Zapela mi je za oko al mije skupa.
Oni koji ste je davno uzimali, kakva je nakon nekog vrimena
Printable View
Zapela mi je za oko al mije skupa.
Oni koji ste je davno uzimali, kakva je nakon nekog vrimena
Mi ju imamo nekih 5 godina...e sad kakva je ? pa...drvo je jako mekano, gdje god dijete lupne igračkom, konkretno autićem :mrgreen: ostaje udubina, ladice, odnosno oni mehanizmi su prilično loši, pa ih moras šerafiti par puta godišnje jer se počnu klimati i ne možeš normalno zatvoriti ladicu, slična stvar s ormarom, onim kliznim mehanizmom, jedna daska na podnici je pukla (jest da je baby skakao).
To je zasad sve, iako mislim da bi za tu lovu soba morala biti besprijekorna bar 10 godina.:-)
Opa!:cry:
I ja sam očekivala da bude barem jako dobra jedno 10 godina, a poslije da može škripati i pucati neki dio koji je nekako na udaru.
Baš me zanima kako se zove onaj neki institut, služba (državna-naša hrvatska) koja po stavkama određuje kvalitetu namještaja?
To bi trebalo stati negdje uz račune i deklaraciju kod vas koji ste kupili ovaj program. Ima li netko pojma što pitam :mrgreen: na znam kako da bolje pojasnim
makita, i kiki imaš no name krevet na polukat koji izgleda identično kao flexa (iste debljine, ma sve..), a ciejna je 1000kn s podnicom i lojtricama
kad smo ga sastavljali, na svakoj daski je pisalo made by flexa ;)
sad je skoro 10mjeseci da imamo taj krevet (lani od poč.9mj) - niš ne škirpi, izgleda kao prvi dan
prodaje se samo krevet. nikako se ne zove. uzeli smo jer nam je flexa daleko preskupa (isti krevet od flexe original je bio ~3500kn), a izgledao je čvrsto i kvalitetno
ostatak sobe smo kombinirali s trofastom iz ikee (program koji su ukinuli, ali ima ostataka po ikeama)
MI Flexu imamo već dvije godine, krevet visoki (mislim 170 ili slično).
Nema nikakve poprečne letve, ništa ne škripi, a većinom gore spavaju princeza (8.5 godina i 35 kila) i njen otac kralj (75 kila) dok ona ne zaspi. I sve se drži i stvarno je čvrsto.
Imamo i radni stol koji je isto tako bio skup ko vrag. ALi ima one nastavke za noge tako da se visina može podešavati kako curka raste i to je stvarno super.
ALI! Ona ga je u ove dvije godine koliko ide u školu i dva puta tjedno piše zadaću na njemu (ide u boravak pa tamo većinom sve obavi) ga je skoro potpuno uništila!!!! Milsim dasku, radnu površinu.
Mekano drvo se utuljilo i i vide se tragovi tamo gdje je crtala po papiru, a i fleke od različitih pastela, drvenih boja, šiljenja, flomastera se ne čiste baš 100%.
ALi ipak bi ga opet kupila zbog oblika i podešavanja i veličine.
Nije nam nitko u KIKI rekao da to postoji (nesposobni indolentni trgovci), a ja nisam tražila po netu. Baš mi je žao što nismo za to prije saznali.
Hvala Mondu :naklon:
dali se može napraviti i kombinacija od 3 kreveta , kao jedan kat , a dole dva u kutu kreveta???
možeš staviti krevet na kat + dodatni ležaj u ladicu donjeg kreveta. to bi bilo 3 kreveta
Ja još uvjek mislim da Flexa i nije tako skupa kad se uzme u obzir njena funkcionalnos i mogućnosti.
Ja sam neki dan gledala nadogradnju za krevet, dakle produžeci nogica i cijeli krevet bez madraca mislim da je ispalo oko 2.100 kn, p ami nije jesna ona cijena od 3.500,00...možda sa madracom? Njihovi su madraci skupi, a nisu mi se baš pokazali jako efikasni...
Mi imamo neki drugi madrac, latex i jako smo zadovoljni
pa evo, onaj osnovni model kreveta je nekih 1300 kn (u lesnini). onda ogradice sa strane su svaka 700 cini mi se.
ako hoces poviseni krevet, ljestve i nogice su 700. uzmes jos madrac, i to ti je to. lako se to nakupi, zato sto sve posebno kupujes. ali to je i prednost. mi nismo odmah znali hocemo li dizati krevet ili ne, i kad cemo ga dizati. kombiniras kako i kada zelis.
mi smo sad kupili ljestve i tobogan uz 20% popusta, a krevet, ogradice i madrac prije 2 godine. madrac je bio skuplji od kreveta, nekih 1600 kn.
jedino sto nikad necu kupit su one tkanine njihove. to je mm rekao da ce napravit :zaljubljen:
pa navrati do mene i vidi u zivo nase spartanski uredjene sobe
hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?
mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn
sad me dođe na red krevet
mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?
kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?
madrac je hespo.
nama plan izvlacenja iz naseg kreveta pomocu tobogana bas i nije uspio, vise je pomoglo to sto sam ja otisla prespavat kod sestre na jednu noc pa ga je mm uspio nagovorit da ide u svoj krevet.
taj popust je u lesnini na krevet konstantan, al mislim da nije i na sve ostalo. u kiki je to povremeno, mi bas naletili na zadnji dan popusta. i u kiki znaju imat tih stvari na lageru.
meda,
hespov madrac 1600 kn???
šta mu je? (mislim madracu)
to se i ja pitam:lol:
nemam pojma, mm zapeo, al on ima pojma jos manje:mrgreen:
onda dobro
vrlo sam bliska s donošenjem takvih odluka u životu ( glavno da je skupo ), pogotovo ako je mala u pitanju
Vi koji imate Flexa ormare, jeste li zadovoljni? Kreveti su fakat masivni, tu nemam zamjerke. No, danas gledala onaj najveći ormar (takav nam treba) i ne čini mi se nešto extra kvalitetan, nekako mi je klimav i ne čini mi se masivan. Teta u Kiki tvrdi da samo nisu dobro "prišerafljeni" :zbunj:
Zanima me mogu li se Flexa kreveti na kat, odnosno krevet na kat oko 180 cm ispod kojeg je radni stol sniziti na recimo 120 cm pa postupno povećavati???
Vidjela sam u Kiki takav jedan ali mi je to još uvijek previsoko za dijete, ne znam...
Pokušavam naći link na FLEXin kinderbet koji se pretvara u krvatić, ali nikako da ga pronađem ???
Možda netko zna u čem je problem? U FLEXinom katalogu samo veliki kreveti.... a sigurna sam da sam ga negdje viđala...
Mislim, imam ga je doma, ali htjela bih ga pokazati jednoj poznanici koja razmišlja o kinderbetima....
ja samo znam za onaj manji krevet, koji je duljine 160 cm, a i nesto je uzi. e sad da li si on moze pretvoriti u kinderbet ne znam. za ovaj znam jer smo mi imali problem sloziti dva djecija kreveta u sobi.
imali su ga u kiki izlozenog. sad vec neko vrijeme nisam gledala detaljno flexin program pa ne znam da li je jos tamo.
OT skuzih tek sad da stize cura, drago mi je sto ti u musko okruzje stize pojacanje :klap:
Hvala, spajalica... da, dolazi mi pojačanje....
Ja ima taj krevetić doma, čak i M. ima veliki takav, P. ima od nekog drugog proizvođača.
Htjela sam baš link n astranicu, da mogu proslijediti poznanici. A ovo sam joj i ja rekla, da ode u Lesninu ili Kiku i pogleda.
Meni je to stvarno super isplativa investicija i dugoročno rješenje. P. je spavao u krevetiću do nedavno.
evo nasla sam ga. to se zove flexa junior, imas ga u katalogu od 2011 od str 6.
ali meni je on istog izgleda kao i klasicni krevet pa je mozda zbog toga. uglavnom iako imas taj krevet cisto da napisem ovdje dimenzije tog kreveta su 70x150 cm
a klasicni se radi u dvije velicine 90cm x 200cm and 90cm x 190cm.
Ali to nije to!
Ovo je baš kinderbet, koji se kasnije može pretvoriti u krevetić, ali je još niži od ovog i nije takav dizajn....
Zvala u Lesninu, oni više ne drže kinderbete od Flexe!!!
Ne znam za Kiku..
onda je nemoj ni slati u kiku, jer tamo sigurno to nemaju, jer flexin program sam proucila, bar sve ono sto je u kiki izlozeno.
imamo Flexinu sobu možda dvije godine
sa svim sam zadovoljna osim s krevetom
osim što se s pojedinih mjesta boja skida, čim se takne krevet šrkripi za poluditi, čini mi se da će se ubrzo raspasti
za razliku od kreveta ladičara koji je odličan
imate li vi problema ?
ne, mi zadovoljni krevetom
Krevet na kat + ladica. Sve 5. Ne miče nikud.
Imali smo jadan krevet 3 godine. Skakala hrpa djece po njemu. Ništa ne škripi.
Možda ga treba rastaviti i ponovo sastaviti??
u nas škripi, strah me je i puhnuti u njega
Možda je krivo složen? Nama ništa ne škripi..
a je li vam se barem malo ogulila boja ?
je, malo