Super, baš ćemo otići pogledati. Gledali smo Priče o vodi i nije trepnula, baš je sa zanimanjem pratila, pa sam sad u potrazi za još predstava za ovako male.
Printable View
Super, baš ćemo otići pogledati. Gledali smo Priče o vodi i nije trepnula, baš je sa zanimanjem pratila, pa sam sad u potrazi za još predstava za ovako male.
Boje duge je i nama super sjela. Ovu nedjelju smo opet u Tantanu, igra Svarog sa svojom "ludom" predstavom Avijonko se ženi (http://tantan-kutak.com/kazaliste.html ), to ne sumnjam da će nam biti super :-D za razliku od Medvjeda i vjeverice s one dvije ženskice :evil:
Dali se u Dubravi plaća ulaznica i za ovako malo dijete od 1,5g i koja je cijena ulaznice?
Ne, možeš s platiti jednu od 25 kn (toliko je bila zadnji puta, početkom listopada) i onda ti sjedi u krilu.
Ili češće ti sjediš na podu s njim.
Moj sad zahtjeva da on sjedi na stolcu, a ja na podu. ::lol:
Znači ti i klinac od 1.5 plaćate 1 kartu (25 kn ali provjeri da nisu digli)
Izložba vile i vilenjaci Artusi postavljena je u izloženom prostoru Hrvatske pošte, Jurišićeva 13.
Izložba će biti otvorena za posjetitelje do 10. prosinca 2011.,
radnim danom od 8,00 do 20,00 sati i
subotom od 8,00 do 13,00 sati.
Ulaz je besplatan.
LINK: http://www.posta.hr/main.aspx?id=2386
Preporučam!
mašnica, ovo je thread o kazalištima!
plz nemoj spamat.
Nimrod, naj se srditi na mašnicu :) !
Nije ona ni najmanje žena od spamanja - inf.o izložbi je, sigurna sam,
stavila ovdje u najboljoj namjeri :) !
Mi smo isto prošli vikend bili prvi put u kazalištu. V 2,5 godine i gledali smo Priču o oblaku.
Evo je danas još spominje predstavu i koristi u razgovorima doživljaje djeteta iz đungle, pustinje, snjeg, a i tramvaje jer smo se poslje vozili u tramvaju. Krasan doživljaj. Već sam rezervirala karte za Ovcu...
Svi klinci su uživali, a moram priznati i ja- tako svakodnevna tema o kojoj ni ne razmišljamo.
Evo iz prve ruke, friško s Čarobne frule u lutkarskom.
Elem, dobro je. Nije za mališe.
Jako zgodno povezuje scenu, lutke i operu. Čak se i priča lako prati.
Zamjerke su marginalne, ali evo redom: lutka Kraljice noći je pljunuti Homer Simpson, reflektorima su vitlali bez veze (valjda se majstor rasvjete prehladio) i naduvali smo se scenskog dima.
Sve ostalo je bilo super.
Igra još sutra, a potom tek za godinu dana.
Nimrod, stavila sam informativno jer tema IZLOŽBE ne postoji, a može se i naslov promijeniti, tj. dodati...
Zanimljivo je za djecu pa stavljam...
Plaća li se u ZKL-u ulaznica i za dijete (sitnicu ispod tri godine) i je li tko gledao Tri praščića?
11.12. bespaltno Boje duge u Garden Mallu u 16h
mi ćemo ići jer u trg. centru nije mrak :)
nije se bojala mraka u kazalištu sve do jedne predstave u Trešnji, sad tražimo manje mračna kazališta :)
U ZKL-u se ne plaća ako dijete sjedi tebi u krilu (nikad ne kompliciraju oko toga). Tri praščića su OK predstava, bez ekscesa.
ima još koja predstava koju ne zamračuju?
:lol: Mi smo tom predstavom oduševljeni i koliko sam primjetila dječica su rado sudjelovala, smijali su se, zapravo je čitava predstava poprilično interaktivna. Bit je u tome da avijonko traži ženu i nailazi na kravu, mačku, ribicu...svima se dodvorava ali niti njemu neka paše niti on njima paše sve dok mu ne dođe helikopetrica...
Tina55 u tantanu ti se ne zamračuje jer to i nije baš neko kazalište već igraonica u kojoj se izvode predstave. Od iduće nedjelje su predstave s Djedom Mrazom, ne znam da li još ima karata...
Mi pogledali Ovcu za cijeli život, nije baš za skroz male, ali i piše da je za 4+.
Puno pjesme, Čuček odličan (mami), malcu ipak najbolji dio Sv. Nikola tj. dar nakon predstave:mrgreen:
Mi doma imamo klub obožavatelja g. Čučeka :lol:
danas preko grupne kupovine popust na prigodnu predstavu
http://www.uhvatival.hr/ponuda/550/o
je li netko bio gledati ruzno pace u zkm-u? za koju je dob ta predstava?
Frendovi su nas zvali na ovu predstavu Dan iz snova. Je li netko bio, čuo, može preporuka? http://www.facebook.com/photo.php?fb...686490&sk=wall
Oni su čuli za to po preporuci, ali bih cijenila više informacija ako je tko gledao. Zvuči totalno zabavno, kao o jutarnjem kaosu prije vrtića i škole i to, ali me zanima jeste li čuli nešto konkretnije?
Ne, ovo je to kazalište, ali je presstava za djecu, idu po školama. Čula sam da je tema ono ludilo prije vrtića i škole, psremanje i to... ali osim tih frendova nisam čula ništa, niti oni točno ne znanju je li bučno, nije, za koju je dob...
Pinokio u Tvornici lutaka, meni malo zbrda zdola, ali je malom bilo jako smiješno. To im je bila gostujuća predstava ali ju se, čini mi se, u Gorici može pogledati.
http://kazalistedubrava.hr/u-nedjelju-gledajte-mala-djeca-veliki-ljudi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campai gn=Feed%3A+NarodnoSveuiliteDubrava%2FDjejeKazalite Dubrava+%28Dje%C4%8Dje+kazali%C5%A1te+Dubrava%29
Ovo je jako zgodna predstava za stariju djecu (minimalno +7), a vrlo je duhovita i za odrasle.
Ježeva kućica u ZKM da li znate koliko traje i da li je za uzrast 3 godine?
Na stranicama ZKM-a ništa ne piše.
Može biti i za 3 godine ako se djetetu prepriča slikovnica. Mislim da je trajanje standardno, do sat vremena.
Evo mi smo se odlučili da ipak idemo gledati, pošto im teta u vrtiću ponekad tu priču pušta za uspavljivanje.
Javim dojmove malca :-)
mi smo gledali Dobricu Dabra, baš je lijepa predstava i prikladna je i za malene
ja bi danas otisla na Ogledalce, ogledalce u Dubravi