Curke, da se javim. Vidi se gv i zv, tockice jos nema. Navodno je t manja 10dana. Nakon prvotnog soka sam se skulirala, prebacila u svoj zen mod i cekam slijedeci pregled za dva tjedna kada cu ugledati svoje ❤ junacko
Printable View
Curke, da se javim. Vidi se gv i zv, tockice jos nema. Navodno je t manja 10dana. Nakon prvotnog soka sam se skulirala, prebacila u svoj zen mod i cekam slijedeci pregled za dva tjedna kada cu ugledati svoje ❤ junacko
Draga sta da ti JA sad kažem?? Necu nista jer sto god da kažem trebala bi prvo sebi rec a onda tebi.
Uključiti cu i tvoju mrvicu u misli i molitve i hej bit ce dobro!!! Kako je netko gore napisao trudne smo :)
Identičnu stvar sam čula. 10dana manja trudnoća, s tim da je meni rekla gv i začetak zumanjcane..
Moramo izdržat i ja se trudim to gledat ovako: trudnoca je u maternici, prvi korak riješen ;)
Ma, ne brinem se ja, bit ce to sve ok i kod mene i kod tebe, ovo je samo prokletstvo ranih pregleda :)
Evo ja sam danas napokon zavrsila sa svim pretragama i konzultacijama..
Dobila sam zeleno svjetlo za pokusati opet, sa mnom i M je sve uredu, al ovaj put se budem pikala u T zbog utvrdene trombofilije..nisam odusevljena ali bar znam sto me ceka..
Sad idem popit pivu :)
I veceras vec krecem u akciju :) pa kud puklo :)
Tanita, Dominik, :ghug:
LadyB... ajme super. Ajde da nazdravimo u to ime... :pivo:
Želiš li možda na listu?
Jutro cure, kafa, caj, druga kafa..., kako kome
LadyB, sretno!
Tanita, dominik, bravo za pozitivu, tako ce i biti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 4.6.2015. :coffee: :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :love::-D
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :gumi:
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Hej Haj...Evo samo da vas na brzinu pozdravim sve :bye:
Pozdrav, curke!
Vani je baš ugrijalo, napokon! Obožavam sunce, more, već smo u planovima za godišnji!
Ljubičice, ima li kakvih novosti, pozitivnih testića?
Ja sam imala sinoć malo napadaje paranoje, pa sam se opet danas probudila pozitivna! Toliko muke do trenutka kada ugledamo plusić, a kad ga ugledamo, tek tad počinu oni najgori strahovi i više nikad ne prestaju...eto što ti je biti majka :)
dominik, kako si ti?
Hej curke dobar dan, kakav predivan dan!!! Konačno u sandalice !!
Tanita iskreno, nisam bas najbolje , vec 3 dana imam jake mučnine, povraćam i stalno mi je slabo, brzo se umaram i zapusem, a i stalno me nešto boli i probada.. I da i ja imam paranoje i sva se preznojim.. Kako si ti? Ma sve cu s gustom preživjeti samo da sve bude ok..
Pozdrav curke ! Saljem vam puno slanih pusica iz Vodica :heart:
ankice, pa to se neka morska beba klepa :) Uživaj, draga!
dominik, kod mene sve kontra; simptoma 0, tu i tamo grčić u maternici, cicke osjetljive samo na dodir... i nemam opće apetita. Jedem na silu, a sve mi je onak, bezveze.
Tanita blago ti se! Mene stalno nešto zateže, boli, ma koma, zbog toga me jos vise panika lovi.
Samo se nadam da nisam prerano mozda od kiretaze zatrudnila..al ono, rekli su mi 4mj a prošlo je točno 6..
Cure, joj znam, uzurpiramo temu, širimo paniku, mislim ja prvenstveno :-/
Strah je vrag ..
Biserko blago ti se, mene strahh ići na more da se ne prehladim sad..ali na idućem pregledu cu pitati dr.
Dominikslatki i Tanita držite se cure i sretno do kraja...
Sve su to normalni osjećaji, i strah i panika, osluškivanje tijela...sve sam to i sama prošla (velika paničarka)
Oboružajte se pozitivnim mislima i ljudima i mazite buše...:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 5.6.2015. :coffee: :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Dobro jutro curke, kavicaaaa, bome danas sam ju skuhala tak' jaku da mogu vola ubit.. Jedva ju srčem. :lol:
Eto da prijavim da se napokon osjećam kako treba. Kao da nikad nisam bila na Hsg-u. I tako, počela ponovno piti duphastone, ali ima jedna kvaka..tako sam si dobro to 'natempirala' da ću taman dobiti m kad budem bila na moru. :gaah: i eto mi na.
Ja stižem s drugog pregleda, bebica lijepo reste, sad je 10+3 iako je trudnoća punih 11 jer je ovulacija malko kasnila.
Vide se ručice i nogice, pliva fino u svojoj vodici :-) Učinilo nam se da vidimo dečkića ali dr kaže da je još prerano da budemo 100% sigurni, tako da ćemo još malo pričekati.
Što se tiče kupanja, rekla mi je da slobodno mogu, ali da ne ulazim u more ako je temp ispod 24 stupnja. I naravno, da izbjegavam sunce kad je najjače.
Tlak je ok, svi nalazi su ok, čak sam i izgubila 3 kg (neću reći smršavila jer ne vidim gdje su nestale) za što sestra kaže da je zbog toga što jedem svako malo pomalo. Meni paše, dr kaže da je to sve normalno, dok se ja dobro osjećam da ne brinem...
Eto toliko od mene :-)
Mišica drago mi je da je sve dobro. Sad samo opušteno i uživaj u čarima trudnoće . ;-)
A zbog kila ne brini, brzo će one gore :mrgreen:
a to je toliko relativno,bitnija je temperaturna razlika more-van....
bolje da ti je napomenula da ne stojiš u mokrom kupaćem i da se gledaš kupat gdje nije baš prenapučeno/šporko....
ja sam bila jučer ujutro i nisam ušla jer je meni osobno izgledalo hladnjikavo,dan prije jesam....pa sad koliko je to točno stupnjeva,manje bitno...
na 2gi pregled idem u utorak, vrijeme mi je nevjerojatno proletilo, na dane i zaboravim na stanje....
Pozdrav, curke!
Ives, drago mi je da si se vratila u normalu. A na M gledaj da je samo još jedna manje do plusa ;)
zasad skulirana, čekamo izvješće sa drugog pregleda! Kako si, kako se osjećaš?
mišice, super za pregled i bebolina, ja sam 11 dana do drugog pregleda na kojem se veselim ugledati svoju mrvu!
btw, hvala vam svima na potpori i lijepim željama :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 6.6.2015. :mama:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Ajme vrućeg li dana! :drama:
ooleot, šiškica, *sunshine* - eto, sretno i nama u ljubičicama... :preskaceuze:
Spoting je tu , nema nade..
Počeli me prati čudni snovi :roll::-(
Prije nekoliko dana da sam izgubila bebicu na samom početku trudnoće a noćas sam sanjala neku maaalu dječicu ( kao da imaju pol kg) brat i sekica u nekom prihvatilištu .
Curica je odmah umrla a za dečka sam se počela brinuti i preživio je i odrastao u nekog zgodnog muškarca.:roll:
opet podsvjest nešt kuha!!!
Ajme šiškice..snovi su ti baš brrrrrr....
Eto šta ti je podsvjest...
Novi ciklus nova nada... samo hrabro ;)
Šiškica, i ja sam to sanjala preksinoć, da sam prokrvarila ful a bez ikakvih bolova i zovem ginića a on meni hladnokrvno: i što ćemo sad,ajde znala si da su velike šanse da se to dogodi na početku...sad samo bez previše drame i idući ciklus ideš opet u pokušaj! :-o
čudi me što to sanjam jer se stvarno preko dana ne opterećujem ali ono,nimalo.....
Tanita,meni su bile popodnevne mučnine,mogu reć bile jer evo zadnih par dana stvarno minimalno,nisam nijednom povratila tako da je to meni sve zanemarivo...
Pinku mi se više spava (neku sam večer zaspala na strunjači u sred vježbanja :lol:) i to je to, zato se i zaboravim u kojem sam stanju....
I prvu sam trudnoću bila ko' zmaj do zadnjeg dana pa se nadam reprizi...svakako odi javim update, ne mogu se još stavit u film trudnoće i postanja po trudničkim temama.....pogotovo jer su sve neke boljke,paranoje i crnjaci a ja sam stvarno sušta suprotnost....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 7.6.2015. :mama:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Eto mene i naše liste, s jutarnjom kavom i putnom torbom..odoh ja na more ... pozdrav curke :mama:
Ola, cure!
Ives, uzivaj na moru, ja se spremam iduci vikend!
Dominik, kad ti je pregled?
Zasad skulirana, svidja mi se tvoj stav, i sama sam takva! Pozitiva stvara pozitivu, nema mjesta crnjacima :)
Ljubicice, cekamo plusice!
Ives uživaj! Blago ti se!
Ja cu u četvrtak navečer ići na pregled.. Kad ideš ti tanita?
Ne znam kako cu izdržat, neizvjesnost ubija, a bome i mučnine, vec sam dva dana nesposobna za ista , doslovno nista nisam jela jer sve izbacim.. Prestrašno.. Al samo da bude ok.. Malo me brine sto se nije vidjela ni zumanjcana.. Nadam se da hoce :-/
Uuuu, dominik, tebi je bas gadno :( Da odes na hitnu ako to nejedenje traje vec dva dana? Meni je danas malo muka, ali to vise pripisujem vrucini nego T.
A cetvrtak ce brzo, draga. Ja mozda odem u petak, a mozda u iduci utorak, dvoumim se jos. Vise sam za opciju u utorak, tad bi se stvarno trebalo vidjeti sve. Drz' nam se!
dominikslatki sudeci po simptomima, mislim da ce sve biti ok :-)
cuvaj se dehidracije...
pišite sutra 2dc .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 8.6.2015. :mama:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
biserko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Curke moje lijep pozdrav iz prekrasnog i sunčanog Zadra! :mama:
Dominik, :fige: da popuste mučnine i da bude sve ok. Moraš sad puno tekućine piti.
Tanita, bome uživam..baš mi je to trebalo, jučer bili u Dubrovniku, danas došli u Zadar i tu ćemo biti par dana... pa doma. Kako ti izdržavaš ove vrućine? :coffee:
Šiškice :love2:
Cure, upravo sam se vratila s pregleda jer sam imala prestrašne ali PRESTRAŠNE mučnine, i obavljen mi je uzv i srce kuca i veliki je fazolić 7,7mm. !!!
I da , naručila me opet na pregled 19. , sta nije to malo too much pregleda? Ili se mozda boji zbog spontanog ..
Dominik moje mucnine su bile 24/7 i povracanje apsolutno svega sto sam pojela i popila..al nema neke velike pomoci kod tako intenzivnih mucnina..ako dode do dehidracije samo infuzija pomaze i to je to..
Nek si ti cula srceko :) i nek si sad bar malo mirnija :)
Ne znam zasto te opet narucila u tako kratkom roku ali mislim i ja da je to zbog prethodno izgubljene trudnoce...da ti valjda malo umiri strahove od ponavljanja i sl.. Ti samo brij pozitivu ;)
Super vijesti dominikslatki! Ne brini zbog pregleda. Ja sam ovaj put do 14 tt imala 8 pregleda. Sad me narucuje svako 4tjedna. Bitno je da je sve ok. Sad se lijepo opusti i uzivaj koliko ti mucnine dozvoljavaju.
Ribice hvala na lijepim željama !
Da, te mučnine su stvarno iscrpljujuće, danas mi je đumbir pomogao, ali odvratan je..
Malo me strah tih pregleda jer i danas poslije pregleda sam imala lagano grčeve..
Ives 1dc
Ovo je vec treća u mjesec dana :(
Sent from my iPhone using Tapatalk