I ja sam mislila odose one na uranjeno ljetovanje kad su najavili zatopljenje![]()
Samo da javim....rodila danas u 12:45
Dosla sam 5cm otvorena
Daleko od prirodnog...al sa super happy endom....
Eva 3980g i 54cm
ja bez epiziotomije i bez pucanja
zeza me mob....pa vise pisem kad dodjem doma
freya, ipak smo najsretnije s happy endom!!!
Čestitam na bebuljici, ne baš malenoj!
Dobrodošla Eva!!
Prijavim i ja menstrualnu bol...a nikad manje kontrakcija nisam imala do u nazad sedam dana. Prije sam brojala 20-30 u toku dana, laznjaka, a sad 2-3 dnevno. Lud zbunjenog...
I oko zavirivanja u gacicei gledanja da nije sta krenulo, nasla sam.drugu svrhu mobilnog telefona...da ne probudim gospodina, ja fino "osvijetlim gospoju" sa telefonom,i izvidim stvar ....
![]()
Evo da vam se i ja pridruzim s obzirom da sam u vrhu piramide za roditiMeni je termin 10.1. i cekam ovaj put decka. Imam curicu koju sam rodila sa 36 tj zbog upale posteljice. Znaci do termina imam tj dana a noviteti koji mi se desavaju su isti kao i kod vas. Ponekad bol nalik menstrualnoj, lojacan dosta vodenast i svjetao iscjedak i pojava jako ostre boli kroz rodnicu kao da me probode igla. Malisa jako aktivan i dalje navecer ceste kontrakcije. Voljela bih roditi prije termina da ocuvam makar malo zivaca ali sex kao moguca metoda pocetka poroda me uopce ne privlaci
sto se za mog muza ne bi moglo reci
![]()
Cestitke freya na bebi i to big one......jesi u prijasnjim porodima rezana ili popucala? To je tako dobro kad mozzes sjesti normalno odmah poslije muka poroda.....
Eto mene s pregleda, bebač je ok, plodna voda dobra, ctg zabilježio trud preko 100, ak su to jaki trudovi onda blago meni, samo me malo zabolilo
![]()
Čestitam freya!
Nisam u stanju živjeti danas, peti dan zaredom imamo noćni bal vampira. Prvo se probudi jedna, pa plače, pa druga, pa plač, u pauzama pišam. Valjda ću se u rodilištu naspavati jer sam pomalo luda
Evo da se i vama javim
Rodila sam jutros u 9:50sve je bilo super, došla sam 8 cm otvorena, za sat i 15 min je bila vani! Mila ima 3270 gr i 49 cm
mm je skroz bio s nama
![]()
Bravo mucica! Savrseno. Ljubi bebicu i odmaraj.
Isvetica, pakuj se i pravac odmor u vilu medarevo. Ja sam ti na donjem katu.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Mucuca cestitke na bebici
S2000, pedijatrija? Nadam se da je sve u redu?
Mrvica zeza s vagom i papanjem, inace sve ok. I moram priznat da mi dobro doslo malo mira od starijeg. Doslovno pa odmorim malo.
Posljednje uređivanje od S2000 : 04.01.2014. at 17:02
Mucice, evo tek sad vidim da si rodila. Čestitke do neba!!!Danas je inače rođendan MM, zato se i javljam tek sad.
Freya, čestitke i na tvojoj princezi!!
A što je sa Apsu? Nisam uspjela popratiti.
Ja sam još u komadu.. Uhvatila me danas strasna energija, prevrnula sam stan naopacke, izribala radijatore (to je bitno jer sam potrosila 2 i pol sata na ciscenje neceg sto se ne vidi ali ja osjecam da je tamo), sve sam ulaštila i sad se nadam da sam se dovoljno gnjezdila i da cu snest jaje
![]()
Vodenjak pukao u 2, voda krvava , umrla sam od straha i krenula odmah u bolnicu.. Dosla otvorena 1 prst bez trudova, sad su na 3-4 minute, umirem, vec sam slaba i nadam se da necu jos dugo![]()
Zasto je voda krvava? Drz se, ide to ... jos malo i beba dolaziii
apsu super da je krenulo...
još malo i držat ćeš svog mišića...
javljaj šta bude...
Apsu
Nadam se da sad već držiš smotuljak u zagrljaju!!!
Ako ne, puuuuuuuuuno snage želim!!!
Moje maleno čudo je stiglo na ovaj svijet u 8.15, ima 3650g i imali smo skroz prirodan porod , ako zanemarimo epizotomijuljubim vas sve koje ste bile uz mene , idem se maziti
![]()
Ajme,6 sati porodaDivota!
Čestitke na bebi,samo se vi mazite![]()
A jeste brzi! Cestitke i mazi bebusku!
Cestitke Apsu...bome ste sve brze....da li jos netko krece?nema ginger vec duze da nije i ona krenula ...
Apsu cestitam!!!!!
Link za čestitarenje: http://forum.roda.hr/threads/83540-A...07#post2546907
Pa nitko nije otvorio cestitke za freyu7
Joj joj, odoh ja...