Dominik to je ok za 5 tj.
Moja m opet zeza, prije tri dana spoting, jučer krv i od sinoć opet samo smeđe. E pa ide mi na onu stvar, oprostite na izražavanju al me baš iritira.
Dominik to je ok za 5 tj.
Moja m opet zeza, prije tri dana spoting, jučer krv i od sinoć opet samo smeđe. E pa ide mi na onu stvar, oprostite na izražavanju al me baš iritira.
To sve štima, znaš i samapokusaj ne pojest ruke do petka i nekako se zaokupi maksimalno..pokusavam se stavit u tvoju kozu i cak pomalo vjezbam zivce.. Al nemoj se propustiti veseliti koliko god si maksimalno uspijes dati
jer treba
Svi simptomi i uvz su bas kakvi i trebaju biti! Uzivaj u tome![]()
Definitivno, vjerujem da hoces!
Javim svakako sve jer i ja svojim iskustvom, kao sto su i meni, zelim pomoci nekome tko se nade u banani pa tapka u mraku za svakom informacijom.. Nekad je takav udarac procitati takve price na forumu ali nazalost one se dogadaju i sigurno pomazu svojim iskustvima onima koji ce se nazalost jednom i naci u takvoj situaciji.. Vjerujte mi sve korisne informacije su mi dale cure s foruma, doktori su bili ok ali za njih je to ipak statistika.. Bez cura koje su mi instant i spremno odgovarale ja sam u najkracem roku izbjegla mjesece agonije po pretragama, eto moram se pred svima zahvaliti jer sam zaista zahvalna na svakoj sekundi koju su potrosile da mi natipkaju svaki info, ja cu sad uciniti isto za neke druge
Ives hvala ti podrsci![]()
Znam sve, ali raspast cu se do petka .. Ne znam dal da idem betu opet vadit, dal da idem na 4d uzv? Ili da jednostavno prestanem. Ne znam, u šoku sam od mogućeg šoka ..
Dominik,to je sasvim ok,ne brini.nije ni preporucljivo Ici tako ano na uzv upravo jer se nista ne vidi.
Meni je prosli put bilo tako,samo gestacijski,pa za desetak dana plod,a nakon toga otkucaji.
Lady imaš pravo.
Cure odjavljujem se od svega do petka, necu vise nista citati ni kopati po netu, prestat cu buljit u sličicu i ignorirat cu simptome. Do petka. Nema smisla da se sad nerviram, sve je u Božjim rukama.
Sve vas volim i lady oooo da rado cu te tješiti , s guštom![]()
Dominikslatki prerano je da se vidi srčeko. Mene je naručivala tri puta dok nije čula srce. Ti dani su jako dugi ali moraš biti hrabra jer sad u tebi raste malo biće i ne smiješ biti nervozna. Sve će biti ok.
LadyB drago mi je da je na pregledu sve ok. Kakva ti je dijagnoza trombofilije? Meni je blaga trombofilija pa uzimam andol 50mg.
Ives sretno s klomićima.
Jutrooooo, kavica !
Dominik sve će iti super, razumljivo je da se brineš, ali zbog sebe se pokušaj opustit. Mene moj ginić niti u jednoj trufnoći nije htio primiti na uzv prije 7 tjedna, baš zbog toga da izbjegne se to da se nekaj ne vidi.
Mami znam, hvala..
Najviše me brine sto mi je prošli pon Beta bila ok za 5 tjedana, a jucer ona kaže da je 5tj, znaci ne štima jer je prošlo tjedan dana, evo to me brine.. Ma joj katastrofa, znam da panicarim vjerojatno bez veze, ali takva sam i sad cu se živa pojest, od jucer mi je takva muka da je to strasno..
Ribiceod šume ne vidim stablo. Moram prestat, sad je definitivno dosta.
Bit ce sve ok treba vremena.
Dominik, draga, pokusaj se smiriti i zamisljati iduci pregled i tockicu maluKad ti je bila O?
Posljednje uređivanje od Tanita14 : 02.06.2015. at 10:32
dominik nemoj se raspasti, biti će sve baš u redu. i ja sam bila sa 5 tjedana i vidjela se samo gest. vrećica. evo sada s 11 mi je beba mahala s ekrana.
to je nažalost muka koju donosi prerani odlazak na uzv, ali baš zato jer je sve baš kako treba biti za ove tjedne se opusti i ne misli. biti će sve dobro. misli na bebu i mazi trbuh.![]()
Ne znam kad je bila O. Tako da realno moguće da je začeće bilo kasnije. Znam da sam imala jake menstrualne bolove negdje 28.dc a to je vjerojatno bila implatacija, a koliko sam citala ona nastupa oko 7 dana nakon začeća tako da je moguće da je O bila oko 20.dc..
Tebi sretno sutra i javi odmah dobre vijesti!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 2.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutro ! Evo i ja se pridružujem![]()
Dominikslatki, dobro su ti cure rekle, sad si trudna i ne smiješ se toliko sekirati. Evo danas je već utorak..brzo će pregled.![]()
Znam da je teško ne mislit na to..ja nisam trudna pa stalno nešto istražujem, gledam ,tražim.. ali moj savjet ti je da se probaš sada opustiti koliko god možeš i uživaj u ovim lijepim sunčanim danima.Bit će sve uredu
Dominik, sve je to ok. Znam curu koja je u sat znala kad je O pa do 7 tj nije znala na cemu je, a onda je zakucalo srce junacko! Makni se od gugla, setaj po suncu, citaj sto te inace opustaj i uzivaj u svojoj mrvi koja iz dana u dan raste![]()
Dominikslatki daj se smiri!
Samu sebe sad tareš i more te brige koje te ne bi trebale moriti......ženo, trudna si i uživaj u toj spoznaji!!! Ima vremena za brige....
Ola
Evo,sve ste rekle..pa da se puno ne ponavljam. Znam kak ti je dominikslatki,no odma smo ti spomenule sa ideš dosta rano na prvi uzv i da ne očekuješ puno. To je majka priroda,sve ima svoj slijed. A pošto je tvoja ovulacija bila malko kasnije,sve je ok. Moraš imat mrvu strpljenja..hej tek si na početku,još te puno uzv- i svega čeka.
I sama sebi sam rekla,nemreš iz kože van..niti prespavati naredne mjesece.
Jučer gledam sve te trudnice u trudn. ambulanti,u poodmakloj trudnoći i mislim si,da se barem mogu teleportirati u njihove tt. Ali nemogu. Zato,dan po dan i sve bude ok. Mora biti![]()
Pozdrav cure, 1.6 transfer... Betu vadim 17.6.... Vraceno 2mrvice drugi dan 4stanicni
Bok curke ! 13dc mi je,pocinje potencijalno plodno razdoblje,primjecujem da sluz postaje prozirnija i ima je vise,a i prvi put primjecujem da su se cike malo popunile i svrbeal brine me sto me ne stekaju jajnici kolko me jako zna zgrcit maternica,i to traje dvije-tri sekunde,ali bas zaboli jako :/
Jutro evo danas ja kuham kavicu..!
Ankice, sta da ti kažem nego da se baciš na posao..
Tanita tebi svu sreću svijeta danas zelim!
Ja sam odlučila ne ići na uzv u petak nego tek drugi četvrtak , jer me strah da se opet ne izbediram u petak, a u cet bi ipak trebale stvari bit konkretnije jer ce biti 7+5 po zadnjoj M. Sta mislite, jesam li dobro odlučila?
Inace , jucer su mučnine počele tako da se nadam da je to dobar znak!
Dobro jutro!
Dominik, ja sam ti bas jucer htjela napisati da je prerano i u petak da ides, ali vidim da si bila uplasena, pa da te dodatno ne opterecujem.
Moje iskustvo: dr me nije narucivao na pregled prije osmog tj. Prosli put nije bio vidljiv plod vec samo gestacijska, naruci me tek za desetak dana, pretpostavljao je da je ovulacija bila kasnija. Nakon tih desetak dana vidio je plod i zatim me narucio na uzv tek za 15 dana pod uslovom da ne bude nekih tegoba. Za 15 dana sam cula otkucaje. Zuzi je napisala - sve ima svoj slijed i za sve treba vremena.
Ne mislim da bi u petak mogla cuti otkucaje, a onda bi se samo jos vise uplasila.
Zbog toga mislim da ti je odluka da ne ides u petak dobra. Znam da ti je tesko, puno cura ovdje zna kako ti je, pogotovo zbog tog negativnog iskustva. Ne mozes se ni opustiti koliko god ti to svi oko tebe govorili, znam i to. Meni je pomagalo da se sto vise krecem, bavim nekim stvarima koje mi okupiraju paznju. Grlim te, tu smo, pisi
Jutro, curice!
Ankice, tko bi višee definirao ta silna pikanja i probadanja oko O. Samo zgrabi dragog i u akciju!
Ljube, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu!
dominik, drago mi je da si se malo smirila i da si odlučila odgoditi pregled. Mazi bušu, bit će to sve ok.
Javim vam se danas poslije pregleda. Kiss
Tanita sretno danas
Dominik, ja se potpuno slazem s Biserko i napravila bih isto..kod mene je prvi uvz bio identican- nis se nije vidjelo, u strahu i panici sam opet isla nakon par dana (veeeelika greska) i vdjela samo GV i ŽV bez ploda- to mi je bilo koma jer se beba jos nije vidjela..
Iduci UVZ bio je na 8tt i tad se sve vidjelo i culo. Znas i sama da je to prvo tromjesjecje zivi pakao za psihu i kada nemas nikakvo prethodno iskustvo, a kud negativno..Meni nije bilo ni na kraj pameti da ce poci po krivu pogotovo jer sam i dalje imala sve simptome do 12tt (bljuvala sam ko u egzorcistu). Zato naoruzaj se strpljenjem i zaokupi maksimalno, to je jedini nacin da ne izludis. Znaci i nakon svega sto mi se dogodilo, ne mislim da bi milijun UVZ-a pomoglo...
Ono sto svakako moras otici i zvati gin ako budes imala i najmanje krvarenje ili smedu sukrvicu..mnogi kazu nije to nista, ali ne mora biti... Uostalom, sigurna sam da sve znas, bit ce to dobro samo treba izgurat to svako cekanje![]()
Posljednje uređivanje od LadyB : 03.06.2015. at 11:50
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 3.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE:
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Lijep pozdrav curke..
Tanita, Dominikslatki - bit će sve uredu![]()
Ankice, ja mislim da je to znak za AKCIJU![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.06.2015. at 12:21
Curke, da se javim. Vidi se gv i zv, tockice jos nema. Navodno je t manja 10dana. Nakon prvotnog soka sam se skulirala, prebacila u svoj zen mod i cekam slijedeci pregled za dva tjedna kada cu ugledati svoje ❤ junacko
Draga sta da ti JA sad kažem?? Necu nista jer sto god da kažem trebala bi prvo sebi rec a onda tebi.
Uključiti cu i tvoju mrvicu u misli i molitve i hej bit ce dobro!!! Kako je netko gore napisao trudne smo![]()
Identičnu stvar sam čula. 10dana manja trudnoća, s tim da je meni rekla gv i začetak zumanjcane..
Moramo izdržat i ja se trudim to gledat ovako: trudnoca je u maternici, prvi korak riješen![]()
Ma, ne brinem se ja, bit ce to sve ok i kod mene i kod tebe, ovo je samo prokletstvo ranih pregleda![]()
Evo ja sam danas napokon zavrsila sa svim pretragama i konzultacijama..
Dobila sam zeleno svjetlo za pokusati opet, sa mnom i M je sve uredu, al ovaj put se budem pikala u T zbog utvrdene trombofilije..nisam odusevljena ali bar znam sto me ceka..
Sad idem popit pivu
I veceras vec krecem u akcijupa kud puklo
![]()
Posljednje uređivanje od LadyB : 03.06.2015. at 20:16
Tanita, Dominik,
LadyB... ajme super. Ajde da nazdravimo u to ime...
Želiš li možda na listu?
Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.06.2015. at 21:15
Jutro cure, kafa, caj, druga kafa..., kako kome
LadyB, sretno!
Tanita, dominik, bravo za pozitivu, tako ce i biti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 4.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Hej Haj...Evo samo da vas na brzinu pozdravim sve![]()
Pozdrav, curke!
Vani je baš ugrijalo, napokon! Obožavam sunce, more, već smo u planovima za godišnji!
Ljubičice, ima li kakvih novosti, pozitivnih testića?
Ja sam imala sinoć malo napadaje paranoje, pa sam se opet danas probudila pozitivna! Toliko muke do trenutka kada ugledamo plusić, a kad ga ugledamo, tek tad počinu oni najgori strahovi i više nikad ne prestaju...eto što ti je biti majka
dominik, kako si ti?
Hej curke dobar dan, kakav predivan dan!!! Konačno u sandalice !!
Tanita iskreno, nisam bas najbolje , vec 3 dana imam jake mučnine, povraćam i stalno mi je slabo, brzo se umaram i zapusem, a i stalno me nešto boli i probada.. I da i ja imam paranoje i sva se preznojim.. Kako si ti? Ma sve cu s gustom preživjeti samo da sve bude ok..
Pozdrav curke ! Saljem vam puno slanih pusica iz Vodica![]()
ankice, pa to se neka morska beba klepaUživaj, draga!
dominik, kod mene sve kontra; simptoma 0, tu i tamo grčić u maternici, cicke osjetljive samo na dodir... i nemam opće apetita. Jedem na silu, a sve mi je onak, bezveze.
Tanita blago ti se! Mene stalno nešto zateže, boli, ma koma, zbog toga me jos vise panika lovi.
Samo se nadam da nisam prerano mozda od kiretaze zatrudnila..al ono, rekli su mi 4mj a prošlo je točno 6..
Cure, joj znam, uzurpiramo temu, širimo paniku, mislim ja prvenstveno
Strah je vrag ..
Biserko blago ti se, mene strahh ići na more da se ne prehladim sad..ali na idućem pregledu cu pitati dr.
Dominikslatki i Tanita držite se cure i sretno do kraja...
Sve su to normalni osjećaji, i strah i panika, osluškivanje tijela...sve sam to i sama prošla (velika paničarka)
Oboružajte se pozitivnim mislima i ljudima i mazite buše...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 5.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ODBROJAVALICE:
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 05.06.2015. at 11:12
Dobro jutro curke, kavicaaaa, bome danas sam ju skuhala tak' jaku da mogu vola ubit.. Jedva ju srčem.
Eto da prijavim da se napokon osjećam kako treba. Kao da nikad nisam bila na Hsg-u. I tako, počela ponovno piti duphastone, ali ima jedna kvaka..tako sam si dobro to 'natempirala' da ću taman dobiti m kad budem bila na moru.i eto mi na.
Ja stižem s drugog pregleda, bebica lijepo reste, sad je 10+3 iako je trudnoća punih 11 jer je ovulacija malko kasnila.
Vide se ručice i nogice, pliva fino u svojoj vodiciUčinilo nam se da vidimo dečkića ali dr kaže da je još prerano da budemo 100% sigurni, tako da ćemo još malo pričekati.
Što se tiče kupanja, rekla mi je da slobodno mogu, ali da ne ulazim u more ako je temp ispod 24 stupnja. I naravno, da izbjegavam sunce kad je najjače.
Tlak je ok, svi nalazi su ok, čak sam i izgubila 3 kg (neću reći smršavila jer ne vidim gdje su nestale) za što sestra kaže da je zbog toga što jedem svako malo pomalo. Meni paše, dr kaže da je to sve normalno, dok se ja dobro osjećam da ne brinem...
Eto toliko od mene![]()
Mišica drago mi je da je sve dobro. Sad samo opušteno i uživaj u čarima trudnoće .![]()
A zbog kila ne brini, brzo će one gore![]()
a to je toliko relativno,bitnija je temperaturna razlika more-van....
bolje da ti je napomenula da ne stojiš u mokrom kupaćem i da se gledaš kupat gdje nije baš prenapučeno/šporko....
ja sam bila jučer ujutro i nisam ušla jer je meni osobno izgledalo hladnjikavo,dan prije jesam....pa sad koliko je to točno stupnjeva,manje bitno...
na 2gi pregled idem u utorak, vrijeme mi je nevjerojatno proletilo, na dane i zaboravim na stanje....
Pozdrav, curke!
Ives, drago mi je da si se vratila u normalu. A na M gledaj da je samo još jedna manje do plusa
zasad skulirana, čekamo izvješće sa drugog pregleda! Kako si, kako se osjećaš?
mišice, super za pregled i bebolina, ja sam 11 dana do drugog pregleda na kojem se veselim ugledati svoju mrvu!
btw, hvala vam svima na potpori i lijepim željama![]()