Stranica 6 od 11 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 509

Tema: Vorteks, zakon privlačenja i Ana

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja to drugačije gledam, ne idem za tim da je moralnije težit duševnom miru nego materijalnoj sigurnosti
    Nego ako netko želi postić duševni mir, osjećaj ispunjenja, smisla, pa i samopouzdanja, i vjeruje da će mu to donijeti vibriranje, meditacija, odlazak u Međugorje itd itd, to će najvjerojatnije zaista djelovati tako

ako netko želi imati više novaca, bolji posao, čini mi se da bi svoju energiju mogao koristit na neki pametniji način

sad će netko reć: pa jedno ne isključuje drugo, možeš odvibrirat pozitivnu meditaciju i onda krenut tražit bolji posao
    možeš, i to je super. ali neki ljudi neće. stat će na ovom prvom koraku, i oni su svoje poduzeli.
    jedna moja kolegica, koja je nezadovoljna poslom otkad je znam (11 godina), kaže mi jednom kako se požalila nekoj magical lady, i ova joj je rekla da izmoli 100 očenaša prije spavanja. Kolegica jako razočarana u sebe jer je zaspala na 60 i nekom, eto ni to nije uspjela napravit za sebe. Pitam je da li uopće prati natječaje u svojoj branši, veli: ne.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi koji vole materijalno nisu opsjednuti materijalnim, ne nužno. Svi volimo materijalno u toj mjeri dok nam zadovoljava osnovne potrebe. Ili okolo krademo hranu recimo?
    Novac postaje zlo tek kad ga se čovjek ne može zasititi toliko da onemogućava njegov protok u daljnjim kanalima.
    Znas i sama da nije tako.
    Ljudi zele puno vise od osnovnih potreba. Zelje i potrebe nisu ista stvar. Jer da je tako nitko od nas ne bi imao tolike hrpe stvari u kuci. Da ne govorim o ekipi sa zapada ili o Americi gdje je kupvna moc veca pa su i gomile vece.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bb, tako to i ja nekako vidim. Ja mislim da svemir nema nikakve planove za nas, nego je to sve skup slučajnosti, (netko je to na prvoj, drugoj strani lijepo objasnio..), ali život ne smatram ni u ludilu besmislenim.
    potpis i na tvoj prijašnji post.
    Posljednje uređivanje od seni : 30.07.2019. at 09:57

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

lnl3xe

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja to drugačije gledam, ne idem za tim da je moralnije težit duševnom miru nego materijalnoj sigurnosti
    Nego ako netko želi postić duševni mir, osjećaj ispunjenja, smisla, pa i samopouzdanja, i vjeruje da će mu to donijeti vibriranje, meditacija, odlazak u Međugorje itd itd, to će najvjerojatnije zaista djelovati tako

ako netko želi imati više novaca, bolji posao, čini mi se da bi svoju energiju mogao koristit na neki pametniji način

sad će netko reć: pa jedno ne isključuje drugo, možeš odvibrirat pozitivnu meditaciju i onda krenut tražit bolji posao
    možeš, i to je super. ali neki ljudi neće. stat će na ovom prvom koraku, i oni su svoje poduzeli.
    jedna moja kolegica, koja je nezadovoljna poslom otkad je znam (11 godina), kaže mi jednom kako se požalila nekoj magical lady, i ova joj je rekla da izmoli 100 očenaša prije spavanja. Kolegica jako razočarana u sebe jer je zaspala na 60 i nekom, eto ni to nije uspjela napravit za sebe. Pitam je da li uopće prati natječaje u svojoj branši, veli: ne.
    Hahaha
    Tocno to.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ono : krstarenje na prilicno bogataskom brodu uz sve blagodati uz prilicnu cijenu da bi dosao do spoznaje.
    Ali kako ne možeš razdvojiti neke stvari? Misliš da lajfkoučevi žive od zraka? Pa moraju valjda nešto i naplatiti. Uopće ne moraš do svoje spoznaje dolaziti preko njih. Mislim, ne moraš uopće ni dolaziti do spoznaje.

Ja svojim klijentima kažem što im ne valja u vezi marketinga njihove firme. Najčešće to napravim skroz besplatno, ono malo pogledam i vidim probleme, ništa posebno. Ali ako želiš da ti pravim marketinški plan, e pa bome ću ti ga i naplatiti, naravno da hoću. To je moj posao, zašto im ne bih naplatila spoznaje koje vode do boljeg poslovanja?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Slažem se s ovim, zato sam i pisala prije koju stranicu da se uvijek treba napraviti koliko nam je najviše u mogućnosti. Ta kolegica to očito ne radi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ok, sad su neke stvari puno jasnije , Riri.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ne mogu prihvatiti ni u ludilu da je sve besmisleno i slučajno.
    ako je slucajno, zasto bi moralo biti besmisleno?

edit: sad vidim jos par odgovora na ovu recenicu, kasnim pa se ponavljam
    Posljednje uređivanje od emily : 30.07.2019. at 10:06

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Znas i sama da nije tako.
    Ljudi zele puno vise od osnovnih potreba. Zelje i potrebe nisu ista stvar. Jer da je tako nitko od nas ne bi imao tolike hrpe stvari u kuci. Da ne govorim o ekipi sa zapada ili o Americi gdje je kupvna moc veca pa su i gomile vece.
    Zato i kažem da postaje zlo tek kad onemogućavaš daljnji protok. Jer ako ga imaš i previše kupuješ, ti ga opet daješ dalje. Pogotovo ako uz to još daješ i onima koji nemaju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Riri, u početnom postu (ili na temi s težinom, ne znam više) si se čudila kako na ovom forumu postoji otpor prema AB
    zanima me jel u tvojoj okolini drugačija situacija, jel AB popularna i prihvaćena?

pitanje je postavljeno bez sarkazma i ironije

ja se ne krećem miljeom gdje su lajfkoučevi uopće a thing, mislim (a možda je to moja predrasuda) da to dolazi s određenim platežnim razredom
    prvi put sam za nju čula kad su krenule te novinske optužbe
    do tog trena uopće nisam znala da tako nešto (vorteksi i to) postoji
    kako dođeš do tog kružoka?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    prvi put sam za nju čula kad su krenule te novinske optužbe
    do tog trena uopće nisam znala da tako nešto (vorteksi i to) postoji
    kako dođeš do tog kružoka?
    ja sam za Bučević prvi put čula prije godinu-dvije, na radiju, gostovala je kod Sonja Šarunić. nije spominjala vortexe koliko se sjećam
    do tad mi je bio u uhu Safari duha, ali pojma nisam imala što je to, mislila sam neke knjige o odgoju isl

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam za Bučević prvi put čula prije godinu-dvije, na radiju, gostovala je kod Sonja Šarunić. nije spominjala vortexe koliko se sjećam
    do tad mi je bio u uhu Safari duha, ali pojma nisam imala što je to, mislila sam neke knjige o odgoju isl
    Ma i jesu. Ona je tako krenula, ali nema u odgoju zarade.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

zapravo ima jedna motivacijska govornica koja je meni odlična
    dosad nisam upratila da prodaje mumbo jumbo, iako sasvim sigurno svoje usluge naplaćuje (što je potpuno ok)
    ne znam jel motivacijska prava riječ, ali je žena koja zarađuje na svojim govorima
    ima na Netflixu special, zove se Brene Brown
    oprezno mi se sviđa

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I meni je divan, predivan. Ali vjerujem u to da ima i nešto više. Ne mogu ti to objasniti riječima, ja samo u to vjerujem. Dakle, nije mi u glavi uopće opcija da ne postoji.
    Zašto? Što bi se dogodilo da ne postoji? Što je u tome "nešto više" što ti daje bolju kvalitetu tvoje svakodnevice i tvog života nego da nema toga nečeg više?
    Razumijem kako to ide u kršćanstvu npr., ali ne razumijem u vorteksu.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Malo mi je strano svoditi bilo čije vjerovanje na nešto banalno i površno. Meni se sva kosa digne na glavi kad netko kaže da mu se stvari događaju jer mu je tako grah pao ili jer je rođen pod nesretnom zvijezdom. Mislim, ako je banalno i površno misliti da privlačimo onako kako zračimo (za zračenje ipak treba trud), zar nije banalno i misliti da će sve biti onako kako ti padne grah (za grah ne treba trud)?

Što se tiče znanstvene strane, već smo vam govorili o Srđanu. Ali nitko neće da gleda.
    Bb je već objasnila što misli pod grahom. Ako se ovaj pasus odnosio na moj post:
    ja be rekoh da bilo čije vjerovanje svodim na banalno i površno. Nego da “učenje” AB smatram banalnim i površnim. Sto u dijelu koje se odnosi na bolesti, fiziku, preskakanje iz jedne u drugu realnost jest činjenica. Ja nemam nikakvog talenta za relativiziranje svega i svačega, dapače smatram to opasnom bolešću modernog doba.

Uz to koliko sam ja shvatila, tu se ne radi o vjerovanju, nego o znanost, konkretno fizici.

sto se tiče Srđana, pogledala sam kratko dva YouTubea od po par minuta, no kao sto rekoh između toga da postoje višestruke realnosti, multidimenzionalnosti i slično i teze, da mi mozemo preskakati iz realnosti sa tabletama u realnost bez tableta, postoji jedan ogroman missing link.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ispravak:
    ja ne rekoh...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja motivacijsko govorništvo smatram sasvim legitimnim, dapače. Nemam nista ni protiv self help literature. I pročitala sam nešto od toga. No između recimo S. Coveya i njegovih 7 navika, ili Nor. Robinson i A.B. postoji ogromna razlika u sadržaju, vladanju istim, te u kvaliteti.

nisam poput Ine , nije mi opće strano “alternativno” u mnogim segmentima, ali banaliziranje, plitkost i površnost me odmah u startu odbijaju.

ja mislim da smo velikim djelom kovači svoje sreće, da smo na neki način sukreatori svog života, da je mijenjanje paradigme i pogleda kad se nađemo pred zidom vrlo važno. Znam da naša percepcija i ljudi i događaja i stvarnosti igra vrlo veliku ulogu...te da percepciju mozemo svjesno mijenjati...da je resilience užasno bitna u životu...
    ali onda čitam Viktora Frankla, Seligmana i ine...

Ima vise nego dovoljno mogućnosti za vlastiti rast i samorazvoj koji nisu ni populistički, ni banalni, ni površni. Zaista mi ne treba vortex.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mislim da je idealno vrijeme za biti AB. Poznanica, visokoobrazovana, dala je otkaz na visokoj poziciji u dobroj firmi i bavi se sličnim. Ne znam koliko je pomogla sebi, ali posao joj ide. Očito smo kao pojedinci poprilično nesretni i nesređeni pa se ljudi love za razne slamke spasa. Nisam pobornica, čak mi nije ni karimtična, ali valjda je to novo, potrebno zanimanje.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se sva kosa digne na glavi kad netko kaže da mu se stvari događaju jer mu je tako grah pao ili jer je rođen pod nesretnom zvijezdom.
    ne znam kako "pada grah", no čini mi se da je to više neka narodna uzrečica koja označava (u većini slučajeva) negativne događaje.
    "nesretna zvijezda" je nešto što ja povezujem s astrologijom, dakle položajem planeta u trenutku rođenja.
    imala sam odličnog astrologa koji mi je (ne poznavajući me prije) rekao puno toga o meni. napravio mi je i predikciju za sljedeću godinu, i rekao da vremenski i sadržajno pratim glavna događanja. pomak je bio 6 mjeseci, jer mi minute rođenja nisu bile precizne.
    osim što smo se oboje valjali od smijeha na mogućnost moje trudnoće (pogotovo on!) - moram priznati da je i to bilo točno.

nekakav "vortex" mi je čisti SF, pa se i ne trudim tražiti pojašnjenje.

što se religije tiče, mislim da sam "granični slučaj"
    kad pomislim kak me baš briga za sve (ionako neću brinuti kad otegnem papke) - sjetim se da vjerujem u reinkarnaciju.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Betty, ja se inače čudim načinu na koji neki izraze svoje stavove na forumu. I nekim zaključcima se isto čudim, ali to je valjda moj problem.
    U mojoj okolini ima svakakvih stavova. Veći dio ljudi s kojima se družim nema ništa protiv nje. Često se spojiš sa ostalim ljudima koji vole neuobičajene stvari na način da to prvi priznaš. Meni to nikad nije problem, često sam ta prva. Onda recimo kažeš kako je dobar neki video koji si pogledala, pa jedan dio ljudi prizna da ga je i on gledao, drugi dio ljudi kaže da će pogledati. Ima naravno i dio ljudi koji kaže da im vrijeđam inteligenciju. Onda ja njima kažem da im je žalosna inteligencija kad je nečije riječi vrijeđaju. Onda se prestanete družiti.
    Isto ti je i sa drugim 'čudnim' stvarima. Recimo kad prvi put u društvu smotaš džoint. Pa te 90% ljudi pita da povuče dim. Do tad nitko ništa ne priznaje, samo im treba netko tko će prvi, onda sve ide lako.

I ne treba mi naglasak da je bez sarkazma pobogu.

Safari duha je bio naziv projekta koji je uključivao radionice o odgoju. Mislim da se time sad bavi samo njena sestra, nisam sigurna jel ih ona još drži. Bila je i emisija na tv-u Safari duha, vodile njih dvije.

BB, pa zapravo se ništa ne bi dogodilo. Da postoji mogućnost da umrem i vidim da tamo nema ništa, znala bih da imamo samo ovaj život. Ovako ne znam, pa vjerujem da ima nešto više. Mislim, ne bi mi to predstavilo ogromno razočarenje, samo novo saznanje. Svakako se trudim živjeti ovaj život najbolje što mogu, nije da čekam neki idući pa da bi mi sve propalo da saznam da idućeg nema.

Seni, pa svatko čita autore koji ga zanimaju i koje voli čitati. Nije dobro biti samo na jednom autoru, ne gledam ja samo AB. O svakoj temi ja učim iz više izvora, tako da ona na kraju uopće ni ne predstavlja neku glavnu kariku u lancu učenja i izvora. Samo jednu od njih.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kako "pada grah", no čini mi se da je to više neka narodna uzrečica koja označava (u većini slučajeva) negativne događaje.
    "nesretna zvijezda" je nešto što ja povezujem s astrologijom, dakle položajem planeta u trenutku rođenja.
    imala sam odličnog astrologa koji mi je (ne poznavajući me prije) rekao puno toga o meni. napravio mi je i predikciju za sljedeću godinu, i rekao da vremenski i sadržajno pratim glavna događanja. pomak je bio 6 mjeseci, jer mi minute rođenja nisu bile precizne.
    osim što smo se oboje valjali od smijeha na mogućnost moje trudnoće (pogotovo on!) - moram priznati da je i to bilo točno.

nekakav "vortex" mi je čisti SF, pa se i ne trudim tražiti pojašnjenje.

što se religije tiče, mislim da sam "granični slučaj"
    kad pomislim kak me baš briga za sve (ionako neću brinuti kad otegnem papke) - sjetim se da vjerujem u reinkarnaciju.
    Hahaha nisam nikad išla kod astrologa, čak i da vjerujem da znaju budućnost, ja je ne bih htjela znati. Onda opet s druge strane, da je moguće da netko 100% zna, mislim da ne bih izdržala da ne odem.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I meni se sviđa reinkarnacija...

Nego, ja isto poznajem astrologa koji je ženi u priličnoj nevjerojatnim uvjetima prognozirao trudnoću, i ispalo je točno. Nakon toga se prestao baviti astrologijom .

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Riri, jasno da svatko čita sto hoće.
    no ti si nas pitala sto mislimo o Ani i vortexu, pa sam ja ko i svi ostali napisala kako ja to vidim.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ako neka hoće gataru, ja se nudim.

Prijateljica i ja smo nekad na faksu iz zabave vrtile visak. I ispalo mi da ću se udati sa 26, a prvo dijete imati sa 27. Talent.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, jasno da svatko čita sto hoće.
    no ti si nas pitala sto mislimo o Ani i vortexu, pa sam ja ko i svi ostali napisala kako ja to vidim.
    Ma naravno, jasno mi je to, samo sam htjela reći svoje viđenje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako neka hoće gataru, ja se nudim.

Prijateljica i ja smo nekad na faksu iz zabave vrtile visak. I ispalo mi da ću se udati sa 26, a prvo dijete imati sa 27. Talent.
    Moja bivsa sefica je stalno konzultirala razne gatare i astrologe.
    Jednom mu je za rodendan poklonila gatanje.
    Moram li reci da ta gatara nije rekla nista to je bilo znacajno za moj zivot iz sadasnje perspektive? Jasno da nije" vidjela" nista od dogadaja koji ce ga itekako obiljeziti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hahaha nisam nikad išla kod astrologa, čak i da vjerujem da znaju budućnost, ja je ne bih htjela znati. Onda opet s druge strane, da je moguće da netko 100% zna, mislim da ne bih izdržala da ne odem.
    Hehehe, ljudi se uvijek trude doznati budućnost.... Već sam najmanje jednom napisala na ovom forumu kako smo kolegice i ja provodile studentske dane... gledale u karte hoćemo li proći na ispitima, umjesto da se primimo knjige. To je u ljudskoj prirodi. Obične karte, tarot, visak, gledanje u dlan... sve mi je to bilo silno zanimljivo i da sam vrijeme i energiju koja je otišla na to potrošila na učenje, sigurno bih završila studij još koju godinu ranije

Inače, još doma imam i špil tarot karata (iako više volim austrijanke) i sad kad mi je sin polagao državnu maturu, priča kako je kolegica iz razreda zvala tarot gataru da joj pogleda koja će djela doći na eseju iz hrvatskog na A razini mature. Daklem, kažem ja svom djetetu - hoćeš da ti JA pogledam ??? Mislim da pojma nije imao da mu se mama "razumije u vradžbine".... Rekoh - možemo se sad kladiti i licitirati koja je vjerojatnost da pogodim (to se lako može izračunati, on je učenik mat.gimnazije, a ja teh.struke - znamo kako se to radi). Daklem, nisam ni ja pogodila ni službena gatara - na eseju je bio Ujević (komparacija dviju pjesama). Eh sad - reci mi da li je problem u tome što su karte krivo pokazale ili u tome što ih ni ja ni službena gatara nismo uspjele dešifrirati???

Kako god - meni je to u mladosti bila zodna zabava. Ponekad pogodiš, često promašiš, ali ljudi su željni takvih informacija, pa često ne biraju način. I da - bio je to veliki kradljivac vremena, otprilike u rangu mobitela kod današnje teen generacije.

Eh, da - pokazala sam sinu i kako se može pitati visak, ali visak je rekao da nije dobar dan za odgovaranje na pitanja, pa eto - nismo uspjeli ništa korisno doznati... Kako god, kažem ja njemu - veća ti je vjerojatnost da dobro riješiš maturu iz HJ ako se primiš čitanke, nego ako se ja primim tarot karata.... Uglavnom, cirkus.

Imala sam i I Ching, znam lagati iz kave itd. Mladenačka zabava... Kasnije se to preraste. Da nije bilo tog sinovog komentara o državnoj maturi i tarotu, ne bi mi uopće palo na pamet baviti se time, ali ostalo mi je u sjećanju kao zgodna razonoda, tako dugo dok čovjek to tako i tretira (kao zabavu) i uspješno razlikuje od stvarnog života. Ako se počne na to oslanjati kod donošenja ključnih odluka, ode sve nizbrdo.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sirius ma ja se zezam. Mislim ne zezam se da sam si to 'pogodila', ali zezam se za gatanje.

Baš to Peterlin, čista zabava bez očekivanja i bez donošenja odluka na temelju toga.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Baš to Peterlin, čista zabava bez očekivanja i bez donošenja odluka na temelju toga.
    kakva je razlika između vortexa i gatanja?
    zašto je jedno čista zabava a drugo duboko uvjerenje?

opet, nisam sarkastična ni ironična

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Možda sam pisala već - prije 30g. upoznala sam ženu, strankinju, koja je jednom bila u posjetu mojoj tadašnjoj studentskoj gazdarici i "gatala" joj iz kave. Kad smo kasnije razgovarale, rekla mi je da kava s tim nema nikakve veze, nego da ona jednostavno ima vizije.
    Ja naravno umrla od smijeha i iz štosa rekla da "pogleda" što vidi za mene, inzistirala je da to bude u 4 oka.
    Ništa od tog nisam ozbiljno shvatila, "upute" su bile samo okvirne i na sve sam brzo zaboravila.
    Malo je reći da sam se prestravila kad su se navedeni (vrlo ozbiljni) događaji počeli ostvarivati idućih mjeseci. Prvi me put tada bila vidjela, baš ništa o meni nije znala, a na te događaje baš nikako nisam mogla utjecati.
    Jednom je kasnije nazvala moju gazdaricu i kad joj je ova usput spomenula nešto od toga, samo je rekla rezignirano - da, htjela sam samo provjeriti što se točno dogodilo, vidjela sam sve, ali ne i detalje.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 30.07.2019. at 12:30

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se sviđa reinkarnacija...

.
    i meni se svidjala
    ali ako se drugi put jos bolje zeznem, pa se rodim ko zena u afganistanu ili, kako je netko spomenuo, somaliji
    il zivotinja na nekoj masovnoj farmi da ne vidim ni sunca ni mjeseca dok me ne roknu na bestijalni nacin....
    onda mi se nistavilo ne cini tako strasnim

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet, nisam sarkastična ni ironična
    bb

mozda da stavis to u potpis, da ne moras svaki put pisati

ili jos bolje, zaboravi

mada kuzim da te nesto strecne i ne mozes se toga osloboditi
    ja sam na prvu mislila da je to vasa interna sala
    dok nisam skuzila da lili fakat ozbiljno misli

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i meni se svidjala
    ali ako se drugi put jos bolje zeznem, pa se rodim ko zena u afganistanu ili, kako je netko spomenuo, somaliji
    il zivotinja na nekoj masovnoj farmi da ne vidim ni sunca ni mjeseca dok me ne roknu na bestijalni nacin....
    onda mi se nistavilo ne cini tako strasnim
    Pa to je stvar karme, kaj ne? Tako funkcionira reinkarnacija, sljedeći život ovisi o karmi? Ili ne?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bb

mozda da stavis to u potpis, da ne moras svaki put pisati

ili jos bolje, zaboravi

mada kuzim da te nesto strecne i ne mozes se toga osloboditi
    ja sam na prvu mislila da je to vasa interna sala
    dok nisam skuzila da lili fakat ozbiljno misli
    razmišljala sam o tome, ali volim svoj potpis i ne želim ga mijenjati. uostalom, možda nekad doista i poželim biti sarkastična i šta ću onda?
    ne bih se opet vraćala na to, ali računam da možda na ovaj način pokažem kada sam ironična i sarkastična a kada nisam, pa se možda ukažu razlikovna obilježja

iako, ja doista ne razumijem u čemu je problem sa sarkazmom i ironijom, pa to su legitimni stilovi izražavanja

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je stvar karme, kaj ne? Tako funkcionira reinkarnacija, sljedeći život ovisi o karmi? Ili ne?
    kada bi bar postojala neka špranca po kojoj znaš koliko bodova ti treba za dupina, koliko za strizibubu a koliko za neko ultimativno biće

ti si gledala The good place, sjeti se onih bodova i kako su svi bili u minusu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a nema veze s vibriranjem?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kada bi bar postojala neka špranca po kojoj znaš koliko bodova ti treba za dupina, koliko za strizibubu a koliko za neko ultimativno biće

da, u današnjem modernom svijetu nitko nije imao šanse

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam, ima li vortex i AB i općenito taj lifecoaching neku religijsku podlogu?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa sad, ako nekom treba vibriranje, mislim da rosa još nije prodala onu igračku koja je bila oglašena na forumskoj burzi...

Evo linka, ako nekom treba, a njoj više od vibracija trebaju noFci: http://forum.roda.hr/threads/93530-P...%BEer%E2%80%9C

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam, ima li vortex i AB i općenito taj lifecoaching neku religijsku podlogu?
    Ima, kako ne - autorica je beskrajno odana svojoj religiji koja se zove novac.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ali možeš vrednovati retroaktivno, pa kad vidiš npr čovjeka kako kopa po kontejneru možeš mu reći da je očito bio smeće u prošlom životu kad ga je takva sudba sad dočekala

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

šta nije vibriranje za trenutni život a ne za afterlife?

mene zanima postoji li naziv za sljedbenike te teorije? koliko uviđam, nemali ih je broj

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da ne mozes iz žene u strizibubu ili leoparda.
    To bi bilo nize dusevno vibriranje. Mislim da mozes samo u drugu zenu ili drugog muskarca. Ali ovisno o tome koliko si sad naucila u sretniji ili manje sretan zivot.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uh koliko ste napisale... što god da napišem samo ću ponoviti nekoga.
    Meni AB jednostavno ne djeluje iskreno, a ja eto navodno dobro procijenim ljude. Odnosno vjerujem joj da to što priča priča da bi zaradila lovu.
    Prije par godina sam vozeći se autom slušala emisiju u kojoj je gostovala AB... nikada do tada nisam čula za nju i sve mi je bilo ok dok je pričala o pozitivi a kad je krenula o vortexu, vibriranju i sl. pomislila sam kako su joj dali radijski prostor.
    Kad se krenulo povlačiti da je prijavljena za nadriliječništvo htjela sam poslušati na YT o čemu priča ali nisam mogla duže od minute jer mi djeluje lažno.
    Sad sam joj išla pogledati instagram profil i naiđem na objavu da se rastaje i ispod je napisala tekst o tome. Smučilo mi se... moj dojam je da je tekst pisan na način što da napišem da spasim svoj biznis i ono o čemu govorim pa makar pljucnula na bivšeg supruga... ne ide mi to s ovim o čemu priča.
    Pozitiva i to, tako i sama živim tj tako sam nasađena ali ovo ostalo o čemu priča za određene ljude stvarno može biti opasno.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ali možeš vrednovati retroaktivno, pa kad vidiš npr čovjeka kako kopa po kontejneru možeš mu reći da je očito bio smeće u prošlom životu kad ga je takva sudba sad dočekala
    ali čemu to onda služi osim donošenja nekakvih suludih zaključaka o ljudima koje srećemo?
    je li bolje biti hrt koji živi u stančugi na 5.aveniji u New Yorku s vlasnicom koja će mu ostaviti milijune ili čovjek koji kopa po smeću u Dubravi?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sad, ako nekom treba vibriranje, mislim da rosa još nije prodala onu igračku koja je bila oglašena na forumskoj burzi...

Evo linka, ako nekom treba, a njoj više od vibracija trebaju noFci: http://forum.roda.hr/threads/93530-P...%BEer%E2%80%9C
    rossa, ne rosa, prosim lepo.
    Ja prodajem samo pristojne stvari.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Betty, razlika mi je u tome što u jedno vjerujem, a u drugo ne. Tebi koja ne vjeruješ u nijedno, vrlo vjerojatno nema razlike.

Mima, kod nekih ima religijsku podlogu, kod nekih nema. Ovdje smo pričali o AB i SR, kod AB ima dosta podloge u kršćanstvu, a SR često spominje budizam.

I ja AB skidam kapu zbog načina na koji je reagirala na odvratne statuse svog muža, u budućnosti bivšeg muža. Iz njega inače izlazi neka negativna energija čim stojiš pored njega, uopće me nije iznenadio.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    rossa, ne rosa, prosim lepo.
    Ja prodajem samo pristojne stvari.
    Joj, sorry, baš nisam pazila... Igračka mi je odvukla pažnju, baš je privlačna

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I ja AB skidam kapu zbog načina na koji je reagirala na odvratne statuse svog muža, u budućnosti bivšeg muža. Iz njega inače izlazi neka negativna energija čim stojiš pored njega, uopće me nije iznenadio.
    Stvarno? Ali stvarno?
    Mislim meni nije simpatican , ali barem djeluje iskreno.
    Ko izdan muskarac cija je zena koristila i njegovu ( vrlo tesku ) bolest za punjenje dvorana.
    Mislim, bas mene briga sto se dogada izmedu njihova 4 zida. Ocito nisu vibrirali na istoj frekvenciji. Ni prvi ni zadnji. Ali ipak svaka prica ima dvije strane.
    Po meni je ona postupila apsolutni promisljeno i poslovno bez ikakvih emocija. Sto me ne cudi.

Stranica 6 od 11 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •