Majku mu, koliko neiskusnih trecerotki :lol:
Nek nam ovaj put bude savrseno i prirodno!
I koliko nas ceka trecu curicu :-D
Printable View
Majku mu, koliko neiskusnih trecerotki :lol:
Nek nam ovaj put bude savrseno i prirodno!
I koliko nas ceka trecu curicu :-D
Hehehe.....valjda jedan od rijetkih dogadjaja gdje je iskustvo nebitno jer je svaki put drugacija prica....dobro....ipak mislim da sam sad malo pametnija i vise toga znam i za vise toga bi se izborila tokom poroda......hm..hm.....il to ja tako zamisljam samo....
Cure:-D vladaju.......
rahela, i meni se ukocio isti glupi zivac :-(
bio mi je ukocen gotovo cijeli drugi trimestar....i evo ga sad opet
isvetica, meni je termin 22.1.
al ja se nadam da nece prije 16.1.- tak sam si nekak zacrtala :lol:
ma samo da sve bude kak bi trebalo biti, pa nek dodje ona kad hoce :-)
ja bas vesela sto su sve cure, a glupani oko mene komentiraju: ma nema veze, bitno da je zdravo
mislim, wtf?
pa kakve veze jesu sve decki ili sve cure??
al dobro, sad sam off topic...
I meni je na lijevoj strani :roll: Pomogne dosta kad dragi onako baš jako grubo izmasira ,al ne prolazi skroz i stalno smeta.. najgore mi je što mi je strašno teško onda spavati na lijevom boku, a na desnom imam žgaravicu.. ajme kako jedva čekam da se bacim na trbuh i zaspim na trbuhu!
Ginger isti glupani i oko mene-nevezano za temu al vec sam rekla ako mi jos netko rece sazaljivo "a dobro bitno da je zdravo il bit ce mozda cetvrto decko" poslat cu ga u pm.
I koliko vidim nase cure su isto godiste-sve tri!
Sto se tice tog zivca mene koci na desnoj strani.....nskon prvog poroda ta mi je strana sva bila ukocena......ovaj put je krenulo i prije poroda jeeejeeej!
Meni danas bas neki tezak dan ...i boli me povremeno onako kao menstrualni bolovi.......
Vi ste još super, meni prvo dijete a od par osoba doživjela žaljenje- a dobro, drugo ce bit curica.. Strašno..
Ode moj "čep" :lol:
Cijeli dan imam uz to i sukrvavi iscjedak i mensrtualne bolove sa kontrakcijama koje nisu u nekim pravilnim razmacima ali ima ih cijeli dan i bole...
Ajde iskusne mamice kad da očekujem the action ?!? Da se znam psihički pripremiti :lool:
eeeee Mucica, bio bi red da ti ides prije mene :-)
sretno draga, kad god krenulo
probaj se napapati i odmoriti
Apsu, ma daj?
Eto, baby i meni su to isto govorili
Valjda bi takvi bili "zadovoljni" kad bi bili blizanci, i to curica i decko
Ah...ljudi....
mucica ajd nek bude čim prije i brzo
ti buš rodila na bračaku?
Hvala :)
Da, idem na bračak! Baš mi je danas doktorica dežurna ali mislim da ipak nebu danas još ništa :-/
A ne želim doći prerano, ja bi samo uletila roditi, dakle idealno bi bilo da dođem barem 9 cm otvorena :lol:
Ginger idem prije tebe svakako ;) napapala se jesam, a i sad sam si sat i pol odčorila tak da sam ready :)
super ti si mi sad friška,kolko traže tam spavačica..ja sastavljam popis i moram polako počet kupovat kaj treb
Ja sam spakirala jednu za rađaonu i još dvije za poslije! Ako mi zatreba lako mi moji donesu još koju, ali nadam se da ćemo za 3 dana doma pa da mi neće ni trebati! Napišem ti ja na pp kaj sam sve spakirala ( po preporuci frendice koja je isto tamo nedavno rodila ) ako želiš :)
može,kad stigneš,ipak ja sad imam više vremena nego ti
kažu da Tens (struja) pomaže i da se smijemo elektricirati :mrgreen:
nisam probala jer sam lijena posuditi aparat
inače, meni je beba uglavnom nisko, pa ponekad kad se mrvu podigne, onda mi ne sjedi na živcu i onda je ok.
ali, sad se opet izgleda baš spustio i nalegao glavom na živac
ok. mi je kad ležim, uspijem se nekako namjestiti, ali okretanje u krevetu, sjedanje, ustajanje ili kad klince vežem u autu - e to mi je najgore, onda se rukama držim za krov auta i cijučem dok se izvlačim centimetar po centimetar
Ginger, tebi je cijelo vrijeme lijevi živac?
meni je prije bio desni i u prošlim trudnoćama, sad mi je ovo prvi put da je na lijevoj strani i totalno mi je čudno, na bol na desnoj strani sam nekako "navikla" :roll:
rahela, meni su prosli put bila oba zivca, al lijevi puno jace
i nista mi ne pomaze
Kaj vam je to bracak?
I ja sam mislila odose one na uranjeno ljetovanje kad su najavili zatopljenje :lol:
Samo da javim....rodila danas u 12:45
Dosla sam 5cm otvorena
Daleko od prirodnog...al sa super happy endom....
Eva 3980g i 54cm
ja bez epiziotomije i bez pucanja
zeza me mob....pa vise pisem kad dodjem doma
freya, ipak smo najsretnije s happy endom!!!
Čestitam na bebuljici, ne baš malenoj!
Dobrodošla Eva!!
Prijavim i ja menstrualnu bol...a nikad manje kontrakcija nisam imala do u nazad sedam dana. Prije sam brojala 20-30 u toku dana, laznjaka, a sad 2-3 dnevno. Lud zbunjenog...
I oko zavirivanja u gacice :-D i gledanja da nije sta krenulo, nasla sam.drugu svrhu mobilnog telefona...da ne probudim gospodina, ja fino "osvijetlim gospoju" sa telefonom,i izvidim stvar .... :-D
Pridruzujem se cestitkama <3
Evo da vam se i ja pridruzim s obzirom da sam u vrhu piramide za roditi :-) Meni je termin 10.1. i cekam ovaj put decka. Imam curicu koju sam rodila sa 36 tj zbog upale posteljice. Znaci do termina imam tj dana a noviteti koji mi se desavaju su isti kao i kod vas. Ponekad bol nalik menstrualnoj, lojacan dosta vodenast i svjetao iscjedak i pojava jako ostre boli kroz rodnicu kao da me probode igla. Malisa jako aktivan i dalje navecer ceste kontrakcije. Voljela bih roditi prije termina da ocuvam makar malo zivaca ali sex kao moguca metoda pocetka poroda me uopce ne privlaci :( sto se za mog muza ne bi moglo reci :-)
Cestitke freya na bebi i to big one......jesi u prijasnjim porodima rezana ili popucala? To je tako dobro kad mozzes sjesti normalno odmah poslije muka poroda.....
Eto mene s pregleda, bebač je ok, plodna voda dobra, ctg zabilježio trud preko 100 :o , ak su to jaki trudovi onda blago meni, samo me malo zabolilo :mrgreen:
Sacekaj jos malo :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Čestitam freya!
Nisam u stanju živjeti danas, peti dan zaredom imamo noćni bal vampira. Prvo se probudi jedna, pa plače, pa druga, pa plač, u pauzama pišam. Valjda ću se u rodilištu naspavati jer sam pomalo luda
freya cestitam na prinovi!
Evo da se i vama javim ;)
Rodila sam jutros u 9:50 :) sve je bilo super, došla sam 8 cm otvorena, za sat i 15 min je bila vani! Mila ima 3270 gr i 49 cm :) mm je skroz bio s nama :)