ne piše mm bolovanje već ona. sutra ćemo dobiti papire, za vikend putujemo. a sad ipak jedna lijepa stvar - išla sam promijeniti datum rezervacije hotela i ispadne nas još jeftinije nego prije i to za 50 eura....bar nešto lijepo za kraj dana...
Sve ce to ispasti super na kraju Rominka! U pfc cuda cine))))))
joj tratinčice nadam se da će sve proći ok. nakon svih smetnji i pomutnji nek čarobiraju![]()
mare, znamo mi to, ali kad doktor neće ili ne želi obavljati svoj posao, pa ,mu je lakše reći vi niste u bračnoj zajednici onda to je sve jasno. inače ta naša izvanbračna zajednica egzistira još malo pa desetljeće i to zajedničkog života. na kraju nas je zvala dva puta doma da neka donesem potvrdu, rukom pisanu od ginekologa jer joj ona printana ne vrijedi ...pojela mi živaca jučer za ništa, a samo da je čitala šifre bolovanja sve bi joj bilo jasno. no nek je svo zlo u njoj i jučerašnjem danudok ne krenemo i stignemo u prag ne vjerujem, očekujem još klipova pod nogama
Romi, mijenjaj doktora! I sretno do neba na putu, i dalje!!!!!!
evo i mene na ovoj temi...
dosta mi je iščekivanja novog zakona i gubljenja vremena... umorna sam od naših političara i "struke"
poslala sam Mirni u PFC mail pa sad čekam odgovor i onda ću vidjeti što i kako dalje![]()
BBella, dobro došla u veselo društvo, i još brže ošla u NMK i sretna se vratila!
Suborke moje drage ja sam jutros opet prokrvarila i opet se HVALA BOGU smirilo i na UZV se danas vidi ŽV i otkucaji malog!!!!jooooj ......sva sam zbunjena,sad mi je 5+1....ovo sve će me izluditi..zvala sam dr.L i ona kaže da pojačam estrofem za 1 tbl,izbacim aspirin i uzimam vitamin c...i da se to kod puno žena zna tako događati u prva 3 mj...pozzz
meki ne živciraj se, to je normalno, zna se dogoditi. vi sada kucate udvoje![]()
bbella dobro došla i što prije se pridružila valu naših trudnica![]()
hvala na dobrodošlici
inače.. koliko dugo treba čekati da Mirna odgovori na mail... ja sam joj jutros oko 8 poslala...
Rominka, želim vam sretan put, i da se vratite u većem broju nego što ideteBit ćeš još jedna u nizu lijepih trudnica
Meki čuvaj se, bit će dobroNemogu ni zamisliti koliko je predivan osjećaj čuti maleno srce
Nadam se doživjeti to
![]()
meki, reći će ti trudnice na topicu mpo trudnoća da je 5+1 prerano za srce, bude na slijedećem uzv....
BBella, odgovori stižu tako različito da im nismo ušli u trag o čemu ovisi brzina ili sporost, ne očekuj danas odgovor sigurno...(inače nam je Mirna prije bila brža, a sad zna malo okasnit, iako-curama koje su u postupku odgovara odmah)
Meki samo bez zivciranja i sa puno odmaranja! Bit ce to sve dobro!!
Rominka sretan put i puno srece ti zelim!! U pravim si rukama!!!
Cure meni je ostalo 2 gonala pa poklanjam!!
Ako kome treba nek mi se javi na pp !!!
Druga ß je 5583,1..ne duplira se baš pravilno ali nadam se da će biti u redu ipak nije tako veliko odstupanje..(prva je bila 3373,9)
Rominka želim ti sretan put i dobre rezultate!!!!!
mare rekla sam sve dr.L a ona je rekla da je to dobro da se već tako vidi srćeko i pravilno razvija...nadam se da je u pravu...svako kaže drugačije ali ipak dr.L najviše vjerujem....
ajme, meki, sorry, ja sam danas u žurbi na brzinu pročitala da nije bilo srčeka, sorrrrrry, i bravo! (veće bete se malo sporije duplaju, sve je to super!!!)
linać, i trudnice ga imale, aj pliz sutra test!
lina pomalo, slušaj mare što ti kaže
danas se pokazalo 6 folikula, od 20, 17, 2x15, i jedan od 14 te više malih od 11 mm. ipak, dr.l mi opet produžava menopure (grrrrr.....- sreća pa imam dobrog anđela koji mi pomaže u nabavci) i u nedjelju navečer moramo biti u pfc na uzv kod dr. i onda štoperica. kaže da je malo iznenađena reakcijom, da je ona očekivala malo bolje, ali da je sve u svemu zadovoljna. ništa u ovom pokušaju dolaska do dragocijenih js ne ide glatko, zato će rezulatat biti veeelikaaaaa beeeeetaaaatrbuh mi je ko nogometn lopta, jel' to normalno? ah, da, endometrij mi je 12 - je to u redu?
Linalena drzim fige!!!!!! Samo skulirano! Vise puta sam cula za smedji iscjedak,il lagano krvarenje!!
Sreeeeeetnooooooooo!!
Rominka i meni su se samo problemi pojavljivali a na kraju je dobro zavrsilo! Zasad! Tak ce i tebi))
Meki vec sa 5+1 se culo srce? Suuuupeeerrrrr!!!!!! Jel se to racuna od zadnje menge,punkcije ili kako?
Sad samo neka ide sve kako treba dalje)))
ok, sutra putujemonadam se da će biti uspješno, da će biti koja js i da će dobro reagirati....
Sretan put romika!! Da sve dobro zavrsi!!! I javljaj novosti ako budes imala priliku!
Đurđa, terminušo, čestitam!
Cure, vama svima puno vibrica za uspjeh i sretne nastavke trudnoća.
![]()
Rominka sretan put i puno uspjeha u Pragu!!
I ovdje cemo cestitati Đurđi na najsretnijem trenutku u zivotu... i koja nam je Cehinja sad na redu???Jel Hop?
Lina samo hrabro~~~~~~~~~~!!!
Curke molim pomoc koje se kuze znaci prva beta 29.02. 875,4 a druga 02.03. 2147 jel se to dobro poduplalo??
Bas mi dosao sad nalaz
tratinček, naša draga đurđa, koja je jučer rodila, je imala tako veće duplanje od 100% ko ti, ja ću ti čestitati još jednom!
Hvala ti mare! Ti si bas dobra vila ima te gdje god treba! Hvala ti!
Nekad mislim da sam dosadna al isto nam je svima..od otkrivanja problema se jako bojim svega..i onda me svasta zanima jer strah je veliki...
Durdja draga iskrene cestitke za malog andjela!!!
Cure zelim nam svima da dozivimo tu srecu!!!!!
Čestitke đurđi na rođenju njezine srećice i zasluženoj sreći
Predivne, predivne vijesti !!!!!!!!!!!
Hvala vam...
Da linalena gdje si nam????
Jel sve u redu?????
Đurđa čestitam na bebaču, puno puno sreće, mira i ljubavi
Tratinčice prekrasna beta, sada se već i kod sigurno može nešto i vidjeti , kada ćeš na UZV???
Hvala svima na pitanjima i vibricama, traje i dalje, onak kako kada ali danas sam dobila strašan poriv za čišćenje, pravi PMS
Tako da malo glancam, pa drmnem normabel i utrić, pa šizim, i tako uokrug
znam znam reći ćete TEST, al sam kukavica, pokušavam se kulirati do ponedjeljka
neću se još rastrojiti ali uff sljedeći tjedan ne garantiram, no imam bolovanje do utorka a u srijedu ne radim tak da ću se i skupiti do tada
pusa svima
i Rominka, sretnoooo