http://www.shoebedo.com/upoznaj/nasi.../outlet-store/
ubi me, nije pod zidom nego pod bregom :mrgreen:
Printable View
http://www.shoebedo.com/upoznaj/nasi.../outlet-store/
ubi me, nije pod zidom nego pod bregom :mrgreen:
Eto, ovako. Nije bas da se raspadaju nakon prvog nosenja. :D
Ako ti je cilj jeftinije proci, Deichmann ih ima takodjer, cini mi se mrvicu bolje, i nisu puno skuplje (u rasponu su od 10 do 20 €, znaci max. 10 € vise nego ove iz H&M-a), E. je jedne (Agaxy) prerasla brzinski u godinu dana, i cijelo vrijeme su izgledale kao nove, a ugodnije za nosenje od ovih iz H&M-a.
za mene je skroz prim jereno da ima npr. bijele traperice i gore neku slatku košuljicu
na nogama balerinke
u školu nosi trenerku barem 2 puta tjedno jer iam tjelesni i preporuka je da nose udobnu odjeću, bar kad imaju tjelesni
po meni traperice i trenerka niti slučajno ne spadaju u rang neprikladne odjeće
vodim se onim da je važno da je čisto, popeglano, udobno
majice na bretele samo po ljeti nosi kad su itako ferije
inače nisam pobornik prevelikog cifranja u smislu svečanih obleka
uvijek mi je draže vidjeti mrvu razigranog, frajerskog štiha, al to sam ja
ja sam kupila neke brušena koža balerinke u borovu, 130 kn
ma daj ne zezaj, pa kako može nositi zgužvanu robu
recimo ima trenerke dvije od materijala koji je kao plišani, svijetle su boje
i sad, pošto moje dijete od 8 godina uživa ležati po podu, klečati, crtati itd... jako se zamaže
pa ja npr. te trenerke perem na 60 jer se ne mogu drugačije oprati
i kad se izvade iz mašine i fino rastresu opet su zgužvane
ili majice za tenis, tjelesni, plesnu
pa to je sve pogužvano, Moram preći peglom preko, makar ovlaš
ha, sad sam ispucala sve argumente 8-)
i da, moja mašina je stara 12 godina i ima program ili centrifuga ičli skroz bez nje, pa se sve cijedi
dakle ne mogu podesiti manji br. okretaja
kako se vama ništa ne zgužva?
:lol:
meni je trenirka isto prikladna odjeća za školu
ustvari, ona je najviše i voli nositi. nosi ili to ili traperice. a trenirke su dosad uglavnom bile ove od pliša (zara ili hm) ili crna pamučna
meni to izgleda ok, njoj je udobno i nije jedina koja to nosi :mrgreen:
peglam ako se baš zgužva nakon pranja/sušenja, što je rijetko, a ako izgleda ok, onda ne peglam. dakle, uglavnom ih ne peglam :mrgreen:
Meni se sve zgužva i peglam robu za van.
meni se zgužva ako ne objasim odmah, a bude samo naprtpano u košari :oops:
a ako se potrudim prilikom vješanja veša ili se suši u sušilici (koja mi je krepala :cry:) onda stvarno izgleda uredno
ja te trenirke od pliša okrenem naopako (ne znam zašto, možda sam negdje pročitala :mrgreen:), perem sve na 40 osim bijelog veša
probaj složiti veš kad ga izvadiš iz perilice, neka ostane malo tako složen i onda objesi. izgleda uredno poslije. i neka se ne presuši :mrgreen:
Ja rastresem, pazim kako vješam, tako da minimalno koristim peglu.
I da, mi smo pred dvije godine kupili Agaxy u Daichmanu za prvu pričest, bijele sa šljokicama.
Starija je opet htjela sada, ali ovaj broj koji njoj treba je sada na odraslom a one imaju umjesto srčeka znak peace na sebi, pa mi je to bezveze.
meni pis stoput draži od srca
Danas sam gledala balerinke u Deichmannu, imamo tu neku svečanu obiteljsku prigodu, a i nije mi dijete nikad imalo takve cipele u životu, uglavnom, čine mi se jako jako tvrde, potplat kao komad drveta, ne da se savinuti. Kako vam to cure nose, nije da računam da će moja to nositi više od jednom ali bojim se da neće htjeti niti taj jedan put, nije baš tip koji bi potrpio malo neudobnosti radi ljepote.
Gle i meni ali.........
Na linku su cipele kakve smo imali http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/...ne/zene-cipele
a sada si to zamisli sa znakom "peace" pa mi reci jel ti lijepo?
Uzimam u obzir da ti se vjerojatno ni ove ne sviđaju.:-P
nije moj stil, ali slatke su
i, da, bolje je sa srcima nego sa "pisevima"
Mo je imala ove broj 25 i bile su ok. mekane su, ali je za moj ukus peta malo preuska. http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/...vojcice-cipele
aj, na sreću pa tebe neću morati čekati
Ova? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IDERED%2BDRESS
Da, i meni se cini prikladna - pod uvjetom da se ne guzva.
Osobno, puno su mi ljepse one iz Monsoona, ali ako je (ukupan) iznos bitan - ova bi mogla proci.
I ova Zarina bi mi mozda bila prikladna: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ES%2BAND%2BBOW
uz bijeli bolero + bijele balerinke/cipelice...
Ili, za protutezu, bolero i balerinke/cipelice u boji pojasa (koraljno-roza?)
Ali to je mozda vise za kasniji rucak ako je svecaniji, u restoranu.... Za one koji se za tu prigodu zele vise dotjerati, naravno. Svakome svoje. :)
ove dvije nisu u ponudi u zg (barem ono što sam ja vidjela)
Ova druga mi se jako sviđa. Mi smo Lei bili kupili haljinicu za krštenje u Zari, bila je stvarno prekrasna, ali to je isto MM kupio negdje vani a ne kod nas.
Greška - PRVA mi se jako sviđa.
Vrijeska, gledala sam bas na HR stranici Zare... mozda im ponuda ovisi od ducana do ducana?
Mima, da - prva mi se cini prikladna za crkvu, i cjenovno je jako povoljna.
Osobno mi je druga ljepsa, pogotovo kombinirana s balerinkama i bolerom u boji kaisa, ali to mi nije toliko prikladno za crkvu, vise za izlazak povodom nekog (svecanijeg) dogadjaja.
Te dvije su bile jedine na hrvatskoj stranici Zare koje su mi se cinile prikladne bojom i izgledom za te prilike.
kupili smo tenisice (za prvu pričest:mrgreen:)
ako nekog zanima:
rost šport, poljanice, dubrava (kod vrtića)
sniženo new balance 240kn
ma još ćeš ti i traperice kupiti
ma šapne da ti ne kažem što
koliko puta sam pjakala:-(
skupa s tobom
sad su joj super one orkine crne geoxice:-D
ja moju sreću od danas imamo H&M u Osijeku pa više ne moram u Budimpeštu po odjeću za svoju kćerkicu :-) uglavnnom ima sve iz H&M koji mi cijenom i kvalitetom je iznad svih!
evo da se nadovežem na temu,svoje klince uglavnom odijevam u H&M-u i benettonu,kvaliteta im je solidna naročito u benettonu ali pri svakoj kupnji dobro pogledam o kakvom se materijalu radi jer mi je najbitniji čisti ili organski pamuk.Mora im biti ugodno za nošenje,funkcionalno i peri-deri što je u oba brenda slučaj iz višegodišnjeg iskustva.Kćerka ima 6 godina i trenutno su joj najdraže tajice a njih nalazimo u svim bojama,volim ih odijevati u vedre boje i nisam pobornik "muških" i "ženskih" boja,dakle sin je i u crvenom i narančastom a kći naravno u svim bojama iako imamo dosta rozih stvari jer za cure uglavnom sve bude rozo....ali u već spomenutim dućanima nailazimo na sve samo ne na neku klasiku i to mi se sviđa.Već smo pokosili H&M-ovu novu kolekciju i jedva čekamo jesen da sve isprobamo.
Zanima me samo onaj izraz "lolitastih krpica"?neke mame su protiv šljokica,roze boje,šosića i sličnih dodataka za curke,ja nisam! sve to može itekako dobro izgledati na djevojčici ako se dobro iskombinira i mislim da na djevojčicama do 5 ili 6 godina to nikako nedjeluje lolitasto tj. zavodljivo ili nedaj Bože sexipilno... moja kći voli haljinice,šarenu odjeću,princeze,hello kitty i ostale must have stvari za curice njene dobi.Također voli uske traperice i uske hlače u ludim bojama koje izgledaju preslatko na djevojčicama ali nikako izazovno.
sa 10 godina oblacim ju uglavnom u C&A i H&M
sto se cipela tice, tu je veci problem
broj 36, modeli cudni, vise odrasli nego djecji :roll:
ja sam u amadeusu našla super majice za cure 9- 10 godina, po 70 kn
kvaliteta čisto zadovoljavajuća, dizajn predobar
tajice ima povoljno mana, po 40 kn
HM mi nije imao nešto dobre stvari bar kad sam ja bila...
ja sam do sada znala naci i u foxu, nabasala bi na snizenja.
Evo i nas tj. mog djeteta u veličini 134 - i što reći, katastrofa. U H&M-u i C&A nema ama baš ništa.
Trebaju mi tajice i donji dijelovi trenirki, traperice sam našla u H&M-u a majice u benettonu.
Pogledaj u OVS. Tam je još bolje kada je sniženje
Gdje ima taj OVS? Čini mi se da sam ga vidjela u West Gate, ima li još gdje?
Na uglu Mesničke i Ilice je OVS .
U Mani sam prije par mjeseci kupila prihvatljive donje dijelove trenirki, ali bile su cca 80kn. Kasnije sam išla po još, ali su prodali. Možda opet imaju?