ina33 prvotno napisa
Lili, pusa. Naravno da mislim da je sve alter slucajno. Da nije - bilo bi dokazano. Sad mi je jedna evidence - based znanstvenica rekla da posfoji toliko puno ocajnickog istrazivanja kurkume, sve da bi se silom dokazalo da je za nesto dobra - nista posebno nisu otkrili, reaktivna mplekula koja na sve osto reagira, al nema specificno djelovanje. Zato i postoji statistika, da uravnotezi nasa iskustva i kaze sto de dokazalo, a sto ne. S tugom i razocarenjem, a mogu rec i ljutnjom se sjecam raznih prijedloga koje sam dobivala od zena. Sa osjecajem oprosti mi, pape se sjecam lucija indivim mu se kako je ostao stamen na moje sulude prjjedloge, zato jer nisu dokazani. Sad je on moja inspiracija. S parkovskim mamama i njihovim savjetima da astmaticarki mojoj ne dajem kortice nego tretiram kurkumom i magarecim mlijekom, a koje dizu obrve u teskom soku na cijeplje je protiv gripe, blatantno kazem da vjerujem u farmu, to ima efekt ko da sam rekla da sam... ne znam, da krijumcarim drogu, al bar me ne pile vise.
Fiera, ja tebi zapravo pokusavam porucit da se strpis, da nisi u tolikom ocaju i da ne mislis da si sama s tim na svijetu jer...bolovi i neuralgije znaju proc, bez da se otkrije tocno zasto. Jesu li ti skinuli aparat?