Ajde, nije loše, bilo me strah probuditi se :)
Samo, nije mi jasna ta Dalmacija. Koji im je kua?
Printable View
Ajde, nije loše, bilo me strah probuditi se :)
Samo, nije mi jasna ta Dalmacija. Koji im je kua?
ako ništa drugo - najbolji i najzabavniji izbori do sad, definitivno!
Muka mi je od Bože. Izgleda i zvuči kao pop, a govor mu je kao nedjeljna propovijed. Morat ću držati tv na sigurnoj udaljenosti od sebe
Ne nalazim koliki je postotak glasaca izasao ne izbore?
puno. 60,85%
mene čude preferencijalni glasovi
ja sam mislila da je glavno da je hdz, nije važno tko ga vodi
ali je bome karamarko dobio jako puno preferencijalnih
to je moja ljetna općina :mrgreen: u VIII. isto bez iznenađenja.
bome,
i mene je bilo strah probuditi se, cak sam razmisljala da li da ostanem u nezanju do posla. zaspala sam kad je bilo 10 mandata razlike.
i izlazne ankete su bile dosta tocne 56:56, a za sad je 59:59
Mene malo strah psihijatra, ali mi je bas fora da idu kod njega :psiholog:
ko zna s kojim ce receptom izaci :lool:
Svuda gdje dođem crna ovca. :roll:
Da Peterlin. Dijete je zaspalo pa sam uz kavu pogledala vijesti. Ne osjecam se da sam ju zanemarila ili bih trebala bdjeti nad njom i tih pet minuta dok spava!?
A Dobro jutro Hrvatska sam gledala od samog početka. Makar u 6 :mrgreen:
Kao glasač Mosta, ja zadovoljna. Samo se nadam da sada neće proliti skupljeno mlijeko.
E upravo tako.
S tim da je po meni Most svakako pobjednik izbora budući da jedni i drugi moraju koalirati sa njima da bi dobili većinu što MOST-ovcima "diže cijenu", zaista ovisi koliko dobro će to oni sada iskoristiti.
Inače jako slabo pratim politiku i ne vjerujem da će se i dalje nešto bitno promjeniti jer smo jako duboko zaglibili. Dok ne budu svi plaćali porez uredno i dok nam državni aparat bude ovako velik ....nema nam spasa.
I dok ne uredimo sudstvo, školstvo i još mnogo toga.
A što se plaćanja poreza tiče, meni je genijalno da i o tome odlučuje dijaspora koja ga ne plaća. I o koječemu još. Zastupnici dijaspore uredno dižu ruke (kad su prisutni) kad se glasa o tim pitanjima koja se tiču isključivo nas koji tu živimo. Zašto oni nemaju neko, ne znam, ograničeno pravo glasa? Neka sjede tamo i štite interese dijaspore, ali nemoj da mi odlučuju s koliko ću godina ja u mirovinu, koliki će mi biti PDV (pa samim time i cijena kruha, mlijeka itd.) ili kad ću dobit božićnicu (ako ikad).
Ok, pomogli su nam u ratu (super mi je taj argument za vječnu zahvalnost), ali neka nas sad puste sad da živimo. Veliki smo više, možemo sami.
Ovo u kontekstu pobjede tzv. domoljuba uz pomoć dijaspore (ona 3 mandata prednosti).
Ali na kraju krajeva, baš me briga. Nit će mi biti bolje ni lošije, moja sreća ovisi o meni, a ne o mandataru. Ako bude baš loše (tipa - nema plaće), znam gdje su vrata :)
Najradje bih se kod nje preselila :)
Malo sam googlala Prgometa. Veli u interviewu u SD:
"Vaš bivši stranački predsjednik spominje kako "već sada raspolaže s 200-tinjak stranačkih, koalicijskih, vanstranačkih stručnjaka s kojima razgovara“. Vjerujete li da HDZ ima snagu kojom može pokrenuti Hrvatsku?
- Da sam u to vjerovao, ostao bih u stranci."
Patka ili ne: http://www.jutarnji.hr/drago-prgomet...ovima/1454615/
Izašle liste. HDZ 51 mjesto u saboru - 4 žene.
Dragovan ti je unutra Jelena :mrgreen:
Božo: "Mi smo se čuli s nekim ljudima, ali to je čisto želja da se otpočne s nekim razgovorima..."
Kakva je to rečenica!?
Daj nek netko makne i tog Bagu s tevea :roll:
Dodje mi muka kad ga vidim, skoro ko kad vidim Karamarka :-P
Sva sreca da nemam tv. Vidjela sam samo jednu najavu sinoc, Andrija Jarak iz sredisnjice cobanstva i na samu tu cinjenicu sam pukla od smijeha. Naime vise puta sam cula onu dabogda ti A Jarak ispred kuce izvjestavao...
loooool marta!
Joj i mi krepavamo kad se A. Jarak javlja iz snijegom zametenog Gospica, a onda Bago s Markovog trga.
Svi gledate Novu TV?
Ja jučer poprilično uživala u HRT-ovoj izbornoj emisiji.
Meni nikako nije jasno zasto htv vec drugu noc sjedi na Markovu trgu i gostima navlači kapute i upalu mjehura. I sve to dok kamion smeća u pozadini nadjačava mudre misli:neznam:
Čokolada, mislim da su od jučer definitivno odustali od toga. Budaletine.