kako znaš da mu se diže želudac?a djeca koja imaju dudu su onda malo priglupa kad ne kuže da iz nje ništa ne curi?!Citiraj:
lusilu prvotno napisa
Printable View
kako znaš da mu se diže želudac?a djeca koja imaju dudu su onda malo priglupa kad ne kuže da iz nje ništa ne curi?!Citiraj:
lusilu prvotno napisa
ovakvim postom nećeš ništa postić osim prepirke, a osim toga to je već raspravljeno.Citiraj:
w latka prvotno napisa
ako ti smeta, a razumijem zašto ti smeta, možeš lijepo reć da ti smeta, ne moraš flejmat.
kako znas da se bebi dize zeludac na dudu? - imas osjecaj da ce svaki cas povratiti ako ju ne izbaci iz usta, doslovce. ne kuzim sto te cudi?
štae ovo :lol: jugo? :D
da, ide se sklupčati, raširi oči jako, izbacuje je van, plazi jezik i proizvodi zvuk kao da će povratiti i traje 10tak sekundi
netko se našao uvrijeđenim? zašto za boga miloga :?
još u rodilištu mi je sestra rekla: mali ti je gladuš....pa se na to odnosilo -ne curi ništa iz nje
tko je spomenuo bebe koje vole varalicu?
čudi me jer moje dijete to ne radi,kao i sve druge bebe koje poznajem.ok,vjerovatno još nisam upoznala bebu koja tokiko nevoli dudu da joj se diže želudac.neču se svađati i ako sam koga uvrijedili,vjerujet mi nije mi bila namjera!o ovoj tem neču više raspravljati,kormilo prepuštam ostalim forumašicama!još jednom sorry i pozdrav! :saint: