Mi pogledali Ovcu za cijeli život, nije baš za skroz male, ali i piše da je za 4+.
Puno pjesme, Čuček odličan (mami), malcu ipak najbolji dio Sv. Nikola tj. dar nakon predstave![]()
Mi pogledali Ovcu za cijeli život, nije baš za skroz male, ali i piše da je za 4+.
Puno pjesme, Čuček odličan (mami), malcu ipak najbolji dio Sv. Nikola tj. dar nakon predstave![]()
danas preko grupne kupovine popust na prigodnu predstavu
http://www.uhvatival.hr/ponuda/550/o
je li netko bio gledati ruzno pace u zkm-u? za koju je dob ta predstava?
Frendovi su nas zvali na ovu predstavu Dan iz snova. Je li netko bio, čuo, može preporuka? http://www.facebook.com/photo.php?fb...686490&sk=wall
Oni su čuli za to po preporuci, ali bih cijenila više informacija ako je tko gledao. Zvuči totalno zabavno, kao o jutarnjem kaosu prije vrtića i škole i to, ali me zanima jeste li čuli nešto konkretnije?
Ne, ovo je to kazalište, ali je presstava za djecu, idu po školama. Čula sam da je tema ono ludilo prije vrtića i škole, psremanje i to... ali osim tih frendova nisam čula ništa, niti oni točno ne znanju je li bučno, nije, za koju je dob...
Pinokio u Tvornici lutaka, meni malo zbrda zdola, ali je malom bilo jako smiješno. To im je bila gostujuća predstava ali ju se, čini mi se, u Gorici može pogledati.
http://kazalistedubrava.hr/u-nedjelju-gledajte-mala-djeca-veliki-ljudi/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campai gn=Feed%3A+NarodnoSveuiliteDubrava%2FDjejeKazalite Dubrava+%28Dje%C4%8Dje+kazali%C5%A1te+Dubrava%29
Ovo je jako zgodna predstava za stariju djecu (minimalno +7), a vrlo je duhovita i za odrasle.
Ježeva kućica u ZKM da li znate koliko traje i da li je za uzrast 3 godine?
Na stranicama ZKM-a ništa ne piše.
Može biti i za 3 godine ako se djetetu prepriča slikovnica. Mislim da je trajanje standardno, do sat vremena.
Evo mi smo se odlučili da ipak idemo gledati, pošto im teta u vrtiću ponekad tu priču pušta za uspavljivanje.
Javim dojmove malca![]()
mi smo gledali Dobricu Dabra, baš je lijepa predstava i prikladna je i za malene
ja bi danas otisla na Ogledalce, ogledalce u Dubravi
i ja izbjegavam kazališta koja imaju tako napuhane karte, jer ima super predstava, čak i boljih za duplo nižu cijenu
U ZKL ima Ježeva kućica za koju su mi rekli da je primjerena za dvogodišnjaka.
Mislim da Ježeva kućica nije za dvogodišnjaka, mislim da ju neće razumjeti i da bi mogla biti lagano dosadna za tako mali uzrast.
Koje kazalište i/ili predstavu da pogledam s curicom od dvije godine? Mislila sam ići u Malu scenu, ali vidim da su preskupi...
Roda i lisac (4+), Mala scena, super predstava, a Čuček je fenomenalan
dajte mi pls preporuku za predstavu za dečka od 2,5 godine, a da su na repertoaru trenutno.
išli smo u Malu scenu na Priču o vodi zadnje i bila nam je OK, ali bi možda išli na nešto drugačije sada
Pogledaj u ZKL, Trešnji i Maloj sceni predstave s oznakom 3+ . Ja bih djeci dok su bile tako male prije predstave uvijek pročitala par puta slikovnicu (napr. Tri praščića, Ivica i Marica, Miffy...) ili bar prepričala sadržaj da znaju o čemu se radi.
Sutra kreće Naj, naj, naj festival s besplatnim predstavama u nekoliko kazališta
http://www.zar-ptica.hr/hrv/program.asp#
po ulaznice se dolazi sat vremena prije predstave.
mi smo bili na Miffy s kumom i njenom malom, i bilo je super, samo je za ove malce (2,5g) sat vremena malo predugo - 45 minuta bi bilo idealno (no nakon toga keksi spašavaju stvar)
Ja bila s Julijom na MIffy kad je imala 1,5 godinu i bili smo pune tri minute jer se bojala i užasno plakala. Inače znam da druga djeca njene dobi uživaju. Probat ćemo ponovno sad negdje. Bile smo još na Priči o kotaču i priči o oblaku oboje nam se svidjelo (malo je možda bolja priča o oblaku) Također smo bile na predstavi Boje duge - koja isto za dosta malu djecu i to je bilo super. Mislim da je ta predstava u onom narodnom kazalištu Dubrava (definitivno preporučamo). Nismo bile, ali čula sam da su tri praščića u ZKL super čak i za dvogodišnjake. A inače idemo 22.4. u Lisniski na Zagrebačke mališane pa ćemo vidjet kako će to proć. Julija sad ima 2. godine.
Ne znam kakva iskustva imaju drugi, mi smo danas izvisili za "Emila i detektive". Naime, po ulaznice se ne dolazi sat vremena prije predstave nego tko zna koliko vremena prije, pa se čeka dok se blagajna otvori. Mi smo naivno išli po karte sat vremena prije predstave, i red je već vijugao oko kazališta. Naravno da karte nismo dočekali![]()
I mi smo došli "na vrijeme" nekakvih sat vremena ranije i čekali uzalud u nevjerojatno dugom redu i izvisili, ali smo uspjeli užicati kartu od jednog dobrog tate i poslati malca na predstavu.
Nikada se ne smije odustati. Do sada smo uvijek nekako upali u kazalište. Makar na pomoćna sjedala, ali uvijek.
nama se svidio hip hop mjuzikl Ježeva kućica od karlovačkog Zorin doma, pa ako negdje gostuje, preporučam![]()
na stranici zkl-a ne piše za koju je dob Ježeva kućica. Je li tko gledao?
mi smo gledali sa 4 g, nisam sigurna da je sve polovio, ali ima puno pjesme i svidjelo mu se
Evo jedna predstava za klince 9+ godina + povoljna ... Slučajno vidjela info nisam gledala pa ne mogu preporučiti
http://www.megapopust.hr/50-popusta-...-umjesto-30-kn
Mi smo ovu sezonu otvorili sa Školom za superjunake u zkl, poučna,duhovita,zabavna, smiješna, piše da je za 3+, ali mislim da ipak za malo veće, moj ima 5 i skoro da je ulovio poantu priče.
Da li uskoro bude kakav koncert Zagrebačkih mališana, Klinci s ribnjaka i sl.?
Možete mi preporučiti koju predstavu za dvogodišnjaka za pogledati u Zg?
Hvala
jel počela sezona u Zapruđu?
Našla sam na web-u! Nastup Zagrebačkih mališana u sklopu Sajma beba u Areni Zagreb, 23.9. u 11:30
Kažu da jest,
http://www.scena-ibm.hr/
Mi se spremamamo u Trešnju na I opet Miffy...to sam vodila gledati stariju dok sam bila trudna s mlađom (u predstavi i Miffyna mama rodi bebu), pa mi je baš bilo prigodno, a sad ću voditi J da vidi u živo ono što je "gledala" iz buše.
Inaće, meni su predstave u Maloj Sceni, sve do jedne odlične i prate dob djeteta, pogotovo su mi zgodne Priča o oblaku, kotaču i svijetlu, ali i Baukač-o strahu- objašnjava djeci čega se u stari bojimo kad smo sami...isplati se pogledati.