Nego, jeste vidjeli ovo:
http://qz.com/541862/why-is-canadas-...erfect-answer/
Kliknite na video![]()
Nego, jeste vidjeli ovo:
http://qz.com/541862/why-is-canadas-...erfect-answer/
Kliknite na video![]()
Kužim, da
Toliko smo zaglibili da neznam da li ću doživjet da mirne savjesti apstiniram od izbora...da ne moram izać, jer u konačnici ni nije važno....da ne moram znati tko je premjer...da nam je zemlja toliko uređena da je svejedno...da su nam životi toliko sređeni da nije važno...Voljela bih da to doživom...makar za 30 god...al nešto sumnjam...
Gledala sam jednom dokumentarac (ne sjećam se sad o kojoj zemlji je bila riječ) kad ljudi (slučajni uzorak) na cesti ni nisu znali tko im je premjer....a još manje neki ministar... EEE to bih ja!
Ginger, ne stavljaj sol na ranu. mi smo pretplaceni na 91-u
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 08.11.2015. at 09:31
I ja se to pitala, al bas dosla napisati nesto sto nije nimalo muk.
Citam vas jucer cijeli dan, i na sto muka sam. :razocaranibiracljevice:.
Sanducic i inbox puni od svih.
I jutros se probudim, a prva misao mi je: Vaso, 5000 biraca na adresi sela od 800 stanovnika, 100€ da glasas, padanje u nemilost lokalnog serifa ako mu se ne javis da si glasao... fini gospon Josipovic koji se ne bi spustao na tu razinu...
Ja bome idem glasat protiv!
(Sad kad me Vaso nade preko IP-a)
![]()
A uhljebima smatram: sredi mi laznu invalidninu, sredi mi prijevremenu mirovinu, upisi mi malog, zaposli mi malog, bit cu na zavodu nezaposlenih, al necu radit za minimalac, vise dobijem kad mi se nakupi sva socijalna pomoc, uzmi potporu - smuljaj nesto... Nastavi niz...
Opet vuku jadne starce nepokretne.
A unutra? Može ti se nadvirivati muž nad listić dok ga zaokružuješ. Nitko ne reagira.
X
Nisu uhljebi profesori jer navodno imaju puno godišnjeg (ajme meni), nego oni koji se uguraju negdje preko veze i još ne rade kako treba.
Nakon što je SDP takvih zaposlio na tisuće tijekom svog mandata, govoriti da su pošteni, iako nesposobni, je izvan svake pameti.
Gledala sam to na svoje oči.
Na biralištima su po 2 kutije, jedna za manjine, jedna za tu izbornu jedinicu. Nitko ne upozorava gdje se moraju ubaciti listići, pa obratite pozornost na to što piše na kutiji da ne bi krivo ubacili.
Moram priznati da ja nisam gledala. Nisam se uopće sjetila. Krasno.![]()
Miki ja danas MMu poslao onu istu poruku kao i meni pred dva dana![]()
nas su upozoravali, a ocito i Milanovica![]()
ovo su samo izlazne ankete
ali ja sam u šoku koliko je dobio živi zid
a bome je i most dobro ugrabio
Ja sam upravo ovakve rezultate očekivala, 3 dijaspore idu HDZ-u i to je ta blaga prednost HDZ-a.
MOST će sad biti najvažniji, a kao neće koalirati ni sa kim
Živom zidu glasove daju bitange koje o politici, ali i životu, ne znaju mnogo. Točno znam profil ljudi kojima je Živi zid opcija.
Mogu li se naknadno prijaviti nepravilnosti i krsenje izborne sutnje ? Mene je danas docekao jedan stricek ispred biralista, zaustavio me i rekao da zaokruzim listu broj 3 (HDZ), a kasnije su mi i drugi rekli da je i njih tako zaustavljao na ulazu. Bila sam u zurbi,sokiralo me i samo sam uspjela izustiti da necu, a vec do povratka do auta palo mi je na pamet sto sam mu sve mogla reci i da sam ga trebala nekome prijaviti. Znate ono kad zablokirate, pa vas obuzme naknadna pamet. Moze li se ista sad napraviti ?
Mene je, eto, ugodno iznenadio pad hdssba. Doduše sličnih glava ima i drugdje.
A presuper mi je i što ama baš svi, pa i oni najuzaludniji, večeras još očekuju rast broja mandata. Puknut će nam Sabor od toliko stolica.
što bi reklo moje dijete: "hoće sada kalamarko biti premijer?"
hoće kćeri
Ovaj govor B.Petrova stvarno je pravo osvježenje.
Posljednje uređivanje od čokolada : 08.11.2015. at 23:26
Što je rekao?
Mene uhvatila tuga. Ne mogu shvatiti da ljudi opet za HDZ.![]()
Posljednje uređivanje od Svimbalo : 08.11.2015. at 23:32
Ja nisam nezadovoljna rezultatom. Ne znam kakve ce se koalicije raditi, al cini se da ne moze nitko dobiti dvotrecinsku vecinu sto mi je drago.
Osobno sam pozitivno iznenadjena da je sdp dobio toliko glasova, obzirom da su do nedavno vrlo lose stajali... mislim da je pitanje tko ce se vise angazirati oko mosta. Samo da ne bude da se sdpu opet ne da...
Nekako ids-ove mandate automatski dodajem sdpu, pa mi je tu mrtva utrka.
Ajde, nije loše, bilo me strah probuditi se
Samo, nije mi jasna ta Dalmacija. Koji im je kua?
ako ništa drugo - najbolji i najzabavniji izbori do sad, definitivno!
Muka mi je od Bože. Izgleda i zvuči kao pop, a govor mu je kao nedjeljna propovijed. Morat ću držati tv na sigurnoj udaljenosti od sebe
Ne nalazim koliki je postotak glasaca izasao ne izbore?
mene čude preferencijalni glasovi
ja sam mislila da je glavno da je hdz, nije važno tko ga vodi
ali je bome karamarko dobio jako puno preferencijalnih
to je moja ljetna općinau VIII. isto bez iznenađenja.
bome,
i mene je bilo strah probuditi se, cak sam razmisljala da li da ostanem u nezanju do posla. zaspala sam kad je bilo 10 mandata razlike.
i izlazne ankete su bile dosta tocne 56:56, a za sad je 59:59
Mene malo strah psihijatra, ali mi je bas fora da idu kod njega
ko zna s kojim ce receptom izaci![]()
Svuda gdje dođem crna ovca.
Da Peterlin. Dijete je zaspalo pa sam uz kavu pogledala vijesti. Ne osjecam se da sam ju zanemarila ili bih trebala bdjeti nad njom i tih pet minuta dok spava!?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 09.11.2015. at 11:53
A Dobro jutro Hrvatska sam gledala od samog početka. Makar u 6![]()
Kao glasač Mosta, ja zadovoljna. Samo se nadam da sada neće proliti skupljeno mlijeko.
E upravo tako.
S tim da je po meni Most svakako pobjednik izbora budući da jedni i drugi moraju koalirati sa njima da bi dobili većinu što MOST-ovcima "diže cijenu", zaista ovisi koliko dobro će to oni sada iskoristiti.
Inače jako slabo pratim politiku i ne vjerujem da će se i dalje nešto bitno promjeniti jer smo jako duboko zaglibili. Dok ne budu svi plaćali porez uredno i dok nam državni aparat bude ovako velik ....nema nam spasa.
Posljednje uređivanje od dodagoda : 09.11.2015. at 14:33