bubica27 prvotno napisa
Vi tu vibriranje koristite na drugačiji način nego je ono u z.privlačenja..ako smijem utvrdit..
Znači, nema tu idem sad vibrirat, nego vibriraš htio ne htio, svojim postojanjem i energijom.
Kako netko vibrira to osjetiš vrlo brzo, ali i sama osoba za sebe može znati prema onome što osjeća u kojem trenutku.
Ako osjećaš bijes, strah, nemir..znači da ti je vibracija nisko, mijenjaš misli i dižeš si vibraciju da bi dignuo sebi osjećaj na radost i zahvalnost..
Ja npr sad osjećam kako je vama ovo smiješno :-) al i da vam diže vibraciju :-)
Niste spomenuli važnost vizualizacije a meni je to pomoglo za svaki događaj koji bi me inače brinuo.. Vizualiziram najbolju verziju ishoda i obično na kraju tako i bude..
Puno vas ne voli AB, al imate dosta stranih sličnih govornika, meni je ok i Ester Hicks..
Sve je to isto, priča misli dobro i bit će dobro, al ne samo misli nego i osjećaj već unaprijed radost i sreću da si nešto dobio/ostvario i to tako bude..
Prvo ide iskren osjećaj a onda manifestacija..ja sam to sto puta dokazala da mi djeluje tim redosljedom.
Treba mijenjat uvjerenja da nešto djeluje da bi djelovalo, nije priča zamislila sam da ću dobit jackpot i eto nisam..